ORSI és EÓRA!
Nagyon sajnálom ami Veletek történt
Én tavaly júliusban vesztettem el egy nagyon korai babát és azt i nagyon rosszul éltem meg, el sem tudom képzelni, hogy Nektek ez milyen fájdalom és keserűség, de egyeértek abban, hogy ennek így kellett történnie.........
Most én is egy kicsit panaszkodni jöttem!
Írtam, hogy május elején volt a HSG vizsgálatom és azóta nagyon nagy fájdalmaim vannak.
Egyik nap már a kádból sem tudtam kiszállni, hánytam folyamatosan, stb... Visszamentem az I.sz. Klinikára, nem is foglalkoztak Velem, meg se vizsgáltak, mert azt mondták, ha nincs lázam nem lehet nagy baj! Elmentünk egy másik orvoshoz és kiderült, hogy kaptam egy fertőzést HSG-kor és most úgy néz ki, hogy hashártya-gyulladásom van! Hazajöttem saját felelősségre, de ha belázasodom, azonnal visszavisznek a kórházba! Kaptam nagyon erős gyógyszereket és meg kell gyógyulnom, mert csütörtökön megyek az első konzultációra a BMC-be
Szóval ezek vannak, nem kívánom senkinek....
Most ugrott az itthoni próbálkozás lehetősége is, megint elbuktam egy hónapot és a legszörnyűbb, hogy a fönőköm azt hiszi, hogy szimulálok! Nyíltan közölte, hogyha nem megyek be szombaton és vasárnap dolgozni, akkor.......
Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, de meg akartam Veletek osztani, hogy hogyan jártam!
Gabicsibe!
Küldd át a táblázatot, mert van helyettesítő programom, megnézem, hogy azzal meg tudom-e nyitni és használni!
Tesztelőknek küldöm a drukkot, jó lenne ha valaki jó hírrel jönne végre!
Puszi Mindenkinek!