A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jo reggelt!

Csokalany ugy dontott koran kelunk, szegeny anyjanak is muszaj volt feltapaszkodnia, pedig aludtam volna meg.Kép

Bogarka, Petra nagyon edes a copfokkal!Kép Kar, hogy nem engedi begumizni a hajat, csak unnepnapokon!Kép Vagy ennyi sok dicseret talan raveszi maskor is?Kép

Brek, nekem az oszibarackle jott be tejcsinalonak! Napi egy liter.Kép Erdemes lightot valasztani belole. Tenyleg nagyon jooo!

Nekem a szopival tenyleg nagy szerencsem volt, Kati tudta a dolgat es mivel tudtam, hogy nem biztos, hogy tudok a csecsemosokre szamitani igy mar terhesen probaltam kimuvelni magamat a temaban. Persze azert a gyakorlat mas. Szerintem ehhez is fontos az onbizalom.

Manoeknak jobbulast!

Indi labujjad?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc, koszi a csaszaros valaszt! Tesom is azt remeli, hogy meg elotte beindulnak a folyamatok, azert megiscsak jobb lenne a bebi szempontjabol.
Macska, Istvanban fog szulni es asszem hatrahajlo mehe van, ami neheziti a szulest (meg ezenkivul meg van par indok arra, hogy csaszar legyen).
Sajnalom a tegnapi rossz napotokat.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Macs, részvétem a tegnapért. ez azért javulni fog ám! Kép ahogy most visszaemléxem Istók 1-2 hós korára, hát nem sok reményem volt Kép azt hittem, én már soha többé nem élhetek "normálisan", és nem alhatom ki magam a köv. 10 évben Kép
de egyszer csak kezdtek rendeződni a dolgok Kép persze mindig vannak most is rossz napok/helyzetek, vagy a fogzás (közben kibújt az egyik alsó kisőrlője is...) de most már legalább csak rajtam múlik, hogy ki tudom-e pihenni magam Kép
najó, mondjuk még a munkámon is Kép holnapra kell leadnom azt ez emlékezetből írt interjút, és görcsbe rándul a gyomrom, ha csak rágondolok Kép

votiv 8)
votiv

Brekuc, miért nem jössz Ada tornájára? keddenként 10-től, Józsefvárosi Művház (haller u 27) és a dedet is hozhatnád, ott csoszognak a lábunk alatt Kép
és a torna naggyon szuper! Kép és sztep-aerobik (asszem, de én nem értek hozzá!)
és akkor most nekiállsz fejni? Kép az időn ne aggódj, még benne vagy. Ábelt is meg kéne próbálni cicire rakni esetleg, hiszen ő a legjobb tejserkentő Kép
fizikai és lelki síkon egyaránt! az aventes fejő haszn. utasításában pl az is le van írva, hogy fejés közben tegyük magunk elé a kisbabánk fényképét Kép és ez nem is hülyeség Kép

votiv 8)
votiv

Brek! Nagyon szorítok! Azt olvastam, hogy vannak nők, akik örökbefogadott gyermeküket rendszeresen mellre tették, és beindult a tejelválasztás! Ehhez képest már előbbről indulsz! És hallottál már a szoptanít készülékről? Amíg mellen van a baba, és stimulálja a melledet, addig is kapja a tápszert. szerintem nem lehet rossz. Talán gyógyászati segédeszköz boltban kellene megnézni. És most a többiek ne figyeljenek ideKép. Én rendszeresen hazudok a gyerekdokinak, persze csak táplálás ügyben. Olvass utána ennek, a mai felfogás élesen ellentmond a réginek. Én pl minfenkivel megharcoltam teáztatás ügybenKép És még sem száradt ki a gyerekKép Az egyik ismerősöm a doki tanácsát megfogadva limonádéztatja a gyereket újszülött kora óta! Most meg sír, hogy nincs tejcsi. Úgy sajnálom, mert hát az ember tényleg úgy gondolná, hogy a dokitól csak jó tanácsot kap!

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi, 5,5 hósan már nem volt elég a tejem, mert Isti nem hízott (sőt, inkább fogyott) és folyton ideges is volt Kép
ekkor kezdtük a hozzátáplálást

de ettől még folytattam a szopit, és folyamatosan fejtem, amit cumiból megivott
csak valahogy őt egyre kevésbé érekelte a szopi, és lassacskánt kezdet elutasítani előbb az estit, aztán a délutánit stb. és végül már csak a reggeli szopi maradt, azzal még 2-3 hétig el volt, és akkor már azt se kérte

kifejezetten ellenkezett, elfordította a fejét, hisztizett. sebaj, gondoltam, talán másnap. de másnap se. és a 3. napon látta apafej, hogy próbálom szopiztatni a gyereket, és akkor mondta, hogy ez már nem is evés, hanem szex, és akkor abbahagytam Kép

még fejtem vagy egy hétig, de miután a lefejt tejet is undorral visszaköpte, úgy éreztem, ideje abbahagyni. ekkor volt Isti 10 hós.

votiv 8)
votiv

Zuzmó! Kép A teával én is így voltam, a családból senki sem hitte el, h nem fog szomjan halni a gyerek, ha nem öntök bele teát, hanem csak szoptatom. Mondtam neki, h már rég kihalt volna az emberiség, ha ez így lenne. Azt sem igen értették, h mi az igény szerint szopi, hogy-hogy nem csak szigorú 3 órás időközökben szoptatok? Azt mondták, h gyomorrontást fog kapni a bébi, mert összekeveredik a gyomrában a régi és az új tej (ezt ráadásul pont az anyám mondta). És még sorolhatnám...
A dokim nekem is hozzátáp-párti, már 5 hónapos korban el akarta kezdetni velem a h.tápit, csak azzal az indokkal, hogy a bébi minél előbb megismeri az ízeket, annál könnyebben elfogadja őket! Nos, lehet, h ez így van, mégsem mentem bele, és tény, h Bálint fintorog a legtöbb kajára, de még ráér megszeretni, hisz bőven van neki tejcsi.

Votiv! Kép Elismerésem, h így kitartottál szopi téren a nehézségek ellenére is. Nem tudom mit tennék, ha a fiam kiköpné a tejcsit..

Kép
Kép
denizsa

Köszi az együttérzést Kép de nem panaszkodni akartam Kép ameddig éjjel ki tudom aludni a napi fáradalmakat, addig sebaj. Megyek altatni..
macskanyu

Denizsa!
A legjobb, amit a családtól hallottam, hogy azért kell teát adni, mert megtúrósodik a tej a gyomrábanKép. És szerintük is lehet, hogy túl sűrű a tejem! (hogy ezt honnan tudták?)

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Petra nagyon édes! Kép

Grétinek nagyon boldog szülinapot!

Votiv, hány fognál tart már Isti?
zanza

sziasztok!

koszi az otleteket meglatjuk mi lesz belole Kép

kedd 10 meg nemtom h jo-e;utolso felevem van az egyetemen es keddre meg szerdara tettem orakat;persze lehet h ha meglatjak a torpet azt mondjak ne jarjak be (nagyon remelem...) ez majd kiderul jovo heten

egybol gyarthatnanak sajtot is a gyerkocok ha a turo mar a pocakjukban van Kép vicces h mennyire maskepp gondolkodnak errol

nalunk is uvoltes meg fejelforditas meg fintorgas meg minden volt es nekem is volt mar olyan erzesem h ez mar lassan nem a szopi kategoria

csemete epp most tomi a szajaba az egyik babfigurat Kép megyek es megtomom vmi massal Kép
brekuc

Zuzmó! Kép Kitartást a családhoz és egyéb á.fajtákhoz! Kép Kép Nálunk szerencsére már javult a helyzet, mert amikor látták, h a baba megmarad és nem hal szomjan tea nélkül, sőt minden elképzelésüket felülmúlóan fejlődik (6 hósan 10 kg volt), akkor lekattantak erről a témáról, maradt nekik más téma úgyis bőven, ahol oszthatják még az észt. Kép Legnagyobb változáson anyám ment keresztül, aki most már az igény szerinti csak szoptatás és a babával való együttalvás élharcosa lett, és már másokat győzköd ennek helyességéről!! Szóval senki sem reménytelen...Kép

Kép
Kép
denizsa

Brekuc! Kép Azt írtad, hogy tanítasz és egyetemre is jársz, de azt még nem, h mit tanítasz és mit tanulsz? Baba mellett hogy alakul? Gondolom befejezed az egyetemet, a tanítással mi lesz?
Egyébként a bébi bemutatása az egyetemen jó húzás, amikor még én jártam főisk.-ra, akkor a babás kismamákat mindig könnyebben átengedték. Szóval mielőbb tedd meg, érdemes... Kép

Kép
Kép
denizsa

Denizsa! Szerencsére nálunk is belátták a szülők a dolgokat Én nem is hibáztatom őket. Ha belegondolok, hogy a mai védőnők micsoda hülyeségeket tudnak mondani, akkor érthető, hogy az ő idejükben még nagyobb marhaságokkal kábították anyáinkat!Kép

Egy évfolyamtársamnál egyébként nem jött be az egyetemen a "kivételezés". Terhes volt, amikor államvizsgáztunk, és a 4 államvizsgából kettőn meghúztákKép Nagyon sajnáltam.

Kép
Kép
zuzmo1

Zanza, nyolc "egész" foga van Kép meg a négy szemfogának a hegye és 1 (2?) alsó kisőrlő
nem nagyon enged a szájába turkálni Kép legutóbb tegnapelőtt sikerült úgy megnevettettni, hogy megláttuk a kibújt kisőrlőt Kép de csak az egyik oldalon... szóval lehet, hogy a másik alsó is kibújt, csak arra nem volt elég időnk megnézni Kép

votiv 8)
votiv

Katus, klassz, hogy ennyire belelkesültetek a zuraddal Kép és mikorra tervezitek a kisöccsöt/kishugit Mátékának?

votiv 8)
votiv

Juc, hogy van Soma? ma megint láttam nagy piros kutyát a tv-ben. az a szőke kiscsaj, a gazdája, nem lehetne Panna farsangon? és mikor van a jelmezbál?
magadnak kitaláltál már vmi álruhát? Kép

votiv 8)
votiv

Zuzmó! Most láttam a profilodban , h druszák vagyunk Kép Kép Én sem hibázatatom/hibáztattam őket, csak sokszor egyszerűen nem volt energiám a szülés után még arra is, h győzködjem őket, h szerintem mi a helyes. Egyébként anyám egyszer felsóhajtott, h bárcsak az ő idejében is lett volna internet, kismamáknak szóló magazin, stb. Úgyhogy mi tényleg jobb helyzetben vagyunk, mint ők.

Kép
Kép
denizsa

Zúzmó, azért csak óvatosan, egyszer már sikerült itt vérig sérteni egy védőnő-kismamát, aki azóta se jött.
az én védőnőim egytől-egyig katasztrofálisak voltak, pedig volt vagy öt, és ötből egynek se volt még gyereke, pedig 22-60 éves korig volt a szórás. volt pl amelyik rá sem akart nézni a gyerekre, meg olyan is, aki csak pletykálkodni akart, meg olyan is, aki fél évig felénk se nézett.
mégis hiszem, hogy van egyszerre lelkiismeretes, értelmes, felvilágosult és tapasztalt védőnő is Kép
csak pechemre nekem ilyen nem jutott

1x a rádióban a védőnői szolg. vezetőjét kérdezte a Jaksity Kata (két pici gyereke van), hogy miért lehet olyasvalaki is védőnő, akinek nincs gyereke/semmilyen tapasztalata?
erre a fővédőnő elmagyarázta, hogy senkinek nem lehet megtiltani, hogy ezt az állást válassza, mert pl bába is lehet olyan, aki még nem szült és azzal senkinek nincs problémája, ugye?
(nem szólva mondjuk a ffi nőgyógyászokról, akik még sose mestruáltakKép)

viszont dúla csak az lehet, aki szült márKép

votiv 8)
votiv

Votiv! Kép Én a legszimpibb védőnővel a kórházban találkoztam. Õ volt az egyedüli, aki körbejárta a kismamákat és megkérdezte tőlük, h nincs-e vmilyen problémájuk, kérdésük, segíthet-e vmiben... Mire jött, nekem szerencsére már nem volt gondom, de akkor is volt pár jó szava hozzám.
Egyébként hogy tudtál máris 5 védőnőt elfogyasztani?

Kép
Kép
denizsa

Zuzmo,
de hiszen te a Pázmányra jártál!!!!Az egy katolikus egyetem!!! Miért is vennék figyelembe, h vki épp gyeremeket vár!!!?????
Én is oda jártam, és bizony kivételezésnek csak nagyon apró nyomait láttam!! És azt is csak FÉRFIAKTÓL!!! Ott, a nőkben annyi az empátia, mint egy téglában!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Brekuc!
de van fejőgéped? mert csak úgy, inger nélkül, szerintem nem jön vissza. kezdj el napi 6-7x 10-10 percig fejni (egyik mell, másik mell). ha 2 hét múlva semmi, akkor semmi. de ha valami, akkor valami Kép)))))))))))))
táblát elküldöm hamarosan. figyi! most ne kezdj izgulni a citrom miatt. egyes álláspontok szerint viszont nem szabad 1 éves korig (narancs, citrom, stb.) citrusféléket adni, még akkor se, ha nincs épp allergiás reakció, mert később lehet. az allergiának egyik átka, hogy a túl korán bevezetett kaja-pia okozta sokk válthat ki a szervezetből egy allergiás reakciót. szóval nehéz neki megemészteni, vagy ilyesmi, és így reagál. addig is, amitől érdemes tartózkodni a jövőben: citrom, narancs, grapefruit, eper, málna, egyéb aprómagvasak, mert ezek a legjobban allergogének. + tejtermék és glutén.
és én megnyakalok napi 3 liter gyümölcsteát. ilyen jó drága fincsiket Kép, mint a MIlford, meg ezek, és ezzel próbálom fokozni a tejet.
most hozzátápival csinálhatod azt, hogy kicsit szünetelteted, majd 3,5-4 hós korában veszel pár 4 hósnak ajánlott gyümölcsöt. barack, alma. ezek a legjobbak. és szépen adagolod a dednek. Kép

Zuzmo, Brekuc!
szoptanít a Medelának van: www.medela.hu
én az ő fejőiket használom, és nagyon beváltak.

Votiv!
Lencsivel is így kellett küzdeni a szopi miatt,de szerencsére a lefejt tejet mai napig nyakalja. ha olyanja van kiköpi ezt is, azt is. mondjuk nem hinném, hogy 10 hós koráig tudom neki biztosítani Kép

Zuzmo!
sűrű a tejed? a tej mindig megfelelő állagú, nem? én mikor a teát hozzák elő, meg hogy én ebben a korban megvedeltem ennyi meg annyi teát, csak azt válaszolom, hogy Lencsi is nyakalná a cukros teát (habár nem igaz ám Kép, mert az se kell neki), mert régen mindent cukroztak.

Denizsa!
hozzánk egy idősebb védőnéni jött a kórházban, nagyon aranyos volt! megmutatta hogy kell masszírozni a bedurrant cicit.

ha csak gyerekes nő lehetne védőnő, akkor meg a saját tapasztalatát próbálná másokra "erőltetni", így legalább sok-sok anya tapasztalatát osztja meg velünk. nekem aranyos a védőnénim, pedig csak kb. 24 éves lehet.

ancsipancsi

Épp a motivációs levelemet irom.Kép Ma éjfélig van a határidő...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

VOtiv,
a védőnő kismama nem azért nem jön, mert vérig lett sértve...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
a Ciliről van szó? ezer éve nem hallottam róla!

ancsipancsi

Ancsi! Kép
Szerintem akkor u.arról a néniről beszélünk, mert én is egy idősebb (azt hiszem szemüveges) védőnénivel találkoztam. Tényleg nagyon ari volt.
Lencsivel mi újság? Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Bogárka,
Petrának nagyonagyon jól áll a copfos frizura!!!! Kép Örülök, hogy megengedte Kép

Soosoo,
február utolsó hetében kéne cukorterhelésre mennem, te mikor? Kép Csak hogy összeszervezzük Kép

Emmának jobbulást!!!! Kép

Csecsemősök: nekem személy szerint nagy mázlim volt, csak egy nővérrel volt konfliktusom, és vele sem baba-ügyben... a többiek mind maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak Kép

Szopitéma: hát igen, mire az ember kihámozza a sok egymásnak ellentmondó információból, hogy neki és a babának mi felel meg a legjobban, addigra beleőszül. És egyik oldal sem könnyű eset, mert azért az igény szerinti szoptatást támogató szakemberek közt is akad szép számmal, akik egyenesen démonizálják azokat a anyákat, akik másképp csinálják, vagy nem tudnak szoptatni, bármit csinálnak is. És azért az önbecsülésnek az sem segít...

vera
kisün

Denizsa!

elvitte az apja nagyiékhoz. én maradtam, mert éjjel nem tudtam elaludni 1-ig, meg rendet is kéne vágnom.

ancsipancsi

Votiv köszi! Kép

Kb 2-3 év korkülönbséget tervezünk, aztán majd kiderül, hogy sikerül. Kép
Írtátok az Ada féle tornát. Befolyásolja a tejcsi termelést? Vagy nem számít? Ha jól értettem stepaerobicról van szó. Mennyire lehet pici a baba? Máté most lesz 5 hónapos. Ha nagyon kesereg, odamentek szopiztattok, ha kell? Szóval kötetlen az egész? Vagy hogy megy? Lehet, hogy érdekelne, bár messze van egy kicsit tőlünk, de ez engem nem szokott visszatartani. Kép

Den! Én is pont így jártam. Nem segített senki, így csak magunkra voltunk utalva. Aztán a 3.napon próbáltam szoptatni, én azt hittem, hogy semmi nem jön, de az volt a furcsa, hogy Máté csak nyelt, és nyelt. Gondoltam, jééé, akkor csak jön valami. Aztán bejött a védőnő, nem mondta, hogy rosszul csinálnám, megfogta a másik mellemet, aztán elkezdi, hogy ebből meg folyik a tej. Mire én: folyik?? Erre vágytunk már mióta, és csak mosolyogtunk. Kép Szóval, akkor jött volna a segítség mikor már nem kellett. Kép
De sebaj. Lényeg, hogy beindult. Kép
mkatus

Ancsi! Kép
Inkább pihenj egy kicsit, rendrakás megvár, na meg úgyis megint kupi lesz...

Mkatus! Kép
Máté azóta is lelkes szopizó?
A kistesót mi is tervbe vettük már, hozzátok hasonlóan min. 2 év korkülönbséggel.

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Gyors bekukra futja csak Kép
Terroristalányom lázas Délelőtt levittük levegőzni, akkor csak 37,7-et mértünk, de délre felment 38,6-ra....kapott noraminophen kúpot, most alszik. Nem nagyon tudom hova tenni, mert egyébként a lázas bágyadtságon kívül semmi baja. Remélem az estét megússzuk hűtőfürdő, meg priznic nélkül, aztán holnap leviszem dokinénihez, mert ügyeletre nem akarom vinni.....
Szóval mi most így vagyunk. Most először lázas/beteg, szóval szar érzés, de lesz ez még így sem.

Közben Viktort elküldtem moziba, hát gondolhatjátok, hogy páros lábbal kellett kiebrudalni, annyira nem akart menni, de meggyőztem.

Most visszaolvasok, aztán meg relaxálok.

Most ennyire futotta.

TORNA SAJNOS IGEN KÉRDÉSES.

Csók, Ada
ada007

Ada,
jobbulást leánynak!!!!!!
nem lehet a foga miatt??? csak a szokásos, hülye kérdés...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada,
honnan ismered a Herminát???Kép Egyetem???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ezúton megkövetek minden védőnénit!!! Az enyém is nagyon aranyos (de ennél többet nem tudok róla mondani). Egyszer felhívtam szoptatás ügyben, azt mondta, hogy ő nem tud segíteniKép, Ja, és a szülésre kiírt nap előtti napon hívott föl telefonon, hogy ő a védőnőm, és esetleg talizhatnánkKépAz első védőnőm az első találkozásunk után visszament gyedre, és utána nem foglalkoztak velem. De nem általánosítok, ez is ugyanolyan, mint minden más munka, vannak jók, és hát vannak bénák.

Kép
Kép
zuzmo1

Zsana!
Jól látod a PPKE-tKép

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi! És te nem próbáltad a szoptanít-ot?

Ada! Gyógyulást!+++++++++++++++

És Somának és Pannának is!!!

És Emmának is!!!!!!!!

Remélem, más nem betegKép

Kép
Kép
zuzmo1

Den! Igen. Kép Ha rajta múlna egész nap rajta lenne. Kép

Ada! Jobbulást! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mkatus

ELküldtem a jelentkezésemet!!!Kép
valószinűleg nem én leszek az ideális jelölt, de legalább megpróáltam, és nem fogom magam évek múltán is rágni azon, h miért nem jelentkeztem...KépKép
most jobb...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada!
Jobbulást LH-nak!!! remélem nem lesz már rosszabb!!!

Brek!
A tej visszahozatalához még az jutott eszembe, hogy örökbefogadó anyák minden szülés nélkül be tudják indítani a tejtermelést lelkes fejéssel és az örökbe fogadott baba mellretételével...és én már ismerek olyat is akinek sikerült!!! Kép Meg elvileg a Szoptanít nevű készülék is beválhat ilyen esetben...a cicihez megy a tápszer egy vékony csövön, és a baba úgy issza, hogy közben stimulálja a cicit, ami ugye serkenti a tejtermelést...nem tudom mennyire drága egy ilyen beruházás (bár elképzelhető, hogy kölcsönözni is lehet), macera az van vele egy kicsi, de szerintem megéri!!! Kép Ha elég lelkes vagy vágj bele!!!! Kép

Na, majd este talán még jövök, most nem vagyok jó passzban, anyósék kicsit felhúztak Kép...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka! Kép
Nyugi, anyósék tudnak ilyet csinálni... Úgyhogy csak gyere, itt kaphatsz egy kis "lelki beöntést". Különben is, nehogy már én mondjam Neked, hogy milyen jó kis fórum ez... Kép

És gyógyulást Ada kislányának, és Somának és Pannának, és Emmának.... és minden bretegnek!

Kép
Kép
denizsa

Köszönjük a bulásra való felhívásokat,talán nem kiabálom el ha azt mondom,hogy SOma ma nem lázasodott végre ,Panna köhög .

ADA!
LH-nakis jobbulást!Az mi az a kúp amit említettél?nekünk nincs olyan,nem mintha kellene mert nem kúpolok csak baromi kiváncsi vagyok!Kép

Bogárka!

Petra ismerösőm nagyon cuki a copfokkal!

Juc
20170114224602

Ada, fel a fejjel! a gyerekek bámulatosan gyorsan gyógyulnak! édes pici Lizzinek gyógyulást kívánok, de izibe'!

Zsan, drukkolok, hogy megkapd! Kép akkor tökfilkó vagyok, mert itt hever nekem egy tucat mot. levél, és nem küldtem el neked én hülye

nálunk Apa beteg, Isti meg taknyoz, úgyhogy neki is egész nap szippantózni kellett a nóziját, de sztem ez amolyan fogzáskísérő dátha, legalábbis remélem... jó lesz már ha ez a tél véget ér!!!

votiv 8)
votiv

Denizsa, hát az úgy volt, hogy az első védőnőm aranyos volt, de öregecske, már az öcsém fejéről is ő kapargatta a koszmótKép olyan tanácsokkal látott el, hogy nem szabad símogatni a pocakomat, mert az megindíthatja a szülést KépKépKép
és egyszer csak (asszem szerencsémre) elment nyugdíjba. akkor jött az ideiglenes helyettesítés, 30-as, unott, "azénnyakambasóztákeztasokhisztislibát" védőnő, akihez csak 2x volt szerencsém, és végül jött az új védő"csaj", aki frissen végzett és nagyon gyerek voltKép, tök zavarban volt mindig Kép
de néhány hét múlva elköltöztünk, és az új helyhez új védőnő dukált, aki fél évig ránk se nézett, és mikor mellgyulladással felhívtam, azt mondta, h fejjem, ha beledöglök is, aztán 2 hónap múlva felhívott mintha mi se történt volna, és kérdezte, tudnék-e tejet adni egy kisbabának a környéken. és végül megint elköltöztük Kép így tartok most 5-nél Kép de a mostani védőnőnkhöz december eleje óta még nem volt szerencsénk! Kép

votiv 8)
votiv

Johi, csak annyit irtam a mailben, hogy oke, nem surgos, szolj mikor osszeall a csomag.Kép Koszi!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Katus, egy kis mozgástól nem lesz kevesebb a tejcsi, csak nem szabad túlzásba vinni, mondjuk nemtom Rubint Réka hogy szoptatott a mínusz 8 kilójából két aerobikóra közt...

de én attól is frászt kapok, hogy Onyuta Judit 2 hónappal a szülés után visszamegy dolgozni, aber warum??? ennyire sokan küzdenek vajon a helyéért? ráadásul olyan sovány, hogy az már kiborító Kép

na, vissza a lényeghez Kép a torna teljesen kötetlen, több jelenleg is szoptató mama is jár, és mivel csak mi vagyunk egy pici teremben, az ember csak félrehúzódik picit és megeteti a babáját. persze ezt torna közben is bármikor megtehető.
a teremben van pár polifoam, és viszünk magunkkal textilpelust v pelenkázó alátétet, és máris lehet pelenkázni is. nagyobbacskáknak viszünk bébiételt, joghurtot stb, és ők is befalatoznak a torna végén Kép miközben mi ugrabugrálunk, a gyerekek a teremben körben játszanak, picibbek a mamájuk mellett, nagyok keresztbe kasul Kép nincs minimál-életkor, és általában talál magának minden baba partnert v vmi játékot, hogy jól érezze magátKép és persze van zene, amit Isti imád, és alig lehet levakarni a magnóról Kép szerintem Ti is nagyon jól éreznétek magatokat! Kép

votiv 8)
votiv

Juc, hallottad az új hírt, hogy Tüncike megint hazudott, és nem is terhes? Kép ezek után ki hiszi el akár egyetlen szavát is? de vmiért úgy tűnik nem tudja eléggé lejáratni magát, mert még mindig címlapon lehet. gáááááz

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Mi is megjöttünk, ottalvós buli jól sikerültKép, Vincsenzó jól bírta a gyűrődést, én továbbra is dögrováson, ez a nátha csak nem akar múlni.

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már nagggggggyyyyyyyyyyyyyyyyon várom a tavaszt!

Most nincs energiám visszaolvasni, csak átfutottam ezt az oldalt, ne haragudjatok! Remélem, holnapra jobban leszek már tényleg!

Jobbulást Emmának, Lizának, Istóknak és az apájának ... és mindenkinek ++++++, akinek szüksége van rá!

cupp,
fic
ficánka

Zsan, khmkhm Kép mondjuk, hogy megsértődött, mert általánosítva nagyon fikáztuk a védőnőket, miközben nem tudta mindenki, hogy ő is az. én meg tudtam, de nem figyelmeztettem senkit, mert úgy gondoltam, biztos más is tudja, mert nem csinált ő se titkot belőle. húúú de furmányos így már ez a sztori...
tényleg, Zsan, te tudtad?

votiv 8)
votiv

Votiv, köszi az invitálást! Kép Nekem se amiatt kéne mozogni, mert van rajtam felesleg, épp ellenkezőleg sajna. Kép De egy kis erőnlétszerzés jól jönne.
mkatus

Fic, Coryzalia a náthádra? gyanús ez nekem, hogy tán vírusos eredetű! akkor viszont Oscillococcinum lenne jó rá. én a múltkor már a kezdő adagtól primán voltam! és sok teát és C-vitamint is nyeljél. gyógyulgassál! puszi! Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: