Sziasztok!
Hú jól elvesztettem a fonalat, hétvége óta, most próbálok pótolni.
Veronikusz!
Maradjunk annyiban, hogy csini vagy a pocid gyönyörű, az irigy, buta beszólásokkal meg nem kell foglalkozni! Toll a fülébe az idióta embereknek!
Judy!
Hogy vagytok? Bébi? Persze randizhatunk, de a nagy melegre való tekintettel szerintem jobb lenne délután 5körül, ha neked is oké. Vagy esetleg hétvégén és akkor talán 5percre én is leülhetek veled pár szót váltani, nem kell martin után rohangálni, mert akkor viszem a férjem is. Naa?
Barbi!
Jó az új haj, persze neked gyárilag minden jól áll szerintem, Dani kép is telitalálat! Mit néz ilyen elmélyülten?!
Memme!
Erre én is emlékszem, szupi kép!
Tünde!
Bili projekt hajrááá! Én is vártam mindig, ha nem ízlett neki, mondjuk ő 10 hósan kezdte kedvvel kóstolgatni a szilárdakat… Szerintem egyébként nincs köze ahhoz, hogy anyatejes vagy tápos, ismerek olyan babát aki az első szilárd ételt is szivesen fogadta plusz szopizott mellé, de olyat is aki aztán hamar leválaszotta magát. Szerintem ez is baba függő. Nem okoskodás, remélem tudod, csak szerintem így van.
Gabi!
Jól vagyunk, tegnap voltunk uh-n. Lentebb olvashatod élménybeszámolóm. Martin nem szopizik már
Kriszta!
Kaki végreee! Örülök, szegény kislány és ti! Tegnap találkoztam Erzsikével.
Vica!
Oltári jók a képek! Ez a kis huncut Réka! Majd muti a hajad! Mondom én
Dóri!
Róatok is jó kép, szerintem Tünde nagyon hasonlít rád!
Ancsa!
Jó kép! Hol készült? Lara elindult már?
Aprooka!
Üdv itt! Az előadásokra szerintem is jó, ha elmész! A szülőszoba látogatásra apával együtt

meg az együttszülésre. Az én férjem úgy megnyugodott, hogy azt mondta jól van most már megszülhetsz
Bori!
Az eper tényleg allergiázál, de most a szoptatás miatt aggódsz? Nálunk nem okozott gondott! Bogi nagyon cukiiii! Anyukád belejött a nagymamáskodásba?
Orsi!
De édes ez a kiscsaj! Csudi cuki a cucca!
Vali!
Hát a te kisfiad is nagyon drága! Mintha születése óta semmit nem változott volna, csaknőtt. Létezik ez?!
MSE!
Nem vagy könnyű helyzetben, de szerintem egyikötök sem. Biztos vagyok benne, hogy ügyesen meg fogod oldani én csak ennyit tudok mondani!
Zsu!
Végre itt! Már hívni akartalak, de majd este szerintem megejtem. Szépek vagytok mindannyian!
Tesóbejövetel: hát ez jó téma, ha most szülnék én nem engedném, hogy Martint behozzák csak aznap mikor megyünk haza, hogy Ő vigyázzon rá, meg odaadja az ajándékot vagy ilyesmi. Bár nekem még van 5 hónapom addig, majd úgyis kialakul. És ha nem jön be akkor mondani kell neki, hogy megszületett a tesó és anya most vele van? Vagy mit?!
Sterilizálás: nekünk volt kölcsibe avent express, de én sem használtam mivel se cumi, se üveg, és hát a cicimet nem tudtam belerakni
Mérleg: szerintem sem éri meg venni. Mi is hetente 1x mértük mindig vasárnap mivel aznap született olyan 4hós koráig amikorra megduplázta a szül. súlyát.
K vitamin: kiskanálba bele és pár csepp lefejt tej. Hát vágnak egy fejet, de ez van.
Szülésznő felkérés: ez engem is érdekelne, hogy kell csinálni…
Rólunk: tegnap voltunk a kórházban. Irtó jól éreztem magam! Komolyan! Úgy kezdődött, hogy Vida doki odajött hozzám, hogy helló Steffi, hogy van? Aztán megkérdezte, hogy az afp-m rendben van-e? Szóval nagyon aranyoska volt még az arcom is megsimizte. Igaz a vizem majdnem rámborította, de nem baj, úgyis meleg volt

Azt hiszem csatlakozom a fan clubhoz

Aztán találkoztam Bíró Zsuzsival aki Martin születésénél ott volt. Bár azt mondta, hogy a gyereket ismerte meg nem engem… Vicces volt. Beszélgettünk, kérdezte hol tartok és még a nevemet is tudta! Azért komolyan mondom ez nem semmi! Martin meg csórt tőle egy katonát… Mit csináljak szegény gyerek olyan szakadt, alig kap enni. Ott volt Erzsike is ő meg egyből tudta, hogy Sipihez jöttem. Szóval totál le voltam/vagyok nyügözve. Aztán Zsuszi elrohant, mert egy szüléshez jött be egy kismama 3perces fájásokkal és elfolyt magzatvízzel csörgött, hogy lent van az aulában, de nem bír feljönni. Akkor Sipi, Vida, Keszegh Évi, Erzsike elkezdték várni a kismamát. Vida nyomta a poénokat, mi meg szakadtunk a röhögéstől. A kismama egyébként dr. Hájszos, míg engem Sipi nézett uh-n beért mocival. Na szóval az én drága dokim is annyira kedves volt, kimondottan örült nekem és úgy megnézte a babát, hogy csak na! Orrcsont, combcsont, ülőcsontokk bezárta szög, rekeszfal, hasfal, hólyag, agy, szív minden amit csak lehet! DE: sajnos a nem nem derült ki. Illetve mondott valamit, de azt mondta, hogy a változás jogát fentartja, úgyhogy úgy veszük mintha nem modnott volna semmit. Mjad talán 4 hét múlva. Na szóval ez volt, bocsi, hogy hosszú voltam. Most akkor megint nem jövök pár napig