Emerenc!
Úgy sajnálom. De nagyon nagyon szorítok, hogy mehess tovább és mielőbb saját babád lehessen! Szerintem a világon semmi sem lehetetlen, főleg nem annak aki anyuka akar lenni, sikerülni fog és kész! Csak ne szomorkodj, hanem nézz előre és bízz benne, hogy sikerülhet!!!!! Nagyon sokan szorítunk neked!!!
Hildácska!
Nyugalom és pozitív gondolatok! Ahogy én megismertem Apánkat sosem bírja ki, hogy miután elmondta a jó híreket, picit ne dobjon be valami "de ha ez meg ez akkor húúú, szóval erre is fel kell készülni" kissé negatívabb megjegyzést. De még mindig jobb, mintha nem készítené fel az embert mindenre ami történhet! Szóval ne keseredj el, ez is egy olyan információ amit meg kellett osztania veled, hogy gond is lehet, de szerintem ezt már sokan sokszor hallottuk és mindig ott ül a kismumus bennünk, hogy mi van, ha nem megy majd minden olyan simán, mint ahogy elképzeltük. De nem törvényszerű, hogy neki legyen igaza!!!

Én hiszem, hogy szépen végig mész az úton és hamarosan a karodban tartod a kisbabátokat!!!! Muszáj, mert sokakban, de bennem biztosan, te és egy drága csajszi, aki szintén Apánk segítségével vár most babákat, vagy Kislibus -aki már célegyenesbe ér lassan- tartjátok a lelket. Szóval ne agyalj, légy nyugodt, minden a legnagyobb rendben lesz! Most nyugi kell a babának is meg a mamának is!
Zsuzska!
Kezdődik a banzáj? Most te leszel akiért szoríthatunk!
Valaki kezd még mostanság?
Sajó, hogy vagy?
Szimbáék? Kicsit jobban?
Én azt hizsem kezdek lenyugodni, de nem hittem, hogy ennyi időbe fog telni...
Kislibus! Comee! Nagyon csini a pocakotok!
Loreena régen hallottunk rólad! Mizu?
Muki! Hogy vagytok! Már lassan ti is kezdhettek. Remélem tele pozitív gondolattal!