Moose! jó, hogy mondod ezeket a sztorikat! én még egy babakocsiba benézni is félek mosolyogva, hátha hülyének néz a gyerek anyja. pedig olyan édik a bébik. de hogy benyúljak? NÓÓÓRMÁLISAK EZEK? hogy fogom kivédeni ezt? vinnem kell magammal sokkolót, vagy villanypásztort
SZOPTATÁS ALATT TILOS táblázatot küldene nekem valaki a profilos címemre? hamarosan eljön az idő

már tejet se merek kartonszám vetetni a papinkóval. ugye nem ihatok nyakló nélkül majd tehéntejcit??
Ruzy!
SNOOPYS bugyi: tegnap visszavittem a C&A-ba, valami régebbi számlával, amin volt kettő ilyen bugyi, de különböző cikkszámmal

, pedig mindkettő piros volt. elég nehezen, de elfogadták, és mivel nem volt most a méretemben olyan, amit akartam, hát visszakértem a lóvét. simán visszaadták!
azért mikor elmentem megnézni a bugyikínálatot, és visszamentem a csajszihoz a pénztárba, hogy van-e a méretemben, mert kirakva perpill csak 36/38-asok vannak, a "hátam megett" összecsődült az egész C&A-s rüfkenépség, és elhűlve kérdezgették, hogy "ez nóóórmális? ezt miért hozta vissza???". úgyhogy mérges pofát kellett vágnom, hogy észrevegyék. azért nem 500 Ft-os bugyiról van szó, ugyebár. egyetlen csaj volt kedves igazából. a többi kifejezett mufurc.
Bkriszta! úgy tudom a Medimomban van gyerek UH, csípőszűréssel együtt. Igaz lóvéba kerül, de sztem hamarabb fogadnak. persze kérdés, hogy ott van-e a megszokott szonográfus, vagy szabin, mert a helyetteséről azt hallottam, hogy elég morc, és 2 perc alatt lerendezi az illetőt, a 10eFt-ot persze ugyanúgy fizetni kell. habár el tudom képzelni, hogy a gyerek UH-t nem a "mi" szonográfusunk csinálja, hanem gyerekorvos(szerűség). 1-8874333 a számuk, nem titkos, mert van honlapjuk is valahol.
DONI ALBUMA: valami nem okker vele nekem, mert csak kicsiképeket akar mutatni, és mikor visszalépek, azt mondja, hogy az album üres