Sziasztok Lányok!
Hátha még emlékszik valaki rám....ahogy az elmúlt oldalakat gyorsan átfutottam, alig találtam számomra ismerős nevet....eltűnt mindenki a topicból???
Néha azért követtelek Titeket, de nem sokat lebzselek a gép előtt, ezért is tűntem el a topicból. Az új babásoknak nagyon örültem, a stimusoknak mindig drukkolok, Cseka Danikájához pedig gratulálok!
Február, hú, Te már a 35.héten jársz??? Akkor nagyon közeledik a nagy nap!Pocakod mekkora?
Ági, neked majd kitartás a kórházhoz, csodállak a három babuciért, biztos nehéz lesz, de annál nagyobb öröm és szeretet forrás egyszerre három kisbaba!
Beber, Pistike továbbra is olyan édibédi? Régen láttam róla fotót, de a babaképekre még emlékszem.
Tatu???Hanyatka????Többiek???
Mi jól vagyunk, szerdán töltjük be a 32. hetet. Mostanában teljesen beállt az agyam a babucira. Főleg mióta elkezdtük a vásárlást - ez tényleg egy csodálatos dolog. Nem tudom írtam-e, hogy úgy tűnik elég biztosan, hogy kislányunk lesz.
Lenne egy két kérdésem azokhoz, akik Apánknál maradtak és születk (főleg Beberre gondolok). Szabad? Ugyanis egyelőre nem sokat beszéltünk még a szülésről (majd köv alkalommal szeretném megbombázni a kérdéseimmel, és ehhez szeretnék kicsit felkészülni)
1. Mikor mutatta be azt az orvost, aki helyettesíti, ha ő éppen nem elérhető?
2. Mobilszámát már mostanában el lehet kérni, vagy ahogy közeledik a szülés?
3. Szülésznőt ő ajánl vagy magamtól kell választani vagy egyáltalán hogy van ez?
4. És egy kényesebb kérdés: a szülésnek is van "ára" az Intézetben vagy ránk van bízva és ha igen, akkor .....?szóval értitek.
És egyáltalán MINDEN info érdekelne ezzel a témával kapcsolatban. Bevallom, csak mostanában kezdtem el a szülés témával foglalkozni, valahogy mindig arra koncentráltam, ami éppen történt velem és a babucival. Szóval lehet, hogy jó nagy hülyeségeket is kérdeztem, de nagyon az elején vagyok a felkészulésnek....
És elnézést mindenkitől, mert ez a téma kicsit off, de máshonnan nem tudnék igazán elsőkézből infokhoz jutni.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!
Mindenkinek csodás napot, babásoknak örömteli babázást., kismamáknak problémamentes babavárást,tesztelőknek és stimusoknak millió drukk!
Háttérben sokat gondolok ám Rátok!