A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv! Nevet azért nem írok, mert nem vagyok benne biztos, hogy Õ az. Mármint 99%- ig biztos vagyok, mert a szülésznőm mondta a nevét, de azóta annyi jót írtak itt róla, meg hát én sem voltam akkor és ott 100-asKép, hogy még véletlenül sem szeretnék senkit sem megrágalmazni. Amint kiderítem (mert felismerném bárhol!), megírom, mert nincs mit rajta titkolni, és hozzá úgysem mennék szülni, tehát nem félek a bosszújátólKép

Bendi nagyon kis husi! Csuda édes kissrác!

Fibi már nekem is hiányzik!

hétvégén nem leszek, mert disznóvágásban leszünk anyóséknálKép

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Indi!!!!
Nagyon sokat gondolunk Ratok!!!!
Es tok jo lesz,hogy meglatogatnak a Lanyok,emlekszem,nekemis milyen jol esett,mikor egyszer csak megszolitott Bogarka es ZsanciKép

ZsanciKép
BOLDOG NEVNAPOT!
Kép

Akkora ihlet szallt meg az irasra,de gy telefon felebresztette edesdeden alvo AkosomatKépKép
Igy este folyt kov...

Pusz
K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Csajok,
nem bírom a tegnapi ezer oldalt elolvasni, úgyhogy valaki mondja meg nekem:
1. Mi van Indivel?
2. Kiderült, hogy ki volt Hope dokija és szülésznője? Mert azt még olvastam, amikor az volt a téma.

Zsanci!
Boldogságosat! Kép

Kép
Kép
manoka11

Juc,
mégsem vettünk, mert közben kiderült, hogy felesleges, legalábbis egyenlőre. Ahol ott szokunk aludni, mindenhol van ágy, kivéve anyósékat, de oda meg levisszük az egyiket, amit itthon úgyis már csak járókának használunk, lehet, h vissza se hozzuk. Tudod, mi, zsírgazdagok, a 2szintes házban 2 ággyal bírunk... Kép Telot hallom. Kép Gratula.
neet
neet

SOS
Indi számát kérem szépen!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Gigi!
És a többiek, köszönöm a segítséget.Bardóczy Zsoltnál kötöttem ki.Nem is volt olyan könnyű elérni, hogy valaki vállaljon el, de végül is sikerült.
Õt ismeritek?Esetleg szült nála valaki?

JA!Ezek a babák nagyon tüneményesek!Kép

rimar
rimar

rimar,
na örülök hogy vki elvállaltKéphogy kötöttél ki nála?
Vendég

Gabi,
nagyon köszi a beszámolót Indiről! Kép

Indi,
akkor továbbra is drukkok!!!!! Kép

Macs,
pontosan Kép és végre megtudtam, hogy egy szégyentelen nőszemély vagyok Kép Nagyon aranyos a puszi Kép

Katus,
ezek nagyon jó hírek KépKép

Zsanci,
boldog immanuelkantnapot Kép és GYÓGYULJATOK!!!! Kép

Ruz,
Benditől mindig elájulok Kép

Ancsi,
üdv a pikkelysömör-klubban Kép vagy Kép én bodyshopos samponnal nagyon jól karban tudom tartani szerencsére, és nálam is csak a hajas fejbőr érintett, meg néha a szemöldök, ritkán egy kis ekcéma az ujjakon.

Manóka,
1. Indi a kórházban, még vizsgálgatják, de szinte biztos, hogy császár.
2. nem derült ki Kép

v
kisün

rimar,
én nála szültem, sőt, most is nála fogok Kép ha van kérdésed, mélcím a profilomban

v
kisün

Vera,
kösziKép

Kép
Kép
manoka11

Köszi Kisün, élek vele.

rimar
rimar

Zuzmo: Anyu mesélte, hogy amikor ő szült engem (nem a SzI-ben), akkor ott volt egy doki, aki a nagyon visítós nőknek azt mondta, hogy -Ha akkor élvezte amikor összejött, akkor most se sikítozzon itt nekem!- édi nem?

Pikkelysömör: azt nem a holt tenger iszapja gyógyítja a legjobban??? Kívánom, hogy olyan jóléti államban éljünk, ahol egy jordániai üdülést a TB receptre ír fel azoknak akiknek ez szükséges! Kép

Denizsa: kösz az infot az outletről

Babák nagyon szépek Mindenkié!

Rimar: nekem a szobatársam szült a Bardóczkynál és csak annyit, hogy ő szülés után már simán ült a fenekén, pedig volt gátmetszése. Bár lehet, hogy ez alkat kérdése én spec 1,5 hét után mertem ráülni a fenekemre Kép De nem is ez a lényeg: kétszer is bejött hozzá látogatóba, és szimpa volt egyébként. Bár ők ismerték egymást régebbről, de lelkiismeretes dokinak tűnt.

Indi: drukk drukk
Amikor én voltam benn, volt egy lányzó akinek úgy csináltak császárt, hogy mire odaértek a vágáshoz kiment belőle a fájdalomcsillapító és szegény érezte frankón az egészet. Elég sz*rul nézett is ki még jó pár napig! Remélem Indivel ilyesmi nem fordulhat elő!

Zsan én nem tudtam, hogy neved napja van...De boldog névnapot utólag is.

Recca: ibolyák Kép Holnapra jó időt akarok és akkor usgyi sétálni!!!!!

Rylie
rylie

Rimar: én is a BDF-re jártam Szhelyre Kép
Csak én -büfészakon-végeztem Kép
rylie

Megnéztem a képeket is. Egy jó párat simán elfogadnék Kép
rylie

HOPE!

Megírnád mégegyszer a mélcímedet? Írt nekem valaki a freemail-re, hogy az a cím, amire neked küldtem levelet az övé, és neki mentek a levelek!Kép

ILdi
ildi76

Proone! Hogyan készítetted a babás táblázatot?

Tud valaki ajánlani kiságy lefestéséhez "biztonságos" festéket? Köszi!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Hétvégre itt tudtok jó kis kirándulóhelyeket találni ahol akadálymentesen lehet sétálni akár babakocsival is:
www.kirandul.hu

Jó hétvégét!
rylie

Rimar!
Igaz én nem nála szültem, de volt szerencsém vele találkozni, és az alapján csak azt tudom mondani: nagyon jó kezekben leszel!!! Kép Örülök, hogy egy ilyen jó dokinál sikerült kikötni Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Most beszéltem Macs-al és Indit átviszik másik kórházba (II.női), itt nem vállalják, mert állítólag cukros. Fogadott dokija meg nincsKép
Az állítólagot meg a részleteket majd Votiv és Jucus elmesélik, csak azért szóltam, hogy sokszorozzuk meg a + energiák küldését!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Indinek DRUKK!Kép

Barbi!

Úgy rémlik, hogy Ancsiék készítették saját kézzel a kiságyat! Bocs, ha rosszul emlékszem!

Lányok!
Olyan béna vagyok! Hogy kell a freemail-ben több embernek levelet küldeni? Hogy és hova kell a sok címet írni?
ildi76

Sziasztok!

Most jövök Inditől.Viszik át a II.klinikára,mert azt mondják,hogy cukros valszeg és Dominót rögtön intenzívre fogják tenni és a Szt.Imrében ugye nincs ilyen.
Pont akkor tudta meg ezt amikor ott voltunk nála,nagyon elkenödőtt szegény.
Votiv még maradt,majd biztosan jön Õ is és mesél.

Jucus
20170114224602

Szegény IndiKép Ez nem hangzik túl jól. Remélem, Dominónak nem kell sokáig intenzíven lennie, és a szopizással sem lesz gond! Lányok, ha tudtok valamit, írjátok egyből! Bár mi nemsokára lelépünk, de addig folyamatosan nézem, hátha van hír!

Rylie!

Hát ez tényleg édes! Én tuti azt mondtam volna, hogy drága doktor úr, én akkor is sikítoztam ám!!!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Indi magas cukráról jutott eszembe, hogy lehet, hogy ezért nem gyógyult a lábujja? És ezt nem vették észre egy terhes nőnél, amikor mostanában állandóan a terhességi cukorbetegségről beszélnek? Vagy megint paranoiás vagyok és rosszindulatú............

Kép
Kép
zuzmo1

zuz,
nem vagy rosszindultú csak feltűnnek dolgokKép
Vendég

Rylie,
szerintem ez nem alkat kérdése, ő ilyen jól varr Kép viccen kívül: centrálisan metsz, nem oldalra, az sokkal jobban gyógyul, én is törökültem szülés után azonnal Kép

Indi,
szegény Kép soksok DRUKK továbbra is!!!!!

Rimar,
válaszmél ment Kép

v
kisün

Zuzmo!

Hát igen! Tényleg észre kellett volna venniük! Meg a lábujjdologból is következtethetett volna a doki!

Freemail-es kérdésemre senki nem tudja a választ? Mert van ott olyan, hogy nevek, de oda nem sikerül sok mélcímet beírnom!

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Húúúú, szegény Indi. És hogyhogy nem vették észre ezt előbb? Kép nem értem. Mindenesetre a II. női klinikán is nagyon jó kezekben lesz, nagyon jól felszerelt kórház. Elhiszem, hogy elkenődött, de biztosan minden rendben lesz.

Köszi a dícséreteket Bendinek, a kis húsgombócnak. Kép

Rimar

Megnéztem a képeidet, meg elolvastam a bemutatkozást, tényleg tök jó, hogy olyasmit csinálhatsz, amit szeretsz! Kép

ruz
ruzicsky

ildi,
asszem a másolatot kap-ba tudsz sok címet beírni,nem biztos de próbáld megKép
Vendég

Sziasztok!

Húúúú, szegény Indi. És hogyhogy nem vették észre ezt előbb? Kép nem értem. Mindenesetre a II. női klinikán is nagyon jó kezekben lesz, nagyon jól felszerelt kórház. Elhiszem, hogy elkenődött, de biztosan minden rendben lesz.

Köszi a dícséreteket Bendinek, a kis húsgombócnak. Kép

Rimar

Megnéztem a képeidet, meg elolvastam a bemutatkozást, tényleg tök jó, hogy olyasmit csinálhatsz, amit szeretsz! Kép

ruz
ruzicsky

Indinek nagyon sok drukk!!! Hogyhogy nem vették észre, hogy cukros?
Én a II. női klinikán szültem Zsombit, annyira nem rossz hely és nagyon profik, ha gond van!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Gigi!

Köszi! Ott nem sikerált, de most próbálgatok másik gombokat!
ildi76

Szegény IndiKép
Még reggel mondta,hogy az a dr.nő akihez járt végig,amikor összefutott vele bent,simán lekoptatta őt,mondván nem is az ő betege.Az egy dolog,hogy az elején megmondta Indinek,hogy a szülést nem tudja elvállani,de akkor is.....hmmm.
Végig kíséri közel 9 hónapig,aztán meg ilyen érzéketlenKép
Végül is az a lényeg,hogy a legjobb kezekben legyenek!++++++++++++++++

petergabi

Úgy nem vettékészre,hogy nem csináltak neki cukorterhelést.Jó mi?Alapos orvos az ilyen.Vagy ha nem nála szül akkor már mindegy annak a terhesnőnek?

ÉS azt csak mellékesen jegyzem meg,hogy én aztán inzulinos terhességicukros voltam és meg is kérdeztem,hogy szülhetek-e itt és az volt a válsz mind a diabetológustól mind a dokimtól,hogy természetesen mert van neonatológus aki rögtön vizsgálja a babát.Akkor most ez hogy is van?

ÉS Indit is avval nyugtattuk,hogy jó kezekben lesznek mindketten,de azért nem mindegy,hogy átkerül egy "idegen"helyre.

Ildi!

Hope nem válaszolt nekem,de te tudod,hogy egy a dokink vagy mi?

Juc
20170114224602

Mi van?Mindenkinek elállt a lélegzetje is?!Irjatok már valamit,plíz!
20170114224602

Juc:
igen,elállt a lélegzetem.
Egyszerűen nem értem az egészet.Meg mi az,hogy nem csináltak cukorterhelést?Meg egyáltalán,ahogy Te is írod:ha nincs fogadott orvosa,ami ugye nem Indi hibája,akkor mindegy mi lesz velük?
Nem akarom elhinni,hogy a kedvenc kórházunkról egyre több negatívumot kell hallanunkKép

És szegény Dorkám 38,6-al ébredt nem rég...Kép

petergabi

Juc:
azt lehet tudni,hogy kb. mikor viszik át?Úgy felhívnám szegényt,csak nem akarom zavarni.

Jöhetne már Votiv valami friss infóval!

petergabi

2-kor tudta meg,3-kor jöttem el tőle A mai nap folyamán.Egyeztetnek a klinikával.
20170114224602

megjöttünk mi is Inditől! Juc, miután elmentetek 2x is arra jött a Szánthó, és marhára megnézett! komolyan azt vártam, hogy odajön!!!Kép így nem kerek a sztori, de azért megállt bennem az ütőKépKép

votiv 8)
votiv

Egyébként szerintem azért viszik át,mert itt nincs koraszülött/"problémás"újszülött intezív.
Ezt sajnos Én tudomKép

petergabi

Gabi!

Igen ezt az indokot mondták csak nem nagyon van alátámasztva.De tényleg az ő biztonságuk a fontos,a többit majd kivesézzük később!

Votiv!

Nekem csak elég volt a nevét látnom a szobája ajtaján amikor a srácok meglógtak a folyosóraKép
20170114224602

Indivel kapcs. új fejlemény nincs, csak az, hoyg egyértelmű a terhesgondozás hibájából fajult ide a helyzet (cukor, vizesedés, mag. vérnyom stb). szegényke nagyon úgy érezte, hogy azért passzolják le, mert nincs fogadott dokija, de nagyon győzködték, hogy a baba érdeke, hiszen ha bármi gond van Dominóval, akkor legyenek mindjárt a legmegfelelőbb helyen, ne úgy kelljen mentővel ide-oda szállítani őket, mikor minden perc számít. ebbe már beletörődött Indi, de azért szomorkás a hangulata, mert hát ugye még azt se tudja, ha átviszik, mi lesz, hagyják-e 2 hétig feküdni, vagy megcsinálják a császárt. pedig a méhlepénnyel nem lenne gond, már elmozdult a méhszáj előlKép és vannak fájáskái is, de id. Barna szerint anatómiailag sem működne a hüv. szülés, pedig azt mondják, Dominó nem is nagy baba. mindenesetre az nagyon szarul esett neki, hogy Kocsis É. ott mentegetőzőtt, hogy nem is az ő betege! ennyit róla... írjatok neki bíztató sms-eket, és szerintem még nyugodtan fel is lehet hívni, ha átszállítják az se most lesz, 3-4 óra is mire előkerül egy mentő.
és persze átadtam neki, hogy ki mindenki pusziljaKép

votiv 8)
votiv

Jaj, bocsi, azért jött kétszer a hsz-em, mert a másikat Bendi küldte. Kép Ideengedtem a géphez és addig nyomkodta a gombokat amíg ez lett. Kép

Sztem jó ötlet, hogy átszállítják Indit, mert a II. Női Klinikán tényleg jobb felszerelés van ha problémás esetről van szó, bár tényleg ne legyen rá szükség!! Jucus nálad valószínűleg az lehetett a helyzet, hogy a te terhességednél kontrollált volt a cukorhelyzet, míg Indinél csak most derült ki, eddig ugye nem vették észre Kép, meg ugye a vérnyomása is többször magasra szökött...nagyon drukkolok, hogy minden okés legyen, de sztem jobb így, mintha ott tartják és szülés után derül ki, hogy gond van, de ne derüljön!!!

Piroska

Még neked akartam írni, hogy együttérzek a betegséged miatt, majd számolj be, hogy mit mutattak a vizsgálatok.

ruz
ruzicsky

Most nézem,hogy árpád és Béni névnap van.Zsanci!te melyik vagy?Kép

Juc
20170114224602

Ja és a dokinő viselkedése...Kép minősíthetetlen. Kép
ruzicsky

Ruz!

Igen,teljesen igazad van de van ebben egy kis áttoljuk a felelősséget dolog is szerintem.legalább is amikor ott voltunk és Indi mesélte,hogy hogyan nem foglalkozott vele doki néni ....sajnos.
20170114224602

Votiv,
majd küldd át nekem sms-ben Indi számát, pls Kép
macskanyu

Sziasztok!

Most olvasom elhűlve, hogy Indivel mi történt!Kép
Sok-sok ++++++++++ -t küldök neki!
zanza

most beszéltem indivel,várja a tesóját hogy átvigye a klinikára.......
Vendég

Gigi, azt is meséld el, hogy azt mondták neki, csomagoljon és menjen!!!!!!!

votiv 8)
votiv

vki ismer dokit a SOTE II.-esen? vagy olyat, aki ott szült és ismer ott dokit? gyerünk, aki tud, segítsünk Indinek vmi protekciót szerezniKép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: