A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok.

Bodzikám én nem kaptam képeket. :(

Tatukám én a 19 ker-be járok és jo meddöségre is akinek nincs rendes ciklusa annak beállitja és akinek egyáltalán nincs annak beinditja a hormonokat is helyrehozza én megyek holnap is.

Én is szeretnék tali ismétlést.

Ágica,Szépem babaragikat küldöm+++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Hahó!

Hááát én még mindig irigykedek a tali miatt. Főleg a képek láttán. Ez nagggyon jó hely. Mindenképp meg kell néznem nekem is!!!!

Tatuka! Összehozunk egy novemberi talit. Akkor úgyis ott leszünk megint egy hétig, mert ha minden másnap uh, akkor nem érdemes hazajönnünk.

Ági! Ne is tesztelj. Neked van igazad. Már én is bánom, hogy akkr hétfőn megtettem. Lehetett volna még pár álmodozós napom. Te is csak álmodozz,és fel sem kell belőle ébredned, csak amikor meghallod a picikéd első sírását. ( cirka 8 1/2 hónap múlva..) Ragik ezerrel +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szépem! babaragik hozzád is! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Du menjetek kirándulni!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Édes kis Csajocskáim!:-) :-)
Mindenkinek átküldtem a képeket, de Tatu-bébié azt írta, nem ment át. Szerintem a citrommailben kicsi a tárhely. Nincs más mail-címed Tatusom? Arany Zsembike! Neked sem érkezett meg????:-(
Még most is mosolygok, ha a talira gondolok!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Az beszarás volt, amikor a Kozsó robogott elénk, hogy a sátrunkba kísérjen..., majd elhúzta a sátor "ajtaját" és azt mondta, már van itt egy lány... Erre mi, utólag megbeszéltük, hogy nem értettük, miért vezet be egy vadidegen lányhoz, hiszen mi nem szeretnénk másokat a társaságunkba... :lol: :lol: :lol: :lol: Széthúzta az "ajtót" és ott mosolygott a cuki, pocis, vidám, édes Szőke... Szétnevettük az agyunkat ezen az előzményen. Yamink később ért oda egy picivel, Neki már fent mondták, hogy a barátnői már nagyon várják. Beszarás volt az egész helyzet. Isteni volt a tea!!!! Igaz? 2000 féle különleges tea, pl. joghurtos meggydarabokkal megbolondított varázsital szederrel, málnával, bodzabogyóval, áfonyával... én persze ezt szúrtam ki elsőre a 2000ből... :lol: :lol: :lol: A csajok ittak piskótatorta lágy fehércsokival, omlós tésztájú süti zamatával készült teát is pl.:-)
Tényleg annyira, de annyira jó volt!!! Szuper lesz, ha majd Ti is jöttök!!!!!!!!!!!!! Akkor a nagyobb sátorba megyünk!!! :D :D :D :D
Hanyatunk megúszta a büntit parkolásilag!!! :wink: :wink: :wink:
Őt annyira nézte egy pasi az utcán, hogy majdnem hasra esett, ahogy megpördült... :lol: :lol: Először a helyes kis pofiját, majd a lábait bámulta, amikor is majdnem elesett... :lol: :lol:
Hanyat elhajtott, Szőke már korábban el kellett, hogy menjen, mi 3an (Yami, Tatus, én) mentünk a villanyoshoz, majd röpke 2órát leragadtunk a megállóban... :D :D :D Tatus végül bulizott még a Mackiben, végül hazatértünk mindahányan.
Várom az októberit sokunkkal (ZelJohinkkal is!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hanyatom! Köszi, hogy betartottad!!! Cukor vagy!!! :D :D
Yamika! Bababa édes lehetett a büszke pofijával!!!:D:D:D
Tatus! Én mondtam, hogy szupi fotókat fogok Rólad csinálni!!!:D
Szőke! Hogy halad a házikó??:D:D
Ági és Szépem! ++++++++++++++++++++++++++:D:D
Puszihegyek Mindenkinek itt a topikban!!! Szép vasárnapot!!!!!!!!!! :P :P :P :P
bodza2005

Zel! A november szuper!!Ok!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Még egy sztorit nem írtam le, nem tudom, így is érzékelhető-e, mennyira vicces volt élőben?
Szóval: Yami-Tatu-én állunk és dumálunk vég nélkül a Nyugatinál, a megállóban, majd egyszercsak Yami hóna alól kiesik a medve...
Ő lenéz és ezt kérdezi: "Úr Isten, ez tőlem esett le???" Annyira megdöbbent, hogy mi az, mert elfelejtette, hogy van Nála egy ilyan dolog... :lol: :lol: :lol: :lol:
Én pedig csak a vastag, csíkos farkát láttam, és hirtelen azt hittem, egy állat... :lol: :lol: :lol:

Ja és amikor Kozsó ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) elénk jött és kérdezte, segíthet-e, melyik sátor van foglalva /útközben tárlatvezetést tartott a többi tipinél (állati jók!!)/ én mondom neki, hogy a Medveölőt foglaltuk le..., majd ránézek a hónom alól kikandikáló mosómedvére... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira vicces volt...

Amúgy az utcán, amikor mentem a téjázóba, két fiatal akkorát ugrott, amikor ránéztek mosómacira, mert azt hitték, igazi állatka... :D :D :D

Pusza
bodza2005

Tényleg a tali olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást. Mindenképpen ismétlünk!!!!! Voltak ott nagyobb sátrak is, 12 személyes legalább :D

Bodza: kitöröltem a postafiókomat, bele kell, hogy férjenek a képek, ha végképp nem megy megadom a párom mailjét.

Hanyatka: ügyes vagy, hogy nem boroztál, egy kismama végülis nem iszik :D

Ági: izulunk nagyon, gondolom Te mégjobban, de meglásd ++++ lesz a teszt

Zsembi: a XIX. kerületben hol? mert hazafelé útba esik, csinálhatnánk egy 2 személyes talit ott.

Szőke: Neked meg alig van még pocakod, ahhoz képest, hogy a 24. héten jársz......nagyon irigyeltünk :D de nemsokára követni fogunk.

További szép vasárnapot!!!

Anikó
tatulány

Tatukám az nagyon szupi lenne az 50-es villamos vonalán a Lajosmizsei sorompoig kell menni én 2 megállóval elörébb lakok.
Nem tudom mennyire esik neked ez utban.

Bodzikám én még mindig nem kaptam meg megpróbálod nekem másik emailra? Megirom üziben.
Nagyon jók ezek a sztorik irigy is vagyok.

Andi
zsembi

Zsembi: nem mondod, hogy ott/itt laksz???? :D mindennap az 50-essel járok, mi a Lőrinc-Center után lakunk :D
csak az a baj, hogy olyan hülye messze dolgozom, hogy minimum fél 6 mire odaérek, esetleg pénteken korábban......

Bodzi: ha végképp nem tudod nekem átküldeni küldd légyszi a pároméra:

dr.denes@netquick.hu

Azt nem írták a lányok, hogy az a bizonyos mosómedve van vagy 40 cm magas, a farka kb. ugyanakkora...mint egy valódi mosómasa-:)) ja és a Kozsó olyan vékony, hogy alig ismertem meg

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Remélem, mindenki kirándult ma. Olyan szép idő volt.

ja és remélem, néztétek a Halálos iramban c. remek kis filmet. Alaptörténet szinte semmi, de Vin Diesel kárpótol. Na és az AUTÓK??????? hűűűűűű. Imádom ezt a filmet meg a másik két részt is. De leginkább a verdák miatt... Szívesen megküldenék egy ilyesmit.

Na jó éjt mindenkinek. Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Johi! Te egy autómániás vagy!!!!!!:D
Amikor itt leszel, menjünk el autókat nézni!!+ kipróbálni!!
Okés?;-)

Zsembike! Elküldtem arra is!!:-)

Tatus! Neked 3x átküldtem azóta, hogy kiürítetted, de nem megy át.
Lekicsinyítem.:-)

Pusza
bodza2005

Lányok! Referálok: tényleg 1-2nap, mert péntek este hagytam abba és ma nekem is... Az első pár óra elment, de du. olyan 3óra következett, hogy azt hittem, nem élem túl... (Zel! Gondoltam Rád, szegénykém!) de végül egész tűrhetővé vált. Remélem, már olyan durva nem lesz holnap, mint, amilyen ma volt.:D

A 2 in 1os farmer, új szerzemény, amiben a talira mentem, minden egyes lépésnél csúszik egyre lejjebb a senekemről, állandóan rángatom... :lol: :lol: :lol: :lol: Le kéne tán fogynom? ;-]

Lyó iccakát Csajocskáim!!!:D
bodza2005

Bodza! okés!
Egyébként fellnimániám van inkább..... a barátnőm visított, hogy vezetés közben az álló autók fellnijeit meglátom, de a formára nyírt tujákat nem... Csak az a baj, hogy a kisautómra hiába nézegetek, mert ő 3 pontos.
Ha lenne sok pénzem, (ami nincs, ) autó-tuning boltot is nyitnék. :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Nem inkább belehíznod kéne, hogy ne csússzon le? :lol:

Látnál engem gatyát venni: felnőtt lábhossz, gyerek derék. ha a jó a dereka, akkor bokavillantós, ha jó a szára, még ketten beleférnek mellém.......

Neked is yoccakát!

Kép
Kép
Kép
zel

Bodzám!
Jót mosolyogtam a Nyugatis történeten :)
Nem mondod,hogy még ott voltatok 2 órát.Nagyon sajnáltam,hogy nem maradhattam tovább,szívesen csacsogtam volna még.
Na de majd legközelebb.

Igen,igen Tatuka,no borocska!Büszkék lehettek rám :)

Yami!Nagyon megnéztem volna,ahogy Bababa barátkozik a mosómacival :)

Gyönyörű éjszakát lányok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszzzz

Jövő vasárnap lesz a TV2n az "Igazából Szerelem" :) Én tutti megnézem nagyon nagyon sokadjára is
:wink: :lol: :lol:
hanyatka

Sajnálom, azt a pár órát. Nekem is olyan volt. Nem kívánom még ellenségemnek sem. meg rémísztő volt amit láttam.... :oops: :roll: Érdekes mi tud dőlni ennyi hormon hatására...

Na eldugulok..

Pááááá!

Kép
Kép
Kép
zel

Bodza!Nincs benne madzag???
:lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Sajnálom,hogy ma szenvedtél :(
hanyatka

Jó reggelt mindenkinek!

Jaj,úgy izgulok,ma 2 után lesz az inszemem.
Tudnátok abban segíteni,hogy inszem előtt szokás-e megnézni UH-on a tüszőcskéimet?
Mert nagyon kiváncsi lennék,hogy péntek óta merre mozdultak :)
hanyatka

Jó reggelt lyányok!!!!

Bodzi:
húúúú, Téged is megkínzott a mensi, sajnálom nagyon.
Nekem még nem jött meg, csüt. este hagytam abba a gyógyszereket, nem tudom mi van máááár??? :roll: Hasam már néha úgy fáj :cry: :oops:

Hanyatka: jaja, vagy 2 órát beszélgettünk, a végén majd megfagytunk, elméletileg megnéznek inszem előtt UH-on, de mi inszemen máshol voltunk.
Nagyon gondolunk Rád 2 körül!!!!!!! Meglesz a Te beavatásod is!!!!

Mindenkinek kellemes hetet

:D :D :D

Anikó
tatulány

Sziasztok csajocskák.

Tatukám ez tök jo hogy tényleg itt lakunk közel. :) Nekem akár jo 6 körül is leszállhatnál a CBA-nal és beülhetnénk a kávézó részébe egy kicsit.
A mostani péntek nem jo mert a barinöm akar menni a masszázsra és az sokáig tart.

Bodzikám szegény vegyél be valamit ne szenvedj nekem.
Eggyik email cimemen sem tudom megnyitni ezt irja ki kép nincs.

Begin forwarded message: :(

Hanyatkám drukkolok neked az inszemhez ügyi legyél.

Szépem,Ágica nektek megy a babaragi.+++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Zsembi:
nemtudom megnézni a Ceragem lapján a pontos címet és hogy hány óráig vannak?????
Persze megbeszélhetjük vmelyik napot, de akkor már szeretnék elmenni a masszázsra.

Anikó
tatulány

Jajj, lányok olyan jól éreztem magam pénteken.
Úgy örültem mindnkinek, olyan aranyosak vagytok.
(ömlengésroham befejezve :-)

Kép
szõke

Szia Hanyatka,

Apánk nem néz meg uh-n az inszem előtt, hanem azonnal gatya le és már jön is a fecskendő. :lol: Állítólag azért mert az az anyag, amit az uh-s szerszámra :oops: tesz, roncsolhatja a spermák minőségét. Nyugi, ő jól eltalálja mikor elég nagyok azok a tüszők az inszemhez. Készülj fel rá, hogy utána 2 napig kötelező házasélet. :wink:
NAGYON NAGYON DRUKKOLOK NEKED!!!!!!!

Örülök h jól telt a tali, csupa jóKedv jön át soraitokból.

Ági,Szépem
drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++

Cseka, remélem jobban vagy.

Február,
szétröhögtem magam a vásárlási sztoridon. :D Én pont tegnap vettem észre, h elkezdett szorítani a nadrágom, asszem lassan nekem is be kell szereznem bővebb nadrágokat.....olyan hirtelen jött ez, főleg h még egy dekát sem híztam.

Nálam a héten nyakiredő, kromoszómás vérvétel és társai. Nem izgulok cseppet sem, áááááááááááááááááá :P :P

Mindenkinek szép vénasszonyos nyári napot, drukkhegyek!
Remélem hamarosan már tényleg idetalál a zebracsorda. Nagyon drukkolok!!!!!

Bébé
bébé2007

Tatukám ugyis most megyek megnézem meddig lehet menni de az a baj hogy annyian vannak hogy 2 óra is lehet a várakozási idö.

A Cim Hoffherr Albert u 3 telefon 3576803 vagy 3576804.

Ha hazajöttem irok.

Andi
zsembi

Köszi Bébé !
Á,most kicsit elkenődtem,hogy nem tudjuk meg mennyit nőttek péntek óta :(
De sebaj,apánk tudja a dolgát :)

Tatu!Neked is köszi.Ezek szerint nálatok másként volt.

ÚÚÚgy izgulok :wink:
hanyatka

Ja és milyen fecskendőről van itt szó???
Hogy is müködik pontosan??Nem katéter???
Fáj???
hanyatka

Hanyatka ne izgulj nem fog fájni lehet hogy picit majd görcsöl a hasad, majd gyere beszámolni.

Andi
zsembi

Köszi Zsembi,köszi Lányok!!!Aranyosak vagytok.
Majd délután jelentek :)
hanyatka

Sziasztok!

Hanyatka szorítok!

Jaj szegény bodzám, biztos sok mindent kiad a szerevezeted most. Nekem is van egy olyan gatyóm, hát katasztrófa, és még azt mondják, hogy a nagyobb darab csajoknak csinálják, nem tudom hogy gondolják hózen trógert vegyünk fel hozzá?? :-)

Ma annyit tudok írni, hogy mikor apa elment dolgozni fél 8-kor, én visszafeküdtem aludni, és 10- ig alukáltam, de még tudnám ám folytatni!! :-)

Ja kaptam tök fincsi fehérjeport, olyan az íze, mint a turmixnak!! :-)
És ma rámerészkedtem a mérlegre, és csak fél kg jött rám a stimu kezdete óta, pedíg én vagy 5 kg pluszt hittem! :-)
Ági28

Na megyek megnézem a Tegnapi Zorró állarcát! :-) Majd még jövök ám!
Ági28

Bodzácska! Remélem már nem fáj annyira a pocód.
Küld el nekem is a képeket lécci: nyonyecska kukac gmail pont com

Hanyatkáéknak ezermillió drukk az elkövetkező napokra :-)

És Áginak és Szépemnek is.
Mindig van kiért izgulni..

Vasárnap hivatalosan is megerősítést nyert, hogy büdi kislány, aminek nagyon örülünk, még apu is, amit a férfi rokonok csak nagy kétkedve hisznek el ;-) A neve Alíz lesz. És egy akrobata. A két lábát tök egyenesen a feje előtt visszahajtva tartja. Apa rá is kérdezet az UH-s nál, hogy és ez így normális? Mondtam, hogy a mi gyerekünk biztos hogy nem lesz normális.

Mi ma megyünk mzibam, és ez a topik még arra is jó, hogy filmajánlókat gyüjtsön az ember :-)
Szuper univerzálisak vagyunk.

Ja és a só nélküli húsevés miatt teganp megint egy új receptet találtam ki:
A rántott husit panírozás előtt fokhagymával és borsal kenem meg, isteni, és nem is hiányzik a só.

Holnap délután megyek apánkhoz.

Kép
szõke

Szőke:
GRATULÁLOK a kislánykához :D :D de jóóóó, én is azt szeretnék jobban, de mindegy csak jönne már. szép név az Alíz
:D

Ági: ügyes vagy, hogy nem híztál, a sok hús az nem hizlal :D
Irigyellek a 10 órai kelés miatt, én alig bírtam felkelni 6-kor :shock:

Hanyítka: ne félj, hamar túlleszel rajta, és abszolút nem fáj, ha kész vagy bennvannak a katonák lehet egy kis feszítő érzés.
Kettőkor Téged fog szuggerálni az egész topic-:))

Zsembi: köszike a címet, várni kell órákat???? Hány ágy van?

Anikó
tatulány

Köszi Tatu,Ági,Szőke!Nagyon tündik vagytok :)

Szőke!sokmillió gratula a kislánykádhoz!Akkor már nem is kell fiúneveken gondolkodni.De jóóó:)
hanyatka

Juuuj Szőkeee GRATULÁLOK!!! :D:D:D
Dejó-dejóó!!!!! :D

Bodzácska puszikaaaa!!!! Remélem már nem fáj semmi-sehol.
Tatu, te hogy vagy? még semmi?

Ági jó pihizést! Nagyon rendes kislány vagy, vigyázol azokra a babákra! ;)

bébé, juuj, hogy megy az idő, mindig meglepődöm! Sima ügy lesz ez a hét egy percig se aggódj!!! :P Gondolok Rátok!!! :D

Hanyatka meg mindjárt odaér!!! (azt mondta fél kettő körül már ott lesz)

Grili, cyprus merre járnak????????????????????????????????
yamita

Szőkém! Nagy gratula a kis Alízhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fantasztikus!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Hanyatkánk! Rajtad a topik szeme!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Várjuk a híreket!!!!!!!!!!!

Nincs madzag a gatyómban...

Köszi az együttérzést, tündérek vagytok!!!!!!!
Ma jobb volt, mostanáig... :(
Tegnap is kb. ilyenkor zendített rá a fájdalom (a többi nem szünetelt egy percig sem...)!! Fura, nem, hogy pont ebben az időben volt a legrosszabb tegnap is. 2Meristin, Algopyryn sem számított neki, ma már meg sem próbálom ezeket.

Drága Bébé! Nagyon ott lesz minden érték!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Semmit ne aggódj!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Zsembi! Tatu! Én már mindenhova átküldtem...:-(
Este lekicsinítem, hátha úgy megkapjátok!:-)
Yamaica! Pusza!:D

Ágica! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Édes vagy! Köszcsi a zegyüttérzést!!:D

Zel! KÖSZI mindent!!:D
Halálos vagy ezzel a fellnifilségeddel!!!:lol:

Szépem! ++++++++++++++++++++++++++++++++
Igen, olyan jó volt!!!:D

Szép napot Nektek!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Várjuk vissza a hiányzókat!!!!!!!!!:D
bodza2005

Yamaica! Pusza!! :D :D :D
bodza2005

sziasztok! :D
Nagyon jók lettek a képek! Dedikálást kérek!!!
Nagyjából tippelem, hogy ki kicsoda, ja a hanyatkát személyesen is ismerem!
A teázót illetően nagyon kiváncsivá tettetek, a Kozsóé a hely? Drága Hanyatka! Mindent bele, nyugi! Nagyon drukkolok.
Szépem! Hogy érzed magad?
Yamita- Te mikor kezdel?
Ági! Hogy érzed magad? Nekem is van fehérjeporom, csak most egy jó darabig ott csücsül a polcon, vaníliaízű, jó van csokis is de az a páromé, még a forevertől rendeltük. A tied milyen fajta ?(Február! Merre vagy?
Grillázs! Megint eltűntél, tessék bejelentkezni, mert irgum-burgum lesz.
Cyprusról tud valaki valamit?
Bodza- Remélem, már jobban vagy!
Tatu! Mensimanó megjött már, vagy még az ajtód előtt toporog?
Már csak 3 nap és csütörtkön repülök a tengerpartra a párommal,
Nem tudjátok véletlenül, hogy a törököktől érdemes aranyárut venni?

manoka
manoka71

Halika!

Lomtalanítottam.... Gondoltam csinálok egy bazi nagytakarítást. "dolgozószoba", papírok,nyomtatványok, könyvelés, egy csomó kacat. És ez lesz majd a babaszoba. Meg kell szabadulnom a felesleges dolgoktól. (olyan fingsui, mint a szalmaegér az Üvegtigrisben :lol: :lol: )

Hanyatka! Gyere majd holnap.... Ma csak pihikézzél! Meg apázzál!

Ja, és jó lett a papinak a protkó is. Naggyon jó vagyok ma, és az önbizalmam is a helyén van!

Kép
Kép
Kép
zel

Bébé:
hogy megy az idő, már szorítanak a gatyók? :D Nyugi, jók lesznek az eredményeid!!!!

Bodza: miért fáj ennyire?? Szegénykém

:shock: :roll: ez a normális lombik után???? Nekem a múltkor mikor csak leszívás volt, semmivel sem volt másabb a szokásosnál, igaz akkor pontosan jött, mostmeg a 44 napon.
DEEEEE végre-valahára elkezdtem én is vérezni. :roll:

Hanyatkánk remélem már kismami lett :D

Yamita: várjuk ám a mosómaci-vadászatos képeket-:)) Bababával

Anikó
tatulány

Manóka: mensimanó most kopogtatott, végre.
De jó lesz Nektek a tengerparton-:)) 1 hétre mentek?

Zel:
Örülök, hogy Te sem kerültél (annyira) magad alá, mert decemberben egy önbizalommal teli kismamihoz fog megérkezni a gólya...vagyis a gólyák nem hoztak szerencsét, de majd a mikulás fog-:))

Bodza: nézegetem a citromailemet, de semmi kép :x :( hátha a párom é fogadóképesebb lesz, vagy ha egyenként küldenéd át?????

Anikó
tatulány

Remélem hanyatka túl van már az aktuson! Hú neki most két nap kötelező házasélet jön! :-)

Tatu előtte én is felkeltem 5.40-kor, mert jött a lány megszúrni a teggemet!

Manóka nem tudom milyen fajta, a párom uncsitesója szerezte az edzőteremből, ahova gyúrni jár! :-)

Bodza én mikor nagyon fájt a hasam mensikor Flector EP port használtam negyed óra alatt elmulasztotta a hasfájásomat.
Ági28

Tatukám ma nagyon sokan voltak 11-re mentem és a 13:20as csoportba kerültem be.
Azt mondták hogy a hétfö mindig gáz mert sokan vannak a többi nap nem annyira.

Beszéltem az eggyik elöadóval mondta hogy az ö barátnöje már tul volt az 5-dik lombikon mikor idejött persze sikertelenül és ezután sikerült neki most 3 hónapos a baba.

De mondták hogy elég sürün kell menni akár naponta.

Andi
zsembi

Sziasztok drágáim !

Megjöttem :)Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat,annyira jólesik olvasni!
Megvolt az aktus, igaz kicsit nehezen jött össze,mert nem voltam elég laza és Apánk nem tudott "behatolni",végül egy csipesz segítségével sikerült betuszakolni a katétert :lol: :lol: :lol: ,amiben 10 millió katona sorakozott :wink:

Remélem 2-3 hét múlva egy szép + teszttel megyek vissza.

Ma sem úsztam meg a 2 órás várakozást,de sebaj...
Holnap,holnapután kötelező házasélet :wink: :lol: :lol:

Sok puszi nektek!!!
Szépem,Ágika !++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

Hanyatka akkor csapjatok bele a lecsóba :D babaragik mennek+++++++++++++++++

Andi
zsembi

Hajrá Hanyaték!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) :D :lol: ;-):D :lol: ;-) :D :lol:

Köszi Ágica! Algoflex egész jó. :D
Veszek olyan Flectort!!! :D

Zel! KépZEld, én is ezt csinálom tegna óta, még éjjel is. :lol: :lol: :lol: :lol: Fészekrakási ösztön... :lol: :lol: :lol:

Manóm! Csodás utat Nektek drága!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Tatus! Megtróbálom!!! :) :) :) :) :) :)

Zsembike! Te megkaptad? :-)
bodza2005

Hanyat! +++++++++++++++++++++++++++++++++
bodza2005

Sziasztok.

Tudom már ezer éve nem írtam ide hozzátok,de olvaslak titeket.Remélem nem haragszotok hogy ennyi idő után megint idemerészkedek.

Ági:nagyon kiváncsi vagyok már rátok.Olvastam a pocakfájásról is.Nagyon drukkolok ám!!!!

Meg persze mindenkinek szoritok babásodás ügyben! :lol:
melánia

Bodzikám nem kaptam meg. :(

Andi
zsembi

Köszi lányok,mindenkinek!!!
:)
hanyatka

Melánia köszi! Még két nap és minden kiderűl! :-)

Hanyatka hajrá ugrás az ágyba!! :-)

Bodzi dokival kell felíratni, mett receptköteles.
Ági28

Bodzi megkértem Zelt hogy küldje át nekem és átjött.
Végre láttalak titeket :D Nagyon szupi hely lehetett ez a teázó és mindannyian nagyon cukik voltatok és a maci is cuki.

Andi
zsembi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: