Moose,
írd meg nyugodtan, amit szeretnél kérdezni, mélben is lehet, vagy mi oda megyünk, ahol Ti sétáltok, ha szólsz előtte néhány nappal, mert mi most mozgékonyak vagyunk az új autóval
A Sagoja viszont nekünk világvége, vagy mi lakunk az igazi világvégén és nem Neeték, szóval az nekünk kimarad most is.
Gödibarbi,
Én is csak meg tudom erősíteni, amit Ruz írt, Kondor Kata nagyon kedves, megértő, segítőkész. Bármikor felhívhattam telefonon a legprimitívebb kérdéssel is, és mindig segített, és csak az én megnyugtatásomra is külön bejött a H-ba egy nst-re, és én is csak vele szeretnék legközelebb szülni. Szóval másoknak is tudom őt ajánlani.
A Kismama mostani számában olvastam az interjút Guttman Orsolya doktornővel, és nekem nagyon kedvesnek és szimpinek és elhivatott jó orvosnak tűnik, bár személyesen nem ismerem...
Még jó, hogy nemrég tettem ki megint madáreleséeget, bár azt hittem, felesleges lesz, mert jő a tavasz, de most úgy tűnik, hogy a vastag hótakaró alatt még sokáig nem fognak ennivalót találni a madarak itt a messzi Északon...
Blaye