Eni
Hű Eni, szombat délelőtt megyek CTG-re, nagyon izgis, ha tényleg szombat lesz! A hó nem esik, de délelőtt azt hittem már jóslóim voltak úgy rúgott a drágám! Oh, szegény anyós, nekem a nagynéném kérdezi, hogy miért kell nekem ellenkeznem a Kútvölgyiben (természetes szülés, vödör, stb…),pedig ő nagyon felvilágosult csaj, sajnos ezek a rossz szüléseik berögződései „Jobb azon túlleni, te is megszülettél valahogy fiam….” Típusú dumák, ki vagyok tőle. Sztem vele foglalkozz a legkevesebbet!
Gabbó
De vidám az a vonalzó alul, az is szép hogy egyáltalán benézel, aztán majd írjál, milyen a 2 gyerekes mamarabszolga sorsa!
Ancsa
Küldj valahogy némi infót, szétizguljuk magunkat!
Jube
Ne keseredj el, ha tényleg nem akar szopizni tovább, ez is sokkal több, mint amennyit mi kaptunk anno! Hát jelentkezz akkor h mit mondott a doki, meg a védőnéni.
Kriszta36
Küldtem privit, szólja ha átment! Nekem nem jött át semmi! Ez a fázik duma a Kútvölgyiben, tényleg röhejes!!!!! Biztos meg kellett valahogy indokolni az inkubátor beszerzést anno és ezért találták ki!
Mtünde
elküldtem a mailcímedre az infót
Ildi35
Sztem már ez is sokat használ, hogy nekünk elmondod. Olyan rohadt frontok jönnek-mennek, h sztem ezt nem bírják a gyerkőcök. Én egyik este ráordítottam már az édes a kislányomra: Tünj innen, anya dolgozik (disznó vagyok, netezni akartam) és 5 percig hagyjatok békén, menj apádhoz!!!! Egész nap velem vagy, mej mist apádhoz. Használt! 5 percig. Ez egyre inkább így lesz, ha otthon maradsz vele. Ha visszamész dolgozni és ő bölcsibe azért akkor jobb lesz picit, apa is jó lesz neki néha

. Nem szeretsz tornázni véletlenül? B.örsről jár min 3 csaj a Kondorosi Tornacsarnokba tornázni. Délelőttönként 10 órától mindig lehet hozni a gyereket, lerakod a földre egy pokrócra magad mellé (van polifoam) és először persze csak mímeled a tornát (inkább dumcsi) de aztán még használhat is. A Keddi-Csütörtöki órák végén Petős éneklős gyerektorna van. A gyerkőcök is imádják. AMiót aideköltöztünk én „minden” kedd-csüt járok, de most már nem merek hogy ilyne kis verébszívű Bebém. Menj el nyugodtan egyszer (az uzsoda mögött az Érem utcáról van a bejárat) megnézni, óra közben is lehet. Az is jó kis pletyó hely és még sportolsz is. Kell vmi más is, mint otthon lenni.
Marcsi
Ment a privi. És azt akartam kérdezni, hogy a nagymamád (a Móricz a lánykori neved?), vagy vmelyik nagymama korú rokonod nem lehet a férjem nagymamája, aki már sok éve meghalt (a Jászkarajenői temetőben van eltemetve) és azt hiszem Karán is élt vagy Cegléden? Édes akisfiad, és sztem jobb minél előbb megszoktatni a családot, hogy néha vegyék át a feladatokat, persze Olicskával én is elég későn kezdtem, de csak azért mert én nem fejtem, nem volt tejci a hűtőben és persze féltem hogy éhenhal a kis drága, míg mama odavan

Gratula a rokonnak, 4 kiló felett, akárcsak Olicska, az szép súly!
Steffi
Mamarabszolga netezik, ölében a kis uralkodóval?
Barimami
Jó régen nem olvastak, sztem ne adj kúpot előre, nem mindenki lázasodik be. Olicska egyszer sem lázasodott az oltásoktól. Vödörrel már megbékéltek talán, a tanfolyamon a csecsemősnővér azt mondta, hozzam, legalább kipróbáljuk még sosem használták, akár elsőre rögtön születés után is lehet abban fürdetni. Áztatni így sem fogjuk. Ha elfertőzödik azt folyóvízzel is elkövethetik, ezt ő mondta! De vidám a bepancsolóskép!!!! Gyönyörű a kisfiad!
Ja lányok, és egy ötlet: Mi kb egy éve költöztünk a XI. kerületbe!!!! (egy lakópark plusz a közelben egy kis panel lakótelep), és egy csomó gyerekes anyuka van! Tavaly nyáron klasszul összehaverkodtunk és minden hónap utsó péntek estéje anyanap. Mindig valaki küldi a körSMS-t és lemegyünk fürdetés/vacsi után egy közeli étterembe: evés/ivás/dumcsi. Hajnal 1-2-nél előbb sosem megyünk haza! 5-6-an mindig vagyunk. Szóval ez a panaszkodós nap nálunk, ha éppen arra van szükség. Pasik már megszokták, a heti 1 focijuk/sörözésük mellett ez ugye semmiség. Tanulják meg egyedül letenni a gyereket aludni! (Olicska 2 éves koráig szopizott, de a csajbulit hamar megszokta, esti cicizés után futás és éjszakaira hazaérés.)
Ha Bebével túl vagyunk az első nehézségen én szívesen összejönnék veletek is. Talán kereshetnénk egy olyan helyet, ahova a legtöbben el tudnánk menni! A többiekhez pedig ellátogatunk!
Ja és mis is IKEA fun-ok vagyunk, sajnos én hetente legalább 1szer ott ebédelek, amíg Olicska játszóházban van. Sajnos közel van, jó a kaja és mindig van valami filléres, visszautasíthatatlan ajánlat. Különben pedig nagyon sok jó ötletet loptam már onnan. Sok mindent lehet mondani, de sztem a tervezők sokszor nagyon ötletesek, ha a kivitelezés nem is 100-as néha.
Talizhatnánk egyszer-egyszer délelőtt ott is, ha már kúsznak másznak a kicsik!