Sziasztok Lányok!
Ha még néhányan tudják, ki vagyok

, de ez az én hibám.
Micsoda csodaszámba menő babásodások történtek itt! Sose akartam elhinni ezt a "vérzik, de mégis babás" dolgot. Jó látni, hogy tényleg van ilyen. Eddig mindig csak az ismerős ismerősével történt ilyen.
Gratulálok az új kismamiknak! És együttérzek a szomorkodókkal.... Az tudom, milyen kegyetlen érzés.
Ne haragudjatok, nem írok mindenkinek, de drukkolok mindenkinek, ha csak olvasó üzemmódban vagyok is.
Gabi
Azért remélem, nem haragszol, hogy nem nagyon írok, de akár hiszed, akár nem, mindig kukkolok, úgyhogy képben vagyok vércukor és UH ügyben, és nagyon örülök, hogy a bűvös 12-t átlépted! Párod már megnyugodhat! Nagyon drukkolok nektek! És jó volt találkozni!
Zsókuci
Ez a mandula-ügy hihetetlen! De tényleg, így talán már te fogod sürgetni, hogy vegyék már ki! Nekem 9 évesen vették ki, és nem altattak. Életreszóló élmény volt! Egy vörös hajú, szakállas, fogatlan műtős jött be előtte a szobába, és belevigyorogta a képembe: "Ne félj!!!" Hú, hát ennyi elég is volt! Aztán a legrosszabb az volt, hogy nyitva kellett tartani a szemem, hogy tudják, magamnál vagyok-e. Pedig vannak dolgok, amiket jobb, ha az ember nem lát! De annyi idősen is túléltem, nem sokáig tartott az egész! Nem riogatni akartalak, azt olvastam, hogy minél többet szeretnél tudni az esetről. Hát ez az én sztorim!

Drukkolok!
Madrin
Ha csak jövőre kezdtek, miért kell ilyen sűrűn menned? Valami gond van? Bocsi, ha figyelmetlen voltam, és ezért nem világos.

Rokon lelkek vagyunk francia ügyben!
Vic
Gratula a vizsgához!!!!!! Látod, milyen ügyes vagy! Biztos csak te érezted úgy, hogy bénáztál!
Nem semmi a sztorid! Ne haragudj, hogy erről a fájdalmas emlékről faggatlak, de azt írtad, ha meg akar maradni a baba, meg is marad, de az nem derült ki, hogy nálad végül mi történt? A sportolás, fürdés árthatott? Most BMC-ben szerzett zsírpárnáimtól szeretnék megszabadulni, de a sportot talán majd mellőzni kell, ha az ember stimut kezd? Mi a véleményed erről?
Köszi a hiányolást! Be-bekukkantok, kiváncsi vagyok, ki hogy áll, mi történik veletek, de igazából úgy érzem, jobbat tesz, ha elterelem a gondolataimat, ami itt ugyebár nehézkes lenne! A babás megnézése önkínzás, általában sírással végződik nálam.

Annyira szép babák születtek, és olyanoknak, akikkel nemrég még itt csevegtünk. Én meg már lassan feladtam.
Süni
Hogy vagy? Annyira drukkoltam neked!!!!!!! Nagyon remélem, hogy már te is átkerülsz a másikba! Ne add fel a reményt, Bibar, Benszi példája lebegjen előtted!
Rebe
Örlük, hogy elmúlt a barnázás! Csak így tovább!
Nika
Nem semmi ez a ciklushossz! Én megőrülnék, mert csak motoszkálna bennem, hogy hátha.... Kitartás!
Lányok!
Nyunyival mi van????? Valaki tud róla valamit?
Puszi MIndenkinek! Azért olykor írok majd, de velem most ilyen téren úgyse történik semmi. Majd ha megint járok, akkor remélem, találkozunk is!