A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari,

Laptető :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Bevallom, hogy én is mérem a hőmet, de egészen más okból :lol:
Parázok, nehogy belázasodjak :oops:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Igeeeen :lol: egy szelet a Tiéd,h nehogy belázasodj :wink:
bari6

Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen :lol:

Most megyek, és bevetem az ősi gyógyítást, kamillateás gőzölés, hátha az segít :?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Csajok, nem győzök olvasni, már nem óránként, hanem fél óránként kell frissítenem.... :lol: :lol:
Többen vagyunk úgy, úgy látom, hogy van némi időnk a munka közben is be-be kukkantani...
Hiába ez a függőség! :lol: :lol:

Nene! Jobbulást!!!

Mné!
Miért jönne meg? A babócá(i)tok ezt nem hagyhatja(/ák)!!!

Csudaszép idő van, kedvem lenne sétálni egy nagyot...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Lányok, köszönöm a bíztatást! Nem mondom, hogy megnyugodtam, de sajnos nem tudok mit tenni... Bíznom kell, csak nagyon nehéz. Kriszto javaslatára ki is megyek sétálni. Magamba szívom a pozitív energiát a napocskából

Még egyszer köszönöm!
Mné
mné

Mné,
hidd el a jó levegő meg is fog nyugtatni egy kicsikét....kérlek ne izgulj, mert én is lerágom érted a pirosra lakkozott körmömet :D

Tuti én is ilyen lesezk...tanácsot nemtudok adni, csak ha bármi van írj, beszélj, jobb kiadni, itt pedig mindannyian szívesen meghallgatunk!
Puszi, és én felajánlom most Neked a Baritól kapott laptetőmet!
Puszi

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Mné, szerintem se idegeskedj, bár mondhatunk bármit, tuti most is aggódva mész wc-re... Az tény, hogy a gyogyók késleltethetik a vérzést, de úgy kell nézni, hogy azért nem jön meg, mert nem is tud már a baba miatt. Próbálj meg lazulni, ahogy a többiek is mondták, sétálj, úgyis jön a béna idő hétvégére. Ha őszinte vagyok magamhoz, én nem bírnám ki, hogy ne teszteljek. A szám annó nekem is nagy volt, megvolt az elhatározás, de megvalósítani ezekben a napokban nagyon nehéz. Így eddig azt hiszem Nene az egyetlen fórumosunk, aki kibírta valóban a 20. napig. Mindenki "rosszalkodott" előtte...............Nem baj, nem hiba, de tény, kell a kitartás a 21 naphoz. Mné, mi nagyon drukkolunk Neked/Nektek!!!!!!!!

Nene, ennyire gáz a helyzet?! Jajjj.... Gyógyulgass, bújj ágyba és izzadd ki ezt a fránya kórt. Ha meg lázasodsz, azonnal algo!!!!!

Bari, aranyos :) Ha fáj, aza baj, ha nem, az.... :) Hogy vagy a legjobb barátoddal, a hússal?

Szép napot!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszi,h Te milyen viccces vagy :lol: egész jó barátságot kötöttünk,bár ma valahogy nehezebben megy, de tudom,h muszáj, így letolom... :lol: Dévisz megbízott bennem és visszakaptam 3 embrikét, így már csak rajtam a sor,h vigyázzak rájuk :wink:

A vitaminszedők figyelmébe ajánlanám, itt a legolcsóbb a femibion800:

http://www.pingvinpatika.hu/baba+mama/v ... letta.html
bari6

Nyuszika,

Sajnos tényleg elég vacakul vagyok, de túl leszek rajta előbb vagy utóbb :?
Már csak azt remélem, hogy inkább előbb, mint utóbb :shock:

Sokat fekszem, teázom, gőzölök és eszem a vitaminokat. Azt hiszem ettől többet most nem tehetek :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kép
bari6

Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat. Kicsit lenyugodtam a séta után. :-) Most ismét minden happy.

Nene: Jobbulást kívánok én is.

Bari: köszönöm a szeletkét, és Katapetra neked is hogy a tiedet felajánlottad, de szerintem jól fog az neked jönni hamarosan, pláne ha a lerágott piros lakkos körmödet meglátja a párod. :-D

Még egyszer köszönöm a támogatást.
mné

Bari, ez tündéri :D
Mindenkinek köszönöm, igyekszem gyógyulni, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy ez gyorsan fog menni :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok! Hát nem semmi, amit ma termeltetek... :D Alig győzöm visszaolvasni!

Nene, gyógyulj meg hamar!!!!

Én holnap megyek Déviszhez....nagyon nem akaródzik menni... :?
Vendég

Kretty,

Először is köszönöm!

Másodszor miért nem akarsz menni?
Még nem jött meg ugye?
Akkor még akár jó hírekkel is szolgálhat :D

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kretty: De azért reggelt tesztelsz még egyet ugye? Nagyon drukkolok holnapra! Kérlek gyere majd, és mesélj mit mondott Apánk! Addig is, vigyázz magadra! Holnap várunk nagyon!
mné

Igen, tesztelek még egyet... :roll:

Még nem jött a piri, de nekem az előző stimu után is (amikor még nem voltam teletömve progival) másfél hónapot késett. Szóval nálam ez nem mérvadó...
Vendég

Kretty, holnap gyere!!!! A remény hal meg utoljára!!! Tudod.

Most készítettem új vonalzót :)

nyuszika85

Remélem csodát látsz holnap Kretty :wink:

Nyuszi, még mindig nem jó a vonalzód :(

Nene, Déviszt holnap hívd fel,hátha tud valami okosat mondani :wink:

Mné, kitartást :lol: amúgy piri előjelét sem érzed?
bari6

Bari, igen... :( Most próbálkozok.....:(

nyuszika85

Nem értem, egyszer megy, egyszer nem.... Bocsánat Mindenkitől, hogy ezzel terhelem a fórumot...

nyuszika85

Sikerült :lol: Szép lett, igazi csajos :lol:
bari6

Nyuszi, nagyon csajos a vonalzó! :D

Barikám, én nem reménykedem... :cry:

De holnap mindenképp jövök, remélem jóvkedve lesz D-nek!
Vendég

pfúúú Dévisz kedvéről jut eszembe :roll:
Képzeljétek: múlt héten pénteken mikor telózni kellett az embrikék miatt tök jó volt a kedve....erre mire beértünk elég morcosnak tűnt...de nyilván nem firtatja az ember,h miért lett rossz a kedve...persze nem biztos,h ez miatt lett, de sztem igen: mondta a műtét után,h majd 3 hét múlva telefon és menjek majd...de ne úgy mint ma az egyik hölgy, aki betelefonált,h pozitív a tesztje, de most nem ér rá, dolgoznia kell, majd jövő héten valamikor bemegy....számomra ez a no comment kategória.... :shock:
bari6

hát ha nekem pozitív tesztem lenne, repülnék Déviszhez!!! Nem értem, hogy egyesek hogy gondolkozhatnak így... :shock:
Vendég

Igen, én is így gondolom...mondtam is Dévisznek,h repülni fogok hozzá,ha pozitív lesz :wink:

Sokat gondolok rád, bármi is fogad holnap reggel, legyél nagyon erős :wink: és bízz benne,h sikerülni fog,mert csak így lehet előrébb lépni :wink:

Kép
bari6

Bari! köszönöm, aranyos vagy!

Sajnoz ez nekünk most nem sikerült. A mai teszt is negatív lett. Majd jövök, hogy mit mondott D.
Vendég

Sajnálom :cry: :cry: :cry:
bari6

Én is nagyon sajnálom!
mné

Kretty,

én is sajnálom :cry: Remélem, azért valamit csak lát D., esetleg hogy elindult a folyamat, és leállt...
leeda

Kretty, jajjj, annyira sajnálom........ :cry: :cry: :cry:
Reméljük legalább valami értelmeset tud mondani Apánk (pl. elindult valami, vagy van sok sárgatesthormon, ami ugye jel). Legalább valami bíztatót, ami erőt ad majd a 3 hónapra.
Sokan mondogatták már korábban, most én lennék az első, küldök Neked/Nektek soksoksoksoksok léleksimit.....:(

nyuszika85

szép jó reggelt,

tessék reménykedni, biztosan a teszt volt lejárt szavatosságú, az uh mindent tisztáz, fel a fejjel :P

nene: foghagymával próbáltad már elűzni a "nyavaját"? sőt még az ereknek és a szívnek is jót tesz, bár nem tudom, hogy a baba mit szól hozzá...

annyira aranyosak ezek a képek, amiket beszúrtok és a vonalzók is :)

csajok, ti hogy vagytok érzelmileg? van hogy mást is kerülget a sírás minden ok nélkül, vagy csak én vagyok ennyire "dilis"? Lassan egy éve járunka az Intézetbe és kb. fél éve érzem azt, hogy elindulnak a könnyeim. Igazi krokodil könnyeket is tudok már hullatni :))
tegnap párom mondta, h fázott erre megsirattam, komolyan, mint egy idióta :(
kisalag
Fót

Drága KreTTynk!

Nagyon szeretünk.......én is nagyon sajnálom....gyere majd délután légyszíves :cry:

Ölellek!

katapetra

Kretty!

Küldök neked én is nagy-nagy öleléseket!

Kép

Kép

Kép

Kép

kriszto

kriszto82

És a legcukibbat kihagytam....

Kép

Gyere majd, mesélj mit mondott D.

Kisalag! Igen a hullámzó lelkiállapot bizony-bizony mindannyiunkra jellemző. A sírás nálunk is elég sokszor előjön, volt idő, amikor a tv reklámon képes voltam elbőgni magam... :oops:

Csajok éjszaka a kisbabáinkkal álmodtam egy kisfiúcskával és egy kislánnyal... és iszonyúan sírtam álmomban, annyira boldog voltam és mikor felkeltem a szemeim totál ki voltak sírva... hihetetlen, hogy az ember lelke, agya, képzelete mire nem képes... biztos veletek is volt már ilyen...??!!
Mindenesetre jó volt. :D

kriszto

kriszto82

Kretty,

Nagyon sajnálom én is, és gyere majd a hírekkel.

Kisalag,

A foghagymával ma próbálkozom, habár azt olvastam, hogy a kicsik nem nagyon szeretik, mert a magzatvíznek is olyan íze lesz, és ilyenkor fintorognak :D
Viszont az se jó neki, hogy beteg vagyok. Most éjszaka is a leghosszabb egybefüggő alvásom fél óra volt, mert állandóan fújni kellett az orromat. Szokás szerint sajnos megint begyulladt az arcüregem is, így ma reggel felhívtam a körzetit, mert ugyebár a babának nem jó, ha nekem gyulladás van a szervezetembe. Mondta az asszisztense, mert vele szoktam beszélni, hogy menjek be azonnal, mert most úgysincs senki. Na hívtam az uramat, hogy kéredzkedjen el egy fél órára, mert mire én innen a hidegben beegerészek a körzetihez, többet ártunk, mint használunk.
Na a lényeg, hogy a dokim hozta a formáját, és kiderült, hogy én vagyok az orvosok rémálma. Nem elég, hogy terhes vagyok, de még penicillin érzékeny is. Vannak nagyon jó gyógyszerek arcüreg gyulladásra, amit kaphatnak a kismamák is, de az mind penicillin tartalmú. Így igazából nem tud velem mit csinálni, majd elmúlik magától :?

Nem hiszem, hogy én vagyok a világon az egyetlen terhes, aki penicillin érzékeny, és uram bocsá télen elkap valami vacakot. Esetleg nem lehetett volna még kifejleszteni erre valamit?

Na jól van, abba is hagyom a sipákolást, csak nagyon bosszant, hogy már hétfő óta beteg vagyok, nagyon vacakul érzem magam, próbáltam a népi gyógyászatot alkalmazni ( tea, méz, kamillás gőzölés stb.) de semmi nem segít, és nem javulok, sőőőőt. Azért mentem el orvoshoz, hogy segítsen, egy igen egyszerű betegségen túltenni magamat úgy, hogy a gyereknek minél kevesebbet ártsunk. Erre mi a válasz???? Az, hogy bírd ki, majd elmúlik :evil:

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de nagyon kiakadtam :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kriszto,

Ez az utolsó kép a kedvencem :wink:
Az én cicám is majdnem így néz ki, és szerintem ma meggyűlt a baja a kerti tóval.
Most, hogy be van fagyva, mindig rajta szambázik, és ha valahol ki van kicsit olvadva, onnan iszik. Most, hogy jobb idők voltak, már szóltam neki, hogy egyszer be fog szakadni, de nem hallgatott rám.
Ma mikor hazaértünk az orvostól azt láttam, hogy a hátsó fertálya, és lábai, vizesek, nekem nagyon úgy tűnt, hogy beszakadhatott alatta a jég :P

Behoztam, megtörölgettem, és most itt fekszik mellettem a fotelban, de azért sajnálom, hogy lemaradtam az akcióról, mert szívesen megnéztem volna az arckifejezését :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene,

kérünk a cicáról egy fényképet... :D

Az arcodat próbáltad infralámpázni? Nekem az szokott segíteni, és nincsenek mellékhatások sem - feltéve ha nem tartod túl közel hozzá az arcod és becsukod a szemed :wink:
leeda

Kriszto, remélem az álmod hamarosan valóra válik :wink:

Nene, uh nem semmi....és nem is tanácsolt semmi okosat? Infralámpa??? Ha gondolod megkérdezem a barátnőmet, mert ő is arcüreges szokott lenni (amúgy nekem is többször és a lámpa jó volt :wink: )

Jobbulást!!!!!!!!

Kisalag, ami a lelki állapotot illeti, nagyon változó tud lenni :oops: Nekem volt olyan,mikor egy poháron elsírtam magam,h rossz helyen van az asztalon :oops: és a következő pillanatban meg oltári nevetésbe törtem ki valami máson... :lol: Amúgy ez most is így van, de szerencsére az egy hét alatt csak egyszer sírtam nagyon, mikor megnéztem a Love Story-t :oops:

Csutikám, jó utat hazafele és gyere majd,ha tudsz :wink:

Kriszto, küldjek pirihozó drukkot???

Melcsike, ugye jól vagytok?

Pusza mindenkinek!
Bari
bari6

Leeda, látom megelőztél a lámpát illetően :lol:
bari6

Barikám!

Hogyne, jöhet ezerrel!!! Azért vannak jelek... tehát bízom benne, hogy hamar beköszönt.

Katapetra! Nálad?

kriszto

kriszto82

Kép Csiribi-csiribáááá megy a pirimeghozó drukk :arrow: :lol:
bari6

Leeda, Bari,

Infra lámpám nincs, de hőpárnám az van, azt használom.
Annyit mondott csak ez a "nagytudású", hogy ne infrázzam sokat, mert attól is be tud lobosodni, vagy hogy mondta. Hát megnyugtattam, hogy nincs lámpám, így tuti nem fogom :oops:

Mondjuk most a család is felajánlotta, mert van akinek van infra lámpája, van akinek van bioptron lámpája, hogy használjam azokat.
Lehet, hogy a hétvégén kipróbálom, csak el kell hozni :?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bari,

Ez nagyon jó, ezt még nem is láttam :D

Kriszto, Katapetra, én ilyen szépet küldeni nem tudok, de drukkolok, hogy piri minél hamarabb meglátogasson benneteket.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Leeda,

Friss képem nincs a cicámról, de a 880. oldalra, ha visszalapozol, ott csatoltam fel a mi kicsikéinkről :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Szép Napot!
Bár ha kitekintek nem sok szépet látok...tegnap én is elég levert voltam, egész nap tudtam volna aludni...olyan gyengeséget éreztem...éjjel önmagamtól leizzadtam...
Reggelre jobb lett, a pirig szedhetem asz oscillococsinumot(lehet, hogy nem jól írtam), utána azt is abba kell hagynom, nem tudni mit válthat ki...a szurik mellett!

Barikám, biztos cuki a pirimeghozzó drukk képe, de sajnos édesanyáméknál a gép, vagy a program nem jeleníti meg, vasárnap otthon visszanézem!
Köszönöm mindenkinek a pirimeghozó drukkot!!!!!
Én érzek előjeleket, de a cicim még érinthető :lol: az az még nem fáj..

csajok lehet, hogy buta, és önző kérdés lesz, de lehet szeretnünk egymást a férjemmel stimus időszakban?
majd megfogom kérdezni a dokit is, de a D-s véleményre is kíváncsi vagyok!

Nene, szomorúan olvasom, hogy az orvosod milyen "megértő"volt veled...nagyon gáz a helyzet, mármint a háziorvosok terén...én is akkorát csalódtam, pedig nem vagyok fennhéjazó egy nőszemély, de mikor én megadom valakinek a tiszteletet, és tudja jól min mentünk keresztül a férjemmel, és hogy, nekünk sem a lombik volt a terv, hogy gyerekünk legyen...akkor ő egy rohadt fénymásolatért képes kiakadni, hogy hogy képzelem én, és miért nem másolatot hozok neki? Most neki kell ezt lefénymásolni......600ft-ot fizettem, miután felajánlottam, hogy hazaviszem(10 Percre lakunk), és lefénymásolom.De ez nem volt jó, mert akkor újra ki kell venni a kartonomat...NEM IS NEKI KELL!
Hát ha akkor hazamegyek, és nincs máshol dolgom szétbőgtem volna az agyamat, a megaláztatás miatt!!!!!
Így nem hangzik durván, de akkor nagyon kellemetlen volt...4 oldalról volt szó...leletek...
Felhívtam otthonról a férjem, és egyből azt mondta, hogy váltsunk!
Így ma többet kell utaznom, de legalább nem "rúgnak" belém, a már úgyis nehéz helyzetemben....

Szóval ne haragudj a szóf...ásért, de ki kellett köpnöm a mérget!
Sajnálom, hogy nem kaptál gyogyót...reméljük a házipatika, lassan de biztosan meggyógyít!

Puszi nektek!

katapetra

Sziasztok!

nene: ez a doki dolog elhiszem, hogy kiborító! Tényleg felháborító, hogy nincs semmi gyógyszer a terheseknek! Kívánom neked, hogy minél hamarabb meggyógyulj! A bioptronlámpa tényleg segíthet, ha tudsz szerezni. Nagyon sokan javasolják arcüreg gyulladásra.

Kriszto: Remélem, hogy maharosan valóra válik az álmod. A melled már nem feszít?

Bari: Sajnos de érzem piri előjelét. Hol jobban, hol kevésbé. Tegnap óta például úgy görcsölget a hasam, mintha meglenne, holott még nincs. Nem túl jó érzés, de remélem, hogy ez a csemeténk jele, és nem pirié. :-D És te hogy vagy? Otthon pihengetsz? Nem semmi amit a pénteki csajról írtál. Nem csodálkozom, hogy Dévisznek rossz lett a kedve... Ha pozitívat tesztelnék, biztos, hogy repülnék a dokkerhez, hogy szemmel is megbizonyosodjunk róla...

Nyuszika: Ez a vonalzó nagyon dögi, és végre megint működik.

Írtátok, hogy a Femibiont is szeditek. Megkérdezhetem, hogy mellette a sima folsavat is? Nekem csak a folsavat mondta a doki. Nagy baj lenne, ha vennék helyette vagy mellé ilyet, vagy Gravidát? Én nem igazán igazodok ki ezeken a vitaminokon.
mné

Sziasztok, megjöttem. Jó kedve volt D-nek. A számláló 2013-áll.

Szóval minden rendben velem, megindult a beágyazódás, csak leállt. D mutatta is az UH-n, hogy még mindig milyen szép 2 db sárgatest van a bal petefészekben (én meg bólogattam bőszen, persze csak pacát láttam az UH-n :oops: ). Egy hónap mulva ismét tali, akkor leveszi a kenetet, és ha minden ok, márc vége, ápr eleje az indulás. :D Azt mondta ápr 5 előtt nem lehet. Na de mit nem lehet? stimulálni, leszívni vagy visszaültatni.? én mondtam neki, hogy az pont jó, mert úgy néz ki, ma megjön, márc közepe felé megint és ápr vége felé indulhatunk. Erre ő azt mondta az április vége az késő... :shock:

Köszönöm a bátorítást, nagyon sokat jelent, hiszen Ti mind tudjátok, miről van szó!

Krisztó, nagyon édesek a képek!

Szóval megfogadtam: a következő kör kicsit stresszmentesebb lesz, és nem fogok itthon ülni!

Bari, Csuti, Mné, most rajtatok a világ szeme!!!!! :wink:
Vendég

Ezt nem hiszem el!!!! miért pont most?! :?

Szóval szétosztom köztetek!

LAPTETŐ :arrow: Csuti, Bari, Mné: a babásodáshoz
LAPTETŐ :arrow: Katapetra, Krisztó: a mihamarabbi kezdéshez
LAPTETŐ :arrow: és mindenki másnak, aki még itt van a fórumon (és a zugolvasóknak is), hogy mihamarabb bővüljön a család!!!! :D
Vendég

Katapetra, a kép egy varázslót ábrázol :wink: ma kerestem :wink:

Huh nem semmi amit a házi dokikról írtok....nekem pl. most le sem kellett mennem, elég volt telefonálni, amit nem is bánok a sok baci miatt....

Csajooook! Most hívott Csuti és egyeztettük az érzéseinket :oops:
szóóóval mind a ketten ilyeneket érzünk,h mikor felállunk mensisen fáj a poci, de ha lefekszünk akkor meg nem, ill a köldökünk (púpunk) környékén olyan időnként mintha belülről csipkednék.... :lol: bízunk benne,h a gyerekek csipkednek minket :lol:
bari6

Bari, 3 gyerek jóhogy csipked... :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: