A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Satuk!
:D Végre!!! Mi van veletek!

A nyaraló lehet, hogy érdekel, pont most keresünk valami nyugodt, csendes helyet, pár napos családi nyaralásra, majd írok privit, ha apjukkal megbeszéltük.

mtunde

Sziasztok!

Szupi, hogy Kútvölgyi megmarad!!! Ahogy Heni, úgy én is valahol mélyen reménykedtem ebben, sőt éreztem is... de azért megnézem A szólás szabadságát...

Jázminnak GRATULAAAAAAAAA!!! MTapolca nagyon jó választás, bár a meleg miatt nemigen mentem messzebb a teraszunknál az utóbbi napokban. De így is felüdülés az egyszobás albihoz képest. Férjem viszont veszettül hiányzik. Hogy mi történt? Röviden és tömören; lakónk volt. :? Én meg betojtam és megszöktem. Holnap szökünk vissza Bp-re.

Tapin sikerült már valamit választani, Györgyi? Konkrét tippem nincs, rengeteg a panzió, de szerintem próbáljatok meg ne a főút mellé (Tapolcai út asszem).

Majd írj, hívlak.

Pusz.
vbea

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk most...

Tudna valaki segíteni abban, hogy hol lehet fa kerti játékot: hinta, mérleghinta,csuszda stb. venni??????

Várom az ötleteket!!!

Köszi majd jövök
Vendég

Miért lehet az,hogy Balázs szopizik és egy idő után elkezd a cicin üvölteni és "ráncigálja"?Én csak úgy hívom hogy veszekszik vele!
Ezt csinálja 3-4 napja
Talán nem tudja kiszívni???
Mit csináljak??
Iszok teát eszem a homeósbogyót, de a jobb cicim 0 semmi sincs benne ill.alig-alig!!!
mennyit kéne kb szopiznia??
2 napja mérnem kell a védőnőnek! :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

emano!

Nincs meghatározva, hogy mennyit KELL szopiznia, mert az attól is függ, hogy mekkora a gyerek súlya...a hivatalos verzió az, hogy kilónként 150 ml...(azt hiszem).
Nekünk azt mondták, hogy mivel már 4 kiló a gyerek ezért egy-egy alkalommal nem 50-60at kell ennie hanem 150et...???!!!????
Na most ehez képest csak 60at eszik és utána bealszik, mert elfárad a szopiban... :(
De ahoz képest, hogy a korházban 3. napon már 40-50et evett ezt tényleg kevésnek találom így majdnem 3 hetesen...

Balázs mennyiket eszik???? És milyen időközönként????

Kép

Kép
cukipofa

Nekem azt mondta a védőnő, hogy ennyi idős korunkba 650ml kell enni naponta!!Na mi 500at eszünk!Egyszerre 50-110ig!!És kb 3 óránként!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

De jó, de jó!! Ez nagyon jó hír!!! Úgy örülök!!!

Kriszta, hát nem lehetett semmi a csüti reggeled!
És ne szomorkodj, hamarosan találkozhatsz kedvenc dokiddal! Még idén, én érzem! :wink:

Veronikusz,
Olyan édes lehetett amint ezt mondta neked! :lol:
Mi a helyzet nagyi fronton?? fejlemény? mikor lesz a tali? vagy már volt is?

Barbi,
Hogy van Danika?
Jót tett neki az úszás?
Hát nem tudom, Larát is zavarta a nap, de jó volt hogy csak 5-en voltak a vízben!
Mi most kedden megyünk, mert pénteken már el akarunk menni Anyukámhoz, vidékre, de még lehet hogy péntek lesz belőle, ez majd a férjem munkájától függ!

Én is imádom a régi meséket, még a mi időnkből :lol: és várom, hogy ott tartsunk!

Gabi,
Nagyon örülök, hogy minden oké!! Csak így tovább! Vigyázz magatokra!

Üdv köreinkben Zill!

Györgyi,
Képzeld, idejöttünk Larával a géphez és pont Jázmin céklás képe volt látható, és olyan édes volt mondott neki valami kis kedveset és mosolygott! Tüneményes a képeken!!!

Masni,Tényleg? Bárod Andrássra mosolyog? :wink:

Cukorfalat,
Nagyon csinos kismami vagy!!

Manóka,
Mielőbbi gyógyulást Ricsinek!

GAbbó???

Satuk,
Jó hogy jöttél! :)
Oliver hogy van? Mesélj egy kicsit? Miket csinál, és kérünk képet!!!

Cukipofa,
Ilyen előfordul, hogy néha kevesebb van!
És a 60 után is sírt? mert lehet hogy ebben a melegben nem kér annyit, és nem tud aludni azért volt fent többször!
Pihenj sokat, igyál sok sok vizet, és a lényeg hogy ne stresszeld magad!!!

Emano,
Eddig még csak cicizett? Nem ivott még üvegből?
Mert Lara is csinálja ezt, ha megunja és nem olyan intenzitással jön ahogy eddig.
És hányszor eszik egy nap? És igen nekünk is azt mondta a védőnő hogy kg-ként kell 150-et ennie!

Mindenkienk szép nyugodt éjszakát, és további szép hétvégét!

ancsaboszi

Cukipofa,

ha egyszer már volt annyi, amennyi az akkori igényének megfelelt, tehát már szopizott 120-at is, akkor nem lehet baj. Nem írtad, mennyi időnként teszed mellre. Most óránként adj neki cicit. Akár aludj vele és amikor nyeffent, akkor máris mehet bele a cici. Hidd el, néhány nap és visszaáll minden a rendes kerékvágásba. Ne engedd magad elbizonytalanítani. Ha nagyon meleg van otthon, akkor megkínálhatod pohárból vagy kiskanállal vízzel. Forralt ásványvíz lehet, ne legyen benne cukor, de csak a kánikulára való tekintettel. Ha van mindig pisi a pelusban, akkor azért nagyon nagy baj nem lehet! Ne aggódj és ne szorongj emiatt, kis időt adj magatoknak, sokat pihenj, igyál eleget és sokat, naponta akár 15x is legyen mellen. Hidd el, meglesz a gyümölcse. Irodalmi ritkaság vagy valami nagyon nagy érzelmi sokk kell ahhoz, hogy egy beindult tej elapadjon!
Nyugi!
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Ancsaboszi!
Kénytelen voltam adni az elmúlt pár napba cumisüvegből tejet,mert a ciciből kiszopizott mindent (Összesen a 2ből 80at!,ezt azért tudom,mert mérnem kell a védőnőnek)és üvöltött!
Amúgy 4,5 kg Balázs,erre mondta a védőnő a 650 ml!Mi tegnap 520at szopiztunk!

emano/Andi
KépKép
emano

Emano,
bocs, csak kérdezem: miért szopizik két mellből? Akkor mindegyik ciciből csak a tejcukorban dús, de amúgy kalóriában szegényebb tejet kapja. Ilyenkor a babák sokkal csikarósabbak, hamarabb megéheznek, mert rövid idő alatt feldolgozzák, alig tartalmaz zsírt és kevesebb fehérjét. Azt gondolom, hogy ha elkezdesz üvegből pótolni, akkor ezen a szinten megreked a tejtermelésed, nemigen lesz több, bár ha ügyes vagy, kevesebb sem, csak állandó pótlásra szorultok, ami ebben a kánikulában különösen macerás.
Váltott mellekből szoptass, akár óránként és közben, ha meleg van, tiszta, forralt vizet adj neki a kiszáradás ellen. A tiszta súlyát csak hetente mérd, tehát azt, hogy mennyit hízott, akkor a napi ingadozás nem fog zavarni. Vissza fog állni, ha sűrűn szoptatsz, hidd el!
Szeretettel: rita
nováky_rita

azért szoptatom 2 mellből mert 1 ből 40-50ket szopik és iszonyatosan üvölt utána!Azért tudom ezt most így pontosan,mert a védőnő kérte,hogy mérjem 2napig!!De szerintem lusta szopizni!!!!!Az ellen mit lehet tenni????

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, Kati,
Nekünk azt mondta a védőnő, hogy heti 400 g gyarapodás alatt nyúlnak bele. Addig bármi lehet a szopcsinkénti ingadozás.

Tök jó, hogy Velünk vagy Rita! Mi is sokat tanulunk a tanácsaiból!!

Szép napot Mindenkinek!

KépKép
Kép
gyuzso

Szerintem lusta gyerek, olyan, aki már szopizott rendesen, kevés akad. Olyan van, hogy ő emelné a tej mennyiségét, de te nem tudod követni az igényeit, és egy pár napnak el kell tellnie, mire a szervezeted emelni tudja a mennyiséget. Mindenképpen sokat legyen mellen, akár óránként. Tehát amikor sír, tedd mellre, aztán amikor több lesz, akkor többet szopizik és többet marad csöndben, több időt tölt emésztéssel :-)
A heti 400 gramm nekem túl soknak tűnik, a 20 dekával már egyetértenék.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Sziasztok,

Egész kipihent vagyok, azaz tényleg sokat pihentem a hétvégén. Nagyon meleg van és jövő hétre még melegebbet mondanak, nem tudom, hogy fogom bírni, lehet veszek egy mobilzuhanyt :)

Rita, nagyon jó, hogy itt vagy és segítséget kapunk, én is jegyzetelek szorgalmasan.

Ma csináltunk egy fotót és felbuzdulva Cukorfalat fotóján, felrakom én is.

Üdv: Dori
Kép Pocak

KépKép

KépKép
snowwhite

Hófehérke szép vagy!

Emano!
Igen, én is 15-25 dekát hallottam per hét, a 40 az kicsit soknak tűnt, de gondoltam, biztos én emlékszem rosszul.

Kép
Kép
kriszta36

Így van, az azt jelenti, hogy két és fél hét alatt egy kiló plusz, az pedig durva. És ez a 15-25 deka is csak az első hat-nyolc hétben van ígyx, aztán kicsit kevesebb, mert különben egy három kilóval született baba félévesen 9 kiló kellene hogy legyen, és kb 16 mire egyéves lesz. :-)))
nováky_rita

Sziasztok,
köszönöm szépen a kedves köszöntéseket Máté nevében!

Mtunde,
annyi szálláshely van a Balaton környékén, hogy csuda. A múltkor megneztem Balatonlelle honlapján, egy csomó ház és appartman volt fent. Gondolom a többi településen is ez a helyzet.

Barbi,
hogy telt Dani éjszakája???

Gabi,
a múltkor én is kérdeztem a kerti játékot, Cinicini írt néhány tökjó címet, nem tettem el, de a régebbi hozzászólásai között megtalálod!

Ancsa,
gondolom szokás szerint rohantam az írással :-) Bárdos András :-)

Rita,
jó, hogy itt vagy!

Masni
masni

Sziasztok!!

JAj nagyon meleg van, nem csodálom, hogy nem nagy a forgalom.
Ja! Nézzük a szólás szabadságát!!!

Mindjárt megyek én is a Tv elé.

Emano! Szerintem nem 650-et csak 550et kellene ennie 1 nap.
az én dokim anno úgy mondta, ahány kg + 100.
Tehát ha 4,5 akkor 550 ml elég naponta-
A heti súlygyarapodás, pedig tök változó! Enci volt hogy 280 g-t, de volt hogy csak 40g!! hízott. Szóval nyugi....

Snowwhite! de jól nézel ki!!!Pihenjél sokat..Jó lent van már a hasad...
Vendég

Sziasztok!

Rita!

Jó, hogy megint itt vagy...már az iwiw-re szülés elött írtam Neked, lehet, hogy emlékszel is :D

Szóval én igazából azért ijedtem meg, mert éjszaka most direkt lemértem, hogy mennyit eszik. Tök szépen meg voltak telve a cicik és ő jött is hajnali fél 2kor. Na akkor 5-6 percig keményen szívta-szívta és öröm volt hallgatni, hogy mekkorákat nyel :D
Na aztán tök büszkén rápakoltam a mérlegre és MIT MUTATOTT??????? 40et :(
Hát mondom ilyen nincs...
Aztán ma napközben délben evett 60-at és aludt fél 4ig és amikor felébredt akkor evett 30-at és aludt további 2 és fél órát...
Bevallom őszintén, hogy kevésnek tartom a 6 óra alatt 90-es mennyiséget, de majd meglátjuk a heti meztelen mérésnél, hogy mizu...

Jó éjt mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Én kérek elnézést!!!!
HAVI 400 g természetesen, csak Mica épp szopott párhuzamosan és elvette a figyelmemet!! :lol: :lol:
Persze, hogy igazatok van!!! Ennyit ne nőjön a gyerek, mert lassan holstein fríz tehénné változnánk, hogy megtermelődjön ez a mennyiségű tej!!
Jó, hogy Ti figyeltek, ha már én szétszórt vagyok!

Most jöttem el a TV elől, nem lettem okosabb, mi lesz tényleg a kórházunkkal!! :oops:

Snowwhite,
mekkora... :lol:
Pihizz ezerrel, tudod, aztán úgysem tudsz! Ezt tanusíthatom! Ma 4-kor ebédeltem, addig mindig volt jobb dolgom. :) Valamilyen Miklós nevű :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Cukipofa,

ilyenkor azt lehetne tenni, hogy átmenetileg akkor, amikor alszik ugyan, de éberen, akkor felveszed és megkínálod, és ha rákap, akkor megy bele valamennyi, de napi átlagban meglesz az eredménye. Megteheted akár másfél óránként, ami, elismerem, nagy érvágás a fáradtságban, de hosszabb távon bejön és csak néhány nap és rendeződik a dolog.
Ez is egy lehetőség.
Amúgy mekkorával született?
Hátha segítek, bár kívülről könnyebb tanácsot adni, mint benne lenni egy folyamatban.
Sok sikert: Rita
nováky_rita

Sziasztok,
én nem vagyok egy mérlegelős típus, mert engem kiborítottak azok a rokoni tanácsok, hogy "bezzeg az ő gyereke mennyit evett egy alkalomra és ennyi mindenképp kell stb. csak nem kevés a tejed?" és így tovább. a férjem is állítólag a kórházból való távozás napján 170g-ot szopizott.
Ricsinél még elkövettem azt a hibát szülés után, hogy mikor a férjem kérdezte, hogy van-e már tejem, akkor megmondtam, hogy nincs, még csak előtejem van (abszolut rendesen a 3. napon márvolt tejem). ő továbbmondta anyóséknak, ők meg sopánkodtak, hogy jaj mi lesz, és telefonon jött a tanács. :evil:

kissé elkanyarodtam. csak annyit mértem náluk, hogy naponta fürdés előtt mennyit gyarapodtak. Mikolt napi 10g-40g-mal nőtt, de volt olyan is, hogy nem változott. mivel pisis pellus volt és havi szinten 700g-1000g súlynövekedés volt, nem aggódtam.

lányzó nagyon rendes volt és jól aludt szombat éjszaka, megvárta, míg hazajöttünk az esküvőről, úgyhogy a cumisüveg sem kellett. :D

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Tünde: Eltudnád küldeni mégegyszer a hozátáplálásos táblázatot, mert véletlenül kitöröltem :oops: :cry:
Na gyorsan elszaladunk a boltba Viktorral, amig még türhető az idő.
szép napot mindenkinek.
V

valentina

Rita!

3600/58 volt a születési paraméter...és Erika a szülésznő rögtön fürcsi után mellre parancsolta Danikát...aztán csak szopizott és szopizott és szopizott...harmadik napon már 40-50 volt a mérhető adat 2-3 óránként...szóval jól evett...most kezdődött ez a mizéria és hát bevallom őszintén egy nagylány mellett akivel szinte egész nap játszótéren vagyunk és figyelni kell rá nehogy leesen a mászóka tetjéről elég nehéz összehozni az egész napos mellretételt :( bár én bárhol megetetem, de azért Orsira is kell nagyon figyelni...főleg, hogy most érzékenyebb még szerencs, hogy hetente többször jön segítség :D
És hát az az igazság, hogy tényleg volt egy kis családi probléma ami megviselt ami miatt idegeskedtem, de reméltem, hogy nem fog gondot okozni... :(

Kép

Kép
cukipofa

ezt még reggel akartam írni, de Ricsi közbeszólt :) : laikusként és is azt tudom javasolni, hogy lehetőleg minél többet tedd cicire, az segíthet.

és egy kép csak úgy

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manoka!
Nagyon edes ez a kep.

Cukipofa, remelem, hogy jobb a helyzet. Emano? Nalad is?

mtunde

Ancsa, még egyszer köszi a krémet, utána láttam, h az asztalon volt kitéve egy krém, lehet, h közös használatra, ha valaki elfelejt vinni?
Dani jól van, bár ma nem tudom mi lelte, 7kor szopizott, ztán fél 8kor felkelt, de nagyon álmi volt, még visszatettem aludni, aludt 3/4 9ig, aztán 2órát aludt, evett, majd megint elaludt!! :shock: :shock: remélem nem lesz beteg, plusz nagggyon nem tudom, h így éjszaka mit fog csinálni, dehát mind1, nálunk alapszabály az, h csak vészhelyzetben keltem fel a gyerket, ez meg nem az! :D Már kitisztítottam a szőnyeget, mostam, növényt gondoztam, most netezek :)
Ti akkor továbbra is kimentek? Mondjuk én Larán nem láttam, h nagyon zavarta volna a nap, Dani kétszer majdnem sírt, amikor nappal szembe csináltam a gyakorlatokat, dehát már csak nem mehetek az oktató háta mögé :roll:

Masni, hát, felemás volt az ottalvás, de nem keseredtem el, megyünk ezen a héten is gyakorolni :D Dani sokszor kelt, azaz 4x, ebből csak 1x volt fent 1 percnél többet, a többi alkalommal rögtön visszaaludt, de sztem nem a hely miatt, azóta is ilyen rosszul alszik, meg furcsán viselkedik napközben, elég nyűgös, meg keveset eszik, én csak a fogára tudok gondolni... :? Ja, meg a fürdetés se volt túl jó, amikor belererszkedtünk a kádba mosolygott, aztán amikor körbenézett, legörbült a szája (már az előkészületek se tetszettek neki :( , a fürdőbe ugye még nem nagyon járt anyukáméknál és tudom, h az esti fürdetés nála kényes kérdés, akkor is sírt itthon ,amikor a barátnőim átjöttek megnézni :roll: )

Steffi, ja jó, már azt hittem, h lemaradtam, de akkor nem, éjjelenként csodálkozom, ha nem csuklasz, kb. 5-6x kell kelnem Danihoz pár napja és közben azon gondolkodom, h megalapítom az éjszakázó mamák klubját, mi lehetnénk az alapító tagok, mit szólsz? :D

Györgyi, Steffi?

Zsófi, ti itthon vagytok már? Milyen volt az újabb út? Már nem is emlékszem, h hová mentetek, annyi helyre jártok el :oops:

Egyébként mióta megszületett Dani már másodszor maradtam ki éjjel (egyszer 2 hete, egyszer meg most pénteken), nagyon jól éreztem magam, jó volt végre picit elszabadulni, de sajnos most Andrisnak nem votl jó, mivel a múltkor egyszer se kellett kelnie Danihoz, most meg 4x :(

KépKép
barimami

Manóka, tényleg édes a kép, amit felraktál!! :)

KépKép
barimami

Snowwhite:
nagyon csinos vagy :D

Manóka!
Igazi kis pasi!!!!! Tündér ez a Ricsi fiú :lol:

pót-nagyszülő jelentés:
úgy néz ki holnap este jönnek (de nem bizots, mert 19.30-20 órakor akarnak jönni :oops: :oops: :oops: ez nekünk "K" rossz :oops: )

bocs de most mennem kell.
Szuperek a babás képek! MÉG!!! MÉG!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok, sajnos nem tudok mindenkire reagálni. :(
Képzeljétek Jázmin már rendesen úgymond ebédel. Megeszik kb 2 deci főzeléket, ezután már nem kap semmit, csak vizet. Mostmár oda merem neki adni a 2 decit, mert nincs szorulása. Szerintem eddig is megette volna, de akkor tutira beleszorult volna szegénybe. :) Tök mindegy neki mit adok, én ilyet még nem láttam. Alma, meggy, őszibarack, répa, cékla, cukkini, borsó, mident elsőre megeszik és úgy tűnik ízlik neki. :) :) Úgy örülök, pedig rettegtem ettől.

Manóka

Nagyon édes ez a kép!!! Egy tündér!

Eni

Ákos kollégájának van valami panziója vagy milye, na oda megyünk, de nem tudom mi a neve, állítólag jó, meg minden. Majd beszámolok! Már alig várom. :lol:

Emano, Cukipofa

Hát én is csak azt tudom ajánlani, amit Rita. általában tényleg elég ha sokszor cicre teszitek ahányszor csak lehet, nekem ettől lett a legtöbb tejem. Ja és teljesen idétlenül evett. Egyszer megevett 120-at, egyszer 90-et, egyszer 190-et. Miután már nem szopizott ezt tapasztaltam akkor is, amikor cumisüvegből evett.

Barbi

Tapasztalatból mondom, hogy az egy éjszaka nem mérvadó és nagyon kevés. Nyugodtan menjetek, utazzatok vele több napra. Jázminnak az első éjszaka a vendégágyban sosem jó, de a második már tökéletes, mintha otthon lenne. Ez vonatkozik a nappali alvásra is. Ja és a fürdetés... Hát szegény ehhez is hozzá van sokva, mindig egy csomóan nézik, nézték. :D

Veronikusz

Megy a drukk holnap. Tényleg elég hülye időpont. :roll:

Satuk

Most látom, hogy írtál. Csak egyszer és sose többet??? :roll:

Cukorfalat, Showwhite

Jók a képek!!!! :lol: Ja Cukorfalatnak már írtam.

Ancsa

Majd Jázminnak is "bemutatom" Larát. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Manóka!

Hát tündéri ez a kis herceg...megy apa helyett dolgozni????? :D

Nálunk érdekesen alakulnak a dolgok...nem is értem, hogy egy ilyen pici gyere hogy tud ébren lenni reggel 7-től délig...??????
Persze szinte végig üvőltött és semmi sem volt jó neki, de ébren maradt...azóta viszont alszik...remélem telnek a cicik mire ébred :D

Barimami!

Fürdetésről! A lányom egy éves volt amikor elösször aludt a nagyszüleinél...de amúgy nagyon sok időt töltöttünk náluk és imádja is őket...az alvással nem is volt gond, de amikor beraktuk ott a kádba teljesen kiborúlt, szinte reszketett...azóta sem akar abban a kádban fürdeni csak a zuhanyfülkébe :D

De máshól sem szereti a kádakat csak itthon...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!
Emano,
akkor azért nem akart cicizni, mert a cumiból jobban jött és az tetszett neki,
de én is csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni hogy minél többször cici, és akkor nem lesz baj! Szorítunk!! :wink:

Dóri
Nagyon szép kismami vagy!!!

Masni,
A múltkor láttam Máté kedvencét a Mammutban, Olyan kicsi volt élőben, olyan furi! 8)

Tünde,
Nekem is elküldenéd azt a hozzátápis táblázatot, lassan szükség lesz rá, és érdekel, bár már megvettem a Barbi által ajánlott szakácskönyvet is!
köszönöm!!!

Manóka,
Örülök, hogy jól sikerült a távollétetek! Nagyon édes Ricsi!

Barbi,
Igazán nincs mit máskor is! És az asztalon is olyan volt mint amit mi használunk? :lol:
Mi most kedden tudunk csak menni, és akkor csak délelőtt van, így megyünk, de a jövő hetet még meglátjuk! Ti akkor most már mindig pénteken délután mentek? És hányra? Nincsenek sokan?
Kicsit zavarta a nap, de nem annyira, Csilla azt mondta hogy 6 hónapos korukig hunyorognak. A babakocsiban még nyekergni is szokott, de hát vízben volt és ez a lényeg! :lol:

Nem szereti Dani ha nézik, a kis drága! :D
Larának mindegy hogy hol fürdik, lényeg a víz imádja a vizet! :lol:
És hol voltál bulizni?
De jó!!!

Veronikusz,
Ezek szerint felhívtad őket!
De jó, hogy jönni akarnak, csak kár hogy ebben az időpontban, hát látszik, hogy nincs gyerekünk! Azért továbbra is szorítunk!!! :wink:

Györgyi,
Ok, mutasd meg neki!!! 8) De majd ősszel már személyesen is talizhatnak ismét!

Na megyek, mert lassan ébred Lara.

Szép napot!

Gabbó? Merci eltüntél???

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa

Miért? Nyáron már nem lehet? :D

Kép
gyorgyi33

Szia Györgyi,

hú, hát nem tudom!

Nagyon nehezen bírjuk itt a panelkában a 30 fokot, így pénteken lemegyünk Anyukámhoz Kemire, és majd csak szerdán jövünk vissza. Aztán majd megyünk a Balcsira is, mert nem akarunk sokat itt lenni!
és úgy gondoltuk, hogy sokat leszünk lent vidéken, és csak egy egy napra jövünk fel mert úszni meg szeretnénk ha járna hetente.

de azért majd meglátjuk!!!

ok?
addig is itt nézegetjük egymást!!!!

na mennem kell, felébredt végre!!

puszika

Ancsa

ancsaboszi

Cukipofa, hát, nem tudom, még megpróbálom párszor, aztán ha nem megy, akkor kitalálunk mást! De egyébként most nem volt ott apja, aki általában ott van fürdetésnél, szóval majd legközelebb megnézzük, ha ott van, akkor is így reagál-e....

Györgyi, Dani azóta is rosszul alszik, sztem nem a hely miatt aludt rosszul, hanem pont aznap kezdődött egy rossz periódus :( de több napot egymás után apa nem hagyja, h ott aludjunk, így is panaszkodott, hogy egész éjjel forgolódott, mint a grillcsirke nélkülünk :lol: (persze ha meg itthon vagyunk és éjszaka ki-be járkálok, arra is felébred állítólag, bár én mindig hallom, hogy horkol :roll: )

Veronikusz, hát ez az időpont tényleg elég borzasztó, reméljük azért át tudjátok szervezni valahogy :?

Én is felrakok egy képet csak úgy :D

Kép Csíííííz!!

KépKép
barimami

Ancsa, ari vagy, köszi! :D Képzeld, az asztalon is ugyanolyan volt, beletrafáltál!!! :lol: :lol: Mi egyszer voltunk eddig du., akkor 5-en voltak, majd megírom, h milyen volt, sztem mi általában péntek du. megyünk majd, de elvileg apával szeretnék még egyszer legalább menni délelőtt, hogy lássa a kinti úszást is!
Most a Mokka Cukában voltam a Hajógyárin, az egyik kedvenc DJ-MC párosom lépett fel, 2 hete meg merlinben egy ugyancsak kedvenc spanyol hiphop csapat :roll: Imádok Danival lenni, de azért néha kell egy kis szórakozás, meg csajokkal hülyéskedés, most is öten voltunk lányok (na jó, meg 3 pasi is), szóval jól éreztem magam! 8)

KépKép
barimami

Sziasztok!

Koszonom a valaszokat!
Veronikus, hat en oda nem irtam talan egyszer hogy mindenkinek drukkolok, de ide igen lehet hogy innen!

Na sikerult beszelnem Meszivel, ma jartam nala, es hat elkell mondanom utoljara!!!

Elmeselem ha nem baj:

Elmentem dutan a kutvolgyis dokimhoz, mert megakart nezni, mivel multheten beszeltem vele hogy hat baba van es szeretnek egy dokit , megnezet ma dutan, hat a< petezsak 22mm de nem latszik benne semmi,es hat nem biztos hogy ebbol lesz megint vmi azt mondta hogy majd penteken jojjek vissza es ujra megnez meg vervetel, tisztara rosszul voltam hogy na itt a vege stb... Taliztam a baratnommel megmutattam neki a kepet mondja hogy olyan mint ha 2 babat latna benne, en majdnem lefordultam, es ekkor kitalatuk hogy irany a Janos korhaz! Bementunk van ismeros szuleszno, talizam vele es mondtam hogy mi van O is mondta ha nagyon akarja akkor kettot latt :? :? De mondta hogy keresunk egy orvos en mondtam neki hogy csak is olyant akire sajat magat rabizna! Meg is lett a doki.
UH ujra. Kezdodik a vizsgalat es mi lett az eredmeny hat ott volt a babus aki mar 6mm es gyonyoru szivhangja van :lol: :lol: :lol: En olyan boldog vagyok hogy csak na!

Bocsanat de ezt gondoltam elmondom!

Tovabbi jo babazast es baba varast!
Udv! :)

Kép

Kép
cirkuszka

Cirkuszka

Gratula neked!!!!

BArbi

Jó Apa pólója! :lol:

Ancsa

NA jó csak úgy írtam. :roll: Menjetek csak. Mi is megyünk amikor csak lehet. Sokkal jobb vidéken mint itt pesten. Most is minden hétvégén utazunk. :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
gyorgyi33

Cirkuszka
gratulálok!
Ma voltam 6hetes kontrollon és mondta a doki,hogy maradt az osztály,ma volt értekezlet!!!
Szopizással igyekszünk!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
nagyon édes Balázs! :D

Cirkuszka!

HAtalmas gratula! :D

Ancsa!
Nem én hívtam fel őket, hanem a nő engem.

Osztály:
az hogy megmarad az azt jelenti, hogy nem is lesz fizetős??????

Barbi!

ezek a szemek!!! :D Szép álmokat Dani babának!
Ja! a hölgy este 7-ig dolgozik. Nem tudnak máskor jönni. Különben kicsit félek. Csödörből vödörbe. Ennél még a papámék is jobban ráérnek. Kíváncsi vagyok ők hogy gondolták, hogy ha ennyire nem érnek rá akkor mikor akarnak unokázni! ????? :oops: :oops: :oops:

bocs, de Kata most is kurjongat az ágyban ... megyek
szép álmokat!!!

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Csajok, gyönyörűek a csöppök.. lassan én is akarok ilyen picit, mint Balázs, csak kislányban.. :)

Egyébként a gyönyörködésen kívül azért jöttem, hogy mondjam.. :) Tünde még nem tud róla, de megtettem a beépített emberemmé. Mert elmegyünk reggel, és 1 hétig tutin nem lesz netünk. Így kiválasztottam Tündét, és szegényt megbíztam. Átadtam elérhetőségemet, ami nem hétpecsétes titok, de mégsem teszem fel a netre.. :) JA, ha Tünde nem adná meg annak, aki kéri, az két dolgot jelent: nem vállalta el a feladatot :lol: :lol: :lol: , vagy nem jól küldtem el neki a privit. Ja, Memme, Neked is válaszoltam. Remélem az is átment.

Most léptem, sok mindent be kell még pakolnom.
Puszi mindenkinek, és jó éjszakákat.. :)

satuk

Sziasztok!

Barbi,

És nálatok hogy van? TE fürdeted Danit, és Apa ott van vagy Ő is fürdeti? :roll:
Biztos megszokja az Anyukádnál alvást, csak azért az egy kis idő! 8)
Annyira édes ez a kép!!! Gyönyörűek ezek a szemek!!!! :lol:

Remélem azért még találkozunk majd az úszáson, de most a sok távollét miatt majd össze vissza fogunk menni, de majd ha tudok megírom mikor :wink:
És lehet hogy másodszor már nem is zavarná a napocska! :wink:

Örülök, hogy jól szórakoztál! Kell egy két ilyen este, ez érthető!!! :wink:

Ki van ebben a pólóban? :lol:

Cirkuszka,
De jó, de jó!!!!! Gratulálunk!!! Azért néha jelentkezz!!! Vigyázz magatokra!!!

Györgyi,
Köszönjük az engedélyt! :lol: :wink: Menjetek Ti is sokat, és majd ősszel sétálunk nagyokat!!! :)

Emano,
Balázs nagyon kis drága! Sok puszi neki!

Veronikusz,
Tényleg a Nő hívott?? Ez tök jó!!! :) :)
Hát igen, ha 7-ig dolgozik, akkor mikor akar unokázni :roll: , hát hétvégén :wink: ! Vagy lehet hogy nyugdíjba megy :lol: ! A pasi mit is csinál?

Steffi hol vagy????

Zsófi hazaértettek már? Várjuk ám a beszámolót!! Felébredtél éjszaka?

Holnap délelőtt megyünk úszni, és ha minden igaz, Lara merülhet olyan kíváncsi vagyok!!! Remélem tetszeni fog neki és sikerül felvennem videóra!!!

Memme, Gabi, Tünde, Dóri hogy bírjátok ezt a nagy meleget???
Holnaptól hőségriadó van!

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Jó reggelt!

Satuk

Jó utat és hajrá!!!! :lol: Mármint a kislányhoz! :D

Emano

Balázs nagyon szép! Remélem rendbejön a szopi is!

Veronikusz

Végül mi lesz ma? Mikor mennek? Kíváncsi vagyok!

A pocisoknak kitartás ehhez az időhöz!! Főleg Kecskemét felé, ott még melegebb van. :roll:

Ancsa

Hú de izgi, remélem le tudod videózni és képet is tudsz esetleg feltenni.

Steffi?

Remélem csak barátnőzöl és nagyon jól érzed magad!!! :lol:

Kép
gyorgyi33

Ancsa!
még nem tudom a férje mit csinál. Majd ma kiderül :-)
a múlt 7végén is azért nem találkoztunk, mert ŐK nem értek rá :oops: nem túl bíztató :oops:
most mennem kell

szép napot!

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Györgyi!
a hölgy ma fog hívni 2-3 fele és akkor megbeszéljük. Szerintem csak annyira akarnak jönni, hogy személyesen lássanak és az alapján tudnak tovább szelektálni. Nagyon sokan írtak nekik. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Ancsa! Egyelőre bírom a meleget, de szigorúan bent vagyok a lakásban, illetve délelőtt vagy du-este közlekedek (főleg délelőtt, mert akkor nem hányok :))

Úgyhogy most duplán jó az otthon biztonsága :) A lakás még elég tűrhető, nem melegedett át, az udvaron Bene tud játszani, ott van árnyék, és asszem ebben a hőségben ennél többet nagyon nem is szabadna csinálni. Ezt a hőséget nemterhesen sem kedvelném :)

De okosak vagytok, hogy sokat lesztek vidáken. Kemence tuti tök jól lehűl éjszakára, és jókat tudtok majd pihenni.

Satuk levelét vettem, lehet engem keresni :)

mtunde

Sziasztok!

Jó régen nem írtam, remélem, azért még emlékeztek rám! :)

Minden rendben velünk, bár lassacskán utolér minden terhességi nyűg: rengeteg pocakkeményedés, lábgörcs, stb.
Óriási a hasam, bár a súytöbblet itt a 28. hét elején +6 kg. Ez végül is nem vészes, bár majd dokibácsi mondja ki ez ügyben az "ítéletet" :) Pénteken cukorterhelés: zsemle + tej formájában. Szerencsére mindig megúszom a cukros lötty ivását. :)
Alig várom, hogy a doki mit mond az osztályról. Addig nem is igazán merem beleélni magam az egészbe.
Néztétek a Szólás szabadságát? Nesze semmi fogd meg jól, semmivel sem lettem okosabb tőle, és kicsit meg is ingatott abban, hogy elhiggyem: tényleg marad az osztály, Pénteken majd szállítom az infókat, amit Mészáros doktor úr mond.

Minden új pocisnak, babásnak gratula!

Üdv.
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Szia Ancsa! Muszáj kiemelnem kedvességedet, amiért mindig hiányolsz. Tegnap nagyjából végigfutottam az írásaitokat, de írni már nem volt időm.
Az az igazság, hogy nem nagyon vagyunk itthon. Voltunk Pécsett a Poszton, aztán Bpesten egy kicsit, holnap meg Miskolc. Nyár van. A nyár nálunk mindig ilyen mozgalmas. Lara nagyon szép! Merülősképet majd kérünk!

Satuk, de jó, hogy itt vagy megint!

Györgyi, Jázminon csak ámulok! Ilyet én még nem hallottam! Zsombi 7hónaposan állt fel, és akkor azon is mindenki elképedt. És nem mellesleg annyira szép!

Ígérem teszek ma fel gyermekeimről aktuális képeket.

Sári épp ölemben, kezében(szájában) Zsombi Sandokan dvd-je :lol: illetve tokja.

Jó nézni a képeiteket!

Mindenkinek puszi, bocs megyek. :oops:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Veronikusz!
Ezek azok a Nők lApjások, amit még én írtam?

Tünde! Kitartás, csak jobb lesz lassan.

Lányok!
Olyan árvák vagyunk! Bezárt a bölcsi, Panka anyóséknál van a telken. Mi meg a férjemmel jóformán nem tudunk mit kezdeni magunkkal. De a babának biztos jobb ott ebben a hőségben, van medence, meg mindenféle izgis. De úgy hiányzik! :cry:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Cukipofa! Mi van a szopival?

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: