A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rebe!

Én is gratulálok!!! :D
vucuska

Rebe!

Nagyon nagyon nagy gratula, na a lánykáknak igaza volt, pozitívan lepődtél meg. De jó de jó te is anyuci leszel.

előbb utóbb mindenkinek sikerül itt ugye???? :roll: csak mindenkinek ki kell várni a maga sorát.......de azért a lombik az a tuti, ebből is az derült ki nekem. mégis Lexinek lesz igaza, egy jó tréning az inszem a lombikra???? Erősítsétek meg.

Beindult ez a babaeső, de maradjon is így!!!!!!!!!
vic12

Kriszti nyugodtan beírhatod a táblába: 1.inszem sikertelen :(
vic12

Vic :cry:
ennyire nagyon vérzel?
Sajnálom nagyon!
Viszont itt vannak a jó példák előttünk!
Igenis sikerülni fog! Előbb vagy utóbb, de mindenképpen!!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpehzs: ennyire nagyon, ezt már nehezen lehetne másnak tekinteni, totál megjött :cry: :cry: :cry:
vic12

:cry: :cry: :cry:
nagyon sajnálom!
mikor lehet a következőt csinálni?
már ebben a ciklusban, vagy pihenni kell?

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Már régen voltam itt köztetek, bocsika aranyosak vagytok, hogy időnként hiányoltok!

Tegnap voltam a BMC-ben, szerencsére zsugorodik a ciszta, de az endós szerkezete nemn kizárható.
Írt még fel Orgametrilt és hétfőn megint kell felmennem.
Férjemnek a sperma vizsgálatot nem tudtuk megcsináltatni,mert tele vannak táblázva a napok, és sajnos 24-én le fog járni a 3 hónap.
Jól érzem megem az időnkénti fájdalom elenyésző!

Olyan sokat írtatok, hogy nem igazán tudom követni kivel mizújs!

Köszöntöm az újakat, itt jó helyen vagytok a kérdésekre mindig kaptok választ és a lelkecskéteknek egy kis vígasztalást.

Pusszantok minenkit!

bonya

Kép

Kép
bonya

Holnap megyek reggel a BMC-be , ha nincs cisztám elvileg rögtön tudunk indulni. Ezt megpróbáljuk. aztán karácsony előtt nem hinném. Nem is akarom. Ha nem sikerül a következő inszem, akkor januárban folytatjuk.
Ha van cisztám , akkor azért lehet, hogy nov.végén-december elején megpróbáljuk.

Addig megyünk ameddig lelkileg és anyagilag bírjuk. Lelkileg már most nehéz..........
vic12

Vic
Az legalább jó, hogy rögtön kezdhettek, és nincs mondjuk 3 hónap kényszerpihenő!
Elhiszem, bár még nem érzem mit érzel, de tudom, hogy ha nem sikerül akkor én is ki fogok borulni:(
Drukk ezerrel holnapra!
Legyen a november is babaesős! Én benne lennék nagyon :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Anett, Krisztamilli, Vikkata
Megy a drukk nektek! Kép

Nonóka,
Apósodnak jobbulást kívánok, remélem felébred az álomvilágból! :(

Nikó,
Ne is foglalkozz a bunkó munkatársaddal, megérdemelte hogy beszóltál neki! Nehogy te érezd már magad kellemetlenül!

Vic,
Nagyon sajnálom! :cry: Kitartás :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Nyunyika,
Jobbulást kívánok Ördinek, remélem gyorsan kilábal ebből a fránya betegségből!

Zsókuci,
Gondolkodom a talin, még egyenlőre nem tudom jó lesz-e az a hétvége, de szeretnék menni, majd még szólok! :wink:

Gabi,
Ugyan ma találkoztunk, aminek nagyon örültem, mégegyszer itt is nagy-nagy gratula a kis picurhoz! :D Jó a vonalzód! :wink:

Süni drága,
Borzasztóan szorítok neked holnapra! Kép

Krisztamilli,
Nyugi, nekem egész tegnap, meg már vasárnap is úgy fájt a hasam, mintha meg akarna jönni. Pozitívan állj hozzá, és ne foglalkozz a tünetekkel szerintem!

Mindenkinek köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe

Kép Gratulálok!!!!!Látod-látod én mondtam,hogy ne izgulj ott van az a gyerkőc :D És látod nem is egy hanem máris kettő!!!!!!!!Én mondtam neked,hogy lehet együtt szülünk :D

SÜni
Rajtad holnap a világ szeme,kívánom hogy te is ilyen jó híreket kapj !!!!!

Zsókuci
Igazad volt :( próbáltam cselezni,de nem sikerült!Viszont maradhatok ott csak másnál :D

Vic
Én sosem vittem vizeletet és ne aggódj bizti nem lesz ciszta és már holnap indulhat az új stimu!!!
gabicsibe

Gabicsibe, megkaptad a privimet? :)

Vic, én is holnap megyek W. dokihoz UH-ra, egyenesen vágtázok fel hozzá, mert a kartonom már nála van. Te is bekukkantasz majd hozzá? Reggel fél 8-kor már fent leszek a rendelőjénél...
elan

Elan,
Nagyon szorítok neked is holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elan

Válaszoltam!

Holnapi járatnak sok-sok Kép
gabicsibe

Reeebbeeee!!!!!! Juhejjjjjj!! GRATULÁLOK!!!!!
Remélem ez azt jelenti, hogy Szűcs dokinak aznap biztos keze volt! Annyira örülök Nektek!!!! :D :D
A szívem már most úgy kalimpál, mintha holnap lenne.

Csajok, annyira félek! Már 2x kellett hallanom a doki szájából, hogy "Hát, sajnos ez most nem sikerült." Nem szeretném átélni még1x. :(

Köszi a drukkokat! Holnap jövök!
süni76

Sziasztok!

Rebe!

Na ugye???? Én megmondtam!! :D :D :D :D :D
Szívből gratulálok!
Emlékszel még mit beszéltünk a hétvégén a "közös" babásodásról?
Holnap reggel kiderül, hogy sikerül e. :D :D :D :D

Gabi!

Neked is garatula!!!!

Olyan jó ilyen dolgokról olvasni!

Lányok!

Nekem is szorítsatok holnap reggelre!
Akkor csinálom a 2. tesztemet.

Kép
nika28

Itt pityergek a gép előtt! Az hiszem, holnapig bekattanok :(
süni76

Nika,
Köszi! Nagyon-nagyon szorítok a teszteléshez, és remélem sikerül a közös babásodás! :D Juj, de jó is lenne! :wink:
Egy szerencsemaci neked: Kép

Süni drága,
Megértelek, én tegnap annyira kivoltam, hogy délután egy csomót sírtam! Kitartás holnapig, jaj de szeretném ha sikerülne nektek is! Drukkolok!!!!!!!!

Gabi,
Igen, igazad volt! Örülök, hogy sikerült elintéznetek! Még az is lehet tényleg, hogy együtt szülünk! :wink: Na, de nem akarok ennyire előreszaladni, mert először még tényleg ott is kell lenni a picurnak vagy picurkáknak.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lányok Ömlenek a könnyeim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

beszéltem Rebével,mert személyesen akartam neki Gratulálni,és miútán letettem elkedztem bőmbőlni,örömömben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Annyira de annyira gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sehike is Hívtam azzonal,és puszil mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Rebémnek!

Kicsi Vic-em ugy megölelnélek,csak nem vagy a közelemben,annyira sajnálom,és látom nagyon ki vagy Kicsikém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Neked a 2 szám lesz az igazi hidd el!!!!!!!!!!!!!!Küldök egy nagy ölelés Kicsikém!!!!!!!!!!!!! Kép

Kicsi sünim!

ne sírj kicsikém holnap majd örömödben fogsz sírni,tudom!!!!!!!!!!!!Megy a drukk holnapra kincsem!!!! :wink:

Kicsi Nikám!!!!!!!!!!

Neked is megy a drukk de én ugyis tudom 2 csík lesz!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Bonyácskám!

Örülök ,hogy írtál!!!!Pusszilak Kicsikém és megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi drága,
Köszi a hívást, nagyon aranyos vagy! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

REBE

GRATULÁLOOOOOOOOKKKKKKK

Ami jár az jár,megkapod :wink:
Kép

TUDTAM ÉN :D :D :D

Sünike,Elan,Nika

nagyon szorítok holnapra :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Vic

nagyon sajnálom. :(

Kép
lukrécia

Süni
Én is pityeregtem ,meg hisztiztem pedig nem szoktam.Megértelek és kitartás!!!Mindjárt itt a holnap és nem fogsz rossz hírt hallani!!!Ti is olyan boldogan fogtok hazajönni mint mi!!

Rebe
Haza jött párom és újságoltam mi van veletek,annyira örült és gratulál nektek.Még meg is jegyezte,hogy pedig mennyire mondtad hogy nem sikerült :D És elsőre ikrek nem vagytok semmik!!!

NIka
Akkor holnapra neked is mega-giga drukk!!!!!
gabicsibe

Ördikének köszike a jó kívánságokat!!!Föl le ingázik a láza!!remélem jól lesz holnapra!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Még 1 kérdés, aztán elrakom magam holnapra: A holnapi vérvétel nem feltétlen éhgyomros, ugye?

Joccakát mindenkinek!!!!
süni76

Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na csak a kép ment el!Holnapra akinek kell!!!Jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süni
Nem kell éhgyomorra menni,nyugodtan reggelizz!!!Nyugodalmas jó éjszakát kívánok!!!És nagyon szorítok holnap!!!!!
gabicsibe

Ja Gabikám!Szép a vonalzód!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

REBE,NIKÓ,ELAN,GINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát csajok nagyon-nagy gratula nektek!Végre babaeső!

Sünike!
Ne izgulj,nem szakadhat meg a lánc!Drukkolok érted nagyon!

Rebe!
Érik az ikerség!lesz utánpótlás!

Csajok!
Sajnos keveset vagyok gép előtt,mert már giga méret van és nehéz!Privire tudok válaszolni,de visszaolvasni már nem megy!
Tettem fel pocakfotót,hogy a holnapi csapatnak és mindenkinek meghozzam a kedvét!
Vendég

Köszi csajok! Puszi mindenkinek!
süni76

Rebe juhéjjjj nagyon örülök Nektek :D :D :D !

Gabi itt is nagyon gratulálok a 2mm-es Bohócotokhoz :wink: !

Elan drukkolok,hogy holnap már Neked is lehessen vonalzód!

Gina Nektek is tiszta szívből gratulálok!

Nika szorítok,hogy holnapra jó erősek legyenek a csíkok!

Végül,de nem utolsósorban Sünike drága nagyon drukkolok,hogy holnap Ti is jó híreket kapjatok!!!

Bocs,hogy nem írok Mindenkinek,de már nem tudom követni annyit szoktatok írni!

Mindenkinek mega drukkok mennek!

Lippa

lippa

Sziasztok,

Na, itt vagyok végre teljes egészében, és hát nagyon szeretek jó híreket olvasni :D

Rebe,
Annyira örülök a jó híreidnek! Tök boldog lettem, amikor olvastam a melóhelyemen! :D Nagyon szép ez a HCG, igen, nagy eséllyel ikres-hcg :D:D:D
Remélem, hogy tudsz jönni a talira :wink:

Gabicsibém,
Most már aztán tényleg nem kell idegeskedned, hiszen ott van a picúr, és ott is lesz még 8 hónapon keresztül a pocidban! Persze megértem, hogy idegeskedsz, és ez már tényleg mindig így lesz, de azért ne vidd túlzásba, jó? :wink: Meseszép a vonalzód! :D Sajnálom, hogy igazam lett :? De nekem elmagyarázta múlt héten, hogy miért nem, és már teljesen meg is értem, de mindenképpen jó kezekben leszel ott. BMC-s orvosnál maradsz? Jöhet priviben is :wink:

Nika,
Millió drukk a holnapi teszthez! :D

Nonóka,
Jaj, szegény apósodat nagyon sajnálom, na meg főleg Titeket, hogy ilyen állapotban kell látnotok :cry: Mit mondanak a dokik, van remény, hogy felébred? Drukkolok, hogy minden rendben legyen :roll: Kitartás!

Nikó,
Sajnálom a tapló-kollégás élményedet :? Olyan sok szemét ember van. :roll: Ne is foglalkozz velük, itt vagyunk mi Neked kárpótlásul :wink: Puszillak!

Vic,
:cry: Őszintén sajnálom, hogy rendesen megjött. De örömmel olvasom, hogy mentek tovább! :wink: Fel a fejjel csajszi! Ja, és drukkolok, hogy ne legyen cisztád!! ++++++++++++++
Talira felírtalak! Ott a helyed! Puszi!

Nyunyi,
Gyors gyógyulást a kisfiadnak! Puszillak!

Anett,
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:D

Elan,
Örülnék, ha jönnél Te is a talira! Úgy néz ki, hogy módosul az időpont, ha megvan a végleges, megírom feltétlenül ide.
Millió drukk a holnapi UH-hoz! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Madrin,
Felírtalak! :wink: Ne aggódj, a múltkorin sem unatkozott senki :D

Süncike,
Téged is felírtalak a talira! :D És nagyon-nagyon-nagyon drukkolok Neked holnapra! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Én pityogj csak, én is pityogtam… ez jóóóó :wink: :P

Vucuska,
Drukkolok, hogy kezdhessetek (vagy nem is, inkább drukkolok, hogy spontán szerelem-gyerek legyen most, jó? :wink: ):D

Bonya,
De jó, hogy jelentkeztél! :) Küldök cisztaűzőt :evil: :evil: :evil: :evil: Puszillak!

Kriszta,
Ne is gondolj ilyenre! Hiszen még csak pár napja volt a beülti, tehát nem is jöhetne még meg, és NEM IS FOG! :D Szóval ne legyél parapiri! Legkésőbb holnap írok privit! :wink: Puszillak addig is!

Mindenkinek küldöm amit kell (babatapik, petikenövesztők, babanövesztők, drukkok):
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

A holnapi BMC-s járatnak pedig ezermillió drukk! :wink:

Kép

Szép álmokat mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Megpróbálok pozitív lenni! Nem tudom miért vagyok olyan biztos benne hogy nem sikerült..talán a sok "sajnos ez most nem sikerült"
miatt. Oké, nem leszek "parapiri"!!/ez tetszik/Várom a privit! Köszi! :wink:

Rebe!

Nagyon nagy gratula!!!! Látod, sikerült!!!! :P
Úgy örülök!!!

Nyunyi!

Gyerkőc jobban van?

Süni, Nika!

Szorítok holnap nagyon!!! Írjatok majd hogy mi van, nagyon várom!! :P

Kép
krisztamili77

SZiasztok LÁnykák!

Hát micsoda jó hírek!!!! Igaz én Rebében és Gabiban is biztos voltam, hogy jó hírekkel jönnek!

GABI, REBE, ELAN (Halkan Nikának is szól!)

GRATUTÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SÜNIIIIII

Beindult a babaesőőőőőőő!!!! Te vagy a következő!!!! SOk sikert nagyon drukkolok!

Ó, de rossz, hogy pont most nem járok, úgy látszik, a gólyák erre jönnek!

Vic
Sajnálom nagyon! :cry: :cry: de már itt többször írtam, hogy a recepciónál nekem már mondták, hogy attól még lehetsz babás, hogy megjött és adj le vizeletet. Hátha! Ha nem, akkor nagyon együttérzek! AZ elmúlt öt évem így telt nekem is, csalódások sorozata. A kollégákat meg küld el melegebb éghajlatra! Aki ezen röhögni mer, azt HSG-re küldeném hetente!

Nika
De bunkó a kollégád neked is! Nem irigyellek! MÉg jó, hogy beszóltál! Szegénykém!

Zsókuci drága!
Ennyi jóhírre kimerészkedtem az olvasó üzemmódból :D De a talira szerintem én nem tudok menni sajnos. Remélem, azért találkozunk valamikor! Hajrá március!!!!! És kúrálgasd magad!

Kriszta
Hú de irigyellek a sport miatt! Nincs időm és lelkierőm se, hogy csináljam. Bánatomban meg csak eszem. Sok régebbi gondolatoddal nagyon egyet értek. Kár, hogy messze lakunk! Kidumálhatnánk ezt a munka-baba dolgot!

Nyunyikám
Jobbulást Ördinek! Szegénykém! Vigyázz el ne kapd te is! Remélem, hamarosan kezdtek, és te is folytatod a sort!

Hu, de hosszú lettem! :oops: :oops: Elnézését! De ritkán jövök! De most nem brtam csöndbe maradni. :lol: :lol: :lol: Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek! Megy a drukk és puszi!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Lányok!!! Micsoda nap, micsoda hírek :!: :!: :!:

Gabicsibe!

Kép

Gratulálok!!!

Rebe!!!

Kép

Csuda egy ember vagy!!! Egy ilyen nagy napon még van időd apósomra gondolni. Szívből köszönöm!!!

Nyunyi!

Jobbulást Ördinek és kitartást neked!

Kép
Ezt Ördinek, csak mert aranyos.

Kira, Süni, Vic, Elan, Nika és mindenkinek, aki holnap megy a BMC-be:

Kép
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Nonóka
nonóka

(Küldd és bírtam persze helyesen :oops: :oops: )

A kollégás Nikónak ment volna, bocsi! :oops: :oops:

Siettem...

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Húúú,Rebe!
Nagyon grtaulálok!
Természetesen nem raklak addig át, míg nem mondod..... :lol: :lol:

Nika!
Nagyon várom a aTe teszted eredményét is(bár érzéseim szerint 2 csíkos lesz) :wink:

Benszi!
Azt a giga pocakot!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Párom is majd leesett a székről! Elhiszem hogy már nem kellemes ülni, járkálni.....

Nonoka!
Kívánom, hoyg apósod minél hamarabb felgyógyuljon.....

És végül, de nem utoljára Süncikém!
Érted izgulok a legjobban!!!!!Nagyon nagyon szorítok, hoyg jó hírekkel gyere haza!!!!!!!!Ez nem is lehet másképp!Többet nem kell hallanod azt a bizonyos mondatot! :roll:

Persze mindenkinek megy a drukk! :lol:
Vendég

Drága Gil!
Jajjj de jó hoyg jelentkeztél!!!!!!!!!!!!!!!!!!Annyit gondoltam Rád! Mi régebben is sok hasonló véleményen voltunk! MSN vagy Skype-d nincs????Ha van időnk, ott is tudnánk beszélgetni! :wink: Vagy marad a privi, bár sok gondolatom olvastad!Csak hamar befejejztem, mert sokan nem értettek egyet!Így semleges dolgokról írok! De megkereslek! :lol:
Sport:!
Én is sokáíg ettem.Ugye aug.10-én kiderült, hoyg nem sikerült, és csak október elején kezdtem újra....Addig zabáltam! :shock: Úgy is nézek ki mint egy kismalac... :lol: :lol:
Vendég

Krisztamili!
Nem is gondolj arra, hoyg nem sikerült(tudom, tudom, könnyű mondani). Látod jó példák vannak előtted...Mikor én voltam, sajnos nem sikerült szinte senkinek....Esélyem sem volt.De Neked megvan az esély!!!Erre gondolj! Ott lesz az a babó!!!!!!!!!!Bízz benne. :wink:
Vendég

Elan!
Ez a Pavlovi reflex kiváltáson , és a paksi atomerőműn jót nevettem! :lol: :lol: De igazad van. A kaja az uracskámnak köszönhető, ő eszik ennyire m ás kajákat(mert főzeléket, leveseket, és hétköznapi kaját nem eszik....fene ajó dolgát) :lol: :lol:

Madrin!
Nem is laksz messze......És bármikor nagyon szivesen látunk! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Micsoda jó hírek vannak:)
Gratula!

Hát rég voltam itt, eltűntem az inszem eredményére várva...
Mert babonás pitsa vagyok...

a lényeg: sikerült az első inszem:) Anett bíztatott hogy osszam meg veletek, mert erőt adhat.
Igen, sikerülhet az első is.
De ha ez nem akkor majd a második:)
Csak előre!!!

Jövő csütin megyek szívhangot nézni, aznap leszünk 8 hetesek.
Kitartás mindenkinek!

Nik
trin

:shock:
Mennyi jó hír!

Trin

Kép

Süni, Elan,Anett, Nika
Megadrukkok holnapra!
Kép

Mindenkinek megy a babaragi, akinek kell! :wink:

KépKépKépKépKépKépKépKép

Törpe

Kép
törpehzs

:shock:
Mennyi jó hír!

Trin

Kép

Süni, Elan,Anett, Nika
Megadrukkok holnapra!

Mindenkinek megy a babaragi, akinek kell! :wink:

KépKépKépKépKépKépKépKép

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok lányok!
annyira jó volt a sok jó hírre jönni! :) :) :)
Hadd szabadkozzam, a munkahelyemen besokalltam,az elmúlt 2 hétben 12 túlórám volt, napi normáál 9 óra mellett...

Rebe te! Isteni! Óriási gratula!!!! :) :)

Gabicsibe, neked is a szép Uh eredményhez! Ügyi vagy nagyon! vigyázz magatokra! :)

Vic :( Kitartááááás4 Ez a beszéd! tervezni a jövőt!

Süni, holnap te fogsz délelőtt a fejemben járni... ezer milliónyi drukk holnapra!

Nyunyi,
Gyógyulást kívánok Ördinek! Remélem már lement szépen a láza......
A tehénkéid annyira aranyosak....

Zsókuci, lehet még csatlakozni a találkozóhoz?
Zsókuci,
Vendég

Jó reggelt!!!!!!!!!!

Köszönöm mindenkinek Ördikém nevében a jókívánságokat!!!!!És azt a cuki képet Nonókám!!!!Aranyos nagyon! :P

Drága Gilem!

Igyekszem nem elkapni de szerintem sikerült!!!de én hamar átmegyek rajta!!!Novemberben remélem én is csatlakozom a baba-esőben!!!Már ugy szeretném!!!! :roll: És te Jól vagy Kicsikém?!!

Brummadzag!

Jó volt az indoklás ezért nem lesz bünti!!!Pusszilak drágaságom!

Kicsi Elan babám!!!!

Bíztos nagyon izgulsz Szívecske,de hidd el kismaszat mára nőt nagyob maszatra!!! :wink:

Na most mennem kell ,mert Ördi felkellt!!!

Kép BMC Járatkámnak!!!Várunk titeket a jó hírekkel!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süni, Nika, Elan,
Úgy izgulok értetek! Szorítok nektek! Gyertek a jó hírekkel!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebécske Kismami!

Nem tudsz aludni az izgalomtól Kicsikém!!!!!??????? :P Látod kisütött a napocska!!!!!!!!!!!!!!!! :P :D

Trin!

Neked meg gratulálok a sikeres inszemhez!!!!Ráadásul elsőre sikerült!!!!! :P :D

Kicsi Nikám!!!!

gyere azzal a teszt eredménnyel!!!de szerintem két erős vonalad lesz!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++küldöm feléd!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek köszönöm a gratulákat! Lukrécia vártam a békát, az én kis kabalámat, köszi! :D

Mindenkinek szép Kép -ot!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nyunyi,
Hát nem nagyon tudtam aludni az izgatottságtól, még mindig hihetetlen!
Ördi jobban van?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Trin,
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
Megy neked a babanövesztő: ++++++++++++++++++++++++++

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: