A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Február nekem sem szólt soha a súlyom miatt. A lobik vége felé kérdezi meg mindíg, hogy 100 kg vagyok e, mert akkor valami más injekciót is kell adnia. De azért az messze van hála a jó égnek.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Tőlem még akkor megkérdezte, mikor felírta gyógyszert (úgy látszik, belőlem kinézte a 100 kg-t :( ) de amíg kimentünk megmérni magam (mert nem emlékeztem pontosan), addig szinte pironkodva magyarázta az uramnak, hogy nem azért kérdezi, csak a gyógyszerek miatt muszáj tudnia, meg azt a másik injekciót is emlegette.
február

Jó tudni, hogy nem csak tőlem, kérdezgeti ezt! :-)

Ági28

Na, lassacskán eltűnök. Mindenkinek jó hétvégét kívánok!
Kép
február

Neked is jó hétvégét! :-)

Ági28

Sziasztok csajok!

Nem jár erre senki?

Kép
cseka

Sziasztok!
Nóczi! Mit mondott a doki?
Van itt valaki?

manoka
manoka71

Sziasztok! :D Micsoda pangás! Remélem, mindenki kirándul a szabadban!

Tegnap voltam dokinál, megnézett, sajnos el sem indult semmi... Jövő kedden lesz egy jó kis méhszájseb fagyasztásom 8) aztán májusban újra nekifutunk ennek a dolognak!
noczi

Szia Noczi!

Nagyon sajnálom :cry:

De hidd el, hogy a május az a mi hónapunk lesz :lol:

Kép
cseka

Sziasztok!
Nóczi, nagyon sajnálom!Ez a méhszájseb mikor alakult ki?
Én holnap reggel 7-re megyek hsg-re, alig várom, hogy megtudjam, mi az eredménye...

kata790313

Sziasztok!

Kata, nagyon sok boldog születésnapot kívánok!
Kép
február

Na, szóval. Tegnap voltunk Dévainál, hát nem mondhatni, hogy túlstimuláltak volna... A bal oldalon lévő 3 szépen növöget, de a jobb oldalon is elindult egy, szóval legkésőbb pénteken leszívás. Reméljük a legjobbakat. Tegnap volt a szóbeli tájékoztató is, sok újat nem hallottunk, de azért hasznos volt, hogy folyamatában láttuk a dolgot.

De a legjobb, hogy találkoztam Ágival! Ott ültünk, és egyszer hallom, hogy Ágit szólítja. Mit mondjak, egy pillanat alatt merő görcs lett a gyomrom, mert nem volt szó róla, hogy hétfőn mennie kellene, tehát biztos van valami gond. De azért, mikor jött kifelé úgy vigyorogtam rá, mint nyúl a vadalmára, erre odajött, és azt mondta, szia, te vagy február? Nagyon jót beszélgettünk (Ági, ezt most ugord át, légy szíves!), ritka jó fej nő, pont olyan, amilyennek képzeltem, nem a kép, hanem a hozzászólásai alapján. Borzasztóan örülök, hogy megismertem.
Ja, a lényeg. Hát a lényeget majd pontosan megírja, mert nem vagyok benne biztos, hogy lányos zavaromban pontosan megjegyeztem, amit mesélt, de a legfontosabb, hogy az UH-on Dévai mindent rendben talált, már dobog a kis szíve a Babszemnek. Annyit mondott, hogy nem nőtt, de Ági szerint a múltkori méréshez képest igenis nőtt. Dévaitól az édesanyjához ment, most pihenget, reméljük, nem lesz semmi gond, nagy igazságtalanság lenne.

Noczi, én is nagyon sajnálom! :(
február

Február!Köszönöm, hogy gondoltál rám a szülinapomon!!! :D :D :D :D

kata790313

Szia Február!

Ez tök jó, nagyon hamar eljött az a punkció. Nagyon szurkolok Neked!!!

Ági! Jelentkezz!!! Mesélj el mindent, hogy mi van Veled!

Puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Kata! Boldog szülinapot! :lol:

Kép
cseka

Tiszta hülye vagyok, hogy nem kértem el Ági telefonszámát... :roll:
február

Cseka, neked is köszönöm!!!
:D :D :D :D :D
A legjobb szülinapi ajándék a holnapi hsg vizsgálat jó eredménye lenne! :roll:

kata790313

Kata, remélhetőleg mindent rendben találnak holnap. Akkor spontán próbálkoztok tovább? Már nem emlékszem.
február

Igen, akkor spontán próbálkozhatnánk tovább, nem kellene a lombik...
Majd kiderül holnap!!

kata790313

Nagyon drukkolok! Az is előfordul, hogy ha nem átjárható, akkor ez a vizsgálat megnyitja. Én boldog vagyok, hogy már ott tartunk, hogy napi sok ampulla trutyit nyomnak belém, de ha nem muszáj, akkor senkinek sem kívánom.
február

Na sziasztok csajok!

Igen február részletesen leírt mindent, én is csak jót írhatok róla.
Szóval az van velem, hogy szombaton kicsi rózsaszínke valami jött, és este bementem a Bajcsi korházba, hogy megnézzenek, ott mindent rendben találtak az UH-n, de szívhangot még nem láttak, sőt azt mondta a doki, hogy nem lát vérzésre utaló jelet. Na mindegy vasárnap jót pihentem, de úgy gondoltam, hogy hétfőn reggel azért elmegyek apánkhoz, hogy megnézze mi is van. Szóval hétfő reggel elmentem, az Uh-n egyből látta, hogy megvan a babszemke, és villog a szíve, de azt mondta, hogy aggasztja, hogy a petezsák nem nő. Pedíg szerdán 4*4*4-es voltm most meg 6*4*4-est mért. Na mindegy, megmutatta a villogást. És adott valami gyogyót, amit recept nélkül kell venni, hogy az a vérzésre jó. Kérdeztem,hogy maradjak e otthon táppénzen, azt mondta, hogy ahogy jónak látom. Gondoltam hétfőn akkor a körzeti simán kiír. Hát nem, közölte a körzeti, hogy ő csak orvosi javaslatra tud kiírni. Na gyorsan felhajtottam a régi nődokimat, akinél ma voltam, és már az ő szar gépükön is látszott a szívhang, és közölte a doki, hogy hát dehogyis megy dolgozni! :-) És kaptam orvosi javaslatot, hogy maradjak itthon, avval a papírral még ma a körzetihez kell menni. Ja és azt mondta a nőgyogyi, hogy nyugodtan járjak a Dévaihoz, de ha kell a javaslat, akkor menjek hozzá, és ír, hogy itthon tudjak maradni. Édes egy emberke! :-) Na egyenlőre ennyi. Remélem kimerítő volt a történetem.

Ági28

Na majd még jelentkezem, most pihizek tovább.

Ági28

Sziasztok!

Február!

Elkezdődött neked a visszaszámlálás :lol: :lol: :lol:

Grillázs!

Merre vagy????
gizmixxx

Sziasztok!

Hú,. nem nag yitt a forgalom mostanság, de ezt magamnak is írom, mert én sem vittem túlzásba. A fene egye meg a sok munkát:(.

február! Neked nagyon drukkolok péntekre!!!

Ági! Jól tetted, hogy otthon maradsz, most ti vagytok a legfontosabbak és nem a meló. Pihizz szépen, mi meg küldjük a + energiát.

Én jól vagyok, folyamatosan a lakáskeresés köti le az energiámat a munkán kívül. Nagyon sok lakást kínálnak, de iszonyú, hogy milyen állapotban van a zöme. De nem adjuk fel:)

Holnap már nem melózok, így előre is nagyon jó pihenést kívánok mindenkinek. Reméljük ilyen szép idő lesz és akkor tuti nem ülök le a gép elé.
puszi
cyprus

Mostanság nem pörög a topik.
gizmixxx

Sziasztok!
Ági! Ha teheted, pihenj sokat. Gondolok Rád
Kata! CSatlakoznék az előttem szólókhoz :Boldog Szülinapot kívánok! :D Az átjárhatósági pedig remélem számodra kedvező eredményt hoz. Szurkolok!
Nóczi! Mi az a méhszájseb fagyasztás? Eddig nem látták, hogy van?

Cseka! Nóczi! Szerintem a május a ti hónapotok lesz! :D
Február! Szerintem, meglesz az a 4 tüsző, úgyhogy mindent bele!!!!!!
gizmixx! Hogy vagy? Mikor kezditek a következő kezelést?
Puszi nektek!

manoka
manoka71

Szia Manoka!

A május nem csak a mi hónapunk, hanem a Tied is. Májusban beindul a topik :lol:

Kép
cseka

Szia Cseka!
Tényleg igazad van, csak annyira megmaradt, hogy április 29-től lehet leghamarabb kezdeni, hogy nem tudatosult a május. De úgy van.
Képzeld, lehet hogy a férjecském nem dolgozik a négy nap alatt és akkor mi is kirándulhatunk. Ennek úgy örülök.
:D
Remélem Ti is elmentek valahová , hiszen nagyon szép idő lesz, ezt ki kell használni. Ja és az erkélyemen újra paradicsomot fogok termelni :D Nem hiszed el, milyen finom volt a tavalyi. Rem,élem az idén is sikerül. Elfér, mert jó nagy erkélyem van.

manoka
manoka71

Sziasztok! Pihenek is sokat, anyukám gondoskodik róla, reggel áthoz a párom,és utánna egész nap anyukám kezében vagyok!

Február hajrá a tüszőknek!

Kata, kiváncsian várom az eredményt, ja és mivel láttam,hogy köszöntenek, így én sem akarok lemaradni, tehát BOLDOG SZÜLINAPOT!

Úgy látok kevest vagyok itt,és máris eltűnik mindenki! Ejnye bejnye, így hogy kötöm le magam olvasással! :-)

Február ha gondolod priviben elküldöm a számom. És akkor a punkció napján, tudsz üzit küldeni, hogy mi volt! Jó?

Ági28

Manoka, ez tök jó. Olyan gyönyörű idő van, kiránduljatok egy nagyot. Mi is azt tervezzük a férjemmel. Ma este még megyek fodrászhoz, de utána indulunk Debrecenbe, a férjecském szüleihez. Csütörtökön és pénteken ott segítünk tapétázni, de aztán szombaton és vasárnap csak kirándulgatni fogunk és végre talán lesz valami emberi arcszínem:)

A bio paradicsom nagyon finom lehet, ügyi vagy:)

Kép
cseka

Ági! Hiányzol :( tudom, hogy most a pihenés a legfontosabb.

Cseka! Ha újra lesz pari, megkóstolhatod,addigra babásak leszünk és jól fog esni a friss, vegyszermentes paradicsom .

Grillázs, merre vagy te is hiányzol ám!
Este még lehet, hogy benézek, de ha nem akkor [color=red][color=red][size=18]Jó pihenést kellemes kikapcsolódást kívánok mindenkinek az elkövetkező napokban.

manoka
manoka71

Ági! Hiányzol :( tudom, hogy most a pihenés a legfontosabb.

Cseka! Ha újra lesz pari, megkóstolhatod,addigra babásak leszünk és jól fog esni a friss, vegyszermentes paradicsom .

Grillázs, merre vagy te is hiányzol ám!
Este még lehet, hogy benézek, de ha nem akkor Jó pihenést kellemes kikapcsolódást kívánok mindenkinek az elkövetkező napokban.

manoka
manoka71

Sziasztok
Ági
Tudom, hogy pihened kell, de azért hiányzol!!!
Ha erre jársz, nem mondanád el, hogy miket tettél azért, hogy sikerüljön megtapadni a babának?!

Gizmixxx
Hogy vagy?
Február
Szorítok!!!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!
Ági, az iwiwen találtam egy számodat, az érvényes? Akkor pénteken megy majd az SMS, mert az már biztos, hogy pénteken lesz. Sajnos nem vagyok elragadtatva, 2 van biztosan, meg még kettő kicsike (pontos méretre nem emlékszem, a 2 nagy 20 mm körül van, az egyik kicsi valamivel kisebb, a negyedik 10 mm)
Ha eljutunk a beültetésig, akkor egy darabig nem leszek, mert otthon még nincs net, de van SMS, meg lehet, hogy februáraput is rá tudom venni, hogy jelentkezzen be a nevemben.
Köszönöm a drukkolást, nagyon édesek vagytok, nekem nagyon sokat segít ez a fórum.
Remélem, mire visszajövök, grillázs is előkerül...
február

Sziasztok!

Próbálok követni mindent, nagyon picike sikerrel.

Ági: Jól döntöttél, hogy otthon maradtál. Most utólag, bár minden rendben volt, egy kicsit "csúnyán" nézek magamra, hogy a majdnem a kiírt időpontig dolgoztam. Jobban kénem az embernek vigyáznia, ha már sikerül a bébi!
Már a múltkor is akartam kérdezni, hogy X-i kerületiek vagytok? Én is!!!
Kozmetikust a Fogarasi úton tudok, a Nagy L. király úthoz van közelebb. A dokid a Bajcsyba dolgozik? Neve? persze csak ha publikus!

Pusza mindenkinek, sajna nem tudom, hogy kell lekicsinyíteni a képeket, ezért nem is tudom felteni. Esetleg leírhatnátok, ha tudjátok!

Kati
übi

Übi! A X. kerület melyik részén laksz, merrt elég nagy a kerület. Én a Kápolna téren lakom.
Jó hogy benéztél
Mesélj magatokról, mi újság veletek?

manoka
manoka71

Sziasztok
Most hallgattam meg a Hír Tv-n a Lombikbabáról a müsort. A lényeg, hogy előbb a vízit díjról lesz szó, és utána nyár közepétől Kb. a lombikról... De még semmi nem biztos, előbb a szakembereket is bevonják, mielőtt döntenének. Volt szó arról is, hogy van akinek az 5-7-11. beavatkozás jár sikerrel. És azokat akiknek természetes uton is lehet babájuk azokat ki szeretnék zárni a támogatotakból. Stb......

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szia Manoka71!

Akkor közel vagy!!!!
Én a Kőrösin lakok a barna házakban! Kb. 5 percre. Remélem megismerhetjük egymást, ha Te is úgy gondolod.
Roli beteg és Én is. Kaptunk orrcseppet, mellkasra krémet, és paxirasolt. Az orrából leszívni a váladékot a legnehezebb. Folyamatosan üvőlt a cselekmény közben. Köhécsel is, de hála Istennek nem egész nap, csak ritkán. Láza nincs. Ennyi!

Most láttam a híradóban, hogy 150.000.- aláírást gyűjtöttek a lombik érdekében.

Na sziasztok!
übi

Kedves lányzók, asszonyok, jelenlegi és jövőbeni kismamák!

Nagyon jó kikapcsolódást és pihenést kívánok mindannyiótoknak! Minden este olvaslak Benneteket, összeszorult a szívem, mikor Ági írta, hogy kórházban is volt a vérzés miatt, veletek érzek, és bocsánat, hogy nem írok olyan gyakran mint Ti, csak erőt merítek Belőletek, de tényleg szeretném, hogy mindnyájunkhoz ellátogasson a gólya végre, mint Ágihoz. :)

Február!

Gondolok Rád pénteken! Ne aggódj, a kevés tüsző egyben, általában jobb minőséget is jelent. Neked ez jön majd be, meglásd!!!!
albi2000

Sziasztok!
Most engedtek ki a kórházból, három napig kellett bent lenni. Az eredmény: alig átjárható, cérna vastagság szerűen ment át a kontrasztanyag...Nem is tudom, mit mondjak. Azt hittem, átjárható lesz...így nincs más megoldás, mint a lombik...Nem is tudom, hogyan fogom ismét kibírni a várakozással teli hónapokat. Márc. 27-én megyek apánkhoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani...

kata790313

Übi én is a Kőrösin lakom a barna 10 emeletesben! A 15.-ben. Te hol? :-) Ja és a Bajcsiban a Dr. Szécsényi István a dokim!
Manóka majd én is kérek a pariból ám! :-)
Kata sajnálom, de meglásd jön a lombik,és a bébi, vagy bébik!
Hogyhogy benn kellett lenni 3 napig?
Ja és ne beszéljünk vérzésről, csak pár csepp halvány rózsaszín valamiről, de én parázós vagyok sajnos! :-) Ja és konkréten nem voltam korházban, csak bementem megnézetni! :-)

A héten lehet, hogy többet leszek, mert valószínű nem magyek anyukámhoz, max 1-2 napot.

Ja Februárhiradó! KÉT PETIKÉR SIKERŰLT LESZÍVNI.

Ági28

Szia Ági!

Mi az 5-ben lakunk. Még nem láttalak, vagy nem ismertelek fel a kép alapján!
Találkozhatunk, ha úgy gondolod, most már otthon vagy egész nap.Írj mit döntesz!

Übi
übi

Tegnap láttuk az első gólyákat, és mindjárt hármat!
szikra

Ezer millió bocsánat és elnézést, de behalt a számítógépem és szervíz alatt van. ezt is egy ismerőstől írom, nem tudom mikor tudok legközelebb benézni.
Sajna elszállt minden a gépemen, táblázatostul, mindenestül, de szerencsére a rendszerben a babaneten megvan a táblicsku, szóval meg fogom tudni csinálni, de időt kérek. És még egyszer bocsi mindenkitől
grillázs

Sziasztok!!

Oké Grillázs, a lényeg, hogy jelentkeztél! :-)

Übi benne vagyok, találkozhatunk. Mi 4 éve lakunk itt, van két ebünk! Őket szoktuk itt a ház körül sétáltatni! :-) Majd egyeztetünk akkor. :-)

Ági28

Ági!
remélem, sokat tudsz majd pihizni, ilyenkor az nagyon sokat segít.
Azért kellett 3 napig bent senyvedni, mert nem engedett ki a gép(?), és így ugyi 3 napi kórházi díjjal is beljebb vagyok :shock:
Jó ez az új törvény és kórházi szabályozás, pláne így lombik előtt :( De ha 20 számla összegyűlik, akkor utána már nem kell fizetni!Hurrá!! :?
Arra tudna valaki választ adni, hogy mennyi ideig tart az, mire le tudják szívni a petesejtikéket???És lehet, hogy türelmetlenül hangzik(az vagyok), de mikor juthatok el odáig, hogy beültetésem legyen? :roll:

kata790313

Szia Ági!
Rendi, akkor egyeztetünk, pontosan időre viszitek a kutyusokat? Elsőre megpróbálnék igazodni az ebekhez, aztán meglátjuk. Tudod a személyes találkozáskor kialakult szimpátia...... :lol: :lol: :lol:

Kata790313
Szia!
Szeretnék neked válaszolni, de sajna nem tudom mihez képest :roll:
Pl:Amikor elkezded a gyógyszereket, és csak stimulálnak, akkor általában 14-16-ik nap a leszívás, de ez változhat. Utána attól függ, hogy mennyi petike termékenyül meg rendesen. 4 vagy a fölött lehet továbbtenyésztést kérni, alapból kb3nap, tenyésztéssel több. Ezt sajna nem tudom pontosan, mert nekünk 3 maradt. Amúgy a tájékoztatón elmondják! Szóval, egy hónap alatt lezajlik, olyan mint egy normál terhesség (peteérés, termékenyülés, vándorlás, megtapadás), csak segítenek kívülről. Remélem jól írtam. Bizti a többiek napra készek, és leírják Ők is. :oops:

És most megpróbálok egy Dévais képet feltenni, ha sikerül teszek még fel Rolandról külön:
Nem engedi, túl nagy! Légyszi segítsetek, hogy kell lekicsinyíteni!!!!
übi

Szaisztok!
Übi benne vagyok a találkozásban , majd egyeztetünk.
Kata!
Ha a műtére gondolsz az attól függ kinek hány db tüszője van de kb:20-40 perc lehet. Ahhoz, hogy odáig eljussál viszont apánk által kért negatív leletekkel kell rendelkezni, majd ezt követően kezdődik a stimulálás(a petefészket több tüsző érlelésére serkentik) majd a középidő táján (figyelembe veszik a normál ciklusodat) punkció és utána 2-5 nap múlva a beültetés. Ja és irásban és szóban is tájékoztatnak a kezelés szövődményeiről, a gyógyszerek mellékhatásairól, veszélyekről. A szóbeli tájékoztatót az intézetben előadás formájában tartják. Hát dióhéjban ennyit, de amint látom márc.27-én úgy is jelenésed van apánknál és ő hidd el mindenre felkészít. Igazán ő tudja megmondani, hogy mikorra tud bevállalni,Egy biztos, ha a stimulálást elkezded, onnantól kezdve már pörögnek az események. Gondolom már várod, hogy elkezdd.

A stimulálást a mensi 5 napjától szokta apánk elkezdeni. ezért kell előtte szólni ha meglátogat a mikulás. Próbálj megnyugodni, tudom könnyű mondani, de várjuk meg mit mond a doki.:D
puszi

manoka
manoka71

Manóka, Übi!
Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást! :D
Klassz, hogy nem kell hónapokat várnom(én valahogy teljesen arra gondoltam), és mivel már minden leletem meg van, remélem, hogy hamarosan kezdődhet a program!!!
Február! Nagyon szorítok!
Ági, Cyprus, mi újsi?Szikra, hogy vagy(tok)? :)
Grillázs, hiányzol a topikból, sajnálom, hogy a géped elromlott! :?
Mindenkinek szép hetet, és ahogy Micimackó mondaná:Boldog hétfőt!!!

kata790313

Kép

kata790313

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: