A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Veronikusz!!!!!!!!
hol vagytok???
Mi van Szofival??????

nagyon szép volt mindenki az esküvői képeken :D
Nekünk december 17-én volt :lol: :lol: szép napsütéses napon :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Drága Danca!

Nagyon, nagyon boldog ELSŐ SZÜLINAPOT kívánunk!

sok sok puszi

Szeretettel:

Lara és Ancsa

Kép

ancsaboszi

Daniiiii
Boldog szülinapot!!!!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Dani!
Boldog szülinapot neked NAGYFIÚ!!!! :D:D:D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Daniiii!!!! Boldogboldogboldogot kívánunk!!!!

Veronikusz! MI a helyzet?

Kép
Kép
kriszta36

Mi is beállunk a köszöntők sorába - úgy nőnek ezek a kölkök

HAPPY BIRTHDAY DANIIIIIIIIIII!

Veronikusz mi a helyzet??????????????

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Előszőr is Dani Isten Éltessen az első szülinapod alkalmból!!!

Valamit Emma téged Isten Éltessen az első névnapod alkalmából!

Veronikusz: Hogy van Szofi?

Borsa: Nekünk a fényképezés a Vajdahunyad váránál volt, a dínom-dánom, pedig a Budai Sport Hotelben.
Nektek a vacsora hol volt?
Nekem is az életem legszebb napja volt. Én kicsit szomorkodtam még aznap reggel, mert szemerkélt az eső, de szerencsére mire fényképezni mentünk kisütött a nap és végig gyönyörű idő volt.

Nekünk nagyon rossz éjszakánk volt. Petya sokszor volt fent kész vagyok....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Brigi!
Aranyos vagy köszönjük :D Nekünk a vacsi is Dunakeszin volt Szárnyaskerék étteremben :D Amikor szemerkélt az eső akkor léptünk ki a fodrásztól, de aztán szerencsére kiderült az ég is :D

Orsi

borsa

Borsa
Emma nap nem április 19én van (legalábbis anyukám akkor tartja)?

emano/Andi
KépKép
emano

De igen akkor is van csak mi inkább ezt tartjuk hogy ne legyen annyira egyben a szülinapjával :D Na meg az én Mamám Kati volt az meg holnap lenne így egy kicsit nosztalgiázunk is.

Orsi

borsa

mi még itthon. 3kor semmi mást nem volt hajlandó inni csak tápszert (1,5dl-t) az benne maradt, reggel volt jó kis pisis pelus és most nem érzem az acetonszagot (pedig úgy szaglászom mint egy vadászkutya), viszont azóta csak 2-3 korty viz volt. még táp se kell. se viz, se tea, se almakompót. :-(((
vettünk rizs-, zab-, szójatejet is (tehéntej-származék, azaz tápszer kerülendő lenne) de ..... :-(((
talán a tegnapi 3-4 dl átmenetileg segített.

most mentem.

Cancan!
azt hiszem összepakolok és bemegyünk :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

DANIT ISTENKE ÉLTESSE SOKÁIG, BOLDOGSÁGBAN, EGÉSZSÉGBEN!

EMMA BABÁNAK MEG MILLIÓ PUSZI NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
++++++++++++++++++++++++++++++ írj, ha tudzs mi van, nagyon veletek vagyunk!

Daniiiii!
Isten éltessen kicsi fiú!!!!! Szépséges napot kívánunk!

Emma baba!
Hát neked is boldog névnapot! Ha kislányunk lesz :lol: :lol: akkor ő is emma lesz és mi is nov-ben fogjuk tartani! így mind a 4ünk névnapja novemberben lesz :lol:

ancsa!
hát tényleg adminisztrálni nem kell, érdekes ilyet még nem is hallottam, hogy 4rugó csak ezért... azért nem árt, ha megnézik bármilyen rossz is neked én még mindig azt mondom! hát jó néniz csak Ancsa NÉNI! akkor ez oda is műkődik! :P

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Most nem tudok visszaolvasni :oops:
nagyon rossz éjszakánk volt. Enci 2ürakor felkelt, és fennt volt 4ig. és nem tudom miért? :shock:
2-3 napja belekapott a szemébe, és most ha dörgöli elkezd sírni.
Asszem szemészetre elviszem. Nem látszik semmi!nem is piros!
hívtam az előbb a gyerekorvost .ő mondta vigyem hétfőn a szemészetre....ami azt jelenti SZTK:
nem tudtok vmi jó gyerekszemorvost? akár hétvégén???
fogalmam sincs hogy vizsgálják meg?
most megyek..... majd jövök
Vendég

Akkor Emma baba boldog névnapot!!!

emano/Andi
KépKép
emano

DAnika Isten éltessen sokáig boldogságban és jó egészségben
Kép
Vendég

Emma boldog névnapot!!!
Kép
Vendég

INDULUNK A KÓRHÁZBA!!! :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nagyon szorítunk!

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Szülnaposokat és a névnaposokat is Isten éltesse!
Szofinak nagyon gyors jobbulást!
Kisjankó is belázasodott az este, most vitte apa az ügyeletre, remélem semmi komoly, talán a torka lehet, bár nem fájlalja. Csak olyan rossz érzés, hogy nem én vittem el...

Más. Akinek van jó receptje karácsonyra(húsételre meg sütire gondolnék), nem osztaná meg velem? Minden évben elkezdek ilyentájt kínlódni, hogy mit főzzek...
Köszi.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Olvasom, hogy Veronikuszék bevonultak a kórházba, remélem, hamar rendbehozzák a kiscsajt!

Nálunk csak fog miatt volt láz, még reggel is hőemelkedés, de néhány felsikításon kívül nincs gond.

Puszi mindenkinek!

mtunde

Barbi,
Daninak nagyon sok boldog 1. születésnapot!!!

Orsi,
Emmusnak meg boldog 1. névnapot!!

Veronikusz,
itt drukkolunk Szofikáért!! +++++++++++++++++ küldünk !!

KisJankónak és Benének is elküldtük a gyógypuszikat!

Valentina,
nyugodtan szívhatod, este lefekvés előtt mindenképp, de ezt bizti tudod Te is!! Mi kipróbáltuk, nem fájdalmas, csak a vákuumhang a porszívón rémisztő..
Gyógypuszik Nektek is!!

Györgyi,
cuki lehetett a bújós Jázmin! Egyébként nem bújik már a mamához a nagylány?

Minden menyasszony gyönyörűszép volt!! :lol: Nagyon jó nézni a sok boldog arcot! Ancsa kezdte :wink:

Steffi,
remélem jó lesz az eredmény!!

Lilluska,
szerintem kb. 1 hónap, mire az összes paraméter tuti jó lesz! Addig ne izguljm ha még becsillagozzák az eredményt! Pihenj sokat, meg persze fórumozz! :wink:

Ancsa,
nem tudtam szólni februárban, még nem voltam fórum tag, egyébként simán szóltam volna!! :wink:
Osanitra szerinetm rámennénk :lol: , bár még nem indultak el, de inkább legyen otthon, mint akkor kapkodjak :roll:

Bizti elfelejtettem sok mindent, de csak olvasni volt eddig időm.. vacsiidő, puszi Mindenkinek!!

KépKép
Kép
gyuzso

Danca, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT, és

Emmának BOLDOG NÉVNAPOT!!! Steffi, majd nekünk is Emma. :lol:

Szofibabának nagyon drukkolunk, tulajdonképpen ezért is jöttem.

Ma olyan rosszul sikerült minden. Benőke is nyűgös. Volt egy sztorink az ikeában, csak a parkolóig jutottunk. Közben eszembe jutott, mekkora barmok vannak ebben az országban, ilyenkor legszívesebben kiszaladnék a világból... Életemben először ugrottam ki az autóból dühömben. Férjem vonszolt vissza a saját érdekemben. Egy hülye sfej irtózatosan bunkó módon beelőzött, majd mikor közöltem vele, hogy ez marhabunkó húzás volt, még ő kezdett el taszigálni és k*ni. Bocsi a naturalitásért. Ennél enyhébben nem tudtam leírni. Teljesen kész voltam. Haza is jöttünk. :shock:
vbea

Eni! tudom, hogy nektek is emma lesz! emlékszem a vonalzódra mikor még nem votl biztos a neme: emmabenedek azt hisezm talán még így is volt írva... Jesszusom! Hihetetlen tényleg milyen tuskók vannak! Jobb már?

Tünde!
Jóslók elmúltak? Gondoltam rád éjjel olyan éjfélig míg el nem aludtam.

Veronikusz!
Mi újság??

zsu!
szia! hazajöttetek? milyen eredmény lesz jó? le vagyok maradva...

minden betegeskedőnek sok-sok gyógypusziiii

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Gabi!
Szemorvos!!!!!! Dr. Sényi Katalin...ő a legjobb...sajna nekünk vinni kell mindkettőt kontrollra állandóan...
A Tömő utcai klinikában rendel, de van magánrendelése is...
A klinikán rengetegen vannak így jobban jársz a magánnal, de nem tudom a tarifát...
Asszem a 3. kerben van a római téren. PADAMED.
De akik ott rendelnek mind nagyon rendesek.
Esetelg keress rá a neten a nevére.

Most rohanok, mert megyünk koncertre...

Veronikusz!!!!! :( :( :( drukkdrukkdrukk

Kép

Kép
cukipofa

Tünde, elfelejtettem az előbb, hogy nagyon vigyázz magadra. Tényleg semmi játszótér, majd Beneapa tologatja Benével a kisautókat... Pihike. :wink: Majd szólj aznap, amikor szülni akarsz, és akkor meglátogatlak valami avonért, hátha neked is bejön. :lol:

Steffi, köszönöm, jobb. Nem voltam még ennyire kibukva közlekedési malőrön, de akkora állat volt az az ember. Semmit nem kellett volna mondania, csak annyit, hogy siet, vagy bocs vagy nemtom. Még ő jött nekem... :? Ennyit a karácsonyi hangulatról. Egyébként a szüleim voltak ikeában, és most szóltak, hogy jobb is, hogy nem mentünk, bombariadó volt... :shock:
vbea

Eni! Ok, majd januárban akkor várlak :)

A karácsonyi vásárlás egy őrület. Mi 2 hete voltunk az Árkádban, alig találtunk szombat délután parkolóhelyet. Szerencsére már csak kevés dolgot kell beszerezni, illetve praktikus módon kb 6 embernek ugyanazt fogom venni a Vörösmarty téren :) Oda jövő szombaton megyek barátnőkkel. Ha lesz kedvem velük menni :) Csak mert ma beszólt nekem az egyik hogy rosszul altatom Benét mert ott ülök vele, meg mert 10-kor fekszik. (így is 7-kor kel) Pedig tudjátok, Bene jól alszik, csak este most már igényel engem, és én ezt nem tagadom meg tőle, azt hiszem ez a terhességem miatt is van, így pláne nem. Szó volt róla, hoyg majd Győző átveszi, hogy a kistesót tudjam majd fürdetni-fektetni-etetni, de pont a hetekben döntöttem el, hogy ha Benének ennyire kellek este, nem fogom ettől megfosztani, apjuk majd a kistesóval lesz, ő meg majd abba szokik bele :) Na nem gáz ez, de most nem kellett a terheshormonjaimnak :)

mtunde

Cukipofa!

Köszi szépen előre is, megjegyzem a doki nevét!!!hátha még kell menni :cry:
egyébként a Mária utcába a Szemklinikára mentünk,mert nem akartam hétfőig várni :oops:
Rendes aranyos,fiatal doki volt az ügyeletes, le kellett fogni Encikémet,hogy bevilágítson a szemébe :cry:
üvöltött, ráadásul a kocsiban elaludt, ugyhogy elég sz@r élmény lehett neki, arra ébredni hogy világít a doki a szemébe :shock:
Apjával le kellett fognunk, most biztos utál..... :cry:
délután sem aludt :cry: :cry:
meg látom telihold is van! remélem ma már lesz alvás!!!!

Gyuzso ! köszi a privit, megnézem azt az oldalt is!!!!
minden infot be kell gyüjteni....sajnos bármikor szükség lehet rá :cry:

Veronikusz!!!Szofika!!Gyógyulj meg szívem!!!!!!!!!!!!!

bocsi csak ennyire futotta, mindjár tfürcsi, és rakom aludni,mertr már nagyon fáradt...én is, mert félreütök

jó éjt,puszi
Kép
Vendég

Bocs,de ezt annyira ki kell írnom magamból: martin ma mondta először,hogy apa!!! látni kellett volna a férjemet :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz, én sem okoskodásból írok-írtam pár oldallal ezelőtt Zsombi szalmonellás kórházi kezeléséről, (hanem segítő szándékkal) ez rengeteg, amennyi mennyiségeket írtál, én nem is értem, hogy a dokitok miért nem utalt be hamarabb. Nagyon veszélyes a kiszáradás! Akár eszméletvesztéssel is járhatott volna, amit otthon képtelenség kezelni. Zsombit 5 napig infúziózták a Szt Lászlóban annak idején, éjjel-nappal, mire rehidratálódott(szép magyar szóval), és mi a kritikus 5hányás, 6kaki után már be is lettünk utalva. Még a szuri sem segített...szóval ezekben a fosós-hányós betegségekben nem maga a hasmenés-hányás a borzasztó, hanem a kiszáradás veszélye.
Nagyon sajnálom a lányokat, de az biztos, hogy most már helyre fognak jönni!
Katának utólag is boldog szülinapot és egy jó nagy tortát kívánok, ha rendbejön végre!
Drukkolok nektek nagyon!!! (jó)Híreket várjuk!!!!!!!!

Lányok, el vagyok ájulva, micsoda menyasszonyok! Nekünk akkor még csak papír kép készült. Zsombival a pocakban. :lol:

Ancsa, igen-igen azóta mi nem találkoztunk. De ami késik, az ugyebár nem múlik! Próbálok nem eltűnni.

Paklincs, azt hiszem te foglaltad össze legjobban, amit én is gondolok az altatásról, és úgy általában a gyereknevelésről. Annyira szaladnak az évek, hogy lesz@rom ki mit szól az én altatási, együttalvási szokásaimhoz, mert írtó gyorsan azon kapom majd magam, hogy Zsombi az orromra vágja a szobája ajtaját. Mint tudjuk most elsős, és nem hiszitek el, de reggelente már ciki, ha teljesen bekísérem az iskolaudvarra. A kapuban már mondja, hogy menjek, mert be tud menni egyedül is, ne menjek, senkit nem szoktak odáig kísérni... :? Szóval nem kell feleslegesen erőlködni szerintem, legalábbis én nem fogok, szeretem őket, néha harcolunk, aztán nevetünk. És olyan gyorsan elmúlik mindez...jaj...

Barbi, olyan nagyfiús ez a kisfiú! Na és a szemek!

Vali, suli nagyon de nagyon jól megy. Pirospont hegyekben áll, negyedéves értékelés írtó jó lett. Dagad a mellem. :lol: Biztos neked is!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Eni, csak most olvastam a malőrt. Már megnyugodtál? Egyébként mi az a k*ni? Ez valami csúnya? :lol: :?
Annyi vadállat van, mint égen a csillag! Engem folyamatosan a zebrán akarnak elütni itt a házunk előtt babakocsistul Zsombistul. Még a gyerekes autósok is...ez van. Néha üvöltök, hogy köszi te állat! Aztán...jól le vagyok ejtve. :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!

Nálunk nincs víz... Nem tudok mosogatni (ez annyira nem baj), de a fürödni sem tudunk....

Eni: A közlekedési morál nálunk egyenlő a nullával, sajnos. Én anno éltem kint németországban, ott ha a gyalogos állt az út szélén,hogy szeretne átmenni, megálltak az autók. Előszőr mikor ez történt velem, nem tudtam hirtelen miért állt meg az autó..

Veronikusz: Remélem Szofi már jobban van...

Tünde: Gondolom a barátnődnek, aki beszólt még nincs gyereke. Majd ha lesz, akkor térjetek vissza erre a dologra... Figyeld meg, hogy teljesen más lesz a véleménye.

Paklincs: Nekem van egy jó receptem. Csirke rétesnek hívják. Ha érdekel akkor szivesen leírom a receptet.

Nekünk ha lesz mégegy babánk és lány lesz, akkor Enikő vagy Babett lesz.

Steffi: Gondolom a férjed teljesen meghatódott, meg is értem, már várom, hogy Petya is megszólaljon.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Eni!
bombariadó? hát tudod minden rosszban van valami jó!! lakásba vetettek volna valamit vagy csak nézelődés? beni hogy viselte?

gabbó!
szia :lol: 14hónap után már engem sem érdekel ki mit mond a nevelési elveimről, alvási, altatási szokásaimról. ha valakinek nem tetszik hát az az ő baja. és igazad van, gyorsan elmennek az évek. már mi is a 2. bébire készülünk. tiszta izgiiii

gabi!
lehet, hogy már pihensz azért megkérdem: mi baja enci szemének?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

ja cukorfalat!
nekünk nem jó a jövő hét rákszűrésre, mert a férjem muszáj hog yvelem jöjjön, le kell foglalni martint és kényelmesebb autóval mint bkv-val 3-4 átszállással... tudjátok nézni a dvd-ket?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tünde! Gabbó!
Én nem mertem eddig nagyon írni, de nálunk is ez van altatásilag. Vagy dekkolunk az ágya mellett, vagy velünk alszik el. És este 9-fél 10 előtt elég ritkán. Szerintem a kifárasztásunkra bazíroz, mert egy idő után nem bírjuk, és magunk között altatjuk el. :oops: Ez van.

VAlaki kérdezte, mit szeretnénk. Hát nem is tudom. Lehet, hogy még egy kicsi lányt jobban, de én valamiért meg vagyok győződve róla, hogy fiú lesz. Na de korai még erről, majd két hét múlva már mindenről, ha hallottam a HANGOT az UH-n. Tünde! Ezért nem küldök még adatokat sem, majd később.
Tünetek semmi. Egyedül az, hogy iszonyúan nem kell semmi kaja. Vagyis azt hiszem, hogy kell, aztán két falat után rájövök, hogy mégsem. De Pankával is ez volt. Csak azért eszem, mert eljön az ebédidő.

Tünde! Hogy van a poci? Vigyázz magadra mostmár. A figyelmeztetéseket jobb komolyan venni. :wink:

Veronikusz! Küldjük a pozitív energiákat, tudom, milyen rossz, ha ilyen elesettek ezek a picikék. Remélem minden rendben lesz hamar.

Ancsa! Megmondtuk anyósnak, nem akarta elhinni. De most aztán duplán kapja az áldást!!!

Eni! Nyugi, annyi idióta van, hogy az ember nem is tudja, sírjon-e, vagy káromkodjon. És Benő is veletek volt?

Gabi! Volt valami Enci szemével, mert azt nem írtad?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

meghatódott persze, de be nem vallaná... azért láttam rajta :lol: :lol:

gabó!
előttem a jelenet, ahogy üvöltözöl az autóssal :lol: :lol: annyira el tudlak képzelni, hihetetlen nő vagy a szó legjobb értelmében!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Cukorfalat: köszönöm, hogy válaszoltál és egy kicsit feloldodtam,mert Nekem azt mondták, napi 5x lehet szívni az orrát.
Nem tudom mért hallgatok másokra. :oops:

Gyuzsó: Neked is köszönöm.
Sokat segítettetek nekem 8)

Viktor már jobban van és ma csak 3x szívtam ki az orrát :wink:
Bár tegnap éjszaka is ki kellett neki.Nem sokat aludtam.
Mostanában rászokott, hogy csak akkor alszik ha mellette vagyok.
Hogy szoktassam le erről??? :?: :?: :?:
Ja meg oltári hangon sikitozik,de úgy hogy már vörösödni szokott a pofija. Mit tegyek vele?
Annyira látszik, hogy kezdő szülő vagyok.
Jó éjt
V

valentina

Cukorfalat, az a vicc, hogy van 2 kislánya. Mintagyerekek, vagyis inkább jól idomított gyerekek. Pedagógus létére olyan hihetelten jutalmazás-nevelés dolog van náluk, hogy hihetetlen. Meg mit mikorra KELL megcsinálnia a gyereknek. Nos, nála mindkettő gyerek ezekre jól reagál, így ízt hiszi, mindenkinél így van ez.

Lányok, köszi a figyelmeztetéseket, apának is szóltam, miket mondtatok, és remélem, komolyan veszi, hogy most már végképp ne várjon tőlem semmi komoly erőfeszítést. Eddig sem tette, de persze természetes volt mindkettőnknek, hogy emelgetem Benét...

mtunde

Martini apát mondott??? ÉDIIIIIIIIIIIIIIII.

Kriszta, jaja, Benőke is velünk volt, azért mászott elő belőlem az anyaállat. Ha egyedül lettem volna, akkor elintézem szerintem az orrom alatt egy káromkodással. Utólag mindig okosabb az ember.
MEGLESZ A SZÍVHANG TUTI.

Brigi, Szlovéniában ért a közlekedéssel kapcsolatban eddig a legviccesebb élmény. Ott az emberek dudáltak, udvariasságból. Mi meg álltunk a zebránál, lengettük a kezünket, hogy mi a bajod. Miközben ő mosolygott. Dudálás egy pozitív visszajelzés/jelzés.

Steffike, én is azon agyalok, hogy végül szerencse, hogy nem mentünk. Egyrészt a tömeg. Másrészt kabátot soha nem viszek be. Elég jó lett volna a repkedő mínuszokban egy szál ingben, gyerkőcke meg sapka-kabát-sál minden nélkül... :? Igen, már a lakásba akartunk ezt-azt. Valszeg ezek után apa egyedül intézi majd a nagybevásárlást is.

Gabbóka, jaja, csúnyát mondott az a majom. Nem mellesleg olyan alkesz feje volt. Nem is értem, miért süllyedtem le az ő szintjére. :shock:
vbea

Tünde, a lehető legjobban csinálod ezt a Benealtatást... ez így jó neki. :wink:

Az a másik nő... :shock:
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:07-kor.
Vendég

Cukorfalat,
jöhet, mindenre vevő vagyok, előre is köszi.

Kép
Kép
paklincs

Ej de belendültem ma! Mindjárt megyek aludni.

Tünde, na ez az altatás téma úgy látszik nem akar elfelejtődni. Miért kellene leszoktatni? Az ANYJA vagy! Nem ez a természetes? Amit emiatt az idióta szocializálódás miatt elfelejtünk. Hogy mi is a természet része vagyunk. Mama és kicsinyek. Na jó, a Papa is. :lol: Együtt! Nagymamáink házában sem volt még minden gyereknek külön szoba. Sőt, egy alvószoba, egy 'nappali', osztkész. Azelőtt meg egy helyiség, slussz. Mindenki egy légtérben, mindig. De vannak még ma is olyan népségek, ahol bizony együtt alszik az egész család a legnagyobb nyugalomban. Mongólia jut eszembe. Ja, hogy azok barbárok? Neeeem. A barbárok mi vagyunk, a NYUGAT. Leszoktatjuk magunkat a gyerekünkről, a gyerekünket meg magunkról. És vadul üvöltözünk a forgalmi dugókban... :lol: :lol: :lol: Én bizony ott ülök Zsombi mellett most is, amíg el nem alszik. És simogatom közben a fejét. Amíg lehet, amíg engedi. És a barátnőd azt mondja ez rossz? Nekem nem rossz. Zsombinak sem. Gondolom, ez nálatok is így van. Nektek jó. Akkor meg ne foglalkozz vele, hogy csinálja ŐŐŐ.

Valentina, fentebb olvashatod a véleményem alvásilag. Én nem vagyok leszoktatáspárti.

Barbi, ne haragudj, hogy csak most. A nagy szófosásom közepette majdnem elfelejtettem:

BOLDOG SZÜLINAPOT DANIIIIIIIIIII!

Steffi, nagyon ügyes Martini! Nemsoká majd az aja(anya) következik! Ne csüggedj... :lol: és igen, ordítozok, mert bika vagyok. De sokáig nyelek, csak azután, de akkor aztán... :shock: :lol:

Lilluska, hát igen. Borzasztó volt écccaka felrohanni Pestre. Két éve történt. Mi egy ótvar cukrászdában vett fagyitól. Nem én vittem be oda, mert tudtam, rossz híre van. Apukám, de persze csak jószándékkal mentek be. És a sztracsatella mellett ott volt a szalmonella is. :? Nekünk egy hónap múlva lett negatív. Jujj de rossz volt!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Cukipofa!!!

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Kati Isten Éltessen sokáig!!

Borsa: nekem is pont a hajam csinálta a fodrász, mikor szemerkélt az eső, csak nekem házhoz jött a fodrász.

Tünde: Akkor viszont ne foglalkozz a barátnőddel. Minden baba más, másképp kell őket nevelni. Én nem vagyok híve annak, hogy egy gyerek pl. csak azért egyen,hogy utána kapjon csokit...

Eni: ugye milyen fura, mikor az ember más közlekedési morálhoz szokott emberekkel találkozik?

Steffi: Sajnálom,hogy nem tudsz jönni. Megértem,hogy az átszállásokat nem vállalod...
A filmet igen tudjuk nézni, mégegyszer nagyon köszönöm!!

Paklincs: A receptet priviben leírom, esetleg ha valaki mást is érdekel, akkor szivesen elküldöm neki is.

Ancsa: Mi az az osanit?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm szépen a köszöntéseket :D

emano! ez jó hangos volt :D hallottam már messziről :D

Dancának utólag is sok boldogságot kívánunk...

Veronikusz!!!!! +++++++++++++++++
mi lehet Veletek.... :?

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Lányok, köszi a megerősítést, most szükségem volt rá, így fáradtan, kimerülten a másokdikat várva (amúgy ez volt a nagy érv! Mi lesz, ha itt a kicsi is!) és tényleg olyan jó nézni, ahogy álomba szuszogja magát!

Ja, fájás. Tegnap este is volt. elnyúlva a tévé előtt. Amikor felültem elmúlt... :roll:

mtunde

Jó reggelt így 10kor! :lol: :lol:

cukipofa!
Isten éltessen sokáig!!!!!

Eni, Gabbó!
ja mondja. de olyan jó látni apát, ahogy olvadozik :lol: megható nagyon, különösen, hogy már nagyon rég votlak ennyit együtt! ja én nem csüggedek, ma már mondta azt is,h ogy ana :lol: :lol:

cukorfalat!
majd ha meglesz a jogsim :roll: :lol: hú örülök,hogy tudjátok nézni már izgultam a művem miatt :lol: :lol:

tünde!
húúú, készülődik a szervezet. bene milyen paraméterekkel született? azt mondják az okosok,hogy a 2. nagyobb... hát én nem tudom, de azért szerintem ez is változó...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Még mindig semmi időm olvasni...csak mondani tudom,hogy nagy nehezen belecsöppentettem a szemébe a szemcseppet.
3x kell 1 nap. és keddig el kell múlni a tüneteknek,mármint, hogyha dörgöli a szemét-sír. pár napja belekapott a szemébe :shock:
tegnap ügyelet:de nem láttak smmit. nincs benne idegentest, és sérülés sem látszik :shock: ha volt begyógyult, ez a fájás az utóhatása-mármint ha jól értettem doki szavait. de keddig el kell múlni,ha nem újra szemészet.
szóval eléggé feszült meg ideges vagyok emiatt.... mert remélem minden rendben van a drágámmal!!!

KAti ! Isten éltessen sokáig
Kép

Veronikusz! Gondolok rátok!!!
Vendég

Sziasztok!
Hazaugrottam egy kicsit ... Szofi még bent most Apucival. Úgy néz ki talán délben leveszik az infúzióról jó bő 1,5 liter után. Eszik, pisil meg minden, de nem akar inni. Ez nagyon nagy baj. Még a végén tovább fogja kapni. Hát az eleje nem volt sima menet, mert az első kanült kitépte. :oops: Borzasztó volt.
Most megyek fürödni és hunyok pár órát mert éjjel megint én leszek mellette. Ne szabad a széken még elaludni sem, mert kitépi megint a zsinórt. A szomszéd szobában már van akit lekötöztek.
Megyek mert szétrobbn a fejem.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: