Rózsa:
Klassz az új vonalzód! Gobleinezel, te tényleg nagyon ügyes vagy! ((((((((((((((((((((((((((ADD EL A HÁZAT, MOST!!!!))))))))))))))))))))))))))
Kpn:
Micsoda cicód van a profilodhoz

! Ez igen, azok a hatalmas szemek! Mindenkin rajta tartod, vagy ennyire figyeled az infókat?
Azért én még nem sajnálkozom, egy picurit még drukkolnék nektek...

Addig is strucc-politikát végzek...
Jobban állna neked a zebracsík, pajti! Legyél már egy kicsit pozitívabb a csordában, mert különben pata-csata!!!
Heni:
Hajrá 22-e!!!

Szorítok!
Csajok! Ez a pisiteszt-mizéria nem semmi! Asszem velünk nem lenne gond a doppingbizottság előtt, igazi húgy-hunterek vagyunk!
GyőrinéIldi:
Hékás! 9 mm az nem olyan vékony! Szépen növöget, olvastam, no para!
Szóval szereztél egy jó napot Misinek!
A színházban az a hír járja, ha valamit elrontanak a főpróbán, a premier sikeres lesz! Ennyi bénázás után amit leírtál csak mega-giga +tesztet kívánok nektek! ÉÉÉS túrós-tonhalas phit!
Havri1:
23-a a küszöbön van, én meg rágom-rágicsálom annyira kíváncsi vagyok rátok

. Drukk és XXXXXXXXXXXXXX ezerrel! Dugd be a füled, úgy nem jön ki rajta a túró!
Tigriske:
Azzzannnya!!!

Oltári nagy gratula!!!

Ugye mondtam inszem előtt, h. sikerülni fog? Jujj, nagyon örülök nektek!
Mostmár aztán gatyafék és kényztettesd magad!

Tündéri a vonalzód! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX A tesztek alapján 3 fiú és egy lány, vagy fordítva?
Kiss Angyal:
Mire olvaslak, már túl vagy az inszemen. Sok-sok drukk és szuper ragacsová (most hozták az extraerőset a melósok): XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
A kutyik már majdnem tökéletesek, néha még ugatnak
Szóval te már a hentesnél is vetkőzöl? A pékhez meg úgy mész, hogy két ekkora (közben mutatod magadon) cipót kérek?
Te legalább annyira zizzent(=jó fej) vagy, mint én. Nagyon bírom a humorod.
SPERMINÁTOR-ez jó! Te meg a Lara Croft! Még jó, h. az inszem ezt a problémát áthidalja. A 95%-os sperma mit takar (hány milliós, mozgékonyság)? Akármit is, gyönyörű eredmények!!! Gratula!
Gabicsibe:
Nagy gratula!
Sztyopáné:
Szóltam Mérinek, h. bládizzon hozzád! Te mázlista vagy, sajnos én is Misi kedvenc playmate-jei közé tartozom

Még pislogni is elfelejt, ha meglátja a "virágomat"
Ha iwiw-ezik valaki, szóljon bátran - ott tudsz arcot társítani" a nevekhez. Esetleg csajos randira gondoltál? Mindig szó volt erről is, de nincs aki bevállalja a szervezést...
Kakti:
Nagyon élvezetes és üdítő nyaralást kívánok! Ne búsulj, most a napsütés nem fentről jön, hanem benned van!
Cumpikára nagyon vigyázz, a vonalzódnak meg épp itt volt már az ideje! A tortád, ha fele olyan finom, mint ahogy kinéz, akkor nyert ügyed van!
Lugi:
A Szarvasi arborétumban ezer éve nem voltam, remélem egyszer még eljutok - gyönyörű hely.
Lili.28:
Üdv nálunk! Nem semmi utad volt eddig... Mi az a "depo injekciós" kezelés? Szerintem nyugodtan gyertek a BMC-be, nagyon jók a dokik, csak millióan vagyunk - ezért sokat kell várakozni (de megéri).