A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindicita!

Család nálunk is (nagyik), élni Szolnok! Csak nem földimKép

Oxi!

Oké, igérem köv. alkalommal időben írokKép Ez a hét már zsúfi, de jövőhéten zaklatlak, élőben is látni szeretném Vikkababát!
Baba-mami club Szadán is indul szerdán, bár én csak nov.-től járok, ha végre elkezdi az ovit a fiam.

Ma nem voltam mert de. dokinéniztünk, du pedig játszótereztünk Jucusékkal.

Pocak!

Tündériek a lurkók!

Víz!

Mint "hithű" Közeges mérgezem magam, bár a kémiát és bakteriológiai vizsg. kéne az új otthonunkba, kőcök miatt.(de lusta vagyok)Kép
Szerintem nem olyan borzalmasak az ivóvíztisztítókKép

Fabri
fabrika

Votiv!

Hennát már próbáltam, azért köszi az ötletet! Olyan lett a fejem tőle, mint a paradicsom! Elég egyedi volt!

Pocak!

Jók a képek, amiket feltettél! Mindig elképedek azokon a képeken, amin a két kisebb kőcöd van együtt! Hihetetlen, hogy mennyit nő egy gyerek másfél év alatt!

Holnap akkor lesz valami taliféle? Vagy el lett vetve a dolog? Már megint lemaradtam!
ildi76

Jucus!
Ezt az ülést hírdeti most a kika 7990-ért: http://bebibolt.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=69_70_124&products_id= 160&zenid=4734bfbfc14c8038003dda535f3bd888,

Így a neten jobban látni, hogy ez sajna olyan, aminek nincs saját bizt.öve, így mi nem ilyet veszünk vsz. hanem majd olyat amilyen a Petráé, azzal meg vagyunk elégedve. Ugyanaz a márka csak más típus:
http://bebibolt.hu/index.php?main_page=product_info&products_id=161&cPath=69_70_ 124&zenid=4734bfbfc14c8038003dda535f3bd888

És itt a Máriában sem húzós az áruk Kép

Votiv, Ti milyet vettetek?

Most akkor lesz Savoya holnap???

Lindi, Oxi!
Akkor mi legyen a harisnyákkal? Dobjak fel egy érmét? Kép Vagy osztozkodtok? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fabri lenni nagyon,nagyon lusta!Kép

Juc
20170114224602

Bogárka!

Köszi.

Juc
20170114224602

Jucus!

Így igaz, húzok is aluszkálniKép

Fabri
fabrika

Juc! Jajjjj kismami fejemnek megyek felveszlek MSN, ha nem alszok közben elKép

Fabri

PS.:Nagyot csörrent!
fabrika

Mi van?

Juc
20170114224602

Fabrika! Földi vagyok bizony, nem is tudom mit keresek itt Pesten.

Bogárka! Egy ide - egy oda.

KépKép
KépKép
lindicita

Juc!

Holnap részletezem, mert már félig alszom, így félre olvasok, írokKép

Fabri
fabrika

Fabri,
a baba-mama klub hanykor kezdödik szerdán, nem tudod? Én az ujsagban csak a tornat talaltam meg.

KépKép
fibi

Votiv, én sem félek a repüléstöl, söt, nagyon szeretemKép
Vettem végül Hipp tejpépet, abban is van cukor, de mar nem érdekel (a Bio pépre az van irva, hogy ökologiai gazdasagbol). Én is csak joghurtot adok B-nak, és megkostolta mar a kecskesajtot isKép

KépKép
fibi

Oxi, én is Szentimrés csaj vagyokKép

KépKép
fibi

Fibi, lehet kecskesajtot adni? Apa ilyet vett, mondván ez biztosan ízleni fog a gyermeknek, ha nem majd ő meg eszi.Kép

Holnap Maya?
zanza

Zanza, igazabol nem tudom, csak gondoltam nem tehéntejböl van, az jo lehet, és tényleg finomKépKép
Mayaba ráérnék menni, csak nem tudok, tudod, nem vezetek Pesten.

KépKép
fibi

Hello Lányok !

Akkor ha nincs maya ma, akkor itthonülős napot tartunk.... mondjuk el kell menni vonatjegyet venni, meg sétálni, node semmi extra progi.

éééééééééééééés megyünk pénteken haza Debrecenbe éljenéljenéljen
ada007

Sziasztok!

Bogárka: Osztozkodunk Lindiékkel Kép

Fibi: tudom. Kép

Fabrika: OK, várom, mert én is kíváncsi vagyok Kép

Ada: Dejó nektek! Én is mennék már anyumékhoz, de ellógtak Németországba...

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv,
köszi a Mildis infot, tegnap voltam in the tesco, de sztem ők nem hallottak az akcióról... Kép
Tej: tejbegríz formájában megy, 2 rész tej, 1 rész víz keverékéből, és jól felforralva. Nem hajtja meg a csajom egyáltalán. Ja, néha teszek bele kis kakajóport is, tudod, olyan ez, mint a cigi+pia, egyik szűkíti az ereket, a másik tágítja, tehát együttes alkalmazásuk pont jó Kép

Tegnap utolsó kenetként kipróbáltam az unicumot. Most egész jól érzem magam. Kép Lehet valami a régi öregek bölcsességében!!!!
neet
neet

Mkatus,
nem tudom, ti kihez tartoztok, mi a H-ban nem kaptunk beutalót, hanem el kellett mennünk a Káldor utcába, (saját gyerekdokibácsi adott oda beutalót), és ott megvizsgálták+adtak beutalót az UHszűrésre a borzasztó klinikára. (Karolina út asszem) Szerencsére nem volt gond, de órákat álltunk sorban, grr, grr.
neet
neet

Nekunk csak 3hosan kellett menni csiposzuresre. Ez megint olyan dolog, amit minden doki mashogy tud/akar/szeret. Es nalunk babakat soronkivul behivtak (3 es 4 hosan is), de most, hogy jar es megint kene menni, idopontot adtak nov. 18ra. De asszem harmadik kerulet senkit nem erint. Most, hogy Murr teljesen eltunt...

Gigi, ha elokerulsz, legyszi meseld el, hogyan tortent az, hogy mar nem kellesz esti altatasnal a sracodnak!

Votiv, en is imadok repulni. (Bar legutobb szornyu viharban jottunk hazafele, es attol megremultem. Dehat negyevesen se utaltam meg az allatokat, amikor egy kutya megharapott a rengeteg nyuzas miatt, sot Kép )
moosejaw

Akkor ma nincs tali? még jó hogy bekapcsoltam a gépet, mert már nagyon rákészültem. Na sebaj...a zért tudunk mit csinálni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ada: az akkor hasonló, mint a bébiprotexin, abban is bélbarát bacik leledzenek szép számmal.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!
Nem nagyon van időm visszaolvasni, viszont fontos kérdésem van: kinek mi a tapasztalata a visszatérő menstruációval kapcsolatban? Szülés után mennyi idővel jött meg újra? Nekem volt egy kis vérzésem, de másfél napig tartott csak (vasárnap-hétfő), és nagyon enyhe, tisztasági betét bőven elég volt. Akkor ez most az, vagy csak az utazás feszültsége miatt volt valami? Ami gáz, hogy úgy látom, ennek hatására kevesebb lett a tejem, tegnap este már elő kellett kapnom egy fagyitejet, azt meg Emma nem fogadta el (pedig korábban nem volt ezzel gond), igaz előtte másfél órával jó sokat szopizott, tehát lehet, hogy nem is volt olyan éhes, de így gyakorlatilag elalvás előtt nem szopizott, ami eddig soha nem fordult elő. Bevette a cicit, de ki is köpte és közben sírt. És ma reggel sem szopizott olyan lelkesen, mint korábban. Most már ez mindig így lesz??? Ugye nem? Olyan jó lenne 6 hónapos koráig kihúzni csak szopival, az még kb. 5-6 hét. Írjátok meg, nálatok hogy volt. Most iszom a Laktoherbet, meg főzök köménymag levest, hátha az segít. Remélem ez csak átmeneti állapot…

Kép
Kép
manoka11

Pannaszem hajrá!
ada007

Sziasztok!

Szörnyűűűű éjszakánk voltKépKépKép Marci felébredt fél 1 körül és "hisztizett". nem tudom máshogy leírni, mert nem fájdalmasan sírt, ergo nem fájt semmije (szerintünk) de azért kapott egy fél óra után panadolt. Majd még fél 2-ig vergődött+üvöltött+senki nem bírta megnyugtatniKép Na, akkor bevetettem a hisztinél szokott eljárást és mondtam apának (aki síkideg volt már) hogy nem törődni vele, nem figyelni oda. Akkor kezdett elcsitulni, öt perc után már bújt apához, majd nemsokára aludtak! Sajnos már egy párszor előfordult ilyen az utóbbi napokban (éjjeleken), de ennyire soha nem volt durva! Már abszolút nem tudok mit tenni, tanácstalan és kialvatlan vagyok (vagyunk). Most meg elaludt, pedig mindjárt jön a kajaszállító és csönget a kaputlefonon, ami tök hangosKép
Na, megúsztukKép Gyorsabb voltam, mint a csaj és felkaptam hamarKép

Lindi: nem jött semmiKép Lehet, hogy rosszul adtam meg a címet? hajnaldia kukac invitel pont hu.
Ja, és én irigy lenni mindemkire aki repül! Én is úgy mennék már vhova repcsivel.
Votiv: anyum nagyon fél, csak messze lakik. Õ azt mondta pl. hogy ha át kéne jutnia az óceánon, akkor inkább 2 hét hajókázás, mint pár óra repülésKép

Na pusz, megyek pihizni amíg nyugi van, csak a ebédet vártamKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak!
gyönyörű a családod. Irigyirigy.
ada007

hali,

na itt vagyokKép jól le vagyok maradva és nincs is időm visszaolvasniKépszóval aki szólt hozzám most szóljon megint mert nem is tudom hogy szólt hozzám....hétvége meló,hétfő pest tegnap pest ma meg már megjártam a törökbálinti depót.....

b megkapta vasárnap a 15 hós oltást!!!!!!!jól van,én is,én nagyon kész voltam,ott bőgtemKép Kép Képmert ő is sírtKép KépKépmondjuk hamar abbahagyta,de akkor is!!és olyan fájdalmasan,tudjátok,ez a nagyon fáj sírás volt,majdnem megszakadt a szívemKép és én is megkaptam a bárányhimlő elleni oltást.és nagyon fájtKépés kő még egy 2 hónap múlva.....és azt már biztos nem élem túlKép

és már mennem is kell mert húz a gyerek,de jó hír hogy jövök mert ma nem kell mennem már sehovaKép

szétpuszizok mindekit
gigiakimindenkitszeretKép
Vendég

Eszti, Zsanci! (meg még hajfestős csajok) igazából a sötét haj festése káros, mert a sötét színeket nehézfémekkel érik el, de ez nem csak a kismamákra nézve nem jó, hanem az évek óta hajukat feketére, sötétbarnára festő átlagcsajsziknál is. úgyhogy maradjunk a szöszkénél!

Bogárka! nem tudta a dokim, hogy miket kap kajálni a gyerek, gondolta, ha nem vittem magammal, biztos elvan otthon. azt hiszem a többi csajt nem merte szivatni, akik előttem voltak.

Katus! más is találkozott ezzel a hiéna nővel, aki, ha nálam jelentkezik, a kaputelefonnál tovább nem fog jutni. mint ahogy múltkor a gázszámlást kiosztottam, őt is úgy el fogom küldeni, hogy csak úgy porzik. ha mer még egyszer csengetni, hatósággal fenyegetőzöm majd.

Vera! BZS-nél egyszerű a probléma, sajnos mohón osztják be az időpontokat. tudják jól, hogy ennyi beteget ennyi idő alatt nem tud fogadni, így ne azt mondja, hogy este 8-ig rendel, hanem vállalja nyíltan, hogy 11-ig és mindenkit rendesen osszanak be. csak gondolom attól fosnak, hogy majd malmozni fognak, ha 5 percig éppen nincs beteg. ezek úgy osztják be a bejelentkezőket, hogyha egy ember lemondja, akkor se veszik észre. na mindegy. mindenesetre arra fogok törekedni legközelebb, hogy a lehető legkorábbi időpontot kapjam, habár reggel meg azért nem szeretek menni (mert most gyerekkel nem is tudok), mert akkor soxor "szül", de legalábbis szerdán, míg NST-re jártam, 8-ra hívta az első beteget, de esküszöm, egyetlen nap sem ért be 9:30 előtt, mert a kórházban volt előtte és gondolom maradnia kellett. mindenesetre most legutóbb is láttam a dokin, hogy olyan k...a fáradt, két beteg között szökött ki egy sütit enni, nekünk is kínáltak belőle. nem tudom mi az oka ennek az agyonhajszolt életnek, hiszen ő nincs olyan helyzetben, mint anno a török hódoltság idején a bégek, hogy ki tudja meddig tudják szedni a jövedelmeket és emiatt bevezették a haradzsot. nőgyógyász örökké kelleni fog, úgyhogy ha nem hajtja magát agyon, még 60-65 évesen is melózhat majd. remélem nem arra hajt, hogy 50 évesen nyugdíjba menjen Kép , mert akkor megszívtuk!

FOTÓS: lehet, hogy nem is küldöm el a picsába a nőt, hanem először majd mondom neki, hogy de jó, hogy jött, már vártam, adjon már egy névjegyet (mindezt a lcsh ajtóban), és ha nem ad, elküldöm a p...ba, ha ad, akkor is, csak akkor megmondom majd neki, hogy miért kértem. Kép

Katus! minket a doktornő rendelt be az ORTOPÉDKLINIKÁRA, remélem nem kell bejelentkezni, mert ő azt mondta, hogy csak menjünk oda és kész.

Pocak! te csak úgy adsz a babának Panadolt? én úgy tudom, hogy azt tényleges gond esetén kell, mondjuk fogjövés.

ancsipancsi

ILDI!

Tesóm írta ezt szó szerint: "anne geddes babucik:
a westend földszintjén egy játék- és ajándékboltban. nem tudom megmondani a
nevét, de ha megyünk a vízeséstől az éttermek felé, akkor túl van a
szökőkúton."

ancsipancsi

Gigi, hősök vagytok! és aranyosak Kép gyógypuszi, hogy ne fájjon többé a szuri!

Neet, én is cudarul vagyok. de ennek lehet konkrét oka is, miszerint nyitott ablaknál aludtam, és nincs Schirillagyörgy a génjeimben. tegnap este a következő párbeszéd ismétlődött 2x is: "-Papci, nagyon hideg van. Nincs nyitva az ablak? - Ááá, dehogy. - De én érzem, hogy húz valahol a hideg. - Megnéztem, nincs nyitva. Tessék itt a takaróm, ha fázol."
reggel megnéztem, nyitva volt.

ráadásul nálunk a hálószobákban nincs fűtés... Istniél van kisradiátor, nálunk meg nyitva az ajtó, hogy a lakás melege bejöjjön.
na, eleget panackodtam.

Ildi, nekem is lett egyszer paradicsomos a búrám, mert felraktam a hennát, aztán felébredt a gyerek, és nem tudtam időben lemosni Kép mindenképp le kell mosni a hatóidő leteltével Kép és vannak nagyon szép barna árnyalataik - bár, még nem mondtad, hogy esetleg szőkét vagy feketét szeretnél-e Kép

Pocak, mikor is volt oltva Marci? nekem van egy sanda gyanúm ezzel az éjjeli jelenettel kapcs.

Neet, 1 hete én is a tescóban láttam 499-ért a mildit! meg a dm-ben is. és ott a hipp teák meg 260-ért voltak 5-600 helyett. de biztos van vmi hippakció, ha a bébikaják is 200 alatt vannak

OOOOF: Neet, vagy aki volt Londonban, ajánlj nekem léci legalább egy "kerületet", ahol jó megszállni, mert lövésem sincs, egyáltalán hol keressek szállást. Paddington? Kensington? Bayswater? Victoria? Nothing Hill? utóbbit legalább már láttam filmen Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Tök jó napunk volt tegnap anyukámmal hármasban, nagyot sétáltunk és mindenfélét vásároltunk. Csak a tornát sajnálom, de jövő kedden megyünk, és már várom az utána jövő fincsi izomlázat!

IstimamájaVotiv,
remélem, Isti mindenképp haverkodik majd Vincenzóval. Õkelme mostanság már nagyon haverkodós a fölnőttekkel, a kőcöket csak nézi bambán, biztos, mert kevés az inger. Mert a felnőttek bohóckodnak, vigyorognak meg furcsán beszélnek. Kép

Ada,
nem sétázunk meg dumálunk együtt ma egy nagyot mondjuk a Dunaparton? (dumapart) Kép én olyan 12-16 között gondoltam valamikor. hmmmm?

Dóra,
Ti már kimerészkedtek olyan messzire is?

Tegnap is láttam Kata-babát, ollllllyyyyyyyan édes, aranyos kiscsajszi, és folyton alszik, amikor látom. Csak ritkán nyitja ki a szemecskét, dehát így helyes a sétánál ebben a korban. Vincenzót is mindig alva látták a csajszik egy ideig.

Pocak,
gyönyörűek a kőcök! Olyan jó, h ilyen fiatalon ilyen szép nagy családod van! Kép Ja, és írtam mailt.

Jaj, még annyi mindent akartam írni, de kisfiam felébredt, úgyhogy cupppppppp,
fic.
ficánka

ja és az ülést még mindig nem próbáltuk ki, de majd beszámolok.

JUc, végül kétkomponenses repesztőt sóztak rám!
és isti úgy bepisilt a boltban, hogy teljesen átázott a gatyája, a trikója, mindene!! én meg ugye mint jó szökőévben egyszer, most épp ill. épp most kenguruban vittem be a boltba!!!!! KépKépKép nesze nekem.

votiv 8)
votiv

Oxi, ezt célzásnak irtam, de jolvan, nem erölködök tovabb. Vettem a lapotKépKép

KépKép
fibi

visszaaludt, de sztem nem tart sokáig ...

Gigi,
én is gyógycupppppp! Kép ügyesek voltatok!

Votiv,
ti már bián laktok? úgy néz ki, h pár év múlva mi is odaköltözünk, amivel nekem még vannak bajaim, pl., hogy tök messze leszek a barátaimtól, meg h mit fogok ott csinálni, mondtam is, h ok, de csak akkor, ha egy kocsikulcsot is kapok (persze saját autókához Kép), viszont pozitívum az, h Veletek tudunk bandázni. Kép

Repülés: én imádok repülni, és egyáltalán nem is félek! én tavaly ültem először, amikor mentünk Krétára, és amikor már visszajöttünk, akkor benne volt a pocimban Vince, persze még csak osztódó petécske Kép, aztán meg voltunk Rómában, úgyhogy így Vincenzó is már repült, vagy ez nem éri?

Lindi,
már kérdeztem, de most megint, h Tunéziában hová? kisbabával nem gázos, mégiscsak arab ország. persze biztos nem, különben nem mennétek ...

fic.
ficánka

Ancsi: nem csak úgy adtam, hanem csúnya piros a torka, és valószínűleg fáj is neki, de ennyi üvöltés után biztos KépKép meg amikor kérdeztük, hogy fáj-e valami akkor a fejét mutatta (az nekem is fáj ettől a h...e takonykórtólKép) Egyébként ritkán kap ilyenz hálistennek! Vagy Te most azt hitted, hogy a pici kapott? Neeem, Marci, a nagyobbik (17 hó) KépKépKép

Votiv: már régen kapta, 2 hónapja, nem hiszem, hogy attól lenne. Igaz, pont akkor csinált ilyent, ez nekem is eszembe jutott. Tuti, hogy mégiscsak fájt valamije, mint akkor is, de azért elég nehéz így, hogy nem beszél mégKép Erre emlékszem a nagylány idejéből is, hogy ez az időzak elég nehéz volt, még nem beszél, de borzasztóan szeretné kifejezni magát (ö-öö-ö) és ettől is mérges lesz.

Egyébként azért nem alszom, mert Balu felébredt, kapott cicit és visszaaludt, de én csak forgolódtam és hánykolódtam, aztán meguntam és idejöttem. Itt legalább lehet vidámkodni!!!

Fic: köszi, megkaptam, még nem volt érkezésem írni. Ja, és melyik képre gonolsz? Amikor a földön van?

Pocak

PS: Marci azóta is alszik, így megint du. nem fogKép és nyügi leszKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

áááááááááááááááááá amit írtam elveszett!

szóval, Pocak, már megint becsaptam magam, ez a lényeg. tök jó, hogy mutatja, hogy milye fáj. nekem amúgy láz esetén szokott főként fájni a fejem.

ancsipancsi

Pocak! Akkor megpróbálom még egyszer, pedig kettőt is küldtem.

Oxi! Te megkaptad?

Ficánka! Bocsánat, nem olvastam. Szóval először úgy volt, hogy Djerbára megyünk, de ott állítólag semmi nincs, így végül Sousse-ba megyünk, az Orient Palace hotelbe, ami egy 5 csillagos (mondjuk ez kb 3 magyar csillagnak felel meg, de ott ez a max), nyugis szálloda, van gyermekmedence is.
Nekem nincs bajom a feketékkel, voltunk mi már ennél jóval délebbre is (Tanzánia, Kenya), hagy szokja Gréti a gyűrődést.
Arra már figyelmeztettek, hogy a gyerekeket össze-vissza akarják fogdosni, de majd jól vigyázunk rá.

KépKép
KépKép
lindicita

En mondtam mar Lindinek, hogy milyen szornyu hely ez, de latod, nem hasznal semmi. Talan ha nem mennek ki a szallodabol, akkor biztonsagban lesznek, de akkor meg mi ertelme az egesz utazasnak? (Mondjuk en delebbre nem voltam, de szerintem ezek a nepek a rosszabbak.)
moosejaw

Sziasztok!

Ancsi!

Köszi! Ha arra járok a Westend felé, megnézem a "babucikat" és lehet, hogy veszek magamnak!Kép

Votiv!

Rézaranyat akarok!Az bevált és nagyon szeretem azt a hajszínt!Kép

Timi felállt!!! Még nem is újságoltam! A kiságyban és a járókában is!Kép

Egyébként meg épp most indultunk volna az Auchanba Timivel, erre kihányt mindent, amit előzőleg megevett! Kép Remélem nem lesz beteg!

ILdi
ildi76

Moose!
Lehet te azért vagy ennyire kiakadva, mert másra számítottál és csalódtál.
Ez Afrika, ha valaki európai körülményeket akar, az menjen spanyolba, vagy franciába.
Pont azért nem megyünk Djerbára, mert ott nincs semmi, szóval azért ki fogunk mozdulni, sőt, még tevegelni is fogunk, viszont jó szállodát választottunk, mert ott is sok időt fogunk eltölteni.
Remélem jó lesz.

KépKép
KépKép
lindicita

Manoka: Nekem még incs ilyen problémám, de azt olvastam, hogy mensi alatt kevesebb a normális tej, de az sűrűbb is, így nem kell a pótlás, ha elfogadja a gyerek, mert van, amelyik ilyenkor nem fogadja el, mert más az íze. De szvsz lehet, hoyg az utazás viselt meg, attól is lehet más, kevesebb a tej.

Fibi: Húúúha, de nem értelek... Elmagyaráznád mi a baj velem? Ha lehet mailban, mert nem hiszem, hogy a széles közösséget érdekli Kép (Már az MSN-nél elvesztettem a fonalat, de azóta sem kértél új reget, aztán most ez is... nagyon a bögyödben lehetek)

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv, mél ment, nem offosítok itt most ennyit. Kép
neet

Lindi: Most épp igen Kép Mindazösszeset. Kép

Megyünk a csajjal gyermekpulmonológiára Kép Majdnem megfulladt ma, elegem van! Csak időpontra várok már, remélem hamar kapunk.

KépKép
oxigen
Györköny

Ildi,
Timinek gratula, látod, lassan szaladni fog! Kép

Votiv,
jobbulást! Nem akarom elkiabálni, de mintha az unicum meghozta volna a hatást... ezért szenvedtem 4.5 napig? Miért nem próbáltam előbb???
Eszter a minap a tescoban csinálta ezt, tiszta pisi lett minden, aztán áttértünk végre a 4es pempörsz pelusra (7-14kg) történelmi pillanat! Kép

Juc,
Panna szeme??

Bogárka, és egyéb tapasztaltak,
mit jelent az, hogy egy ilyen kocsisülés vagy mi az biztonsági ülés, vagy ülésmagasító? Megnéztünk párat, egyikre ez volt írva, másikra az, de ránézésre tökegyformák voltak.
tanácstalan(bénaKép)neet
neet
neet

Oxi,
ez nagyon rosszul hangzik, jujj. Drukk megy!
neet
neet

Oxi!
Helyes, hadd lássák a tüdődokibácsiknénik, max. nem találnak semmit.

Fabrika:
léciléci, ha péntek reggel leadtuk a
'végbéltermény-mintát', kb. mikorra küldik ki a gyerekdokihoz a vizsgálati eredményt? Szerinted? Ma még nem érkezett meg.
ada007

Csajok! És hogy nézett ki az a nő? Náluk egy 30-35 körüli, kb 60 kg, barna félhosszú hajú, lófarokba volt, mikor itt járt. persze mézes-mázos kedves volt először. Aztán meg vérig sértődött, felemelte a hangját, stb... Kép
Egyébként se névjegy, se semmi, hogy ki is és honnan jött.
mkatus

Lindi! a hoteletek nagyon jó, asszem a legjobb Sousse-ban. és ha lesz alkalmad anyósékra (vagy anyukádra, már nem tudom kivel mentek) rábízni a babát, hát menjetek el a városba, mert én még mindig visszavágyom, annak ellenére, hogy elsőre nekem is elég furcsa volt a hely és a helyiek mentalitása.

Ildi! kibújt a szög a zsákból!!! NEKED KELL A BABA Kép)))
GRATULÁLOK Timinek a felálláshoz. nem az álldogálástól, meg erőlködéstől hányt??

ancsipancsi

Oxi, dehogy vagy a bögyömben, semmi gaz!!!KépKépKép Mindjart irok, es elmagyarazom, biztos ma' megint hülyén fogalmaztamKép
Hogyhogy majdnem megfulladt?????Kép

Ildi, gratula Timinek! Balint meg éjszaka azt csinalja, hogy hasra vetödik, es ram maszik, igy jelzi, hogy cici kell nekiKép

KépKép
fibi

Pocak,
arra a képre, amikor a párnán fekszik a szoba közepén, és mellette játszik egy másik gyerkőc. Kép csak akkor foglalkozz a mail-írással, ha már nagyon unod magad! Kép

Ada,
ugye nem baj, h nem mentünk a Keletibe? Veletek jó lett volna sétázni nagyon is, de a keleti elég messze van, oda inkább csak kendővel, akkor meg leszakad a hátam a kis nyolckilóstól. nagyon jó utazást, meddig maradtok? csak 7vége?

Lindi,
anyukámék is oda mennek pontosan, ők okt. 11-18 között lesznek ott (nyolcan mennek, 4 házaspár). ezek szerint lesznek napok, amikor egyszerre lesztek ugyanott, igaz? majd mondom anyukámnak, h kuksizzon. már biztosan mondtam, h ő is gréti Kép
a csajodra meg nagyon vigyázz! vigyél sok-sok törlőkendőt. és majd utána mesélj!

Ildi,
gratula Timinek, nagyon ügyes! Kép és drukk a betegség ellen!

felébredt kisfiam, rítt, most itt ölelgetem, megyünk eszőzni, cupp,
fic.
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: