A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Kriszta, én annak idején Benét is Elevites felturbózás után hoztam (hoztuk) össze. na és a téli szünetben! Egy szalagavató és rázós osztálykirándulás után (az osztályommal) és a félévi zárás-buktatás, kimehetérettségire stressz előtt. Szóval nem volt a legnyugisabb periódis, de közte volt 1,5 hét pihi... és 2 naponta szex :) (szigorúan, hogy legyen ideje apjuknak is jó anyagot kitermelni :))
Az elevitet én most is elkezdem, amúgy is ajánlatos a rendellenességek miatt előre szedni, hogy már a megtermékenyülés időpontjában elég folsav és B vitamin legyen.

mtunde

Szia Valentina!

Az alábbi oldalon ( a la Leche Liga honlapja, vannak fent un. Szoptatós füzetek is) találsz telefonszámokat:

http://www.lll.hu/telefon

Üdv:

Zita
ziva

Gabi:Tegnap mondták a TV2-ben a híradóban.
cukorfalat

Sziasztok!

Nemes Gabriella:
Van légzésfigyelőm. Direkt vettem, mert a Viktor csak hason hajlandó aludni, :lol:
Persze napközben a hátán is alszik, de csak úgy ha mellette vagyok :P

Zita: Köszönöm a segítséget.

Ma nagyon nyügős, nem bírja a szeles időt, ahogy én se.
Tünde megjelőltelek iwiw-en.
szép napot mindenkinek

valentina

sajnos képeket nem tudok még felrakni,mert nem jó a fényképezőgép.

valentina

Valentina, így én meg meglestem az újszülött képeket :)

Lassan elkészülünk, és várhatjuk holnap a vendégeket a keresztelő után.
Puszi Tünde

mtunde

Valentina
Nekem is azt mondták a csecsemősök, plusz gyerekorvos is, h éjjel sose keltsem fel, csak nappal!

Tünde
Remélem, h nagyon jól sikerül a keresztelő! Majd kiváncsiak vagyunk a beszámolóra utána! :wink:

KépKép
barimami

Györgyi, bevált Jázminnál a kipányvázás? :lol:

KépKép
barimami

SZiasztok!!!

VAlentina

FEl ne keltsd éjjel szegényt!!! Mi baja lenne, alszik! Nappal eleget eszik, a tápszeres babák meg sokkkal jobban is alszanak.

BArbi

Úg ytűnik igen!!! Képzeld nem páránát tettünk, hanem két plédet felcsavartam. Így nem tud forogni. :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

sziasztok!

szép napot mindenkinek!

Györgyi! olyan cuki Jázmin ebben a napszemcsiben.... :D

Tünde! bejelöltelek az iwiwen...jók a képeitek nagyon.. :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szeretném megkérdezni, hogy volt-e valakinek a terhesség alatt esetleg terhességi viszketése?????
Én mostmár több napja borzasztóan szenvedek, már az utcára is alig merek kimenni, mert már szóltak rám, hogy ne vakarózzak.
Holnap ugyan hívom az orvosom ez ügyben, de eddig semmi bíztatót nem találtam a neten róla :cry:
cukipofa

Na most aztán megpróbáltam feltenni a vonalzóimat, de nem tudom, hogy sikerűlt-e...
mindjárt kiderűl...

Kép

Kép
cukipofa

:(
asszem nem sikerült...

Kép

Kép
cukipofa

Csajok!

Rajta van még valaki az iwiwen? Akit megtudtam jelölni, azt megjelöltem becenév meg tartozkodási hely alapján.
Kriszta, Veronikusz , Cancan, Bea stb.ti rajta vagytok? Az a baj hogy nem tudom a neveteket, segítsetek, Jöhet priviben, ha itt nem szeretnétek....
köszi :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

HAZAJÖTTÜNK!!!

Végre itthon! Elsőként had köszönjünk meg minden jó kívánságot, gratulációt, aggódást, bíztatást, és szorítást amit tőletek kaptunk . Szívből mondom, nagyon jól esett, hogy igy "ismeretlenül" is ilyen szeretettel fordultok felénk... Hozzám minden nap eljutottak a hírek,a kórházba, ami itt veletek történt . Apa minden nap tájékoztatott.

Szóval, ha nem bánjátok, pár sorban leírom, mi is történt Velünk 16.-án.:
A dolog igazából vasárnap kezdődött. Egész nap olyan furán görcsölgetett a pocó,de különösebb rendszer nélkül. Ám de este 8- kor világossá vált,hogy ez már más. Erősödtek a görcsök, és már pontosan fél óránként jöttek. Aztán ahogy kell 20,15,10 percenként. Addigra hajnali 3 lett...Mondanom sem kell nem aludtam szinte semmit . Próbáltam aludni, de mire sikerült volna, jött egy újabb fájás... Ébresztettem Apát, és indultunk. Vida doki volt ügyeletben, aki szerint alig egyujjnyi a méhszáj, és nagyon fent van. Szerinte min:12 óra. Korábban a Tóth is mondta, hogy nem lesz könnyem kicsusszanó Baba.
CTG átöltözés, aztán a Napsugár szoba. És jött a fogorvos effektus: Már elmult!!!
Jó reggel 8 lett mire újra 10, majd 5-percesek lettek a fájások. Addigra már nem láttam az álmosságtól... A CTG szerint nem voltak erős fájásaim. Szerintem igenis erős volt. De mégvalamire jó volt az a szerkentyű... Kimutatta hogy nagyon leesett a fájások alatt kicsilányunk pulzusa... Doki megvizsgált, és észre vette,hogy a törpi feje nem a méhszáj, hanem mellette kezdett lefelé jönni. Tehát a méhszáj a feje fölött van. Egy műfogással lehúzta a méhszájat... Képzelhetitek. :oops: :cry:
Ezután sem volt változás! Irány a Mütő...
Ott minden gyorsan és flottul pontosan ment. Jól összeszokott Team kezébe kerültem, és ez biztonságérzetet adott.

A dolog lelki oldalát még nem dolgoztam fel, hisz annyira természetes szülésre készültem... Majd idővel...
Már csak kicsit fáj a sebem. Van egy kicsi fájdaomcsillapítóm, aki az első éjjelt az otthonában ,három szopival végig aludta.

Néha csak nézem Őt , és potyognak a könnyeim a boldogságtól. Ti ezt bizti már átéltétek, és megértitek miről beszélek.
Szóval jól vagyunk és boldogok. Grétám most éppen az Apukáját próbálja az ujja köré tekerni édes alvásával...

Az osztályon amúgy káosz és kilátástalanság (lelkileg), de a helyzet ellenére maximális odaadással dolgoznak Orvosok,Csecsemősök, Nővérek!Még most sem bizti semmi elsejével kapcsolatban.
Mégegyszer köszi az aggódást ,és minden kedves sort.

Üdv: Egy nagyon boldog család
tigri

Tigri
Még egyszer nagy gratula nektek :D
Teljesen megértelek, mert én is természetes szülésre készültem és a köldökzsinór miatt nekem is császár lett! :( De persze a végeredménya lényeg, hogy lett egy édes, kicsi Grétád!!! :lol: Nagyon tetszik a neve! Ja, és az első napokban én is folyamatosan bőgtem, ami igazából még a mai napig tart! :oops: :D

Györgyi
Juj, de jó, ügyi vagy, örülök, h segíthettem!! :roll:

KépKép
barimami

Tigri

Mégegyszer nagyon gratulálok nektek!!!! Amint lesz időd kérünk képeket!!!! :lol: :lol: :lol:

Barbi

Dani hogy van? Jól eszik már? Jázmin most eléggé jól kb négy napja. Voltunk védőnőnél, lemérte a hosszát, a súlyát, a fejét, meg a mellkasát. Minden ok. Megnyugtató. :roll:

Kép
gyorgyi33

Györgyi
Hát, enni jól eszik, csak nem hízik túl jól, múltkor 70-et hízott 9 nap alatt :? Védőnő annyit mondott, hogy lefekvés előtt adjam oda neki mindig a lefejt tejet, mert este lehet, h azért enne akár több, mint egy órán át is, ha hagynám, mert nincs elég tejem és ez talán megoldás lesz a hízásra is, plusz jobban is fog aludni. Ráadásul tényleg úgy érzem, mintha mostanában kevesebb lenne a tejem, főleg délutánra mintha már teljesen kiürülne. :( Szóval most kapja minden este cumiból a tejcsit, majd meglátjuk, ma este fogjuk lemérni!! Aludni tényleg, mintha jobban aludna, bár azért nincs jelentős változás...

Ki mit tud, mélyhűtőben meddig áll el a lefejt tej? Hallottam 4 hónapot, félévet, meg 8 hónapot is. :? Csak mert van olyan, ami már 3 hónapja ott van és akkor odaadom neki, még mielőtt "lejárna a szavatossága". :D

KépKép
barimami

Sziasztok!

Cukorpofa, most neked írok, mert az NLc-és topikon volt köztünk egy lány akinek ugyanez volt. Már nem emlékszem pontosan, de valami epe vagy vese vagy nemis tudom milyen pangás állt a háttérben. Őt bizti ami bizti 37. hétre megcsászározták.
Elötte még nem is hallottam ilyesmiről, de akkor ezekszerint ez nem is annyira ritka, bár egyáltalán nem biztos, hogy ugyanez a baj nálad is.

Réka
Vendég

Györgyi, most ki kell, hogy ábrándítsalak a tápszeres alvásról. Márk már 3 hete csak tápszert kap, mert megint rossz volt a tejem (szülés után is gond volt vele).

És, a gyerekem 3-4 óránként kel, sőt 2 napja már újszülötti státuszba zuhantunk, mert 2 óránként felébredt.

Hogy én hogy szeretnék már egyben 8 órát aludni (már a 5-6-tal is megelégednék).

Réka
Vendég

Cukipofa: egy ismerősöm szenved ugyan ebben ( 18 hét körül jár ) A dokija azt mondta igyon kalciumot, holnap megy vizsgálatra. Ha "csak" kellemetlen ilyen van, de ha ezt a határt átlépi, akkor doki! Én is hallottam már valami hasonlóról, mint amit Cincini írt. Biztos ami tuti, kérdez meg a dokidat!

Tigri: mégegyszer nagyon gratulálok Nektek, GRÉTA GYÖNYÖRŰ KISLÁNY!

Heni

Kép

Kép
cancan

Barimami az Aventes zacskókon 3 hónap van eltarthatóságnak feltüntetve, de az LLL honlapján többet írnak, asszem fél évet.
Vendég

Cinicini
Köszi szépen az infót!! Bár most akkor nem tudom, hogy mit tegyek, azt hiszem a biztonság kedvéért a 3 hónapot tartom szem előtt.

KépKép
barimami

Gabriella!
Én nem vagyok fent a IWIW-en. Nem is leszek. Van egy ismerősöm akit már több éve nem tudok levakarni. Tudom ott is keres.

Barbi!
Én is 3 hónapot hallottam a fagyasztott tejecskére. Én nem merném ennél hosszabb idő után odaadni. De lehet hogy tévedek. :oops:

Cukipofa!
úgy látszik ma ilyen FÉLŐS napom van, de szerintem MENJ EL DOKIHOZ! hA Ő mondja hogy minden OK, az mégis csak megnyugtatóbb! Biztos nincs semmi! :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
Köszi a tippet! :wink:
Jesszum, az meg hogy lehet? Mármint ha valakinek azt mondod, hogy sem akarsz hallani róla, akkor azt hogy nem lehet megérteni? :shock: Sosem értettem az ilyen emberkéket...

KépKép
barimami

Köszönöm Lányok a bíztatást...én is remélem, hogy csak egy kis semmiség :-)
De holnap délelött felhívom a dokimat...aztán majd meglátjuk.
Pénteken már hívtam a védőnéninket, de csak annyit mondott, hogy igyak sokat.
Nagyon odafigyelek, hogy tényleg sokat igyak, meg sokat pisilek is és naponta 3x kenem magam testápolóval, de igazából még így is eszeveszetten vakarózom és már tényleg kellemetlen.
A férjem ki van akadva, hogy éjszaka is mit művelek magammal...
Egyébként epepangás lehet az oka, vagyis a neten azt írják és azt is, hogy hamarabb megindítják a szülést ha súlyos a helyzet...
Hát majd holnap kiderűl... :?

Kép

Kép
cukipofa

Cinicini

Tapasztalatom nincs, itt a fórumon írta az egyik szülésznő. Dehát vannak kivételek. :roll:

Barbi

A 70-en nem rossz tényleg ne aggódj. Mondom én. Jázmin kétszer semmit nem hízott és kétszer híott már 50-et is. Nekem mindig azt mondja a védőnőm, hogy attól indul be legjobban a tej, ha a baba szopik. Ha teljesen kiüríti, akkor jön a jelzés, hogy kevés. Hát nem tudom... Jázmin annyira türelmetlen, hogy csak akkor szeret enni, ha ömlik a szájába a tej. Szerintem ez volt vele a gond, vagy a fene tudja. Kis lusta. A cumisüveget meg egyszerűen nem fogadja el, de nem is bánom annyira, néha csőrös pohárból odaadom a maradékot este biztos ami biztos, de ezt se nagyon szereti... :roll:

Kép
gyorgyi33

Barbi!
Hát nem tudom. Van egy férfi aki beszervezett az első munkahelyemre, de ő mindig csak a munkahelyi számaimat nyomozta ki és hívott, de a másik egy exem. Ő sajnos a családomat is ismeri és mikor elvesztette mobilszámom, megkérdezte az egyik rokonom. (unokatesóm) Az a lüke meg megadta. Én fel nem megyek egy ilyen oldalra. Pedig megüt a guta hogy kimaradok egy-egy jó kis dumálásból. :D :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukipofa,
az egyik homeopátiás könyv az epepangásos hátterű viszketésre a Chelidonium majus-t ajánlja C9-es higításban napi 2x5 golyóval.
Nem ismerem, soha sem adtam senkinek, de nemrég láttam, és hirtelen eszembe jutott, hogy olvastam valahol...esetleg nagy vakarózásra jó lehet. Ártani azonban biztosan nem árt, csak beszerezni macerás.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

az első együtt fürdés :)
Mikolt szép kis hurkákat és tokát szerzett magának az idő folyamán, és nincs már olyam kis vékonyka lába, mint születéskor (azt hiszem belőle sem lesz balerina, ahogy az anyjából sem lett :wink: )
Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt Lányok!

Képzeljétek, Benus pár napja elkezdett dumálni. Annyira édes. Ada-ada-ada, dada, bre-bre-bre - meg kell zabálnom. És mélyüét is a hangaj. És nagyon tetszhet neki, mert ha beindul, nemlehet lelőni. Ma hajnalban is felébredt ( 5 körül i és megértem elcsitítani, hoyg a nővérét nem ébressze fel.
Ja! És mégegy nagy hír: KÚSZIK! :lol: Még nagyon kezdetleges, - olyan mint egy kis giliszta :P - de a távirányítóért, telefonokért mindent!
Zsúfolt 2 hetem lesz ( cég-irodát rendezünk, jönnek hozzánk a külföldi partnerek, közben ma indul az építkezés ( zsaluzás, pince) csomót kell rohangálnom, úgyhogy kicsit akadozva leszek.

annyira szeretnék már én is veletek sétálni egyet, ég a pofám már, hogy soha nem jön össze. De ez a két hét biztos nem a legalkalmasabb..... A fene... miért nem lakunk egy kupacban? :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Jaj Manóka - ( bocsi még reggel van - megyek is kv-zni :lol: ) Nagyon édes Mikolt és Ricsi! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

És bocsi az elütésekért.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Jó reggelt!

Manóka

Nagyon aranyosak!!! Tényleg szép kis hurkái vannak! :lol:

Heni

Gratulálok Benének! nagyon ügyes!!! Hát nem irigyellek a hetedért. :shock:

Barbi

Remélem minden ok volt a mérlegelésnél. Nekünk holnap lesz. :roll:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok Lányok!!!
Még 2:1-ben vagyuk :)
Szombaton voltam ctg-n,volt már apróbb fájás, amire dokibácsi azt mondta, hogy ez már elfogadható!!!
Holnap kell megint mennem :lol:

Többiek?Remélem mindenki jól van!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok lányok!

Akit tudtam bejelöltem az iwiwen, köszi lányok!

Györgyi! Olyan ismerős voltál, aztán leesett honnan... :D Nagyon jó a pisilős kép... meg a többi is cuki.

Veronikusz! megértelek ha nem vagy fenn... és te hogy vagy? mentél azóta vissza kezelésre? remélem hamarosan rendbe jössz.

CAncan! Benedek nagyon ügyes ha már kúszik!! :D

Manóka! Nagyon tündériek együtt a kádban az apróságok!! :D

Barimami! :D Én a tejet fél évig tároltam. De tulajdonképeen semmi értelme nem volt, mert 1er max. 2er volt .,hogy kiolvasztottam, de nem kellett neki. Amikor meg a főzelékbe kevertem ugyszintén nem kellett.
Szóval én is lefagyasztottam (mert mondták,hogy hú milyen jó lesz majd) aztán dobhattam ki a kukába. Na, ez nem azt jelenti,hogy bárkit is lebeszélnék a fagyasztásról... csak nálunk nem jött be.
Frissen ciciből igen, felengedve nem...
A gyarapodás miatt ne aggódj! Nálunk a mélypont 40g volt.
Akkor a védőnő elkezdett kukorékolni, hogy adjak tápszert, de nem adtam. A következő héten már érdekes módon 120g szedett fel. Szóval 1er így, másszor úgy.ahogy mi is.van étvágyunk, vagy nincs. :D :D tehát nem biztos, hogy a tejed kevés....
Vendég

Sziasztok!

Ma reggel találtam egy ilyet :)

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=407810 ... a24&pass=2

Lehet hogy mégsem kell fizetnünk a választott orvosért?
aynan

Sziasztok!

A tegnapi nap nagyon jól sikerült, majd teszek fel képeket a blogra, mert több nagyon jó is van. Mi Benével csak a keresztelőre mentünkbe, addig kint ovltunk a játszótéren, és ez némi hisztivel járt, hogy onnan el kellett jönni. Így egy doboz tiktak társaságában ültünk végig a keresztelőn, amit folyamatosan rázott, és kért isbelőle :) A lelkész utána viccesen megjegyezte, hogy még jó, hogy nem trombita volt a gyereknél :)

De nagyon ügyes volt, tartotta a fejét, hogy lelocsolják, megtapsolta, amikor énekeltünk, a vendégséget is jól viselte utána, csak este 7-kor tört ki a telejs hiszti, amit nem csodálok, mert 10 percet aludt délben hazafele :(
Igaz, ma már 6-kor kukorékolt, úgyhogy ma én vagy mosott kaki. de majd délután kipihenjük magunkat.

Tigri! Most már személyesen neked is gratulálok, és Emano, drukkook, lesz ebből még április baba...

Rita, te sem tudsz semmit???

mtunde

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenkinek szép hétvégéje volt!
Már alig várjuk, hogy már joslófájásos állapotba kerüljünk, mint Emano! és addig sem foglalkozunk sem cikkel, sem híradással!
:)) Azér sem!!
:lol:

Steffi,
hogy vagytok? reméljük gyógyulgat szegény párod!!

Tigri,
üdv itthon! Vártuk már, hogy hazaengedjenek! Mindenki természetes szülésre készül, de ha kiveszik a babát, akkor ez muszáj és én is el fogom fogadni, mint ahogy Te is! Mert nagyon ügyi voltál!

Manóka,
micsoda sztárpancsifotó!! :)

cancan,
Bene dumál és kúszik! Gratulálunk!!

Borsáék még küzdenek a netért, de hiányzik neki a csapat!

Szép napot!
zsu

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Aynan: Én is hallottam ezt a rádióban reggel. De mi van akkor a nem a területileg illetékes kórházban dolgozik a választott orvos?
cukorfalat

Sziasztok,
mindenkinek üzenem, hogy május 5-n szombaton a nemzetközi Bábanap rendezvényét a Millenáris Parkban tartjuk a játszótér melletti füves területen. Lesznek dúlák, homeós sátor, mi, szülésznők, védőnők, szoptatási tanácsadók, trermészetes babatermékek, gátmasszázsolaj, szopis termékek bemutatója stb. gyertek el, ha tudtok.
Mi a Rákóczi Ágival biztosan ott leszünk, de a Kútvölgyiből tavaly is többen voltunk.
Az év bábája díjról se feledkezzetek meg, még lehet szavazni.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Sziasztok!

Elképesztő, mekkora a kavarás kórházügyben. Az ember nem győzi kapkodni a fejét az információáramlás közepette, de azt honnan lehetne tudni, mi hiteles, mi nem? Ez a Magyar Nemzet cikk is érdekes, mert arról valóban nem szól a fáma, hogy mi van abban az estben, ha az orvosunk egy olyan kórházban dolgozik, amely nem kapott területet, mint pl. a Kútvölgyi. Könnyen elképzelhető, hogy tényleg összevonások lesznek (János, Margit, Kútvölgyi, stb), és így az összevont kórház államilag finanszírozott marad, és nem is kell majd fizetni. Ez lenne a legjobb verzió. Remélhetőleg szeptemberig minden kiforrja magát, csak azt sajnálom, hogy a babavárás hónapjait ennyire megkeseríti ez a sok felesleges izgalom. :(

Szép napot mindenkinek, finiselőknek drukk!

Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Kedves Rita!

Köszönöm az infót...van itt a közelünkben egy hatalmas gyógyszertár ahol rengeteg homeós termék van, asszem akkor elnézek oda...
Próbálom folyamatosan hívni a dokimat, hogy mondjon valamit ő is erre, mert hát ugye amit a neten erről olvasni lehet az elég elkeserítő, koraszülés,stb...bár már 35 hetesek vagyunk azért jó lenne, ha bent maradna még egy kicsit a kicsifiú....

Üdv mindenkinek és szép napot...

Kati

Kép

Kép
cukipofa

Tünde!
Aranyos lehetett Bene. Rázta a ritmust a tik-takkal. :D Várjuk a fotókat!

Tigri!
Még egyszer nagy gratula!

Gabriella!
Igen, már 2-szer voltam. Még egyszer megkezelnek, aztán a 4. már csak kontoroll lesz. A bibi, hogy a 3. az ne lesz olyan egyszerű mint az első kettő, mert ez 20 perces kisműtét lesz. :cry: :oops: Tele a gatya. :wink: De legalább teljesen OK leszek mire belekezdünk Hármaskába. :D

Bocs hogy nem reagálok nagyon senkire, de elég szarok a napjaink. Szofi most is visít mint egy kismalac. :oops: Jön az első rágófoga. Se éjjel, se nappal nincs nyugi. Borzasztó. A Dentinox egy nagy kaka és akkora nagy különbséget a Viburkollal se látok. Este kapnak PAnadolt, mert természetesen Katának szintén jönnek egymás után. :oops: Tegnap kivettem 2 óra szabadidőt. MEgmondtam a férjemnek, hogy ha már kettesben nem tudunk relaxálni, akkor én most elhúzok. El is kocsikáztam Dunafüredre, ahol régen gyerekeskedtem. Jót sétáltam. Megbámultam a pazarabnál pazarabb házakat és csorgott a nyálam. :D

Pocisoknak sok türelmet és kevés izgalmat! Olyan még nem volt hogy nem volt valahogy. A baba tutira kijön. :D Ne verjetek meg most ezért, csak a feszültséget próbálom oldani. :D Átérzem a helyzeteteket.

Cukipofa!
Csak annyi, hogy a testápolóval is vigyázz, mert a sok illóanyag is iritálhat most. Kéne venned baba fürdetőkrémet! Talán azzal fürödni és testápolni is lehet?! meg kell kérdezni! Az viszont tutira kímélő. Sőt talán van nekik valami hűsítő krémül is! (vagy a Fenistil ha szabad használni). Csak egy tipp. Jobbulást!

Mindenkinek nagyon szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tigri: El i s feljtettem reggel gratulálni!!! Olyan jó volt olvasni a szüléstörténeted és örülök, hogy minden simán ment.
cukorfalat

Tünde

Gratulálok a keresztelőhöz. Jó lehetett!! :lol: :lol: :lol:

Veronikusz

Szegény! Mostmár én is megértem ezt az érzést amikor egész nap üvölt a gyerek! Jázmin ugyanezt csinálta a foga miatt!

Cukipofa

Szerintem jó amit Veronikusz írt, ártani biztosan nem árt. Én pl. végig a terhesség alatt illatmentes tusfürdőt és testápolót használtam. :lol:

Eni

Ment egy privi.

Többiek hol merre??? Steffi, BArbi, Zsófi...

Kép
gyorgyi33

Kedvenc kórházunkról ezt írták április 20.-án..

http://www.nol.hu/budapest/cikk/443629/

Legalább a hozzáférhető infókról tudjon mindenki!
Szép napot!
zsu

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Tegnap délután voltam CTG-n a kórházban, minden rendben, persze a 36. héten még nem is vártam mást. Igaz múlthét szerdán kicsit megijedtem éjszaka, (volt kb. 5-6 fájás, pár perces eltéréssel), de szerencsére elmúlt, még korai lett volna.

Rossz volt látni, hogy az összes szülőszoba üresen állt, egy szülés sem volt. A Jánosban meg a folyosón szülnek a kismamák paravánnal elválasztva....

És még minden bizonytalan továbbra is.

Tigri,
gratulálok a picilányhoz, tündéri baba!
Normális tehesség esetén mindannyian természetes szülésre készülünk, de megnyugtató tudni, hogy ha valami nem úgy alakul, mint terveztük, van megoldás arra, hogy a baba egészségesen jöjjön a világra. Csak az számít, hogy mindketten jól vagytok.
Ahogy Apuka hozzászólásait olvastam, vele is azt történt, mint a férjemmel, a kislányka már az első pillanatban az ujja köré csavarta :lol:

Nem emlékszem, van aki ragaszkodik a Kútvölgyihez és május elejére van kiírva?

Üdv:

Zita
ziva

Györgyi
Köszönjük, végül egész jól sikerült a mérlegelés, 8 nap alatt 100 gramm! Juhééé! :)
Szerencsére Dani cumiból szépen iszik és bármit! Bár persze az se gond, ha nem szereti a cumit, de mivel minden este kap pótlást, cumiból egyszerűbb odaadni.

Tünde
Hmm, ez a tic-tacozás jó lehetett! :lol: :lol: De örülök, hogy jól sikerült a keresztelő, Beni nagyon ügyes!

Gabi
Hát, mi eddig kétszer olvasztottuk fel Daninak, de ő mind a kétszer bevágta az utolsó cseppig, pedig nem volt valami fini szaga, elég műanyagos volt, de úgy látszik őt nem zavarta (megkostóltam azért, nehogy romlottat adjak, de az ízével nem volt gond). Hiába, nem szívbajos a gyerek! Cumiból, ciciből, friss, hűtött, neki mindegy... :roll:

Veronikusz
Hát igen, meg persze az a bosszantó, hogy tök jó nézelődni a wiwen, én annyit röhögök pár ember képein, hihetetlen, hogy miket képesek felrakni az emberek magukról! Meg persze arról nem beszélve, hogy számtalan rég nem látott emberkére leltem rá ott. Dehát ez van, talán pár év múlva már tudsz te is regisztrálni, addigra csak feladja az illető! Egyébként van olyan funkció, hogy blokkolod az emberkét és akkor se üzenetet nem tud írni, se az ismerősöd nem lehet! Erre még nem gondoltál?

Manóka
Mikolt tényleg szép kis hurkis, Ricsi meg édesen mosolyog a kamerába! :D

Holnap megint megyünk úszásra és megint én megyek be Danival, már nagyon várom! Izomláz szerencsére elmúlt! :D

KépKép
barimami

Sziasztok!

Györgyi nem rosszindulatból mondtam a kiábrándulást, nehogy félreérts! Én is jól meglepődtem, aztán lehet csak Márk kicsit "selejtes".
Szerintem az én kicsikém, úgy rosszalvó ahogy van, hát egy már nekem is kijárt.

Én már csak havonta dobom bébit a mérlegre, úgyhogy lehet mi is ma fogunk koppani. Három hónaposan volt 6700 gr. mejd elmondom mi mennyit híztunk egy hónap alatt. Szerintem nem vittük túlzásba, mert a tápszeres dobozon írt mennyiség 2/3-át eszi csak meg. Puff neki.

Réka
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: