A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!!!

Itt vagyok ám én is, minden nap bekukkantok, csak olyan sokat kell mostanában dolgoznom, hogy se időm, se energiám írni....

Nagyon jó ötlet a táblázat Katapetra!!! Nagyon tetszik, ügyesen összehoztad :)

Kretty, örülök a kezdésnek, részletes beszámolókat várunk a szurik által okozott pici piros pöttyök átmérőjéről is:DDD

Szélkisasszony, akkor lehet, hogy nagyjából együtt kezdünk? Vagy kevés csúszással...én most túl vagyok már az et utáni első pirin, de kérdéses, hogy ezután is ugyanolyan lesz-e a ciklusom, vagy változik. Ha kb ugyanolyan, akkor pont február 24-e körül jön majd meg, +/- 1-2 nap. Tényleg, ha pl febr 21-én jönne meg, akkor is megengedi Dévai, hogy kezdjek, vagy nagyon szigorúan veszi a "pont 3 hónapot"??? Nagyon kiakadnék, ha ennyin múlna, és várni kellene még egy ciklust!

Momelcsike, meglepett, hogy ez a "protokoll", de akkor most már pihenj ám a csöppségekkel...az egyik kolleganőm menye szilveszterkor szült ikreket (neki természetes úton fogant, és természetes úton is születtek! ), de ő tuti hogy nem feküdt!

Barikám, nekem is nagyooooon rossz...mindenki most terhes a munkahelyemen, de komolyan! Amióta próbálkozunk, mindenki az....és általában a nászéjszakán fogan a baba :roll: :? Mint a mesében.......De van egy nagyon kedves kolleganőm, akinek gyönyörű öt éves fiú-lány ikrei vannak, és ha jól hallottam a pletykákat, lombikkal fogantak hosszú küzdelem után, így mindig igyekszem arra gondolni, hogy nekem is ugyanolyan happyenddel végződik a sztorim, mint neki :)

Olyan jó, hogy ennyien kezdtek...olyan izgi! :DD Tessék mindenről beszámolni ám!

Ahogy visszaolvastam, láttam, hogy sokan töritek a fejeteket azon, hogy munkajogilag mennyire vagytok jelenleg védve. Ha akarjátok, és még mindig kíváncsiak vagytok a részletekre, illetve esetleg nem kaptatok választ minden kérdésre, mivel jogász vagyok (és egyébként is érintett :D) így nagyon szívesen összeállítok egy rövid "tájékoztatást" róla...amint megiszom a mai 2. kávém, mert egyelőre használhatatlan vagyok agyilag :DDDD Meg persze nem akarok okoskodni, ha esetleg már más ügyvédet megkérdeztetek, csak gondoltam hasznos lenne a köznek...

Nekünk amúgy január 31-én kell mennünk Dévaihoz konzira megbeszélni, hogy akkor milyen vizsgálat kell újra, és melyik nem. Alig várom :lol: Imádom azt a pasit :oops:

pussz mindenkinek
Vendég

Sziasztok!
Ma megyünk a patikába beszerezni a szurikhoz az összes kelléket: tűk és 1 ml-es fecsi, hiszen a merionalbol csak 1/4-et kapok.
És holnap mehetnek a szurik, no meg a hús, amitől már előre depis vagyok. De D-vel megállapodtunk, hogy fehérjeport is ihatok. :D

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Kretty!

Milyen tűt veszel? Úgy értem 26G, 27G, 30G? 0,4 vagy 0,35 vagy 0,30 mm-es átmérőjűt? Én mindenhol keresem a 30G-s azaz 0,30-ast de nem nagyon találtam és őszintén megvallva (persze több mint valószínű, hogy csak pszichés) érzem a különbséget tű és tű között...

Kitartás a husihoz, tudod a cél érdekében mindent!
:wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Szép Jó estét Lányok!

Reggel elkészítettem a táblázatot, de csak előnézetig jutottam, és az elküldés már nem történt meg.....olcsó kifogás, de igaz!:-)

Most bepótolom: Kép 2011.01.08.

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

katapetra

Teljesen elérzékenyültem.Én a tábliba? De jóóóóó! Köszönöm szépen. :lol: :lol:
Jó éjt mindenkinek.

szurikáta
szurikáta56

Jó reggelt!

Itt a frissités!:-)

Kedves Szurikáta, nagyon szivesen, jó, hogy itt vagy nekünk!

Poszikám, lehet, majd egyéni kérdésem? Majd irok pirit :wink:

Mné, hogy alakult a 7végéd? megjött piri?

Kretty, nagyon izgulunk érted! Ügyesen! :wink:

Loorena, gyere mesélj mi újság Veled?

Nyuszi, kinél szülsz a Bajcsyban?Ha nekünk sikerül, én is ott fogok szülni.Vszinű.

Anim, olyan régen jöttél!
Emerenc, Tulipán?????
Gyertek ti is!!!!!!!

Kép 2011.01.09.

nagyon szép vasárnapot mindenkinek

katapetra

Kriszto, tényleg van különbség a tűk között!

Én most inzulinos fecsit vettem tűvel együtt, egy kicsit macerás a felszvás, ugyanis először feloldom 2 ml-es fecsiben, aztán átszívom ebbe, de nekem ez a legjobb, mivel nem is érzem a tűt!

Katapera, nagyon jó a tábla!
Vendég

kretty

Milyen inzulinos fecsit vettél? Arra mindegy hogy milyen tűt teszel.
Oldótűvel előkészíted:18G rózsaszín a kónusz rajta,és utána csak tűt kell cserélned kissebbre. általában 30 G amit bőr alá használunk.

Lányok szóljatok ha az eszköz használathoz tanács kell,itt vagyok.Minden nap olvasom a fórumot,és írhattok privit is :)

szurikáta
szurikáta56

Katapetra, én dr. Gyopárnál fogok szülni. De sok dokit hallottam, akik jók a kórházban. Ezek szerint ha sikerült a baba, akkor mész Te is vissza a régi nőgyógyászodhoz? Én így tettem és bevallom, imádom Apánkat, de nem bánom. Nyugodtan élvezhetem a terhességet, mert vigyázok magamra, de nem annyira görcsös a dokim, mint Apánk.
Amúgy nagyon tuti a tábla, ügyes vagy! És köszönjük!

Most január végén, ha megyek a nagy genetikai UH-ra, utána megmutatja a doki a szülőszobát, vajúdószobát... Nagyon várom, izgalmas lesz :)

Kretty, csak ügyesen, most rajtad a fórum szeme, egyenlőre :)

Szép napot Mindenkinek

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kretty!

Én lehet, hogy félreértettem amit írtál, de a biztonság kedvéért, csak leírom, ami eszembe jutott: ha te inzulinos fecsit vettél tűvel együtt, akkor annak a tűje nem cserélhető! De ez nem jó! Szurika, kérlek erősíts meg!
Mi úgy használjuk, hogy veszünk egy fecsit, 1 ml-s, 2 ml-s stb, kinek mennyi az adagja, erre felhelyezzük a felszívótűt, ezzel az oldószert rányomjuk a porra, összekeverjük, rázzuk, szóval teljes feloldódásig, majd felszívni és mikor a fecsiben a cucc, jöhet a tűcsere! Valóban a 30G-s a tökéletes tű, én is azt szeretem, de egyszerűen alig kapok, általában 27-26G-sek vannak, de ha valaki tudja hol lehet tutira 30G-s tűt kapni, írja meg legyen szíves. Össze-vissza csapongok, bocsi... :oops:
Szóval szerintem a tűcsere fontos, mert a pici tűnek, amit aztán magadba szúrsz, sterilnek kell lennie, tehát leveszed a kupakját és szúrod.
Jaj, remélem nem veszitek okoskodásnak, csak én elég parás vagyok az ilyen dolgokra, fő az elővigyázatosság!
De mondom Szurika erősíts meg, ha jársz erre!
Vagy ha félreértettem, akkor szintén bocsi :oops:

Legyen nagyon szép napotok! Pusza

kriszto

kriszto82

kriszto

Igazad van :) én is erre gondoltam,mikor kretty írta.A Kaáliban adják a megfelelő tűt és fecsit,annyit amennyi kell a stimuhoz.Sajnos ezt már sokszor tapasztaltam hogy a patikusoknak fogalmuk sincs hogy mihez milyen tűt adjanak :shock: És csak a leggyakrabban használt és keresetteket tartják.Ez kimerül kb 4-5 fajtában.A múltkor a Stadionnál a patikában ha nem vagyok résen még engem is megvezet a csaj. Jó lenne ha Dévai is betárazna ezekből és ellátna Benneteket.Hiszen ezek filléres dolgok. Mert sajnos a cégek akik a kórházaknak nagy tételben szállítanak,nem tartanak kisker boltot.
Viszont a kicsi tűt ne szúrjátok a gumisapkás ampullába mert elgörbül és bele vagy utána belétek törik.Ez komoly.
Jaj drágáim mennyi apróságnak tűnő de mégis komoly dologgal is kell küzdenetek.
Hívjatok és segítek!!!!!

szurikáta
szurikáta56

Szziasztok!

Sajnos nálam piri várat magára, helyette egy kis torokgyuszi van kilátásban. Szerintetek, ha időközben megjön, de ledönt a lábamról a betegség, attól még lehet kezdeni?

Poszi: Én nagyon szívesen vennék bármilyen tájékoztatót. Még nem beszéltem jogásszal. Jó lenne tudni, hogy mire lehet számítani.

Kriszto: piri megérkezett hozzád? Mész holnap a dokihoz?

Bari: Mit szólt a párod? Remélem azért egy picit elszégyellte magát!

További szép napot!
Mné
mné

Sziasztok!

Huh, nekem is olyan inzulinosom van, aminek a tű része fix....akkor ezek szerint engem is megvezettek a patikában....Kriszto, Szurikáta hol lehet 1ml-s fecskendőt venni?

Mné, igen, jót tett neki,h elolvasta a hozzászólásaitokat! Nagyon türelmes és megértő társ, de most sztem egy kicsit besokallt....sajnos akkor reggel sírva hívtam fel, még aludt :( Hirtelen szegény azt sem tudta hol van.... Már minden OK :wink:

Küldöm a pirimeghozó drukkot :!: :!: :!:

Szép estét!
Bari
bari6

bari

Ezeket a fecsiket a kórházak veszik nagyobb tételben,a patikák nem mert nincs nagy igény rá.
Vagy keresd úgy hogy inzulinos fecskendő tű nélkül.Hátha......
Ha a doki egységben és ml ben is megadta a mennyiséget akkor a 2 ml-es fecsi teljesen megfelel.Vagy át kell számolni. X egység X ml.Ez a dobozon rajta kell legyen,az oldószer mennyisége adja meg.Tudod hogy én inkább csak progit szúrok,a subcután inj. magatoknak adjátok,így nem ismerem annyira őket.
Nem szeretném túlbonyolítani a dolgot,és összezavarni Benneteket.
De szívesen segítek.

Jó éjt!!!!!

szurikáta
szurikáta56

Töröltem mert 2x ment el :shock:

szurikáta
szurikáta56

Köszi Szurikáta! Nekem pl. azért kellett az inzulinos (1 ml vagy 10?? :shock: -már nem is tudom) mert 1/8-ad Merionalt kellett kapnom és azon lehetett a legjobban kiszámolni :roll:
bari6

bari

Ja értem.Mondjuk nem egyszerű :shock:

szurikáta
szurikáta56

Szép jó reggelt!

Nyuszi, igen ha sikerülne a baba, akkor ott szülnék, mert ott van egy orvosom, akihez 3 éve járok. Ott lakunk nem messze a kórháztól, az lenne a legideálisabb:-)
Biztoans szépek a szobák, mármint a külön részek, amik persze fizetősek, majd meséld el, hogy tetszettek.puszi nektek

Mné, ne légy beteg, most az nagyon nem jönne jól!!!!Jobbulást kívánok!

Én ma utazom, de nemtudom, hogy mert tegnap is óriási torlódás volt a reptéren a köd miatt, és ma még rosszabb a helyzet...lehet, hogy maradnom kell:-)
Kép 2011.01.10.

katapetra

Bari: Nagyon szépen köszönöm a piri meghozó drukkot. Úgy néz ki, hogy használt. :-)

Katapetra: talán a betegség is elkerül. Egyenlőre próbálkozik kitörni, de nem hagyom. :-) Jó utat kívánok neked, vigyázz magadra!

Kriszto: Voltál Dévainál? Nálad jelentkezett piri? Mi volt? Mesélj!

Esetleg tudnátok nekem abban segíteni, hogy ha még csak barnázok, attól még felhívjam a dokit, vagy csak majd ha piri teljes erőbedobással jelentkezik?

Köszönöm előre is!

További szép napot!
mné

Mné, szerintem ha megjött rendesen, akkor kell hívni. Örülök, akkor hajrá, hajrá!!!!!
És, nekem is volt enyhe náthás tünetem a kezdetkor, ezerrel vitaminoztam magam, 1000 mg C vitamin, így mire eljutottam a szúrásokig, el is múlt. Te is tedd ezt, ártani nem árt, max használ :) Gyere majd mesélni, mikor mész, mi volt.... :)

nyuszika85

Mné!

Sajna nálam semmi, valahogy a pénteki lendület estére el is múlt. Jelenleg éppen vívódom, hogy mikor hívjam Apánkat, hiszen ma már 7. napja, hogy abbahagytam a bogyót és meg kellett volna jönnie. Szóval vagy ma vagy reggel hívom...
Szerintem neked is ezt kellene tenned, ha megjön rendesen, akkor szerintem ma 4-ig simán hívhatod, ha nem, akkor pedig reggel.

Jaj, nagyon szorítok, hogy a betegség elkerüljön!

Legyen szép napotok!

kriszto

kriszto82

Kriszto,
igen én is amondó vagyok, hogy NEKÜNK IS LESZ BABÁNK, ÉS KÉSZ! :lol: Nagyon jókor jött neked a laptető. Akkor még nem jelentkezett pirike? Nem hívtad apánkat?
Olvastam írtatok a tűk, illetve a fecskendők méretéről. Mit ajánlassz nekem, hogy túléljem a következő turnust? Nekem a gyógyszertárban nem is kérdezték, hogy milyen méretű kell, csak adtak 2 fajtát (egyet szívni, egyet szúrni), és én azzal dolgoztam. De miért nem világosított fel a gyógyszerész hogy különböző féle van ??? :shock:

Bari,
már nem kell sokat várnunk. Remélem nemsokára mi is strartolunk.

Mné,
szerintem is addig míg barnázás van, addig ne hívd D-t, majd csak akkor, ha rendesen piri lesz. (én legalábbis úgy szoktam :wink: ).
Hess betegség, hess!!! Vigyázz magadra!

Katapetra,
drága megtennéd, hogy a táblázatban átírod a 13-át 20 körülre, mert akkorra várom pirit. Előre is köszönöm neked. Nem félsz repülőn utazni? Ahogy olvasom, jó sokat utazol...

Mindenkinek kellemes esti időtöltést kívánok!!!!!!!!!!

Csuti
Kép
csuti83

Kretty

Akkor te most kezdtél? Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!! Sok sikert, és kitartást kívánunk nektek!!!
D. -vel megbeszélted, hogy iszol majd fehérjeport? Szó nélkül beleegyezett? Nekem anno azt mondta (igaz én nem is gondoltam fehérjeporra), hogy napi 40-50 dkg hús, marha, hal, csirke. Nekem nem említette a fehérjeport. :roll:

Na mindegy, az a lényeg, hogy minden jól alakuljon!!!!!!!!!!!!! :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Szép estét, 2 óra késéssel , és óriási kavarások után szerencsésen haza értem.
Most e héten jön az "őrület".....már előre elfáradtam.....
Csutim, átírom, amint a párom utánam küldi a file-t, mert a nagy kapkodásban, az az ő gépén maradt....de ma este már átküldi, és reggelre frissítem.Igen elég sokat utazom, nem is tudom mi lesz, ha majd 1x lombikos babás leszek, mert ugye az veszélyeztetett terhességnek számít:-(

Mindenki, aki szeretné jöjjön a piros szín:-)és ne barna, hacsak nem babás :P

Pusszantás

katapetra

Sziasztok! Köszi a drukkokat!
Egy kicsit izgulok most, hiszen nem nagyon fáj a pocim...Érzerm, de nem fáj...ez normális??? Ugyanis az első stimumnál már az első nap nagyon feszült a pocim, de most nem... Azzal nyugtatom magam, hogy multkor azért fájt, mert nagyon sok tüsző volt...

A tűkre visszatérve: én is tűvel együtt lévő 1 ml-es fecsit kaptam, mivel nekem is nagyon pici kell a merionalból, és ezzel tudom kiszámolni a legjobban. 2 ml-esbe flszívom, és abból szívom át. Perste előtte kézfertőtlenítés stb...Elvileg az oldat steril, a fecsik sterilek, szóval nagy baj nem lehet...

Csuti, D-vel megbeszéltem a port, azt mondta kiegészítésnek mehet, de hús kell ennem!

Szép estét!
Vendég

Kretty, én végig nem éreztem semmit a szúrások alatt, egyedül a punkció előtti napon, akkor nagyon. Tartottam is, hogy szétdurrantak a tüszők, de nem, még éretlenek is voltak :)
Szóval az a jó, ha nem érzel semmit, akkor elindultak a tüszők, de nem lesz annyi, mint ami miatt múltkor le kellett állítani :)

nyuszika85

Barika, drága! Én is meg tudlak erősíteni benne, hogy teljesen normális, ha ilyen hír hallatán kiakadsz! Ez szerintem nem rosszindulat és nem irigység, csak bosszankodás, hogy miért ilyen igazságtalan az élet! Én mindig azon tudtam bosszankodni a legjobban, amikor valaki babát várt, és nekem nyávogott, hogy jaj, milyen rossz neki! De tudod, valahol épp ezért nem igazságtalan az élet, mert lehet, hogy nekünk sokkal többet kell várnunk, mint másoknak, viszont sokkal jobban is tudunk örülni neki, amikor végre sikerül! Hidd el, pár hónap múlva Te ezerszer boldogabb leszel, mint az a lány, akivel a múltkor beszélgettél!!!

Csuti! A vizsgákkal már teljesen végeztél, ugye? De jó, hogy hamarosan indulhattok Ti is! Remélem, hatalmas bababumm várható itt a fórumon a közeljövőben!

Katapetra! Nagyon aranyos vagy a táblázattal, és persze én is szeretnék bekerülni! (2010. aug. 2-án indultunk és most a 23. hétnél tartunk! 1. lombik, 4 ovu indukció és 4 inszem után) Kitartás az intéznivalókhoz, és óriási drukkok az induláshoz!!! Egyébként pedig mi az, hogy ha egyszer „lombikos babás” leszel?! :evil: Ovu indukciós babás leszel hamarosan és kész! :D :D

Kriszto! Hát, ez őrület, hogy pont amikor már annyira várod (várjuk), hogy indulhassatok, piri épp akkor késlekedik! :evil: Remélem, ma reggelre már megjön rendesen, és mehetsz beállításra Apánkhoz! Nagyon puszillak!
:D
Mné! Neked is pirimeghozó drukkok, kiegészítve a torokgyusziűző drukkjaimmal!

Nyuszika! Örülök neki, hogy ilyen jól sikerült a négyes teszt eredménye! (Bár nem voltak kétségeim!) Hamarosan érezni fogod a mozgását is, majd meglátod, hogy az milyen megnyugtató és csodálatos érzés!

Nene! Képzeld, nálunk is fiúcska lakik a pocimban! :wink:

Kretty! Ne izgulj, hogy nem fáj a pocid! Nekem mindegyik stimu teljesen más volt! Volt, hogy 1-2 tüszőnél is fájt, szúrt, feszült, máskor meg több tüszőnél egyáltalán semmit sem éreztem. Holnap már menned kell UH-ra, ugye?

Momelcsike! Mikorra készül el az összfehérje leleted? Nagyon drukkolok a jó eredményhez! A Matyi név nagyon jó választás szerintem! :D
Ha Kisgabyékról lesz van infód, ugye, értesítesz minket rögtön? Nagyon-nagyon drukkolunk nekik!

Leeda! Évekkel ezelőtt nekem is volt olyan, hogy több hónapig minden nap iszonyatosan fájt a fejem, elmentem mindenféle vizsgálatra (koponya CT, stb.), semmit nem találtak, de aztán egy reflexológus teljesen rendbe hozott.
Mikor mentek Las Vegasba? Februárban vagy márciusban?

Mi a múlt héten voltunk utoljára Apánknál, olyan rossz volt elbúcsúzni tőle! :cry: Egyébként minden rendben, csak a súlyom miatt kaptam óriási leszidást… :oops:
De ez végülis jól jött, mert nem tudom, hogy az itteni dokim mennyire lesz szigorú ezzel kapcsolatban (még csak egyszer voltam nála a legelején), és így, hogy Apánk leszúrt, legalább jól észbe kaptam! :shock:

Óriási puszi mindenkinek, és igaz, hogy már lassan január közepe van, de azért az új évvel kapcsolatban mihamarabbi babásodást és aztán nagyon boldog babázást kívánok mindenkinek! ++++++++
loreena

Sziasztok!

Üdv Loor. Örülünk, hogy végre jelentkeztél :lol:
Péntekre ígérték az összfehérje eredményt, ma voltam vérvételen. Gondoltam, bekéredzkedem elsőként, mégiscsak kismama vagyok, de 3-an voltunk kismamák, így kibírtam az előttem levő 4 (nem kismama) embert.
Kisgabyról semmi hír, annyi csak, hogy jan. 5-én írtam neki privit, és azt sem nyitotta már meg.

KépKép
momelcsi

Lor,

köszönöm a bíztatást... :D ha nem javul, lehet hogy én is elmegyek egy ilyen kezelésre!! Remélem, azért előbb-utóbb rendbe jövök, legalább a következő kezdésre.
Március közepén megyünk, elvileg 13-23 között utazunk, ha minden jól alakul :wink:
Nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek! Apánkkal pedig nem végleges a búcsú, hamarosan mehettek hozzá mutatni "közös munkátok gyümölcsét"... :D :D

Momelcsi,
remélem, a Te eredményed is rendben lesz, szorítok!

Szép napot Nektek!
leeda

Szia Lor,

De örülök, hogy hallok rólad :lol:
Kicsi fiatok lesz? Ez remek. Habár manapság szinte csak fiúk születnek a környezetemben, lassan úgy érzem, hogy a lányok fogytán vannak :)
Neve van már a kis legénynek?
Jól vagy?

Bari,

Én még azért fenntartással fogadom azt, hogy biztosan fiúnk lesz, de ha a 20. heti UH-is azt fogja mutatni, akkor hiszem el 90%-ra, mert ugyebár 100% csak akkor van, ha megszületik :D
Nálunk a nevek a következők: Bálint vagy ha mégis úgy dönt, hogy kislány lesz, akkor Veronika.

Mné,

Azért kell menni rögtön mikor megjön, mert akkor megvizsgál, és eldönti, hogy milyen és mennyi gyógyszert esetleg szurit kell kapnod, és onnan folyamatosan kapod őket, és kétnaponta reggel menni kell UH-ra, amikor megnézi, hogy nőnek a tüszők, és mennyi van belőle. Piri jelentkezett már?

Krisztó, piri meglátogatott már, vagy még várat magára?

Katapetra,

Külföldön hol laktok?
Csak azért kérdezem, mert mondjuk Németországból könnyebb hazaugrani, mint mondjuk Ausztráliából.
A táblázatba beírhatod hozzá, hogy a kezdés nekem is 09 hó volt, szinte egyszerre Nyuszival :)

Csuti,

Tényleg sikerült az az utolsó vizsga, aminek az eredményét vártad a múltkor?

Kretty,

Mennek a tüszőnövesztő drukkok.

Nyuszika,

Nagyon örülök a jó eredményeidnek.
nene2
Budapest XXI. kerület

Lányok

Közérdekű közlemény :)

Nyomoztam tű nélküli inzulinos fecskendő után.A Fő utcában a Battyhányi térnél van egy gyógyászati segédeszköz bolt és ott beszerzik ha kell,1-2 nap alatt.Bármilyen tűt is.Csak azt nem kérdeztem hogy mennyi a legkevesebb amit lehet venni. Na mostmár ezt én is tudom és akkor van idő előre megrendelni.Egyébként egy stimuhoz kb mennyit haszáltok el?

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok,

Holnap reggel UH, kíváncsi vagyok mennyien lesznek...:) Remélem nem kell sokat várni, ugyanis megbeszélésem van, és 11-re így mindenképp be kell menni dolgozni...:)

Szép estét!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Loori:-) örülök, hogy itt vagy, jó olvasni Téged, és remélem jól vagytok...Gratulálok a fiúcskához!!!!!

Nene2, mi Pristinaban vagyunk kint, ami már Koszovo fővárosa, a férjem ott kapott katona létére CIVIL munkát.....nem veszélyes, csak nagyon balkáni...de nem bírnánk egymás nélkül lenni....így ez maradt. A hazautazgatások távolságot tekintve nem nagy táv, de a repülő(mivel nincs fapados járat, csak a Malév)100ezer körül van.
Kocsis megoldás kicsit bonyolultabb, mert a céges autóval, amin koszovói rendszám van , nem utazhat Szerbián keresztül...politika...így nemtudom, hogy a sok időzített együttléteket hogy oldjuk meg.....

Mostanra értem haza, leszívott a városban való rohangálás...és így egyedül elég rossz volt, de hála a jó égnek, semmi bajom:-)
Így most márcsak a háziorvoshoz kell visszamennem a belgyogyi véleményért, hogy műthető vagyok....Mostanra várom pirit én is, holnap leszek a ciklusom 28. napján.

LÁNYOK!!!!!

Igyekszem a táblázatot frissíteni, de mint már előző hozzászólásomnál írtam kint hagytam, és a férjem hiába küldte utánam, az itthoni laptop (egy őskövület) nem olvassa be, megpróbálok programot letölteni hozzá, ha sikerül, addig is elnézéseteket kérem......

Szorítok minden kedves várakozónak!!!!!!!

katapetra

Sziasztok!

Katapetra! Üdv. itthon! Huh, jó bonyolult az utazásotok! DE reméljük, hogy csak egyszer kell megoldanotok az időzített hancúrt... :D

Lor!
Jóóóóó reggggggelt! Előbújtál? Puszillak és nagyon vigyázz magadra kismamika! :wink:

Kretty! Nagyon szorítok, hogy sok, de ne túl sok tüszőcske növekedjen!

Szurika!
Köszi a tippet tű ügyben! Élesítsd a szerencseszurikat! Hamarosan sok-sok fog kelleni! És nagyon reméljük, hogy egy-két hónap múlva, kinek hogy, jöhetnek a drága bukfencező bébikék!

Nene! Nektek is megvoltak már a vizsgálatok, amik Nyuszinál?

Leeda! Volt itt egy lány a fórumon, akik ICSI-sek voltak és elutaztak munka ügyben a nagy, távoli Amerikába a kezdést így elhalasztva egy hónappal ééééés már nem kellett menniük a következő ICSI-re! Gyönyörűséges kislányuk született! Azért én nagyon szorítok Nektek, ki tudja mit hoz az élet....

Nyuszi! Én is nagyon örülök, hogy minden ok nálatok! Nálatok a gyerkőc neme még nem körvonalazódott?

Csajok!
Nálam még mindig semmi, ma reggel felhívtam Apánkat, aki holnap reggel 9-kor szeretettel vár...
Kretty, lehet, hogy összefutunk...

Szép estét nektek!Pusszantás

kriszto

kriszto82

kriszto

Szerencseszuriban nem lesz hiány :lol: aztán tényleg jöhetnek a bébikék :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok javaslatot. Ma hívtam Apákat, és már voltam is nála. Annyi papírt kaptam tőle átolvasásra, és aláírásra, hogy hazahozni is alig tudtam. :-) Hétfőn kell megint mennem UH-ra reggel 7:30-ra. Megkérdezhetem, hogy ilyenkor mennyire szokott gyorsan menni a "rendelés"? Gondolom sokan szoktak lenni. Talán az lesz a legjobb, ha kiveszek egy fél nap szabit. Pénteken kezdem a folsavat, szombaton pedig a clostyt szedni. Annyira fel vagyok dobva. Bárcsak lenne már jövő hétfő. Nem aludtam egész éjszaka, annyira be voltam sózva.
Bocsánat, hogy csak magamról írtam, holnap jelentkezem. Megyek repkedek még egy kicsit a lakásban, aztán alvás.

Jó éjszakát kívánok mindenkinek!

Üdv:
Mné
mné

Mné, ez szuper hír, akkor indultál, jujj, nagyon izgulunk. És persze, repkedj is, ez így van rendjén :)
Én szeptemberben járkáltam reggelente, elég sokan voltak. Aki fél 8-ra ért oda, volt, hogy 9-10 felé távozott. Én reggel 6-ra jártam, így lettem első, munka miatt fontos volt. De fél 8-kor kezd és átlag egy emberre jut 15 perc. Persze ez változhat.

Mi közel lakunk az intézethez, sőt, minden reggel ott megyünk el fél 8-kor dolgozni. Épp megállapítottuk, reggelente most egész kevesen vannak. Szerintem kevesek tudnak január elején kezdeni, így most nem lesz vész, bár én csak kívülről kukucskálok :)

Kriszto, majd gyere mesélj, mit mondott Apánk, érdekes, hogy nem jött meg.....

Nálunk még kérdéses a baba neme, már érdekel, de legkorábban január végén derülhet ki. A pocak növekszik, pl mostanában a köldököm fájdogál és a környéke, állítólag nem baj, mert ekkor már a méh eléri a köldök vonalát... Mivel eddig remek várandósságom volt, gond nélkül, ha van egy kis gond, és egyből izgulok, de én már csak ilyen maradok.... :roll:

nyuszika85

Üdv mindenkinek!
Kicsit eltüntünk, Novemberben maradt ciszta,decemberi kezdés nem fért bele az ünepek miatt!Hétfőn reggel jött pirike,aztán este D.,s megvettük a szurikat!Hétfőn reggel UH!Remélem most minden OK lesz!
zs76

zs76R!

Jaj, de jó, végre!!!! Akkor te is az első körben kezdhetsz Mnével és Krettyvel, remélem kevesen vannak még reggelente. nagyon drukkolunk nektek is!!!
Írj majd, hogy alakul a tüszúőhelyzet nálatok.
Katapetra, ismét egy új induló a táblázatban!!
Kriszto, várjuk a jelentkezésed Dévai után.

KépKép
momelcsi

Kriszto,

Nyuszika orvosa kicsit másképp kéri a vizsgálatokat, mint Dévai, de azért nagyjából ugyanazok vannak meg. Mi nem mentünk el a négyes tesztre, hanem most várom az AFP eredményét, amit ha minden jól megy, akkor jövő hétfőn kapok meg. Utána hétfőn 24-én meg megyünk a 20. hetes genetikai UH-ra. Mint ahogy szoktam volt mondani Nyuszika pár nappal idősebb terhes, mint én vagyok, de pl. ez a 20. heti UH-ra engem Dévai hamarabb küldött el, mint ahogy Ő megy. Azért remélem, hogy minden rendben lesz, és nem lesz túl korán. Engem ez aggaszt állandóan :(

Mné,

Ez nagyon jó hír. Én ugyanígy voltam vele, mikor kezdhettünk, hogy hirtelen olyan jókedv tört rám, hogy alig lehetett lelőni. Remélem, hogy Nektek is úgy fog végződni, mint nekünk, hogy elsőre összejön a bébike, és utána még boldogabb lehetsz.

Katapetra,

Aha értem már, de ahogy Mné-nek is írtam, és Kriszto is pont ezt mondta, hogy reméljük Ti is olyan szerencsések lesztek, mint mi, és egyszeri ideutazással, ami igaz legalább 5-6 napnak kell lennie, de meg fogjátok oldani, mert utána már csak a pocaklakó fog növekedni :)

Zs76,

Üdv, és tök jó, hogy Te is kezdhetsz :D

Mennek mindenkinek a pirimeghozó és tüszőnövesztő drukkjaim :!: :!: :!:
nene2
Budapest XXI. kerület

Kriszto,

remélem, minden rendben lesz Veled. Valószínűleg csak a hormonok kavartak még be, nálam is nagy volt benn a csend, csak tabletta hozta meg végül is....
Magamról: köszönöm a biztatást, nagyon szeretnék már én is olyan - pozitív - példa lenni, akire a többiek majd hivatkozhatnak... :D :D

Mné,Zs76

drukkolok Nektek, majd gyertek a részletekkel :wink:

Nyuszi,

ne izgulj, minden rendben lesz, szerintem természetes, hogy érzed a köldököd. Majd mikor már akkora lesz a hasad, mint egy labda, akkor fogod csak igazán érezni... :D :D Azért én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz! Neveken már gondolkodtatok??
leeda

Sziasztok!

Zs76! Nagyon örülök, hogy itt vagy te is és annak pedig aztán még jobban, hogy kezdesz is!!! Szupiiiiii! Szorítunk neked is nagyon!

Kretty! Mi volt? Mesélj!

Megjöttem Apánktól. Nem érti miért nem jött meg, ma már 9. napja, hogy abbahagytam a duphastont, ami után ugyebár max. egy héttel illik megjönnie.... nem érti ő sem. Nincs cisztám és nagyon vastag a nyálkahártya, csak nem engedem el.... :oops:
Lényeg a lényeg, várnom kell hétfőig, ha semmi akkor kapok valami másik bogyót....
De remélem megjön... a férjem szerint már legalább három napja menstruálok... ha nem is fizikailag, de fejben... :roll: :lol: Ez pedig ugyebár csak azt jelenti, hogy előbb utóbb csak megjön...

Valóban nem voltak reggel sokan, fél kilencre értem oda és egy lány volt bent, egy pedig várt. Igazából ennyi, szóval ha jól számolgatom max. 4-5 emberke lehet, aki épp stimu alatt áll.

Legyen szép napotok!

kriszto

kriszto82

Jaj, Katapetrát kihagytam!!! :roll:

Piri megérkezett?

kriszto

kriszto82

Katapetra,
köszönöm, hogy átírsz :wink: Igen, nehéz lesz neked megoldani a sok utzást, de ha lesz "csicsibaba", akkor biztosan átgondolod majd hogy mi a legjobb megoldás. :D

Lore,
sajnos még lesz egy vizsgám :roll: aminek nem örülök :cry:
Ti hogy vagytok??? Régen hallottam már rólatok! Nagyon sokat híztál, hogy Apánk leszídott?

Bari,
tegnap sajnos nem tudtam gép közelben lenni, mert vendégeink vannak. De ma megpróbálok gép elé ülni. Képzeld! Még egy terhes van a környezetemben. Most kiderült, hogy a barátnőm kisbabát vár, már voltak UH-n. Ráfagyott a mosoly az arcomra, mivel tudtam, hogy próbálkoznak, szeretnének már babát, de hogy egyszeri próbálkozásra jött össze?! :roll: Én is folyamatosan szembekerülök a témával, tehát tudom miről beszélsz.

Kriszto,
ne aggódj, akkor szerintem hamarosan megjön, próbáld a melegítőpárnát. Vagy próbáltad már? Nagyon szorítok, hogy minél hamarabb kezdhess. Az tök jó, ha nincsenek sokan, legalább "több figyelmet kapnak" akik épp most kezdtek :wink:

Zs, Mné,
nektek is sok sikert kívánok az induláshoz, és KITARTÁS!!!

Csuti
Kép
csuti83

Leeda, igen neveken már gondolkoztunk, a lány el is dőlt, fiú viszont kérdéses, holott 50:50 , hogy mi lesz a neme :) De ígérem, ha megvan a neme, akkor bejelentem a nevet is :) Addig még titkolózok :)

Kriszto, érdekes, de ha a külső jegyek azt mutatják, jön a piri, jönni fog, csak már most nem irigyellek, mert akkor biztos nem lesz egyszerű ez a ciklus, készítsd magadhoz a nospat.... :(

Igen, Lor, mennyit híztál, hogy szídást kaptál?! Már ha nem titok...

Kretty, tessék jönni a 11 órás megbeszélés után, kíváncsian várjuk hogy vannak a tüszők :)

Nene, hivatalosan a 18-20. heti UH a nagy genetika. Pl. az Istenhegyin a 18. héten csinálják, mert ha bármit találnak, ne adja Isten, akkor még lehet menni amniora, vagy ugye a 24. hétig, ha valami hatalmas gubanc van, megszakíthatják a terhességet.... :( Erről még beszélni is rossz.... Az én dokim azt mondta, hogy 19-21. hétig menjek el a kórházba, éppen ezért megyek 20+0-n. De nem egy egy napon múlik. Nem lesz korai, gondolj bele, Te 3 nappal mész korábban UH-ra, azaz kb. 5-6 nappal lesznek fiatalabbak a gyerekek.. Az semmi. Jó az időpontod, és ha Apánk azt mondta, akkor azt mondta :)

nyuszika85

Nyuszika,

Köszi a megnyugtatást :D

Kretty,

Ha tudsz jelentkezz mi volt Dévainál.
nene2
Budapest XXI. kerület

Kedves Lányok!

Kész, vége, megvan minden papír........már csak piri várakoztat magára, illetve ezek az itthoni öreg gépek, programok....

Nagyon sajnálom, de lehet, hogy két hétig kb. szüneteltetnem kell a táblázatot..... :cry: pedig annyira szerettem csinálni...
Ígérem, hogy amint itthon lesz a férjem folytatom...1000bocs :oops:

Olyan fennforgás van itt, még időm sem volt teljesen felfogni a történteket.....

Kriszto...remélem mielőbb megjön, a melegvizes palack szerintem is jó, vagy ez a hírös torna :-) próbáld ki!
(lehet, majd nekem is be kell vetnem ezeket.... :roll: )

Zs76: :-) Örülök, hogy visszatértél közénk, és te is indulhatsz....majd gyere gyakran :wink:

Szép napot lányok, mindenkit pusszantok!

katapetra

Katapetra! írtam privit....

kriszto

kriszto82

Katapetra,

örülök, hogy a papíros hercehurcán már túl vagy. A táblázat miatt ne aggódj, majd csinálod, ha lesz rá módod...ha a férjed hazajön, úgyis rá kell majd koncentrálnod.... :D :D
leeda

Szia Nene!

Ne aggódj, mi pont 19.+0 időben voltunk az ikrekkel, tehát egy picit még fiatalabbak is voltak. Mindent meg tudtak nézni, még a szívüket is alaposan.
18+2 és 18+5 naposra becsülte a méretek alapján a két babát.

KépKép
momelcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: