Sziasztok!
Zsuzska! Én is márciusra kaptam új időpontot!

Nagyon jó, hogy már "valami" elindult! Mindent bele az 5. re nagyon koncentrálj rá, fussál napi 3X15 percet, napi 3 szelet vörös húsi,persze azért ezt beszéld meg Apánkkal is! És ami a legfontosabb szerintem higgyél benne, hogy sikerülni fog! Minden rendben lesz, Dévisznél jó kezekben vagy! Lesz kisbabád!
Muki, Rajtad a topic szeme! Tessék pozítivat tesztelni!

Nagyon drukkolok hozzá!
Hildácska, nem tudok a vérezgetéshez hozzá szólni, mert nekem sosem volt. De Szimba és libusom szerintem megmondta a tutit!
Libuskám, voltál már a 4d? Milyen volt?Hogy vagytok Annával? Ne haragudj de mióta dolgozom, nincs időm mindkét fórumot olvasni, hála Isten a kismamik nagyon termékenyen írnak, esélyem sincs a visszaolvasásra és a reagálásra is!
Chilikémnek, Moncsigának is nagyon szorítok mindjárt itt a nagy nap!
Julcsi, láttam Sonja szobáját lenyügöző, az az érdekes, hogy a nálunk a kis szoba ami majd a gyerekszoba lesz, úgyanilyen sárga és fehér!

A pocakod nekem különösen tetszik! Én is ilyen szeretnék majd!

Hogy bírod a fekvést? Javult az állapotod?
Bodzikám, ezek a kis szekrénykék.....lélegzetelállító, Esztike nagyon Drága, okos, csuda helyes kislány....
Miciona: A másikon olvastam, hogy Te most nem kezdesz? Márciusban mész Te is Apánkhoz? Örülök, hogy a családi gondok megoldodni látszanak, apukád jól van, így már talán nem fogsz annyira stresszelni. A munkahelyeden nem tudsz valami trükköt kitalálni, hogy ne járjon annyi stresszel? Lehet, hogy ez egy naiv kérdés.
Sajo: Szerintem tök jó, hogy futsz Jucus helyett! Ez Jucusnak is egy jó érzés.

Én is elkezdtem futni, újra. Stressz és feszültség oldásnak is kiváló. Hasznos dolog. Sára volt Nálatok mostanában? Hogy van a kislány?
Szimba: már lassan lehet szorítani, a műtétedhez? A műtét után mikor kezdhetitek a lombikot?
Mindenkinek kívánom síkerüljön a szíve vágya!