A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, aki jobbulást kívánt! A helyzet sajnos nem sokkal jobb. :( Sőt. Lénának már hangja sincs. Annyira aranyos szegény, ahogy tátogva játszik, de nem jön ki hang a torkán. Meg sírni is némán sír... De azért ma már mosolygott is párszor! És éjjel aludt 9-től 8-ig egyfolytában! El sem hiszem. Mondjuk szerencse, hogy nem ébredt fel a saját köhögésére, mert elég gyakran köhögött. Ma voltunk dokinál, aszonta semmi komoly, csak a takony a torkára ment, néhány nap és elmúlik. Kap majd calcimusc-ot meg vmi köptetőt. meg gyakran szívom az orrát. Szegény már a porszívó látványától is sírva fakad! Úgy sajnálom szegényt!
Bocs, hogy ilyen részletes voltam.

Séta: nekünk jó a csütörtök, remélem addigra jobban lesz Léna. Heni, asszem te írtad a holnapot, mi biztos megyünk holnap is, gondolom azért szabadban nem fertőzünk?! És nekem mindegy, hogy sziget vagy liget, bár holnap még nem tömegközlekednék, úgyhogy holnap inkább sziget.

Barbi! Szerintem vigyétek bátran úszni! Léna most biztos nem ott lett beteg! Tőlem kapta el sajnos! A dokinénink bepróbálkozott azzal, hogy múltkor óta még nem gyógyult meg teljesen, de én ezt valahogy nem tudom elhinni, hogy 2! hónap tünetmentesség után megint agyanabba esett vissza. És ha gyakran lesz beteg, legfeljebb abbahagyjátok! Mi azt mondtuk az első "betegség" után (utólag szerintem semmi baja nem volt), hogy ha még egyszer beteg lesz ott, akkor nyárig várunk. De eddig még nem lett, ez most egyértelműen más!

Györgyi! Várni fogunk, hogy rendesen meggyógyuljon, most hétvégén a húsvét miatt úgysincs úszás. A jövő hetet majd meglátjuk.

Masni! Annyira gyönyörű Máté!

Steffi! Te kérdezted a búvárreflexet? Vagy Barbi? Gyerekenként változó, de legkésőbb 8 hósan múlik el állítólag. Én is akartam írni, hogy akciós a babakocsi, amit kinéztél, pénteken megvettem a kismamát, és abban láttam. Tündéri Martin az almával. Szerintem emlékszel még, hogy Léna is ilyen képet vágott! Azóta sem szereti az almát. A sütőtök a favorit eddig, meg a cékla is bejött. De most, hogy beteg, ma csak szopi van.

Eni! Tündéri pasi Beni! És az a frizura!

Kórház: Tegnap mondtam a páromnak, hogy mi a helyzet a Kútvölgyivel, meg hogy, ha az ügyeletesnél szülsz, akkor nem kell fizetni, és hogy akkor én majd követem Tóth dokit, oda ahova megy, és megkérem, hogy indítsa be a szülést, amikor ügyeletes. Erre, annyira aranyos volt, közölte, hogy ő azt nem hagyja, és ha vért izzad is, összeszedi a pénzt, hogy ott és annál szüljek, ahol és akinél szeretnék, és persze akkor, amikor eljön az ideje! Hát nem egy tündér? :oops:

Elalvás: hát, mi ezt asszem elrontottuk egy kicsit. Az esti elalvással nincs gond (szerintünk:)), elalszik cicin és aztán alszik rendesen tovább, amikor letesszük. Napközben vagy szintén elalszik cicin és leteszem, vagy séta közben, vagy mászkálni kell vele, kétes sikerrel. A legutolsó megoldást annyira nem szeretem, vajon miért? :lol: Néha sikerül, hogy az ágyában aludjon el, kis sírás után, de most már négykézlábra áll, meg minden mást csinál, így elég nehéz... Most meg, hogy nincs hangja, nem akarom sírni hagyni. De ma már kétszer elaltattam, elég rövid idő alatt! Éljen!

Na, most jó hosszú voltam, remélem nem voltam túl sok!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Barbi!
Nem arról van szó, hogy kifejezetten tiltom a felvevést, de ő tök jól el van magában, eljátszogat szépen, én is csak akkor 'kapkodom' fel, ha már nagyon kész van. És pontosan azért nem támogatom ezt a felveszem, amikor akarom, mert nem akarok utána fél napokat szívni vele, mint Györgyi is! Bőven elég nekem akkor cipelgetni a 8kilóját, mikor nyügi. Nem újszülőtt már, hogy kézből-kézbe adogassuk, megmondom őszíntén azért sem voltam oda. Ő nagyon önálló és egyébként is szinte kimászik mindenki kezéből, mert a világ sokkal érdekesebb számára, mintha dajkálgatják. Végülis erre anyósom is rájött, és mikor bátorkodtam megjegyezni kiakadt. Én meg úgy vagyok vele, hogy ez az én lakásom, az én gyerekem és az én játékszabályaim vannak érvényben, ha tetszik neki, tetszik, ha nem az sem érdekel. Tudom kemény vagyok, de elegem van már, hogy azt hiszi, hogy még mindig az van amit ő akar. A fia és a férje nem mer neki ellenszegülni én igen. Persze kúlturáltan, finoman - azért utálatos nem vagyok, pedig tudnék - de nem hagyom most már magam, mert meguntam!

Zsófi!
Hát hogyne emlékeznék Léna arcára :D Már megjelent az ápr-i kismama? Persze itt még nem lehet kapni, na mindjárt riasztom a férjem. A baba magazin mikor jelenik meg? Mostantól azt is fogjuk venni :D
Sütőtökből üvegest adsz neki? Ja írtad, hogy vettél egyet és neked nem ízlett. De azóta? Hétvégén én is jól bevásárolok. Te adsz neki vizet? Ma forraltam neki és adtam a kis csőrös pohárba, hát azon is kiakadt, de legalább azzal el volt.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

És persze tündérke a párod, hogy ilyen kedveset, szépet mondott! Ez igen, felér egy szerelmi vallomással! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Most jöttem a dokitól!A szülészet megmarad fizetős lesz!!!!!! :evil:
Előreláthatólag 130e Ft lesz a szülés!!!!De ennél pontosabbat a doki sem tudott!!!De állítólag ha áprilisba szülünk akkor nem kell fizetni!!!!Amúgy a doki ki van akadva ezen az összeget, szerinte túl sok!
Holnap megyek ctg-re majd megkérdezem a szülésznőt!!
AMúgy minden rendben, nyitva van a méhszájam (3100-et írt a könyvembe)

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
:cry: :cry: És ez cakli-pakli vagy most ebbe mégis mi van benne? Sajnálom, hogy így alakult, és pont a kismamák szívják meg :cry:
Mennyire van nyitva a méhszájad? Mi az, hogy 3100? De tudatlan vagoyk :oops:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Emano!

Azt is kérdezd meg légyszi,hogy a 130e az cakkpakk. + ahány napig bent vagy- ágydíj, vagy milyen plusz ktg. lesz még???
Vagy a 130e csupán "csak" maga a szülés. Független attól,hogy a dokid ügyel vagy nem? Gondolom fizetősnél ez tök mindegy...
Várjuk kiéhezve az infokat! Ki a dokid? ő marad a kútvölgyiben?
vajon hány doki megy el? ha elmegy egyáltalán.... reméljük maradnak... :D
Vendég

Félek a 130e csak maga a szülés és az utána lévő pár nap. NEKEM jobb lenne ha inkább menne a dokim! Hátha tudok menni utána! Ennyit nem AKAROK fizetni. :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

én is attól tartok, hogy 130e maga a szülés. aztán fizethetünk még azért a pár napért, amíg bent vagy. + a vizsgálatok a terhesség alatt. és kérdés, hogy ebben a 130-ban a doki+szülésznő díja benne van-e, vagy rájön még a 130-ra!? nem mindegy...

ha úgy lesz, ahogy írom, mi sem fogjuk tudni kifizetni, kénytelen leszek máshová menni. :(
v.mira

Szerintem ebben benne lehet az a pár nap utána, viszont magánkórházban szerintem nem kérhet a doki EXTRA pénzt, se a szülésznő. Azért ennyi egy szülés mert ők gazdálkodják ki a jóval magasabb fizetéseket.
Az orvos meg vagy a rendelőintézetben fog fogadni, ahogy a kismamáknek nincs vizitdíj, vagy a privát rendelőjében amiért eddig is fizettünk.
De ez az ény véleményem. Számomra így lenne logikus. ÉS ETILUS! NUKU plusz pénz. OSSZÁK BE!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

hát ha jól értelmeztem a szülés, csecsemőellátás van benne!
De holnap megkérdezem a szülésznőt mit tud??
Amúgy a doki sem tudott pontosabbat mondani, mert ők sem tudják!!!!
de szerintem erre még rájön a doki+szülésznő :(
Steffi
nem tudom pontosan mit jelent, annyit mondott hogy nyitva van és a Magneb6-ot is már csak a héten szedjem

emano/Andi
KépKép
emano

beleolvastam egy schöpf-méreis topikba, 250-300 ezer forintot mondtak a dokik két kismamának is, amiben a szülés, a laborvizsgálatok, és a 4 uh van benne. terhesgondozás továbbra is magánban. plusz az egyik doki még azt is mondta, hogy ebben az Ő "díja" még nincs benne.

ki engedheti ezt meg magának az átlag emberek közül????
v.mira

emano, azt nem mondták, hogy mikortól kell fizetni?
v.mira

Emano! a 3100 nem a gyerek súlya? Uh volt? szerintem a súlya,nem? mi más lehet 3100?

Most voltam a MÁV fórumban, hát ugyanaz a helyzet mint a Jánosnál, összevonnak vagy 4 kórházat a MÁV-ba, A csecsemőosztály sem olyan mint itt, nem lehet megszoptatni szülés után csak majd ha kivittek a szobába. (micsoda hülyeség!)
Gondoljatok bele , milyen zsufi lesz ott is! A folyosón is vajudó mamák meg üvöltő babák lesznek. Ilyen zsúfolt helyzetben el lehet képzelni majd az orvosok,szülésznők stb. türelmét, hozzáállását. Lehet,hogy nem is fogadnának,mert annyi lesz így is a plusz betegük.... :!:
Jó lenne ha a 130 cakk-pakk lenne. Ezen felül még adni? ???
:D :D :D
ZSófi!
A párod tényleg egy tündér!!!! :D :D de rendes.... Én is mondtam itthon,hogy lehet kezdeni gyűjteni. Mire terhes leszek, meg mire szülni fogok legyen meg a "szülés-pénz". :D :D
Vendég

Ja Györgyinek akartam még mondani,hogy ez a sírás nem korfüggő, Enci még most is szokott (nem mindig)a délelőtti .-délutáni elalvás előtt egy picit sírni , este már nem. Akkor már általában elájul.(vagy halkan motyog, szerintem elmeséli a napját)
SZerintem ez attól is függ mennyire álmos?-fáradt?-mennyire van túlpörögve? Sírhat azért mert nem álmos, vagy mert az.
SZóval ők születésük pillanatától SÍRÁSSAL kommunikálnak. Lehet hogy ezzel ALTATJA MAGÁT. ... :D :D
Később majd ha nagyobb lesz, úgy is mesélni fogsz neki, és majd arra alszik el. :D
Vendég

Györgyi!
Altatással kapcs-ban én azt tudom mondani, hogy stabilan kb. 1,5 hónapja alszik úgy, hogy fürcsi, felöltözés, szopi egy kis simi és zsupsz be az ágyba. Ő is szokott sírdogálni, de abszolút nem vészes, van, hogy csak nyöszörög, szerintem valahogy levezetik a napot, vagy már annyira fáradt, hogy idegesíti. Martin a babakocsiban is szokott néha sírdogálni elalvás előtt, meg napközben az ágyon is.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ha a többi szülészet fórumot nézem, a Kaális után itt van a legtöbb hozzászólás! Ez azért jelent vmit nem? vagy csak én gondolom így... :?:
Vendég

Remélem megmaradunk itt! És ezután is be tudunk számolni "kútvölgyis" élményekről!!!

Kinél van a táblázat? Tünde? hogy állunk? hány pocakos van?
Vendég

Sziasztok!

Almavirág, Gabi! :D
Én is a múlt héten töltöttem ki a panadolos kérdőívet, és nekünk is ma hozta a postás a figurát, de nekünk rozmárt :roll: vagy valami hasonlót. :D
Emano! A 3100 azt jelenti, hogy a külső méhszáj 1 ujjnyira nyitva van, a nyakcsatorna és a belső méhszáj még zárt.Így az esetleges felszálló fertőzésekkel szemben védve van a baba még.

A kórházi árakon csak ámulok és nagyon szomorú vagyok :cry:

-Ktina-
ktina

Ktina!
köszi,most már ezt is tudom!!!Vagyis még akkor nem szülünk??Vagy hogy van ez??

emano/Andi
KépKép
emano

Mindenkinek köszi a válaszokat, akkor nem aggódom túl a dolgot. :))

Zsófi

Dehogy voltál hosszú!!! Szegény Léna! Amikor Jázminnak óránként szívtam az orrát két napig, neki is teljesen elment a hangja, de csak a sok sírástól, lehet hogy Neki is csak attól. Csütörtökön találkozunk. Édes férjed van. :lol:

Én a kórháztémához csak azért nem szólok hozzá, mert tényleg nem is tudom mit mondhatnék annyira együttérzek minden most szülő anyukával. :( Sajnálom őket. Szemetek...

Kép
gyorgyi33

Emano

Ha nincs fájás, akkor még nem. :) Volt bartánőm, aki az utolsó két hónapban volt így nyitva, de csak sokat kellett pihennie. Még várjatok egy kicsit. :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
gyorgyi33

Nem mondta a doki,hogy pihenjek többet csak hogy 1héten 2x találkozunk!
Fájni nem fáj,néha nyilal

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Háát...jósnő nem vagyok, úgyhogy nem tudom mikor indul be a szülés
:lol: De ahogy nézem a vonalzódat még 1-2 hetet nyugodtan maradhat a babus, és nem baj, hogy a külső méhszáj nyitva van. A jóslófájások majd szépen nyitják tovább és remélhetőleg rövidítik a vajúdás idejét.

Nyugodalmas éjszakát mindenkinek!

-Ktina-
ktina

Köszi,mert már mindenki azt kérdezte,hogy akkor szülök????

Szép estét, jó éjszakát mindenkinek!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Olvasom a kórházi híreket. A 130 szerintem nem lenne, sok, ha csak ennyit kéne fizetnünk. De én megkérdeztem egy Schöpf-Méreis dokit, ő azt mondta, hogy 135 a szülés és az ő díjja nincs benne. Azt már nem kérdeztem, hogy benne van-e az ellátás a szülés után. Szerintem a kútvölgyiben is valami ilyesmi lesz. Bár ne lenne igazam. Én most dilemmában vagyok, mert olyan 150-et ki tudnánk fizetni, de ha belegondolok, akkor ezt a babára illetve a babaszobára költhetnénk. Nagyon szemétnek tartom a kormányt, főleg, hogy most hallottam megint emelték a távhőt, ez már a 3. szeptember óta :evil:

Egy kicsit kétségbe vagyok esve, mert ma még nem érzetem a babámat. Szerintetek gond, ha nem minden nap érzem? Egyébként 22 hetesek vagyunk.
cukorfalat

Olyan jó képet feltenni ide, csak zsebelem be a dícsérő szavakat, köszönöm szépen Máté nevében!!! :)
Cukorfalat,
nem baj, ha nem érzed minden nap. Biztos pihen ő is vagy apróbbakat mozog.

Györgyi,
Máté is szokott sírdogálni meg nyöszörögni elalvás előtt, állítólag nem baj.

Steffi,
ne bolondozz, nincs mit köszönni! Édes Martin, ahogy nyammogja az almát :-O

Séta,
nekem sűrősödik a hetem, nem tudom még mi lesz csütörtökön. Most 4 napig leszek szalma, csütörtöktől vasárnapig. (nem dolgozik apa, hanem szerelget Balatonon, azt modnta most 4 nap alatt végez, hazajön, jól megeszi a sonkát és egy darabig nem megy sehová)

Masni
masni

Jó reggelt!

Micsoda élet van itten.

Zsófi,
remélem jobban vagytok. Nagyon érzékletes ahogy írsz. Szegény kicsi. Ja, és miért lennél hosszú? Az én kisregény típusú nyilvános morfondírozásaimhoz képest...

Györgyi,

mi egész eddig nem sírtunk lefekvéskor. Vagy csak egy-két percet. Este ez sokszor úgy ment, hogy szopi után tettem ágyba - erről vagyunk most leszokóban, sőt arról, hogy ne így akarjon nappal is.
De Melinda egyébként sem volt sírós. Csak volt a fogzás meg egy hányós-hasmenős időszak, amikor gyakrabban adtam neki cicit, és most nem akarja lejjebb adni. De a barátnőm mesélte, hogy most egy ideje az ő picije is sírással alszik el.

Emano,

hát egy-két hét és kibújik a kismanó. Irigyellek nagyon. Szép lesz. Rajtad a Kútvölgyis-topicos világ szeme.

Cukorfalat,
én ilyenkor azt csináltam, hogy négykézláb voltam kicsit, aztán hanyatt fekve a kezemet a hasamon pihentettem. De nem sokszor volt ilyen, mondjuk én kb. ekkor hagytam abba a táncot és a tánctanítást, ami szintén sok mozgással járt. Nem t'om. De ez csak később volna gond szerintem is.

Vannak, akik nem jártak erre már régen...
Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Az biztos, hogy nem reggel hatkor írtam ezt a hozzászólást. Nyolc óra tíz perc van most.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

A Margitban szültem volna, de bezárt, és a dokim meg kidobott azzal, hogy neki még nincs szerződése máshol, nem tudok nála szülni. Most vagyok a 37. héten és kereshetek másik kórházat. A Kútvölgyiben melyik dokit tudnátok ajánlani? Hogy működnek itt a dolgok? Minden infot várok pro és kontra!
Köszi szépen!
barbimamci

én 8:17 kor írtam :D
barbimamci

Barbimamci!
A 37. héten csak úgy 'dobtak'??? Te jó ég, milyen világban élünk. Nem akarlak idegesíteni esküszöm, de mi van, ha elkezdesz szülni, mész vmelyik ügyire???? Hát ezt el sem hiszem...
Most a Kútvölgyiről az a legújabb info, hogy fizetős lesz 130.000 Ft, csak még azt nem tudjuk, hogy ez cakli-pakli vagy ezen felül még kell külön fizetni... Van egy kismamánk aki kb. ott tart, mint most Te ő tájékoztat minket a fejleményekről. Olvass minket szerintem és ha van híre biztos jön!
Kitartás, remélem minden rendben lesz!
Egyébként a Kútvölgyi szülészete nagyon király, az orvosk, szülésznők és a csecsemősök is mind-mind profi szakemberek, nem mellesleg emberségesek is. De majd jönnek a többiek is és majd ők is áradoznak, ha valamit én kihagytam.

Zsófi!
Léna jobban van??

Györgyi, Barbi, Veronikusz, Tünde, Gabó, Gabi, Heni, Kriszta???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!!

Barbimamci!
Agyam eldobom az orvosokon!!!37.héten csak úgy kidob??!! :evil:

Megyek ma a szülésznőhöz és kifaggatom ő mit tud!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Cukorfalat

Semmiképpen ne izgulj, volt hogy egy barátnőm már teljesen beparázott, mert napokig semmit nenmn érzett, de nem volt semmi baj. De ne stresszelj semmiképpen és inkább menj el egy UH-ra, vagy szívhangra (a védőnő is megnézi neked) ez majd megnyugtat téged. :lol:

Barbimamci

Te szegény! A rohadékok!!!! Nem is tudom mit írjak. :twisted: :twisted: A pocakosok biztosan segítenek. Nekem Vida sz orvosom, én őt nagyon tudom ajánlani!!! Meg még itt egy páran. :lol: :lol: :lol:

Steffi

Itt vagyok!!! ÉDes vagy. Most indulunk mindjárt a második oltásra! Remélem minden rendben lesz úgy mint az elsőnél! Szurkolj.

Masni

Nem baj. Mi úgyis megyünk, aki tud majd csatlakozik, hátha. :lol:

Tünde neked jó a csütörtök fél 4 és Zsófinak ugye? Ki jön még és hova, most a szigetre?

Kép
gyorgyi33

Lányok!
Mi lenne ha imádott Vida dokink nem tudna sehol elhelyezkedni és a Kútvölgyi bezárna? Rá is haragudnátok? vagy a kialakult helyzetet szidnátok? Én inkább az utóbbit. Ez SENKINEK se jó. Igaz én főleg a kismamákat sajnálom. Ők vannak IGAZÁN kiszolgáltatott helyzetben. (vessetek rám követ! de az orvos se tud mit csinálni) :oops:

Barbimamci!
Nagyon drukkolok neked! Ha jól tudjuk áprilisban még nem kell fizetni a Kútvölgyiben. Remélem neked sikerül még itt szülnöd! Bárkit választasz, csak jól jársz! Mindenki nagyon rendes, tapasztalt doki.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Györgyi!
Milyen 2.oltásra??? A 3hósra?

Veronikusz!
Én alapjában véve békés vagy, de ami sok az sok! :twisted: 37.héten egy kismamát dobni? Pofám leszakad!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Oltári gáz ez a fizetős dolog. 130 tuti nem lesz a végösszeg, ennél a TB is többet fizet a kórháznak egy szülés-bentfekvésért, gondolhatjuk, hogy kevesebből nem fognak tudni gazdálkodni. Szerintem a Schöpf-Méreis 2-300 ezer a reális.
MÁV: Én most gyorsan elemgyek rákszűrésre, stb már egy ottani dokihoz :) Hátha beférek :) Amúgy egy barátnőm ajánlotta a dokiját, de még én nem találkoztam vele.

A csecsemős osztály amúgy ott is hasonló, min nálunk, és odaadják a babát szülés után szopni! Van, akinek még a császár után is!

T

mtunde

Ja, jó a csüt fél 4. Legyen sziget.
ENI???

mtunde

Steffi!
én csak azt akartam írni, hogy nem viheti a Margitba, mert nincs szülészet és nem viheti másik kórházba, mert nincs még neki másik ahova vihetné. Nem viheti haza! Ez szerintem is egy nagyon vérlázító helyzet, hogy szélnek eresztették az utolsó napjaikban járó kismamákat. Őket még fogadniuk kellett volna a MArgitban. Kellett volna valami átmenet. Pl. 30. hetet betöltött kismamák még maradhassanak a Margitban. Ezt egyik napról a másikra nem lett volna szabad.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Hát jó gáz a helyzet az biztos.

Tünde!
Hogy hívják a dokit? Én elvileg a MÁV-ban szültem volna egy ottani dokinál...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hahó!
Én újra a munka frontján. Panka ma és holnap apával, nekem be kellett jönnöm. Lehet, hogy csütörtökön megint szabin leszek, és akkor, ki tudja, lehet, hogy én is megyek a szigetre...

Szerintem a 130 ezerben biztos nincs benne a terhesgondozás. És mi van azzal, hogy a terhesgondozás "ingyenes"?

A margitos topicban olvastam, hogy a Kismama magazinban beszélgetést terveznek a bababarát kórházakról. Na kivel??? Hát hőn szeretett Horváth Ágnesünkkel. Ha már olvastátok a Kismamát, tényleg???

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Azt nem értem, miért nem valami átmenettel oldották meg a megszüntetéseket? Ha kifutott volna az összes beteg, akkor bezárni. (De inkább nem bezárni.)

Zsófi!
Nem próbáltátok feltámasztani Léna fejét, hogy ne follyon annyira hátra a trutyi? Mi ezt csináltuk Pankával, és valamennyire bejött, amíg le nem mászott a párnáról.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Helló Mindenki!

jaj, Steffi, félreértettél, én ezt úgy írtam, hogy csodállak, hogy ilyen erős vagy!! Mármint nem kell megmagyaráznod, egyértelmű, hogy a saját gyerekeddel, a saját otthonodban azt kell csinálnia az embereknek, amit te akarsz!! Pláne ha a drágalátos anyósról van szó!! :twisted:
Martini hogy van mostanában? Múlik a nyűgösség? Nem írtad, hogy milyenek az éjszakák...vagy csak elkerülte a figyelmem. :oops:

Séta
Csüt fél 4 lehet, h nekem is jó, majd még jelentkezem, attól függ, h a villanyszerelők hányig végeznek!

Barbimamci
Üdv névrokon! :D
Te szegény, őszintén sajnálom, hogy így alakultak a dolgaid, körzetileg hova tartoznál, melyik kórházba? :?:

Györgyi
Dani kb 1 hónapja nem sír egyáltalán esti lefektetéskor, csak ritkán, kb 1x egy héten, napközben viszont még midig nem tetszik neki, ha úgy teszem le aludni, hogy nem hulla, olyankor még szokott sírni 5 percet. Esti altatásnál mi sem használunk cumit!! Naközben igen, anélkül nem menne egyáltalán.. :roll:

Ja, és áttörés volt tegnapelőtt az alvásban, végre megint egyben aludt Dani 6 órát felkelés nélkül, tegnap éjjel meg 5-öt, de azért akkor is kihúztuk még egy órát szopi nélkül, nagyon röültem neki, kb 6 hete nem aludtam 3 óránál többet egyben!! :lol: 8)

KépKép
barimami

Zsófi
Sajnálom, h Léna még mindig ilyen beteg, mihamarabbi gyógyulást kívánunk neki!! Azért sétálni viszed néha? vagy ilyenkor teljes szobafogság van?

KépKép
barimami

Barbikám!
Bocsika tegnap szar napom volt :( Mostanában túl sok mindenkiben csalódtam (ha érdekel priviben leírom) és még ez a hülye bizonytalanság, hogy marad a kórház, ha igen, mennyibe fáj majd nekünk? És még a hétvégi anyós látogatás, tegnap Nimi koccant. Kicsit sok volt egyszerre. :(
Nagyon ügyes Danca, hogy ilyen ügyesen alszik, össze kéne ereszteni Martinnal, hogy beszéljen a fejével.
A mai éjszaka egész jó volt, ahhoz képest, hogy egy hete 2óránként ébredt, volt hogy 3/4 óránként, fog sehol, csak az a kettő. Szóval 7kor kidőlt, aztán kelt 10kor, de csak helyre kellett rakni mert elmászott a kiságyban :shock: aztán aludt fél 12-ig, 2-ig, fél 4kor is valamire felriadt, aztán 6kor és reggel 7kor. Szerintem a hülye telihold is :roll:
Amúgy minden oksa?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szerintetek kipróbáljam ma a frutapa alma-körte vagy alma-banán variációját vagy maadjak a sima almánál?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi! Szerintem a frutapura jobban fog neki ízleni. Csak fennáll a veszélye, hogy aztánmajd csak ilyeneket fog megenni, és a nyers gyümit nem :)
De tény, hogy édesebb, kellemesebb... Főleg az édes anyatej után.
Benével könnyű volt, a keserű tápnál minden jobb volt :D

Steffi, nekem írj privit, hogy mi van!

Ja, a doki neve Szabó György.

mtunde

Tünde!
Most akkor mi az izét csináljak? Adjam vagy ne?
gmail-re mehet?
Őt nem ismerem. Nincs róla itt info? Na mindjárt megnézem.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tünde!
Van róla topic, bár elég keveset arnak.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szia, nincs sok infó róla.
Persze gmailre...

adjad nyugodtan :) Csak azért írtam, hogy ha majd többfélét megeszik szívesen, akkor jó a nyers gyümi, hogy azt is megszokja.

mtunde

Steffi, ment privi!
Mióta adod az almát? Csak mert nekem azt mondta a védőnő, hogy 2 hétig ugyanazt adjuk, mert annyi idő min., amíg megszokja és csak utána próbálkozzunk új ízekkel! Ha most adod neki az újat, akkor esélye sincs, hgy megszeresse a régit...de persze ez csak a védőnő álláspontja, rád van bízva teljesen, meg hát minden baba más.

KépKép
barimami

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: