A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hi Babes!

Csatlakoznék Ficánkához; nekünk a mai eddig A TÖKÉLETES NAP!!!!!!!!!!!!!!!!
Délelőtt 10 órakor elindultunk ithonról vásárolni, meg gyógyszertárba, aztán meg sétáztunk Duna parton Ficcel, meg Vincével (aki óóóóóóóóóóriási, és nagyokat mosolygott, meg durmolt ám!). És annyi endorfin szabadult fel ettől a naptól a búrámban, hogy az egész babanyetet el tudnám látni megagigahiperadagokkal....
És hogy mér'??????????

HÁT ME' BABAKOCSIVAL TETTÜK MEG EZT AZ EGÉSZ NAPOS TÚRÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és nem volt egy másodpercnyi nyűglődés sem..... (Igaz, hogy a 20 kilós nagy babakocsit cibáltam lépcsőn le-fel, és sajna a hordózóval (nem túl gerincbarát, megyek mókusékhoz) de ha ez az ára, hát legyen....az emberek nagyon segítőkészek voltak, persze mert leszólítottam őket Kép; és jelentem elbírok 20+6 kilát 10 lépcsőn lefelé és felfelé is!!!!!!!!)

Na, most, hogy kiörömködtem magam megpróbálok visszaolvasni, gyerök egyelőre apát fárasztja....

ADA-TÜNDÉRBogyó boldogságos anyukája
ada007

Hagy olvasni a cslád, így nem úsztok meg!!!!!!

Jucus. méghogy nem szól hozzád senki.....hát, én már senki vagyok??????? Kérdeztem, hogy hogy ment Somának a foci, meg javasoltam Ringató utáni sétát....csak épp biztosan felületesen olvastál vissza és átsiklottál a Senki írásán....most megyek és kibőgöm magam Kép És az autószerelő kakifej!!!!!!! és a srác meg rendes volt......DE Te voltál a legügyesebb, hogy megkérted....érett, kiforrott személyiségre vall Kép

Neet: gumicukrot úúútálom, úgyhogy az egész életemre való zöld békákat betolhatod a fejedbe, neked adom Kép

Sis: üdv újra köztünk;és már valóban nem sok van hátra Kép

Votiv: vidd már el azt a gyereket valami JÓ dokihoz; nehogymá' a kókler idősúrhoz menjetek....és nyugi, úgyis kész leszel a dolgoddal Kép

Moos: bocs Kép

Ancsi: fogalmam sincs, hogy honnan szedte össze gyerök a bacerájt, feltételezhetően a születés utáni antibio felborította a kialakulófélben lévő bélflórát, és ez a gonosz K. meg elszaporodott, és ez okozhatja a rendellenes állagú terményt

Manó: helyes, tessék csak jönni (és szerintem nem olyan ciki az a hőmérőzés, de próbáld ki egyszer, hogy magától hány naponta kakilna....szerintem....ha őt nem zavarja)

Bogárka: nekünk a hétfő kevésbé jó, de ha muszáj megoldjuk; a péntek sokka jobb lenne....és mondtam már, hogy nem hiszem, hogy van olyan dolog, amit Doni meg tudna unni? Kép

Green: Áron hogy van? és Oxi megtalált?

Juc: egy pillanatra azt hittem, hogy a Te kezedben vannak azok asünik, és majdnem kértem egyet, mert a kedvenc állatom, nálunk itt rengeteg van...és melyik csatornán megy az a SpongeBob?

ééééés megvettem gyerkőc első két általam vásárolt játékát (oké, a tornáztatón kívül), mert a másik meglévő 3-at, amit kaptunk már unja: egy Lamaze csörgős zokmit, meg egy majom csörgt.....hihetetlenül élvezi Kép

Na, eldugultam, megyek házimókázni.

Ada
ada007

Kipróbáltuk a budaörsi szuper homeos doktornénit, rendelési időben voltunk, előre egyeztetett időpontban, de úgy, hogy ma délelőtt telefonáltam és volt még hely bőven, fizetni nem kellett. Egyenlőre nem tud még TB kártyát átvenni, de lehet menni hozzá nyugodtan addig is. Nagyon kedves volt, velünk is meg Brúnóval is, emberségesen vizsgálta, volt egy csomó játék, játszhatott vele, nem erőszakoskodott Brúnóval, szóval így elsőre szimpi volt. Ja és kocsival 10 perc a rendelő, a budaörsi templom mögött van.
Bölcsibe nem mehet Brúnó amíg a hasmenése nem múlik el...... lehet, hogy már csak oviba fog menni?????
zsebi2004

Amit még írni akartam:

Autósülés: ez is egy olyan kérdés amiben mindenki másra esküszik, mindenkinek más a szempont, akinek már volt rossz élménye az is másképp vásárol, meg az is ahol még soha nem volt ilyesmi gond a családban/környezetben.

Érdemes szétnézni, a neten is mert elég széles a választék, a bambino futárnál például 13e forintért is van már ülés saját övvel, ha valakit az olcsóbb kategória érdekel akkor itt a link:
http://www.bambino.hu/index.php?m=autosulesek

A top ülések mint römer, concord vagy maxicosi, drágább kategória, általában a legdrágább az újszülötteknek való ülés és a további kategóriák egyre olcsóbbak.

Ja és egyes típusokat érdemes külföldről megrendelni vagy akár, ha valaki jár külfödre ott megvenni mert néha elég nagy a különbség.
zsebi2004

Lányok: normális, hogy a BCG helye tök piros és ronda, mintha ki akarna fakadni? tök fura, eddig szép nagy pötty volt csak. Help meeeee.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!

Normális! Annak ki kell fakadnia! Csak töröld le papírzsepivel, mást nem kell vele csinálni!
ildi76

Johi!

De ha nem fakad ki az sem baj csak látszódjon a reakció!

Juc
20170114224602

Oké, akkor maya péntek, látom mindenkinek inkább az jó! Kép

Sis!
Üdv újra itt!KépEmlékszem még mikor írogattál olyan tizenakárhányadik hét volt...aztán eltűntél, és én meg a hülyeparafejemmel azt hittem valami gond van...így most duplán örülök, hogy itt vagy megint, és drukkolok nagyon a NAGY NAPhoz...Kép

Johi!
Petrának is kifakadt, nyugi, ez normális! Kép

Ancsi!
igen, vaslaposról írtam. Orrszívót akkor vettünk mikor beteg lett (de nem Doni, hanem Petra), és a miénk Csöpi, ami szívni jól szív, meg kicsi a bemenete, csak épp üveg, így már a másodikat fogyasztjuk Kép

Ada!
Azért néha van...Kép. De ma megint imádnivaló volt: annak ellenére, hogy délelőtt 1 órát és du. 20 percet bírt aludni össz-vissz, semmi nyivák-nyűglődés, csak mosoly-röhögés-duma-sikongatás Kép

Ja, és Apa kedvenc állíta is a süni! Kép Imádja őket! Nyáron mindig figyeli esténként a kertet, hogy mikor bukkan elő egy Kép

Na megyek, Petraaltatás még csak most jön...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vincenzó hunyókál ismét, úgyhogy mesélek még egy kicsit. Szóval aztán Adával és Lizyvel sétáztunk a Dunaparton a Petőfi hídtól a Lágymányosi hídig, meg vissza, és közben beültünk a Műv. Palotájának a kvzójába, és fincsi nyamszli kólát ittunk citromkarikával, meg Ada még jéggel is, és elfogyasztottunk egy francia almatortát is felesben, és nagggggyyyyyyyon jó volt, közben meg ugráltak körülöttünk a mókusok, h nekem is nekem is kólát ... Kép Jó sokat beszélgettünk meg gyönyörködtünk a gyerkőcökben, és sütött a napocska, szóval nagyon jóóóóóóóó volt! Aztán hazajöttünk, szopi, kis játék, zapa haza, ők kettesben, én bót, vettem mindenféle fincsit, aztán bealtattam Vincenzót, és mostanáig beszélgettünk, és söröztünk kettecskén (én menteset), úgyhogy most olyan happy vagyok, hogy nagyon!
fic.
ficánka

bogárka,
figyeltemKépakkor péntek!!!!és én isKép

ildi,
rubeolás voltam,az ellen nem kő oltásKépmiért?

sis,
jó hogy újra ittKépmi jó fejek vagyunk és visszafogadjuk a hűtlen kóborlókatKépugye zsebiKép???????????????????????most ez olyan ez annyira ez izgi:IRIGY VAGYOK RÁD!!!!én miért nem szülhetek vmelyik napKép????????????

gigi
Vendég

Sis!

Üdv újra! Nekem is eszembe jutottál párszor, hogy mi lehet veled! Örülök, hogy minden rendben és hogy drukkolhatunk!Kép
ildi76

ficKép,
de jó!!!!!!én meg 3 napja készülök már rá apára de folyton bealszunkKéphogy lesz ebből tesóóóóóóóóóóóóóóóó?

gigi
Vendég

Gigi!

Csak mert nekem majd kell a rubeola elleni! Én nem voltam! És hát pont arra mondják a sok mellékhatást!
ildi76

Gigi!

De ugye most az oltás miatt vártok az újabb babával? Én úgy tudom 3 hónapot várni kell!
ildi76

Kuki-ügyben: most akkor kell vele valamit csinálni, vagy nem?
ficánka

Fic!

NEM!

Juc
20170114224602

GigiKép
akkor ma ne tessék bealudni!!! kben én azt vettem észre, hogy ha még álmosnak is érzem magam előtte, az valahogy közben eltűnik, és utána teli vagyok energiával KépKépKép és aztán meg olyan jó aludni Kép

BogárkaKép
de jó, akkor pénteken maya, én is szeretnék, csak még nemtom hogyan, kivel, mivel, de valahogy megoldom. meg addig még lesz kedden torna is! Kép

Vincének sajna nagyon halványan reagált a BCG.
ficánka

JucusKép
köszi, akkor nem kell mozgatni, semmi, okés, megnyugodtam. csak lemosom kívülről fürdésnél, osztjóvan.
fic.
ficánka

Sis,
39+5, az már tényleg izgi!!!!!! Milyen az a fájás? Neked az első babód? Bocs, már elfelejtettem, ne haragudj!
fic.
ficánka

ildi,
mindkettőre pont ugyanolyan következményeket írnakKép
nem,mi azért várunk a babával elvileg majd 2007-ben állunk nekiKépebből lehet 2006.....de jól tudod,a 2. oltás és a fogamzás között legalább 3 hónapnak kell eltelnie.
Vendég

Johi!
nyugi, ha kifakad, hát kifakad, Grétinek hatalmas nagyra nőtt, és nagyon sok gennyes trutyi jött ki, kb 2 hónaposan.

Lányok! nekem nem jó a péntek, mi akkor utazunk, ha Oxi ott lesz, legyen övé a harisnya.

Ez a 18-as vili honnan indul? Ott tesz le közvetlen? csak hogy legközelebb tudjam.

Képeket holnap felteszem.

Sis! Én aazóta is gondolkodtam, hogy mekkra lehet már a tetkó a pocidon. Nem tennél fel egy képet?

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Idenekem a replikátort mostazonnalrögtön!!! Kép

Dora, Fic: Jajjdeszépek a kőceitek! Kép

Ildi: Ment mail

Sis: Velkám bekk!

Green: Javulunk! Kép

Votiv: Ajjajjajjj, nem hangzik jól... Jobban vagytok? Voltatok dokinál?

Tökéletes naposok! KépKépKép Gratula! Nekem csak majdnemtökéletes volt, mert a zapa még mindig nincs itthon Kép

Zsebi: Sztm, ha tényleg olyan jó az a dokinéni, akkor hamarosan jobban lesz az a nagyfiú!

KépKép
oxigen
Györköny

Maya kedden torna után nem lenne jó? Kép Vagy akkor már mindenki siet, aki ott van? Aki meg lustadög és nem jön, annak senem jó?

KépKép
oxigen
Györköny

Lindi!

Moszkva tér pl.De egyébként János kórháztól a Mayáig közlekedik a 18-s

Juc
20170114224602

Nekem a torna után is okés! Kép

Köszi Oxi! Már én is szeretném megcsodálni Vikkát, és már csak 4-et kell aludnom! Kép Remélem, OxiApa hamarosan hazaér!!!

fic.
ficánka

Nekem a kedd nem annyira jó még torna se nagyon lesz belőle.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Maya ugrott (így szegény Ficéknek sem tudom felajánlani az állandó helyüket)Kép helyette Eger lesz megint.

Dora, Fic nagyon szépek a srácok!
zanza

Jucus! Köszi az infót, ez tök jó, akkor annyira nincs is a világvégén (vagy ilyen hosszú utat jár be ez a vilinger?), mert kocsival olyan messzinek tünt, amikor mentünk Blaye-jel Bogárkáékhoz.

KépKép
KépKép
lindicita

Kedd az jó lenne nekünk is.
zanza

Zanza, a kek ruha csak megteveszteskent volt Katan!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lindi!

Igen,hosszú a pályája
20170114224602

Kedd torna után nekem késő...mi délben ebédelünk Petrával, utána alvás

na most megyek, csak épp reklám van a Lost-ban Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi!
igen, HOSSZÚ!!!! Kép
még akartam irni vmit, de elfelejtettem...Kép én annyira hüje vagyok!!!
Sis!
welcome bekk! éééés, te fogod tudni, hogy hol volt az a pápás/sith lovagos kép, mert te raktad fel. Votiv keresi!!! Éééééés: jóóóóóóó szülést, meg minden!
Proone!
szép, nagy poci!!! Kép
Ada!
szegéééééény kicsi Lizzi! Nem elég a szuri születés után, és még emiatt a poci is fááááj!!! Kép
Oxi!
én is próbálok ám utána járni a dolognak, csak mér nem sikerült apóssal beszélni. punci ügyben...Kép

Kérdés:
(most láttam képet a szt. imrés IKEÁS szülőszobáról) MIÉRT IKEÁS a szülőszoba??????Én egy, nem sok, annyi ikeás bútort sem véltem ott felfedezni...na jó, talán az ágyat. Szóval, szt.imrés-tudósok VÁLASZT várok!!!!

Zsebi!
juj, de jó, hogy jó az a doki!! Szóval lehet hozzá menni, és fizetni sem kell, és a kártyádat meg nem tudja elfogadni???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ja, Juc!
tök jó az emil!!
Bogárka!
mi vesszük videóra!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dora, jól van na!Kép Tudod, hogy értettem. De akkor is gyönyörűek.Kép
zanza

Zsanci!
Ezt egyszer elmondta a Bálint egy előadáson: az Ikea szponzorálta a szoba létrejöttét. Szóval nem bútorokat adott, hanem pénzt, hogy megvalósulhasson Kép
Na, elég jó SztImre-tudós vagyok??? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog!
WOW!!! sztem azért bútorokat is adhattak volna...Kép vagy tudták, hogy azok hamar szétjönnek??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Én irogatni akartam, esküszöm, de Zapa kitúr Kép
Jó éjt Csajok, és nem sokat irogatni, mert nem leszünk a hétvégén.

Csóka, ada
ada007

Zsebi
Mintha csak a mi dokineninkrol irtal volna Kép Nem Toth Ildiko veletlen?

Olvasok tovabb...
Norka
norkini

Moos -Dobj egy mailt pliiiz a kepek elerhetosegevel + jelszoval!

N
norkini

Norkini!
de az...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Norka,

De igen Kép, nála voltunk ma.
zsebi2004

jajtök megijedtem, hogy nem tudok írni
asszem vmi baja lett a bilentyűimnek, isti tegnap megkaparintotta! áú

ezentúl tök off leszek Kép

Jucus, aszonta a barkácsos banya, hogy ez önmagában repedez. tehát lekenem a keretet, rá a repesztőt, és mikor eléggé szétrepedt, a résekbe bekenek antikolót (de lehet diófapáct is, vagy aranyport stb) mert állítólag metál festék csak alulra jöhet, ezért nem jó a színek közt repesztő az én "koncepciómhoz" Kép
na de még mindig nem volt időm/kedvem kipróbálni, de talán ma/holnap

holnap papa viszi vízbe Istit az úszáson Kép mert a mama betegecske Kép

Henna: ha vki nem "szőke", igazán világosító/szőkítő hatást sajna nem lehet elérni vele, mert legfeljebb az alaphajszínt világosítja, énbelőlem se tudna Merilin Monrót csinálni, max Menzont Kép
én utálom a főzetet kotyvászolni, úgyhogy olyat szoktamvenni, amiben kis műanyagflakonba már bele van készítve, amit csak a hajamra nyomok, pont mint egy igazi, felnőtt hajfestéknél Kép
a végső szín nagyban függ attól, hány perc után mossa le az asszony a cuccot a búbjáról (lásd paradicsomfej-Votiv)
vörösekben a legnagyobb a választék, persze. lehet úgy választani, hogy enyhén vörös, normál v ill erős vörös (és az majd várhatóan ekkora hatást mér a hajkoronára), avagy konkrét szín alapján, mint mahagóni, réz, vörös föld stb.
azért persze van némi variációs lehetőség a természetes hajszínnel is, pl ha sötét hajra szőkét visz az ember, akkor fényes és napszítta hatást érhet el, ill ezzel is lehet tincsezni, vagy színező hennasampont használva kicsit erősíteni a színt vagy belevinni egy harmadikat, pl barna hajra vörös henna, majd szőke színező sampon, vagy szőke henna és arra vörös színező sampon... és bár eleinte én is alig hittem, de ezek a színező samponok tényleg színeznek.

na, mász vissza a bányába, lapot zárok. remélem sokáig alusztok és klassz hétvégi programokat csináltok! Kép

votiv 8)
votiv

ja és tegnap sikerült beszélnem a homeós dokinéninkkel, aki fogzásra Chamomilla helyett Mercurius solubilist javallott, 15CH, napi 2x5.
popsikiütésekre és -pirosságra Belladonna 15CH-t, napi 2x5, orrfolyásra Allium cepát, 15CH 1x5. ez pedig a vöröshagyma Kép ha tudnám hogy, adnék Istinek simán Kép
immunerősítőnek Echinacea 5CH napi 1x5, 2 hétig, majd 2 hét szünet, majd újabb 2 hét kúra
és hogy nehogy begyulladjanak a ciciim, Ricinus 30CH, ami elapasztja a maradék tejcsót. egyébként mintha végre tudomásul vette volna a szervezetem, hogy nincs szükség a tejtermelésre, mert már tényleg csak pár cseppecske...

votiv 8)
votiv

sziasztok, jóóóóóó reggelt!

kőc az ölömben, úgyhogy most visszaovasok, cupp
fic.
ficánka

nem nagyon tetszik neki, karon meg bazi nehéz, lassan 8.5, tyűűűha, szóval majd később gyüvök!
adáék már vonatoznak ...
cupp
ficánka

Sziasztok,
nagyjabol visszaolvastam, de nem tudnék mindenkinek reagalni, mert több mint felét elfelejtettemKép

Ami eszembe jut hirtelen:

Votiv, remélem most mar az uj bogyok hasznalni fognak, mert nagyon Ratok jar a rud mostansagKép

Bogarka dragaKép Peched van, mert visszaolvastam, es direkte megkerestem a valaszodKép Ugyhogy most ma' azonnal irjal valaszt, mert ihajcsuhajKép

Jucus, az a pasas egy kötschög!

Ada, Fic, jo olvasni, hogy ilyen jo napotok volt Nektek isKép Séta, kavezo, kiralyKép

Ildi, parodnak kitartast, és felejtse el, hogy ö egy értéktelen ember! A munkapiac szar, és kész.

Dora, szépek vagytok nagyonKép

Maya péntek elvileg jo...

En is hepi vagyok éppen, mert tegnap egész nap kibirta Balint cici nélkül!! Elöször volt ilyen, hogy kora reggel szopi, aztan cumisüvegböl itta a tejcit, meg evett sok fözeléket, stb. És tökjol eljatszott nagymamival, apával, igy en nyugodtan koptattam a seggem az iskolapadbanKépKép Elég durva vizsgakövetelmények vannak, ugyhogy villamgyorsan neki kell ülnöm tanulni, csomo könyvet elolvasni... Emiatt ritkabban irok majd, de igyexem olvasni Titeket.

És lanyok, egy KÉRDÉS: VAN VALAKINEK ELADO ELEMES MELLSZIVOJA???? Mert kézivel fejtem tegnap a mosdoban (3x is kellett), és rengeteg ideig tartott, meg majd' leszakadt a kezem, és mindig elkéstem ora elejérölKép Pliz, aki tud elemest, irjon!!!! KösziKép

Ui: Ja, és Soma akkora stréber!!! Minden leckét megcsinalt, és szorgosan jegyzetel, meg beszol a tanaroknak (egyébként csipem a hsz-ait nagyonKépKép

KépKép
fibi

nagyon fincsi tojásrántottát csináltam reggelire, alá pároltam kis hagymát, tetejére reszelt sajtot, nagyon fincsiséges volt! igen, mi ilyenkor reggelizünk, mert olyan későn ébredő fajták vagyunk. szerencsére Vincenzó most szunyál Kép olyan aranyos, mindjárt megzabálom őt is Kép úgyhogy most tudok mindenféléket csinálni, ezért nem is írogatok sokat, csak annyit, hogy:

Votiv,
én is remélem, hogy az új bogyeszok segítenek! KépKép drukkdrukk! ja, és ti lakni már bián?

Fibi,
ügyesek vagytok, és azért gyere néha napján! Kép

Zanza,
köszi! Kép és sajnálom, ha nem jó nektek a pénteki maya! torna??? hogy van Réka?

Bogárka,
Te mindent tudsz, tök jóóóóó! Kép

Zsebi Kép,
ruhák???????

Mindenkinek Kép és nagyon szép 7végét! Most megyünk mindenfelé, pl. kikába vasalódeszkát venni Adának is - hallod Moose -, úgyhogy cupp, és sétáljatok sokat!!!!

fic.
ficánka

<font color="0000ff">Huh! Tegnap meg ma varrtam a kiságyba egy fejvédőt. (Majd küldök képet, ha itthon lesz a gép.) Most ki is mostam, mert jól össze-szabókrétáztam, éppen kint szárad az erkélyen. Kép
Ma van a nagytakarítás napja, legalábbis úgy tervezem. Aztán majd néha vissza is olvasok, de el vagyok kissé havazva.

Ancsi!
Heni nevét azért még most beírom.... Kép

<center></center></font>

KépKépKépKép
proone

Jó reggelt!
Ma fél 10-ig aludtunk, anyukám meg tesómmeg rohantak fel Szolnokról, és alig bírtak bennünket felkopogni.
Most Gréti megint bealudt tesómmal, úgyhogy beindul a takarítógépezet: ablakmosás. Úúúúútálo, de muszáj.

Votiv! Nekem megvan az a pápás kép, kell még?

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: