A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet!

Ez a gyerekegér sztori annyira szörnyűséges!

Juc
20170114224602

pocak,
NAGY lányodnak sok sok puszi és isten éltesseKép

és most csak ennyi mert b közben felmászik az asztalra és onnan akar leugraniKép
Vendég

Sziasztok!

Dora Katijának, MKatusnak, meg az összes rídonli Katinak boldogságos névnapot!!! Kép

Most rohanok, mert nyügi van...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocak! Lányodnak boldog szülinapot! Olyan lassan fog az agyam, hogy amikor írtad, hogy ma szülted a lányod, nem is kapcsoltam, hogy az akkor azt jelenti, hogy neki a szülinapja van, csak Gigi hozzászólásakor kapcsoltam Kép

Dóra! Katának boldog névnapot!

Fic! Szerintem a te kedvedért sütött ki a nap, menj ki te is Vincenzo mellé az erkélyre! Kép

KépKép
KépKép
lindicita

jajj, reggel akartam mondani, aztán kimaradt...
Én is sok boldogságot kívánok a Katiknak! Kép
Ha Katalin locsog, Karácsony kopog? Mert most olvad... Fehér karink lesz, vagy csak nagyon hideg?

Juc,
ja, láttad volna, amint az öcsi nézi a tesót ...
neet
neet

Lassan nem tudom követni, de ha Pocak, a lányod ma tortázik, akkor neki is boldogot! Kép
neet
neet

Neet!

Ne is mond,magam elé képzeltem szegény kölköketKép
Énnagyon szeretem kisegeret,igaz,hogy még nem lakott nálunk egy sem és a mondás is úgy tartja,hogy:LAkva ismerszik meg az e...mber?..gér?Kép
20170114224602

Fic:sokan így vélekednek a bullterrierről,hogy "kicsit"félelmetes,de!Az a fő baj,hogy ált.keverik a pittbullal,ami ugye emberevő.Kép.A legnagyobb különbség a magas ill.alacsony ingerküszöb,valamint a fejformájuk.A miénk túlvészelte Orsim eddigi 11évét,aludtak egy kosárben,beöltöztette a barbis cuccaival,stb.Szegény most kezdi előlről DorkámmalKép.Hihetetlenül jól tolerálja a gyerekeket,soha egy kétes mozdulata sem volt.Inkább arra kell figylni,hogy túlságosan félti,vigyázza őket.Amikor kölykei voltak akkor az utcán senkit nem engedett közel Orsinkhoz.Pont ezeket írják egyébként a szakkönyvek is.Ettől függetlenül annyira" brutális",hogy simán betörtek hozzánk!KépMentségére legyen mondva,hogy lefújták ideggázzal és 2-3napig le volt bénulva.

petergabi

Gabi, ez elég szomorú Kép szegény Blöki Kép
de a pitbullok mentségére legyen mondva, hogy MEGFELELÕ és HOZZÁÉRTÕ gazdinál igenis derék, hűséges és teljesen kezelhető ebek. Nekem pl. rotim volt sokáig és a "bestiális vadállat" (copyriht by szomszédság) emberevő szájában turkált az unokaöcsém és hugom is. nyúzták őt is mint a tiéteket, de soha egy morranást sem tett.
Szóval gazdin is múlik sztem Kép
macskanyu

Proone, mondtam én a múltkor, hogy nem mindíg jön be a doki 1-2 napon belüli szövege Kép Kép Viszont amikor közölte velem, hogy vasárnap találkozunk ha addig nincs semmi, Brúnó úgy gondolta, hogy majd ő eldönti mikor akar találkozni a dokival és a gondoltatot tett is követte Kép

Fic, írtam

Neet, neked még nem, de pótolom

Lindi, a Forever igen is drága, legalább is szerintem nem az átlag kategóriás termékek közé tartoznak.

Juc, nem válaszoltál a levelemre, nem kaptad meg?
zsebi2004

Zsebi!

nem láttam,de most megnéztem és válaszoltam.
Erről a címről nem jön értesítés nekem,ezért előfordul,hogy később veszem észre a levelemet.

Neet!

Finom zöldségleves lett a tésztából!Kép

Juc
20170114224602

Nagyon jó a kutyás kép!!!
Én is szeretnék kutyot, mert amikor gyerek voltam én is össze-vissza nyúztam az épp aktuális kutyánkat és láttam amikor ellik meg minden és az nagyon érdekes volt. És ez is biztos kell ahhoz, hogy ne féljünk a kutyáktól meg, hogy szeressük az állatokat.
Csak először nekünk is kertes ház kellene....azt hiszem én ezt kérek a Jézuskától Kép
rylie

Zsebi! Nézőpont kérdése, de én ezt csak azért írtam így Zanzának, mert egy jó üzletasszony nem kezdheti úgy a termékei eladását, hogy húzós az ára, még ha az is. Először fel kell építeni a terméket, utana jöhetnek a piszkos anyagiak. Kép

Jól beszélek, Jucus? Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Fic, akkor számíts rám!Kép

Neet, szerintem nem lesz fehér karácsonyunk.Kép
Ez szörnyen hangzik, olyan egérellenes termékre nem gondoltál, ami a Bábolna Rt. gyárt? Magyarán véralvadásgátló van a rágcsában, az egérmama a szülést nem éli túl.
Kutya-gyerek téma: anyósomnál lakik párom malamutja, hááát.... ha tehetné, akkor megmutatná a babamalamutnak (Rékát így mutattuk be neki), hogy mi fán terem a ranglétra. A kutyának csak annyi a mentsége, hogy nem szívleli a gyermeket, hogy a másik unoka ennyi idősen nagyon nyúzta az ebet, aki már nem mai csirke.

Argentin dogot tudok "szerezni". És mire mkinek meg lesz a kertesháza, addigra pont meg lesznek a kiskutyák is.Kép Az baj, ha annyira jámborak, mint a báránykák? Mert az anyjuk ilyen.Kép
zanza

A lényeget meg lehagyom!

Pocak, BOLDOG SZÜLINAPOT lánykádnak! Képek nagyon jók!

Minden Katinak boldog névnapot!
zanza

Zanza ha a Jézuska nekem is hoz kertes házat karácsonyra, mint Rylie-nek, akkor megkereslek argentin dog ügyben Kép

Tul képp hová kell írni a Jézuskának, hogy hozza azt a házikót?? Kép
macskanyu

Zanza,
ez most pont az ellentettje: megalvasztja. Kép

Jucus,
egy vicc jut rólad eszembe: székelyfiú hazatér az egyetemről. Anyja kérdi: levágtam egy csirkét, mit főzzek belőle? - Pálinkát. Kép

Zsebi,
várom. Kép
neet
neet

HAHÓ! SÓS SÜTI!!!
AKi azt a nagyon finomat szokja hozni Bogárkához, az légyszi írja le (megint) a receptet!! Ami olyan ropis, és állítólag tökegyszerű. Most csinálok egy bonyolultat, de se íze, se bűze, és az állaga is nyögvenyelős. Legfeljebb az esti forraltbor viszi majd le. Kép
Köszi
neet
neet

Katáknak boldogságos névnapot!

Képzeljétek, az antibiotikummal jól megszívtam, mert az igaz, hogy megfázásilag rendbehozott, de lett tőle egy jó kis gombámKép Ma voltam a dokimnál, mert éreztem, hogy valami nincs rendben, meg a rákszűrés is aktuális volt, így derült ki. A csudába is! KépKépKép Most kúpozhatok meg kenegethetem magamKép

Na megkísérelek visszaolvasni.
Nincs kedvem kimenni sétálni. Emma viszont itthon nem alszik. De legalább a járókában van, és kúszik a hasánKép

Kép
Kép
manoka11

Pocak!
Leányzót Isten éltesse!

Kép
Kép
manoka11

Anyukak!
Akit erdekel nyelvtanulas, a Manhattan studioban gyermekfelügyelet is van (féléves kortol). Én majd spanyolra fogok jarni.

KépKép
fibi

Manoka,
nekem az antibio (amikor regen szedtem) a bélfloramat vagta tönkre, hasmenés, stb, minden volt töleKép Ezt multkor nem akartam irni, nehogy mégjobban rémisztgesselek...

KépKép
fibi

Ja, ezeket en is elfelejtettem: minden szulinaposnak, nevnapos Emmanak, Katanak stb. soook bollldogot, meg minden gyengelkedonek mielobbi jo bulast, tenyleg, Bruni mar jol van? meg minden foto szuper, a gyerkocok nagyon helyesek, es ilyen hosszu szempillaju sracokat, mint akiket itt latok, orulet! Kép

Juc, Cliffordot Kenguruban vettem 2490ert. Tenyleg kicsi am. Es a pofazmanya is olyan, mint a kolyok Clifforde a rajzfilm legelejen.

Egertulajdonosok! Kép Miert nem szallitjatok a ragcsalokat egy hullotulajdonoshoz, vagy valami allatkereskedesbe, es akkor legalabb a szep, nagy, okos kigyok jollaknanak veluk Kép Persze ne a mergezetteket vigyetek! Bar akar... en ugyanis nem szeretem a kigyokat.

Gabi, bullterrier rulez! Kép Egyetertek Macskanyuval, a nevelesen, illetve nem nevelesen mulik a dolog. Egy kutya magatol nem lesz agresssziv vadallat. Talan csak ezek a direkt viadalra tenyesztett idegbeteg szerencsetlenek, de nem is annyira a pitbull, inkabb a bandog. Meg lehet, hogy van meg valami. Kép

Fic, Nigella falatozoja a spektrumon szokott lenni, nemtom, mostanaban adjak-e (lasd spektrumtv.hu), de mi felvettunk mar egy csomo fozocskemusort, ha erdekel. (imadok ilyeneket nezni, pedig en aztan nem fozok egy tejbegrizt sem Kép ) es ha szereted a staffordshire terriereket, akkor tessek felismerni oket! Figyelj, az FCI tiz fajtacsoportba sorolja az elismert fajtakat. A 3as fajtacsoport a terrierek, ezen belul 3as szekcio, a bull tipusu terrierek ( http://www.fci.be/nomenclatures_detail.asp?lang=en&file=group3#section3 ):

1. brit fajtak

- Bull Terrier
a) Bull Terrier (Standard)
moosejaw

Akinél nincs Jézuska, az nem kap kertesházat. Punktum. Kép
neet
neet

Ja, és ha végre elkapok egy egeret, az a kukában köt ki, mert mérges. Meg mindenféle fertőző baja lehet. Úgyhogy nem akarok más állatot megetetni vele. Meg különben is, most naponta szaladgáljak egy szakajtó egérrel a ZOOba? Vagy gyűjtögessem őket, és hetente, nagy mennyiségben..?
neet
neet

Ja, akkor ezert utaljatok az antibiotikumot? En nem is tudtam, hogy ennyi sz.r mellekhatasa lehet Kép

Emlekeztek, regen olyan kotott gyereksapkak voltak, amikbe ugy kellett belebujni, mint egy pulcsiba, mert a nyaknal is korbe volt az egesz es az arcnak egy kerek resz volt kivagva, es sokszor hosszu bojtos vegu izemicsoda lofarok volt rajta hatul. Na nem tudom valami jol elmagyarazni, a nevet meg vegkepp nem tudom, de ilyet keresek. Es mondjuk a Brendonban lattam tokjot, de 5600 volt, es annyit nem akartam kiadni egy sapkara. Kenguruban volt 1000ert, de az meg kicsi volt. Ja, es otujjas vastag kesztyu is kene igenkicsi kezre Kép mert a sima kotott kevesnek bizonyult, az egyujjasoktol meg sirogorcsot kap a gyerek.

Ja, cipomaniakusok, rajottem, hogy nem a gyerekkel van baj, hanem az uj szuperjo cipovel. A merete jo lenne, ha talpaval osszemerem is latszik, meg nagyon rulez, de szuk a labfejresznel, keskeny, ezert nem akar belebujni, szoval muszaj holnap masfajtara kicserelnem. Apa orulni fog.

Ja Neet, lefagyaszthatnad oket Kép ha rohadthideg lesz, akkor siman a kertben is, mondjuk a ruhaszaritora csipeszezhetned oket, azt mostanaban ugysem hasznalod, igy Marci nem nyalogathatna ossze. Sot, ha szamozott kis piros zacskokban csipteted fel oket, akkor tokjo adventi naptar lenne beloluk, odaadhatnad egy "kedves" rokonnak vagy ismerosnek Kép Kép allatjo, nem? de azert mondd meg, hogy ne egyek meg, csak mondjuk ragasszak hajcsatokra vagy ilyesmi, mert kicsit mergezettek Kép
moosejaw

Fibi, que bueno! encontramos allí? Kép (de meg mindig nem tudom a fejjel lefele irasjeleket hogy kell elovarazsolni)
moosejaw

Koszonom szepen Kata neveben a nevnapi koszonteseket!

Mi is boldog nevnapot kivanunk a tobbi Katanak es Isten eltesse Pocak Daniellajat!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose, adventi egérKépKépKép

Moose, ezt a sapkát mi búvársapkának hívtuk régen.Kép Hogy hol lehet kapni? Passz.

Fibi, olyat nem tudsz, ahol nagyon nagy kedvezmény van, ha Gyeden vagyok?Kép
zanza

MIVAN?! Hogyhogy nem kapok kerteshazat?! Figyi Neet, akkor egy kerteshaztulajdonos ir farkast kerek, jo? De legyen hazvezetonoje is Kép

Pipis-magyarazatot koszonom, az eletben nem jottem volna ra. Vannak meg hasonlok a tarsolyotokban?

Rec, az jo lenne. Meg van takony, de mar nem uszunk, csak terdig gazolunk benne.

VOTIV! VOTIV AZ ETERBEN! Ugy volt, hogy tegnap jossz! Illetekesek, azonnal kossek be Votivekhoz az internetet!! Irgumburgum!!
moosejaw

Fibi,
hát igen, én sem akartam beszedni, de muszáj volt sajnosKép Ha nem szedem be, lehet, hogy most is itt kínlódnék.

Emma nevében köszönöm mégegyszer mindenkinek a jókívánságokat, átadtam neki. A családi ünneplés vasárnap lesz. Holnapra délutánra meghívtunk pár gyermektelen barátot, persze sz@rtak visszajelezni, nyilván azt gondolják, ráér utolsó pillanatban... vajon én is ilyen voltam, amikor még nem volt gyerekem???

Kép
Kép
manoka11

Ja, és azt nem írtam még, de mostanában marhára lelkifurdalásom van, mert csomószor úgy ülök a gép előtt, hogy E az ölemben van, és bámulja a monitort, és ez biztos rontja a szemétKép De másképp még ennyit se tudnék jönni.

Kép
Kép
manoka11

Manoka, ez attol is fugg, milyen monitorod van, meg attol, hogy milyen kozelrol nezi, meg mennyi ideig stb stb. Egyebkent annyira nem koti majd le, ne aggodj, enyem lany sokszor fuzetbe rajzol itt az olemben ulve, mikozben en gepelek, vagy felmaszik az asztalra es probal mindent szetpakolni. Meg persze olyan is van, hogy mindent osszevissza nyomkod a monitoron meg a billentyuzeten, meg "egereszik", meg duhos morgassal a kezembe nyomja az egeret, hogy mutassak mar valami mast, mert unja ezt amit nezek, vagy nem eleg gyorsan lapozok, ahogy a fenykepeket nezegetjuk a gepen, vagy vegetert a zene, amit hallgattunk es inditsam el ujra... Kép

Csalogany utcai zugdiszkontban szokott meg vasarolni valaki? Mamma miaban? Neten nem talalok sehol ilyen sapkat...

Ja, Gabi, en is megremultem am attol, amit a kissziverol irtal! Kép Es azt nem mondtak a dokik, hogy mi okozta ezt?
moosejaw

Moose, ezt most nem mondod komolyan cipő ügyben????????????????? És ezt csak most vettétek észre?????????? Ejnye-ejnye Kép Kép Kép

Neet, írtam!!!!!!!!!!
zsebi2004

helló csajszók

biatorbágyi votiv lettem

minden el fogok olvasni, de most még székem sincs, illetve 16 doboz választ el tőle.

a költözés megadurva vérhorror volt, iszonyúan megszívtuk a szállítókkal, a bútorokat összekarcolták-karmolták, kilukasztották, és még az itteni szép új fapadlót is sikerült végigkaristolniuk. a növényeimet is majdnem mindet tönkrevágták, a 12 éves, embermagasságú katuszomat derékszögben elhajlították, ez fájt a legjobban.

és írtó koszosak is voltak, és ettől az egész lakás meg az összes bútor is az lett, és most egyenként tisztogatom le mindet.

még legalább karácsonyig hadiállapotok között leszünk, mert az asztalos nem lett kész a polcokkal/beépített szekrényekkel.

tegnap óta van főzőlapom és sütőm is, és bekötöttem magamnak a mosógépet is Kép és van net Kép szóval minden fontos dolog megvan, a többi részletkérdés Kép

Istinek nagyon tetszik itt! nappal alig bírom letenni, annyira érdekli az új hely, cserébe viszont éjjel 12 órákat alszik!
a levegő isteni, mennyei csend van, és Recca, tényleg lassabb itt az élet Kép
ja és mindenki köszön egymásnak az utcán Kép

votiv 8)
votiv

NAGYON BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT MINDEN KATALINNAK, KATÁNAK ÉS KATINAK! KépKépKép

Macs,
tökügyi vagy! Kép ez a pecsvörk nem túl szapora! én is festettem már pohárkészletet, és nagyon szépet lehet, csak egy a gond, nem szereti a mosogatógépet. konkrétan lejön. de ha nincs ott a háznál, ahová szánod, akkor no problem! Kép

Lindi,
igen, én is nagyon élveztem, csak sajna nagyon kevés ideig tartott. de addig gyönyörködtem innen bentről a melegről. Kép

PGabi,
szegény kutyus!!! Kép micsoda szemétség az ilyen! remélem, egyszer az illető is kap valakitől egy adagot az arcába!

Moose,
igenisértettembalraátoszolj! Kép de tényleg, meg fogom nézni!

Zanza,
számítok! Kép

Zsebi,
rákuksizok!

Manóka,
szegény Te, remélem, hamar rendbejössz! én még nem csináltattam meg a rákszűrést, mert azt hallottam, h amíg szoptatok nem oly sürgős, lehet ennek hinni?

Votiv,
szállítók KépKépKép valami kártérítés, perecske, ilyesmi? annak örülök, h a fontos dolgok megvannak, és h Istinek tetszik az ottlét. vízszerelő és takica ügyben azért nem írtam semmit, mert akit mondtak András szülei, azok nem igazán jók, szóval ők sem ajánlgatták nagyon. ügyes és talpraesett csajszi vagy Te, minden menni fog, és karácsonyra biztosan minden elkészül. ha tudok segíteni, szólj!

És legyen má' fehér karácsonyunk!!!!!!!!!!!!!
cupp,
fic.
ficánka

Votiv, Isten hozott Biatorbágyon!Kép Meglátod, Ti is hamar megszokjátok a nyugit, a csendet, a jó levegötKép

Proone, csak kitartás, már nemsokára anyuka leszel!Kép

Nagyon fáj a köldöksérvem, ezért kicsit nyügi vagyok mostanában.Kép A proffal és Icával megbeszéltük, hogy elvileg nincs akadálya a faros szülésnek, ha minden feltétel adott lesz és nem lábtartásos a baba. Szabolcs még mindig nem fordult meg. Dec.19-én megyek újra, akkor lesz az elsö CTG isKép

Énis, énis fehér Karácsonyt!

Kutya: nekünk egy bichon havannese-ünk van, cuki pofa, de sajnos úgy néz ki el kell ajándékoznunk. Valószínüleg allergiás lettem a szöréreKépKépKép és Ő kifejezetten szobakutyus.

Mindenkinek szép hétvégét!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

VOTIV Kép Kép Dejohogyitt! Epp most hianyoltalak. Orulok, hogy jol erzitek ott magatokat, de ezekkel a szallitokkal tenyleg kene valamit csinalni. Apafejed nem intezte el oket? Legalabb ird meg itt, kik ezek konkretan, nehogy valamelyikunk szinten oket penzelje Kép

De Zsebi, kepzeld, tenyleg ilyen benak voltunk. Persze raprobaltuk ott a gyerekre es neztuk, hogy megy benne, megis csak itthon derult ki, hogy nem jo Kép az a baj, apaval olyan gyorsan kell vasarolni, most is azt mondta, mielott bementunk, hogy negyedoram van az egesz brendonra...

Fic, ne haragudj Kép moose szeret Fic Kép tudod, cupp meg minden Kép
moosejaw

sziasztok!
moose,
épp ma láttam vkinél ilyet az oviban, de nem kérdeztem rá, h hol vették, bár van egy olyan félelmem, h esetleg anyujé volt, és most kicsi gyerek megörökölte. Mi egyébként úgy hívtuk: SÁLASSAPKA. Ja, és polárból, lófarok nélkül láttam ilyet a decathlonban!!!
Votiv!
mesélj sok szépet btorbágyról, mert most épp oda akarunk kiköltözni, uis megtudtam, h elég jó a vonatközlekedés. te mit tudsz erről???
Juc!
Helló!Kép
zsebi!
Helló!Kép
Manoka!
igen ez sajnos a mellékhatása, és nem csak a hüvelybacikat öli ki, hanem a bél bacikat is...Kép Tehát tessék venni restore-t, ami rendbehoz, itt a hirdetése a bal oldalunkon, egy piros doboz, amin egy baba van. ráklikk, és már tudod is, hol lehet venni!!!
Pocak!
nagylánynak boldog 7. szülinapot!!!
dóra, lánykádnak meg boldog névnapot!!!
Éééééééééééééééés:
mi is ünneplünk ma, csak senki nem tud róla. Na jó, én tudok! Pont 9 hónappal ezelőtt bújt ki Igi ebbe a szépséges világba, holnaptól már többet volt kint, mint bent...Kép egyszer véget ér a lázas ifjúság...Kép
szóval felező buli van, vagy mifene...Kép
további szépet és jót!
Nálunk még mindig felújítanak, mi apumnál, és képzeljétek, ma egész nap nem voltunk itthon, mert ez itt egy iroda is, és dolgoztak, így nem volt hova mennünk. Voltunk ikeában, voltunk savoyában, a kettő között meg aludtunk a kocsiban, meg bekakiltunk meg ilyenek, aztán felmentem az oviba, és ott elengedtem szegény Igit, mert ő szegény semmit nem tudott mozogni, mert hol rám volt kötve, hol babakocsiban ült...de most már jól van, ezerrel teper, és élvezi, hogy végre kilenc hónapos lett...Kép
Ja, és Moose,
láttad a jávorszarvasokat az ikeában?? a kicsi 300 ft, és sztem nem olyan r ossz. igi kapott is egyet, mert olyan jó volt.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc, figyi, en mooseskype vagyok, apa meg testerlnx (szoval az is lehetek en, mert ugyanannal a gepnel skype-olunk, es lehet, hogy elfelejtunk atlepni a masik accounttal) Kép Kertem (remelem) toled authorizationizemicsodat. Ki van meg skype?
moosejaw

Koszi Zs, azert ha kotottet is latsz, akkor riasszal kerlek. Szarvasokat lattuk, be is szereztuk. Kicsit is, meg nagyobbat is (ez rajta is volt a tegnapi kepen). Ikeas hirlevelet te kapod e-mailen?
moosejaw

Moose,
I skype with my little eye...Kép
username: zsancikant
és hát nem ismertem fel, h az a szarvas uaz, mint, amit az ikeások is árusítanak...Kép
de örülök, h már van!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi!

Keversz valakivel!

Moose!

Antibio mellé szed az ember élőflórás joghurtot akkor kutya baja sem lesz,nyugi.

Juc
20170114224602

Zs, teged nem talallak Kép masfajta zsancik viszont vannak. te latsz engem?

Juc mar megvan Kép es most meg is nyugtatott, mert joghurtbol altalaban tul is adagolom magam Kép
moosejaw

Moose, épp nem vagyok onlány, mert itt apumnál nincs skype.
holnap estétől leszek...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose üzenetét tolmácsolom:a profiljában akart valamit változtatni és azóta nem engedi belépi a babanyet.AMint tud,jön.
Addig Skypon elérhető.

Juc
20170114224602

Jóestét!

Boldogságos Katalin napot Dóráéknak!
Iginek is Boldog szülinapot így 9 hósan!

Képzeljétek megszült a barátosném 1 hónappal elöbb! Olyan láz van most, hogycsak na,
mert persze semmivel nem készültek el, az új apának segítek!
De a lényeg, hogy Kaprinyák Csenge 3005g 47 centivel úgy döntött kibújik:-))))

most visszaolvasok...
manó27

Moose, remélem mos tmegjegyezted, h nem változtatgatunk semmit itt babanyeten!!! ejnye!
manó!
barátosnéd kicsi lányának sok boldogságot kívánok!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Ma megpróbálom nézni Lost-ot.

Juc
20170114224602

Juc!
én veled leszek!! Kép majd szorítok, h pont egy NAGYON IZGALMAS, mégis FELEMELÕ részt láss!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: