Ditus!
Honnan szoktál feljárni? Lehet említetted de nem emlékszem rá

Itt csak próbálkozik a hó Pesten, de nem marad meg....
Az egyik hozzászólásodban írtad hogy dpo. Az minek a rövidítése?
Vasikáé!
Ejnye-bejnye, hancúr is volt, mikulás is megjött hát miért pityeregtél? Teljesen jól alakulnak a dolgok, ahogy nézem

Kár hogy nem egy héttel később jöttök, habár előfordulhat hogy akkor is kell jönnötök. Jó lenne.
Babszika!
Szerintem nagyon korai volt a teszt, úgyhogy ne éld bele magad a negatív eredménybe. Viszont érdekes ez a mellfeszülés, mert nekem is kb 1 héttel eredményhirdetés előtt marad abba mindig. De ez nem jelent semmit, a többiek megmondták. Szerintem inkább előző nap csinálj, 5-én egyet, az már tutibbat mutat. Egy kis pozitív hullám csak Neked ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vicky!
Már miért zavarna el Zeke doktor?

Szerintem jó doki lehet Ő is. Gondolom várod már hogy belevethesd magad a babaproject folytatásába. Hajrá++++++
Sting!
Ja, én mindegyiknél azt érzem

Minden egyes alkalommal megfordult a fejemben h mi lenne ha váltanék?
Kérdezted a kivizsgálásokat: ha elvileg minden vizsgálat megvan, lehet is kezdeni neki a dolognak. Úgy hallottam, ha minden eredmény megvan, akkor a párt behívják a Tanár Úr irodájába és Vele megbeszélik a dolgokat, milyen beavatkozás szükséges (inszem, lombik). Nálunk ez kimaradt mert más volt a helyzet, elhúzódtak a kivizsgálások.
Szöszi!
Drukk Neked is, csak semmi idegeskedés, árt a szépségnek/babának/drágának.......