Sziasztok!
Bocs az eltűnésért, de valami miatt minden szabad percemet alvással töltöm...
Szépen sorjában:
Eni! Kicsit ugyan megkésve, de
boldog szülinapot Benőkének! Jók a képek! És jó, hogy rendeződik a nappali alvás!
Na meg Cinicini
Mirájának!
És mára meg
Encinek!
Ezen kívül üdv az újaknak, Adri, Encsike, Lufika!
Az összes kép fantasztikus, inkább el sem kezdem felsorolni, mert tuti kihagynék valakit!
Barbi! Örülök, hogy jól telt a wellnes!
Gyuzso! Nagyon jók a bandázós képek, irigykedem is rendesen.
Lehet ám nálunk is a waffel-party, van jó nagy étkező-nappalink, egybe van nyitva, már volt tesztelve sok gyerekkel...
Tünde! Üdv újra köztünk, nagyon jók a képek, megnéztem a blogot!
Memme! Ti is gyönyörűek vagytok, és egyelőre csak kitartást tusok kivánni, én (még) nem tudom, milyen 2 gyerekkel az élet.
Györgyi! Jó hogy te is itt!
És akkor rólunk: ma voltam Tóth dokinál UH-n, és láttam, ahogy pulzált, aminek pulzálnia kell!!!
Kaptunk képecskét is, mindjárt felteszem.
A kórházban zárlat van még mindig, az uh-kat és a ctg-ket a rendelő 2. emeletén csinálják. Nem tudni meddig, az Ántsz rendelte el.
Asszem, hogy ez a terhességem nem lesz olyan problémamentes, mint Lénával volt, nem esnek jól a dolgok, és baromi érzékeny vagyok szagokra. A peluscsere különösen nehezen megy...
na mindegy, én akartam...
Most röviden ennyi, csinálok majd vonalzót is, szombaton meg indulunk síelni, addig azért még megpróbálok jönni.
Jóéjt mindenkinek!
gyengébbek kedvéért: a két kis + között van az embrió, 4,2 mm-es, a másik a szikhólyag...