A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kriszto

Köszönöm. :D Tényleg éleseszűek a gyerekek, szerencsére a miénk is közéjük tartozik, de a sajátjával az ember mindig elfogult. :wink:

Csuti

Én sajna vonattal és busszal, mert ezekre van 50%-os utazási kedvezményem. Persze amikor ketten megyünk a férjemmel (oktatás, sejtleszívás, beültetés) akkor kocsival megyünk. Nekem eddig Dévisz mindig 11-12 körüli időpontokat adott, így mindig kényelmesen odaértem. Gondolom az ultrahangoknál most is tud ilyen emberibb időpontot adni, de a vérvételtől azért tartok, mert oda biztosan kora reggel kell majd menni. Ezzel kapcsolatban azt fogom csinálni valószínűleg, hogy Szegeden alszom egy rokununknál és onnan az első vonat már 7 körül Pesten van. Nem lesz valami kényelmes, de ez van... Két hétig ki kell bírni és kész.
Egyébként hétfőn megkérdeztem az egészségbiztosítási pénztárat és nem tudok utazási költségtérítést sem kérni tőlük, mivel nem a lakóhelyemhez legközelebbi (Szeged) szakintézményben veszem igénybe a kezelést. Akkor adnának, ha a szegedi kaáli adna nekem beutalót Pestre. (majd bolondok lennének) Szóval ez nem működik, mondjuk nem is igazán bíztam benne. Ha minden igaz másfél hét múlva tudunk kezdeni.
monilla

Csuti, te mivel utazol? Tudod már, hogy mikor kezdesz körlbelül?
monilla

Sziasztok!

Kriszto, jól látom,h ismét laptetőd van??? :lol: szupeeeer!

Uh, nem semmi,h ilyen sokat kell utaznotok. Nagyon drukkolok,h minél hamarabb sikerrel járjatok ;) .

Monilla, mindjárt küldöm az e-mail címemet és várom a képet ;)

Csuti, küldöm a pirimeghozó drukkomat :lol:

Jaj én megint csak jót tudok mondani Apánkról :lol: Nagyon jó volt a kedve és kaptam tőle 2 puszit is :oops:
Szombaton lesz az első szurim. Minden marad u.úgy csak fele adaggal kezdünk. Hétfőn reggel megyek az első UHU-ra.

Csuti, Monilla, pl. nálam ma jott meg piri. Teló Dévisznek este UHU+beállítás. Szombattól szuri és hétfőtől kétnaponta UHU. A vveket nem tudom,h hányadik napokon kéri :?

Szép estét!

Puszi,
Bari

bari6

Bari!

Nem is tudod ki miatt van laptetőm? :roll: Már nagyon izgultam érted, hogy mi volt Apánknál... nem bírtam ki, hogy ne írjak! Szupi, hogy kezdődik a banzáj!
Remélem Monilla és Csuti is hamarosan csatlakozik!!! :wink:

Sokan voltak? Sokat vártál? Sok induló tüsző van ismét?

Jó éjt és nagyon szép álmokat mindenkinek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, miattam? :lol: nagyon rendes vagy és most szégyenlem is magam,h később jöttem :oops: muszáj lesz egy androidot szereznem az állandó internetkapcsolat miatt :lol: nem venném a lelkemre,h a kismamikat felcsigázom :oops: :oops: :oops:

Szóóóval, amikor odamentem egy valaki volt bent. Utána még 2 házaspár volt és aztán én.
Kb. csak egy órát vártam :lol: és mehettem is be. Nem mondott most induló tüszőt :roll: figyeltem,de semmit nem mondott. A fura az,h a bal oldalam multycisztás szokott lenni és most az is normi volt, ami persze nem baj. Hazafele épp azon gondolkodtam,h a múltkor már ilyenkor is diktált mérteket vagy csak a szuri elkezdése utáni első UHUnál??? :roll:
Tegnaptól napi 3 szelet husi :oops: Erre mondtam is Dévisznek,h tudtaaaam és ezért a mai napom húsmentes volt, készülve a husis időszakra....nem mondom,h értékelte eme mondatomat.... :roll:

Jó éjt!
Bari

bari6

Hol vagytok csajok????

Leeda, ma voltál UHUn ugye? Sokan voltatok? Mi a helyzet a tüszőcskékkel?

bari6

Sziasztok,

voltam UHU-n és vérvételen és pénteken punkció! Kissé be vagyok ....parázva :D
leeda

De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Nagyon örülök!!! Ezek szerint nőttek a tüszők :lol: Nem is mondtad,h milyen volt a cetro... szuri? Ugye neked sem volt bajod tőle?

bari6

Bari, Örülök, hogy örülsz! :lol: Én még mindig parázási fázisban vagyok....Viszont annak nagyon örülök, hogy tényleg kezdhettek, HAJRÁ!!!!! :P
A szuritól minden alkalommal bepirosodott meg kicsit bedagadt a bőröm, első este lett egy jó nagy lila véraláfutásom is, amúgy nem volt semmi extra. Bedugult az orrom, max. annyi, de nem tudom, hogy ez attól volt - e....
Ja, a tüszők nőttek, de most még nagyobbak a különbségek :? Ugye csak a nagyobbakat szívja le? A kicsikkel mi lesz, ott maradnak??
leeda

Bari[b]!

Ne küldd a pirimeghozó drukkot!!!!!!!!!!! Nem akarom, hogy megjöjjön! Mivel 6-án megyek Déviszhez, és elvileg 5-ig meg kell jönnie, de még nem jött meg, remélem nem is fog, csak szombaton, vagy vasárnap.

Nem tudja valaki, hogy ha pl. szombaton megjön, akkor hétfőn indulhatok még? Igaz, még nincs kenet, és clamidia eredményem, de nagy a valószínűsége, hogy hétfőre meglesz, bár nem D.doki csinálta, de már nem emlékszem, hogy ki :oops: , de valaki azt írta egy pár oldallal előrébb, hogy neki is elfogadta más nőgyógyász eredményét. Remélem az enyémet is el fogja fogadni!

Csajok

Nagyon szorítsatok nekem, hogy hétvégétől hamarabb ne jelentkezzen piri, és hogy legyenek addigra meg a hiányzó szűrések (negatív eredménnyel), hogy végre INDULHASSUNK!!!!

Monilla

Mivel mi messze lakunk, kocsival megyünk, és Pesten leszünk azokon a napokon (1-1 hétig) az ismerősünk házában alszunk.
Ez jó nagy kitolás. Elvileg az állam "mindent ad, mindenben segít" csak mindig köti valamihez, hogy ne tudd igénybe venni. De fel a fejjel, kibírod azt a két hetet.

Csuti
Kép
csuti83

Nem tudom, hogy miért írt kiemelt betűket a gépem, nem volt szándékos. :lol:

Bari!

De jó!!! :D Akkor ismét indultok!

Csuti
Kép
csuti83

Bari! De jó, hogy szombattól szuri! :D Te magadnak adod be? Nekem sem mondott induló tüszőméreteket és -számot az első UH-n, úgyhogy szerintem biztos jó a helyzet, mert ha valami nem optimális, azt Apánk mondani szokta. Próbálj minél többféleképpen elkészített husit enni! Csak ügyesen!

Csuti! Hát, Ti is jó messze laktok Apánktól! De még szerencse, hogy így meg tudjátok oldani! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy hétfőn rendben legyenek a papírok és indulhassatok! És hogy piri pont a legjobbkor érkezzen! :wink:

Leeda! Ne izgulj, a punkció nagyon nagy élmény! Reggel először van egy UH Apánknál, (ehhez nem kell sorba állni), aztán Maja behív a kórterembe, átöltözöl, ja, előtte persze lemehetsz a férjecskéddel, ha akarsz (amikor én lementem, mindig sokkal, kb. ötszörannyival jobb eredményei lettek), aztán miután átöltöztél, kiküldenek még egyszer pisilni, és mehetsz a műtőbe, ahol Maja „előkészít”: ahogy fölfeküdtél, rögtön letakar alul egy papírral (szerintem, ez is annyira emberséges dolog!), kapsz a lábadra lábzsákot, az aneszteziológus dokinő megkérdezi, hogy hány kiló vagy, és aztán a kézfejeden keresztül elkezdik adni az infúziót és ugyanonnan megkapod az altatót. A dokinő azt mondja, hogy hamarosan elkezdesz szédülni, és aztán amikor tényleg szédülni kezdesz, a következő pillanatban már alszol is. Aztán a műtét után felébresztenek, megmutatják a tenyeredbe írt szívecskéket (remélem, valami jó nagy számot! :D), átmászol az ágyadra, ami ott lesz a bal oldalon, persze segítenek, és utána érdemes annyit aludni, amennyi jólesik! Én mondjuk nem aludtam, mert olyan jó kis társaságom volt (Nyuszika :wink: )! De ha úgy érzed, nagyon fontos, hogy kialudd magad! Ja, és persze Maja egy tündér! :D Szerintem, nagyon megkönnyíti a kedves és közvetlen kisugárzásával az egész helyzetet! :D
Én úgy tudom, hogy Apánk általában a kisebb tüszőket is leszívja. (Nekem pl. eredetileg 6 nagyot mondott, de a műtét után azt mondta, hogy igazából jóval többet szívott le, viszont csak 5-ben volt petesejt.) Remélem, így, hogy részletesen leírtam, hogy mire számíthatsz, látod, hogy nincs miért izgulni! :wink: Nagyon jó lesz, hidd el! :D Addig is vigyázz magadra!

Monilla! A vérvételre az UH után kell menni, nem reggel! Írok egy privit! :D

Puszi Mindenkinek!
loreena

Lor,
köszönöm a részletes leírást, nagyon aranyos vagy!!!! :lol: Jót nevettem azon a részen, hogy lemehetek a párommal :lol:, bár nem hiszem, hogy bármiben is tudnék segíteni, ideges leszek, és csak hátráltatnám... :lol:
A szédülés ugye nem olyan jellegű, amitől rókázik az ember? Remélem, inkább egy kellemes becsiccsentés-jellegű szédüléshez hasonlít... :D :D
És ha csak nagyon kevés petesejtet talál, akkor is megcsinálják az ICSI-t? Remélem, igen....
leeda

Leeda, Lor nagyon jól leírta a folyamatot, én már csak az ágyamban ébredtem, arra sem emlékszem, hogy átmásztam volna. bár gondolom így volt, hisz senki sem olyan erős, hogy átrakjon engem :lol:
annyira nagy élmény, mikor megnézed a tenyered. Nekem 10-et szívott le, de szerintem volt ott még néhány pici (4-8-as méretig), amit nem bántott.
Tényleg nagyon kedvesek, szólt a zene, beszélgetnek veled. Dévait egy pillanatra láttam, és már aludtam is.
Délután, transzfer vagy műtét után apánk mindig benéz, hogy minden rendben van-e.(a kis zöld műtős sapkájában,vicces)
vigyél mindent, ami le van írva. én kekszet nem ettem, de szendvicset igen.
drukkolok nagyon, hogy minden rendben menjen, és este majd jelentkezz, hogy mi történt.
Csuti, a lényeg, hogy ma vagy holnap tuti ne jöjjön meg, mert ha péntek du. telefonálsz már hétfőre hív be, és akkor már beállítás lesz!!!! Nekem csak és kizárólag a kenetet csinálta Dévai, mindent elfogadott más orvostól.
Lor, Krisztó megy még a pihenés? hogy bírjátok? jó vacak idő van, én is itt benn gubbasztok, alvás és tv-zés a program.
Jaj, bari küldhetjük a tüszőnövesztőket most már neked is. csak ügyesen, edd a húst ezerrel. kiváncsi vagyok én is a tüszőállapotra nagyon. Mit kaptál szurit?
momelcsi

Momelcsi,
köszönöm, jót nevettem :lol:
És a tenyerembe írt szám azt jelenti, hogy annyit szívott le és mind jó, vagy az majd később derül ki??
leeda

ez a petesejtek száma, amit a tüszőkból sikerült leszívni. aztán kezdődik a megtermékenyítés, amiről majd délután induláskor, mikor Dévaihoz bementek, kaptok információt. Lehet, hogy valamelyiket csak másnap próbálják megtermékenyíteni, addig érlelik. Egy petesejtet is megtermékenyítenek, de nyugi, neked ennél jóval több lesz :wink:
A szédülés nekem nagyon kellemes volt, egyáltalán nem rókázós :lol:
Arról nem is tudtam, hogy lemehetek a férjemmel "segíteni", bár nem tudom, hogy lementem-e volna.
momelcsi

Momelcsi,
köszönöm :lol: Érdekes, hogy már aznap délután látnak valamit, jól értettem? Vagy csak általános információkat ad? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de fogalmam sincs a folyamatról... :oops:
leeda

igen, már délután a gyorsak megtermékenyülnek, nekünk volt 2, amiről nem tudták eldönteni, hogy lassúak vagy elhaltak, és volt 5, aminek a megtermékenyítésével másnap próbálkoztak.
momelcsi

Momelcsi,
köszönöm!Reménykedünk a legjobbakban! :D
És másnapra végül is mennyi termékenyült meg? És ha szépen osztódnak, mikor ültetik vissza?
Köszi!
Szép estét mindenkinek! :P
leeda

Momelcsi

Ma még nem jött meg :D . Akkor ha pénteken jön meg du. akkor telefonálhatok neki, úgy is, ha nem ő csinálta meg a kenetet, és a clamidiát?
Ha szombaton, vagy vasárnap jön meg? Akkor is hívjam, dolgozik akkor is? Vagy várjam meg, hogy hétfőn az adott időpontra menjek (fél 2-re), és ott majd megmondja? Megmondom őszintén, hogy azért ez a sok kérdés, mert tudjátok már többször írtam, hogy messze lakunk Pesttől, és fontos lenne, hogy ott maradok-e hétfőtől, vagy nem. Mert ha ott kell maradni, akkor egy hétre valót kell készíteni, a munkahelyről elkérdezkedni, ráadásul pont iskolába kellene mennem azon a héten, stb. :P
hogy működik ez az egész? Ha pl. pénteken felhívom, és elfogadja a papírokat, akkor hétfőn reggel megyek vérvételre? Vagy csak du. hozzá megyek UH-ra? A vért hol veszik, melyik kórházban?
Ne haragudjatok a sok kérdésért :oops: de nem tudom, hogy mi hogy megy, és nem akarok majd ott értetlenkedni.

Melcsi, amúgy hogy vagytok?

Bari

Akkor szombaton szurka? Beadod magadnak? Mit írt fel, és mennyibe kerül? Meg tudnád nekem írni priv. üzibe? :?:

Kriszto

Nem írtál. Vagy valami baj van? Nem sokára 10-e. Már csak 9 nap :!:

Leeda

Pénteken punkció? Elhiszem hogy félsz, én is nagyon félnék. :oops: (főleg a rókakomától) Lore nagyon jól leírta, hogy mi hogy megy, ez nekem is jól jött, mert én is megkérdeztem volna előbb, vagy utóbb. Kitartás, jó lesz minden.

:lol: Szép estét nektek :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.26 20:01-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Csutikám! Kiszámolgattam Neked, hogy ha péntek délután vagy szombaton érkezik piri, akkor a szombat az 1. nap, hétfőn beállítás, az 5. napon kell elkezdened az injekciókat, vagyis jövő szerdán. De aznap még nem kell UH-ra menni, csak pénteken! Ha pedig vasárnap jön meg, akkor csütörtöktől van szuri, és a beállítás utáni első UH csak az azt követő hétfőn van, vagyis nem biztos, hogy a beállítás után egyből érdemes Pesten maradnotok. Megértem, hogy nagyon izgulsz, hogy hogy lesz, szerintem ez a legrosszabb az egészben, hogy nem lehet tudni, hogy hogy tervezzük előre a napjainkat, de meglátod, a beállítás után már felpörögnek és egy kicsit kiszámíthatóbbá válnak az események! Most egyelőre egy ideális piri-érkezéshez és Apánk hétfői jókedvéhez drukkolok nagyon! :D
loreena

Sziasztok!

Leeda! Ne izgulj! Jó nagy számot a tenyeredbe és nagyon szép álmot a punkció alatt! Valóban minden tüszőt megszúr, amit csak tud! Jó lesz, meglátod! Szorítunk!

Bari!
Szurika biztos küld majd neked szerencseszurit, mi meg szorítunk, hogy sok-sok, de ne túl sok tüszőcskéd induljon el! Jó, hogy most már neked is lehet szorítani!

Melcsi, Lor! Puszi Nektek!

Csuti!
Most írok majd, sok-sok mindenre válaszolok neked, már amire tudok! De ne izgulj ennyire, mert még megjön! És akkor hiába szorítok,hogy még NE! :wink:

Mindenkinek jó éjt és szép álmokat!

kriszto

kriszto82

Lor! Imádlak, megspóroltál nekem egy pár sort! Ugyanezt akartam írni privibe Csutinak! :wink: :roll: pusza

kriszto

kriszto82

Ja, az elalvás előtti szédülés max. 2-3 másodperc, úgyhogy rókakomától semmiképp sem kell félni, esélye sincs ennyike idő alatt odaérni! :wink:
loreena

Kriszto! :D Puszillak! :D
loreena

Sziasztok!

Jó sokat írtatok :lol:

Csuti, drukk pénteki piriért, mert akkor hétfőn lehet,h találkozhatunk :lol:

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!
Igeeeen, SZURIKÁTA kérhetek majd szombatra szerencseszurit?

Sajna az ügyeleten fogják beadni :( Minden nap játszadozom a gondolattal, de nem hiszem,h menni fog nekem :(. A férjemet próbálom fűzni, de úgy tűnik nem vállalja. Nem baj...jó lesz az ügyelet!

Nyomom a husit ;) Ma grill husi volt az ebéd, holnap valszeg rántott lesz....minden nap majd más :lol:

A szurik: Gonal 1/nap, Merional fél/nap + napi egy closty egyelőre, no meg a vitamin.

Az árát még nem tudom. Majd pénteken váltom ki, de amint megvan megírom majd. Nekünk az első stimu 110 ezer volt.

Most megyek és elteszem magam, mert reggel könyörtelenül csörögni fog az óra :(

Jó éjt mindenkinek!

Bari

bari6

Lor, Csuti és Krisz és Mindenki,
köszönöm a biztatást! :D
Ma itthon leszek, teszek - veszek, takarítok egy kicsit, úgy talán majd gyorsabban telik az idő :lol:
leeda

Sziasztok!

Leeda, holnapra egy jó nagy drukk :) kiváncsi leszek, h mit mondasz :lol:

Lor, Kriszto, nemsokára teszteltek :) Éreztek valamit?

Figyuljatok, ha megdáthásodtam (fagyit ettem tegnap és tegnapelött is....) az nagyon nagy baj? Igazából "csak" a torkomat érzem... Ugye egy dátha miatt nem kell leállni?

Köszi,
Bari

bari6

Bari,
köszönöm! Remélem, csak jó hírekkel érkezem vissza, és róka koma sem látogat meg :D
A nátha szerintem nem gond, bár csak tippelni tudok. Javasolnám a mindenkori "csodaszereket": finom citromos - mézes teát! Ártani nem árthat...és a napi folyadékigényt is szuperül kiegészíti :wink:
leeda

Huh a róka koma miatt én is nagyon izgulok....,benned van minden bizodalmam :d mert én is róka komázom minden altatás után..nem is keveset :?

Köszi, remélem én is,h nem lesz gond. Iszom a neo citrant+tea+torokcukorka ;)

bari6

Bari,
bár engem még sose altattak - ezért is lesz új ez a része is -, ha nem eszek, a gyomorsav miatt pillanatokon belül elkap a felfájás, amivel kézenfogva szokott érkezni a hányinger és róka koma is....de remélem, holnap nagy ívben elkerülnek... :lol:
leeda

Sziasztok,
megkaptam a tegnapi ösztradiol-eredményem:7198 lett. Akkor ugye ezt is el kell osztanom 3, 6-al?
:shock:
köszi!!
leeda

Szia!

Sajna nem tudom, nekem amikor magas volt csak magasabb mint 4300at mondtak.
Talán a többiek tudnak majd segíteni vaaagy hívd fel Déviszt!

Mici, Tulipán, Sajó, Jucus, Móni, Szimba hol vagytok???

bari6

Leeda! Ha az ÁNTSZ-nél voltál vérvételen és a mértékegység pmol/L, akkor tuti, hogy osztani kell 3,6-tal! Nekem a punkció előtti eredmény több, mint 10 000 volt és szóba sem került, hogy ez magas lenne! Nyugi! :)
loreena

Amúgy sztem,ha baj lenne Dévisz is telózna, no és ahogy Lor is írta a mértékegység egyáltalán nem mindegy ;)

Nyugiiii, minden rendben lesz ;)

bari6

Bari,
köszi! Múltkor a többiek azt mondták, hogy el kell osztani 3.6-al. Nyugtatom magam: biztos most is el kell.... :D
Neked egyébként okozott ez valami negatív tünetet, vagy semmi extrát nem éreztél??
leeda

mire megírtam, megkaptam Tőletek a választ! :lol:
Köszönöm!!! :lol:
leeda

bari

Küldöm a szerencseszurit,de majd csak holnap este :D
Kár hogy nem pesten laksz,beadnám a szurikat neked. :)
A műtét utáni rókázás engem is nagyon kikészít. A műtéttől soha nem félek,hanem mindig az utána jövő akciózás.brrrrrrrrrr :shock:
Csak tudnám honnan jön az a sok cucc,amikor előtte koplalni kell :roll:
Amikor utóbb kivették az epémet,az egész műtőt beterítettem.Gondolom hogy örültek :)
Bocs hogy elmondtam,csak olvasom hogy ez mással is előfordul.

szurikáta
szurikáta56

Leeda! Azért ez nem olyan nagy altatás, nyugi, igazából nem is altatás, ha jól tudom, hanem csak bódítás! Ragyogóan végigalszod a műtétet, szépeket fogsz álmodni közben (én valami eszméletlen gyönyörűt álmodtam, csak sajnos nem emlékeztem rá utána), és egyáltalán nem fog jönni róka-koma! Csak aludj annyit utána, amennyi jól esik! Drukkolok!
loreena

Szurikáta, köszönöm szépen! :D Majd meglátom,h az ügyeleteseknek mennyi idejük lesz,mert ha lesz akkor lehet,h megpróbálkozom segítséggel beadni :)

Leeda, holnapra egy kalappal aztán várunk ám,h hány szivecske van a kezecskédben :lol:

Lor, te mikor tesztelsz?

Szép estét!

Pusztik

bari6

Köszönöm mindenkinek a tippeket, tanácsokat, drukkokat! :lol:
Jelentkezem, amint gépközelben - és főleg megfelelő állapotban - leszek!! :P
leeda

Sziasztok

Még nem jött meg :D . Képzeljétek, ma megkaptam az itteni nőgyógyászomtól az eredményeket, mind a kettő negatív. Remélem D.doki elfogadja, hogy nem ő csinálta. Teljesen friss, az egyik dátum 23-a, a másik lelet dátuma 26-a. Ettől csak nem kell neki frissebb :shock:

Ha holnap még nem jön meg, csak hétvégén, akkor menjek a megbeszélt időben, és majd Apus elmondja, hogyan tovább? Úgye fog indítani, mert már teljesen be vagyok zsongva. :oops:

Lore

Mostmár értem , hogy van. Akkor van esélye így is, és úgy is, hogy induljak. (remélem)

Leeda

:!: szorítok :!:

Bari

Neked is minden jót kívánok, és várom a holnapi írásodat, hogy mi mennyi (priviben írd már, ha lehet). Köszi

Szép estét

Csuti
Kép
csuti83

Segítsetek léccci! Volt már valaki náthás mikor a stimu kezdődött? Hívjam szerintetek Déviszt? Szerencsére nem vagyok egy lázas típus, max. hőemelkedés, de még az sem volt (kop-kop-kop).
Mit csináljak???

Leeda, hamarosan alukálsz ;) Gondolok rád sokat!

Köszi és puszi mindenkinek!

Bari

bari6

Drága Bari!

Először is ne izgulj!!! Pihi, fekvés stb.! Meleg tea, mézzel, citrommal, neocitran, aspirinC, stb. stb..... szokásos csodamódszerek! De leginkább ne izgulj, pótold a c-vitamint vagy akár egyéb vitaminokat is... ebben segít majd aki ért is hozzá :lol: és ne izgulj!!!!
Néhány nap alatt elmúlik, és mire kell addigra toppon leszel teljesen, elindulnak tüszőcskék, szépek lesznek, megnőnek és hamarosan szorítunk, hogy a babócák kapaszkodjanak rendesen!!!!
Csak tényleg ne rágódj ezen, azzal sokkal többet árthatsz!

Leeda!!!!
Már lehet, hogy kezedben a szivecskék! Szorítunk tovább.....

Legyetek jó!

kriszto

kriszto82

Barikám! Jaj, ez a hülye nátha! Szerintem legfeljebb a láz az, ami ilyenkor problémás lehetne! Egyél sok fokhagymát, az ártani nem áthat és nagyon jó természetes antibiotikum (csak a párod tudja elviselni! :wink: ) + amiket Kriszto írt meleg tea + méz, stb. + gőzölés (esetleg szauna)!
Barikám, nagyon drukkolok, hogy takony-manó minél előbb észrevegye, hogy semmi keresnivalója nálad! :wink:
loreena

Sziasztok!

Új vagyok itt a fórumon. Régóta olvaslak Titeket, mert május óta Mi is a Dévai Intézetbe járunk. Érdeklődni szeretnék Tőletek, hogy amikor benne vagyunk a programban akkor mit kell fizetni a Dévai doktor Úrnak?

Előre is köszi a válaszokat!

Szép napot:Hanor
hanor

Szia Hanor!

Üdv. köztünk!
Az első (beállítás) ultrahangtól nem kell fizetni egészen a transzferrel bezárólag. Újra akkor kell, amikor mész vissza, mert sikerült! vagy éppen nem.
Mikor kezdtek?

Nagyon eltűntek: ptzsani, máté rita, mné, annamaria0303, tulipán, muki2... zugolvasók lettetek? És már lehet, hogy pocakos zugolvasók!? Azért ha itt vagytok jelentkezzetek, hogy kivel mi történik mostanság??

(amúgy nem is érek rá nagyon, hogy ennyire a régi oldalakat böngészem... :lol: ) pusza mindenkinek

kriszto

kriszto82

Szia kriszto!

Köszi a gyors választ.
Szerdán voltunk Dévainál már sokadszor,és annyit mondott, hogy ha megjön a Ti szavaitokkal élve a "piri" akkor hívni kell reggel 8-kor. Ez lehet 1-2 nap is , de akár 2 hét is. Nagyon rendszertelen. Megmondom őszintén, hogy egy kicsit meglepődtem már későbbre vártam a kezdést. Igaz nekünk már a 3 ICSI lesz, de az előzőeket egy másik intézményben végezték. A negatív tapasztalat miatt váltottunk!

Hanor
hanor

Köszi csajok! Remélem nem lesz gond. Ma megpróbálok időben lelépni a melóhelyről és irány az ágy :lol: Holnap reggel úgyis megyek ügyeletre,ha nagyobb gond lenne, majd ellétnak :)

Amúgy képzeljétek mit csináltam :oops: tegnap este egy steril gonalos tűt megpróbáltam magamba szúrni :lol: Nos az eredmény: kb. egy mm-et mertem csak beszúrni, ott is kibuggyant a vérem....úgyhogy annyira nem tetszett a saját magam megszúrásának az ötlete, de legalább felbátorodtam és elképzelhető,h hétvégén lesz erőm elsajátítani :)

Hanor, üdv közöttünk. Ha már indulós mensivel mész Déviszhez, akkor nem kell fizetni :)
Nálatok mi a baj?

csatlakozom Krisztohoz: Emerenc, te is rég jártál erre meg Mici is és Móni is és Sajóék és Szimba...szóval gyeretek,h mi van veletek!

Kriszto, már csak pár nap a tesztig :lol: Hogy vagy? Csináltál már tesztet vagy kibírtad?

Puszi mindenkinek!

Bari

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: