A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

99-nél megállok és megvárlak Kép vagy te engem
kisün

Már nem sok kell...
neet
neet

ja, és csak viccültem, tudom ám, hogy voltál 1000-en, csak (ne nézz ide, Oxi) qrva rendszer miatt visszaminősítettek
kisün

nekem már csak 9
kisün

Vagy ez így csalás? Csak akkor írhatunk, ha tényleg van miről?Kép
neet
neet

jaj, Kisün, de gyors vagy!
neet
neet

mondd, szoktunk mi valaha is olyankor írni, amikor van miről? KépKép
kisün

persze, neked nem csiklandozza közben Eszter a derekad.Kép
neet
neet

...
neet
neet

Eszti nem is, Dóci meg alsz Kép
kisün

ó
neet
neet

de már mingyá utolérsz
kisün

ió...
neet
neet

ÉÉÉÉS már csak 4 üzenet
kisün

ció...
neet
neet

na még kettő Kép többiek BOCSIIIII KépKép
kisün

1 Neet, itt várok rád KépKép
kisün

Aki ezt este visszaolvassa, már tűkön fog ülni... Kép
neet
neet

KISÜN, VÁRJ!!!!!!!!!!
neet
neet

nekem még 7...
neet
neet

hat
neet
neet

pill. E eszi a magnót...
neet
neet

ha most leállok, Kisün nem írhat, ezért teszem csak.
neet, az önzetlen
neet

jaj, már csak 3, Kisünöm, figyelsz? (NE válaszoljKép)
neet
neet

Na, most jöhet az uccsó, írd azt, amire most nagyon vágysz, én is azt írom.
neet
neet

Cappuccino
neet
neet

EZEEEEEEEEER (most épp nem vágyom semmire Kép)
kisün

Ez jólesett, Neet, köszönöm az élményt KépKép
kisün

Sikerült!!!
APA, ne törölj ki légyszi többet!!!
Köszi: Neet
neet
neet

ÉS UGYANABBAN A PERCBEN ÍRTUK! Kép Kép Kép
neet
neet

ha ez nem szerelem KépKép
kisün

Kisün,
ha azt vesszük, hogy én tavaly május óta vagyok tag, te meg szept. óta, akkor sokkal jobban állsz. Kép
Nem lehet veled versengeni, hiába... Kép
neet
neet

és senki nem állt közénk, látod? már majdnem telenyomtunk egy oldalt, csak mi ketten.
neet
neet

Na most már ráérek pelust cserélni, visszaaltatni, stb.
(E olyan fáradt, hogy folyton leteszi a fejét a padlóla. Kép)
neet
neet

Jó altatást, én el olvasni Kép
kisün

ja, és üdv kedves "régi felhasználó" Neet, most vettem csak észre, hogy ez is váltott Kép
kisün

Neet, Kisun!Kép Nektek sem kell messzire menni a hulyesegert!KépKépKép

Fibi, gyermek edes!Kép

Fic, eltanultam toletek az erkelyesdit!Kép Kata mar masfel oraja huzza a lobort.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ada!
FMH-ba én is készültem volna, de hisztiparty volt, így feladtam... holnap Kusza így mindenképp bejátszik Kép
kenyér: nekem csírízes nem szokott lenni, inkább morzsás... ez gondolom a másik véglet, de még én sem jöttem rá, hogy mitől... állítólag pl. a szobában lévő páratartalom is számít...

Moose!
Csiribirit én is kinéztem, mert elevenben is van, és az egy ugrás, ráadásul Nyanyiéktól meg egy lépés, addig ott hagyhatnám Donit, de írtam emilt a szervező csajnak, már vagy egy hónapja, és még válaszra sem méltatott...talán egyszer oda kéne csak menni...

Viszont nincs kedve valakinek a KUSZÁ-ba iciri-piciri táncházra jönni péntek délelőttönként 1-4 éves korig??? Petra mostanában imádja a körbenállegykislánykát játszani (hárman elég jól néz ki Kép), gondoltam talán élvezné...

Gyógytea ötleteket megintcsak köszi, már főztem citromfű-hársfa-bodza (és ez ráadásul házi!!! Kép) keveréket...

Na megyek megnézem a dedeket, nagyon gyanús, már több mint 2 órája húzza a lóbőrt mindkettő Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jaj, hát nem elfelejtettem:
Neet, Kisün!!!
Hatalmas gratula Nektek az 1000.-hez!!!
Üdv a Régi felhasználók klubjában!!! Kép Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet, Kisün gratula az 1000.-hez!

Moose, futár hozza, de a megrendelésnél ezt is beállíthatod.
zanza

Hát ezek jól bealudtak, úgyhogy monologizálok tovább Kép

Csajok!
Ti hogy álltok a karácsonyi ajándékokkal? Elindult már az ötletgyűjtés? Én pár napja már írogatom ha eszembe jut valami, de még vannak fehér foltok...
Arra gondoltam megoszthatnánk egymással egy-két ötletet...
Én pl ma akadtam rá a Sanoma újságrendelős oldalára, és ha 2 újságra előfizetsz Karácsonyra, akkor egy harmadikat kapsz ingyen... úgyhogy pl. sógorom meg a menyasszonya kapnak egy-egy előfizetést (N.G meg Wellness) én meg választok magamnak valamit ingyér...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, én nem leszek valami baromi kreatív, csak elmegyünk műterembe fotózkodni a kiscsaláddal, és a szerettek (nagy- és dédszülők) kapnak szép bekeretezett, igazi művészi képet Kép

a legjobb fotós a Kálvin téri Színháromszögnél (kálvin tér 2., a korona szálló bal oldala alatt) a Diószegi Erika. be lehet jelentkezni Tel./fax: 317-6078, és igazán jó képeket csinál, nem sok pízért Kép most jó reklámot csinálok neki Kép

votiv 8)
votiv

Szasztok!
Akkor sorban reagálnék:
ANcsi!

Anyatejet nem kóstolta meg Zapa eredeti csomagolásban de én nem is szerettem volna ezt.
Anyaságot és a szexet én annyira szétválasztom,hogy csuda.Lehet rám furcsán nézni!
És én véletlenül egyszer megkóstoltam anyatejet mert elfelejtettem,hogy az és nem tápszer.Hát a hideg rázott ki és nem csak az ízétől.Valahogy olyan furcsa volt,hogy az belőlem jött ki és én meg megiszom,öööööööö vagyis megkóstolom.

És még egyxszer akkor tisztázzuk le a dolgokat:
Jucusnak van 2 bérelt fürije,Oxinak és Bogárkának több saját emelete,Zsancinak liftje,Zsebinek sok emelete...stbKép

Lindi!

Persze,hogy nincs több emeleted meg 2 fürid mert Ti mindig elutazgatjátokKép
JA és a matek miatt egyenesen utállak!Engem középiskola 2.ostályában meg akart vágni egy nagyon antipatikus tanítónéni,de nem tudott.

Moose!

Csomaghoz hozzájutottam,de reklamálni Csepelre kellene mennem,így csak emilben fogok.

És bocs,de Alicet nagyon utálom.Valszeg nagyon rossz filmélményt kaptam belőleKép

Kisün!

Humer és Akkád?Te ilyen komolyakat tudsz?Örület!Én már-már egyenesen szégyellem magam ,hogy az angolom sem tökéletes.

Oxi!
Lándzsásútifű és gyógyótári szírup a kezelésem alapja.

Bogárka!

Én még sehogy sem állok ajándékokkal,sőt nálunk már szülinap is volt a családban és még arra sem vettem semmit.Még szerencse,hogy nem tartottuk még meg.

Jucus
20170114224602

Neet, Kisün Kép Gratex!!!!!!!!!
Én még új felhasználó vagyok? Mert úgy érzem, néha annyit pofázkodok itten, hogy beérem még Apát is Kép
Na most majd jól megnézem!!!
És KISÜN CICITÖRVÉNYE RULES!!!!!!!!!
ada007

Na, mit szólnátok, ha ma még én is elérném az ezret?????

Csak vicc.
ada007

Ada, beszállhatok? Kép

votiv 8)
votiv

egyébként a cicimegmaradás törvénye tényleg Nobel-díjat érdemel!

Neet, Eszti nagyon ügyes! és milyen sokat és milyen szépen eszik! Istinek ma minden kajálásnál elmondtam, hogy neki is úgy kéne ennie, mint Esztinek, de nem hallgatott rám Kép

votiv 8)
votiv

Juc!
A 2. osztályos sztoridról eszembe jutott, hogy azt is be kéne írni a táblázatba, hogy ki hol végezte az általános, közép és egyéb iskoláit... lehet, hogy vannak olyanok, akik egy suliba jártak...sőt biztos, mert mi az Esztivel egy általánosba Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv, igen, allj be a sorba, mert nekem Kisun es Juc mar feleve megigertek a cicit... es nem irtal am melt Gilmore Girls ugyben! Mindjart en irok neked.

Ada, nyaron mar gondolkoztam a bkv-n, de aztan megse. Most tutira nem kezdem el, amikor minden beteg barom rakohog meg tusszog a gyerekre... es kulonben is mar a TiNyoig eljutni is egy-ket atszallas nekem... valaki nem visz diktafont vagy kamerat? ha mar te nem akarod megirni nekem Kép egyebkent szelepes itatomicsodak szerintem is detto cumisuveg.

Kisun, miert nem nekem irsz tokjo fontosakat, ahelyett, hogy ilyen butasagokra fecserled az idot...

Juc, egy csomo tokgyenge film keszult belole, de olvasd el a konyvet, en azzal kezdtem, meg egyebkentis az mindig mas, mint a film. Kolcsonadjam? Ha az sem tetszik, akkor mar mondhatod, hogy tenyleg nem szereted ezeket a gyagyas angolokat Kép

Itt voltak anyosek es Nyuszi ugy porgott, mint egy bugocsiga, olyanokat is bemutatott, amiket egyebkent nem is igazan csinal. Ja, es azt is mondja, hogy "ama" (ez a mama). Bogarka, mikor indul mar be a beszedfejlodes? Miert csak a mozgast fejleszti (mar irtora rohan, meg barmire felmaszik, orulet, miket csinal meg), de meg mindig csak 5-6 szot (apa, anya, hamm, ama, tiktak...) mond. En mar uuuuuuugy szeretnek vele beszelgetni!
moosejaw

Recca, Ildi, Dora,
kösziiii Kép

Neet, Kisün,
örületesek vagytokKép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: