Sziasztok!
Ezt nevezem! Ez aztán a termés!

Minden baba ilyen jó volt, hogy hagyta Anyucit írogatni!
Tök jó hogy ennyit írtatok!
Flipflop? Hú, sajna én sem tudtam hirtelen, hogy mi lehet ez
Manóka,
Ez jó! Télis sport eszköz! Ezt tetszett!!!
Gabboka,Aranyos vagy! Puszika
Kriszta,Neked is köszönöm a biztató szavakat! És sok puszi!
Eni,És ma hogy érzi magát a férjed? Felkészült már?
Sikerült vérnyomást mérned? Beengedett a szomszéd? Otthon volt? És mennyi lett?
Yahoo-s emilt ajánlom, az elég nagy és megbízható! Ott csinálj egy újat, ha van hozzá kedved. Én a freemailt nagyon nem szeretem.
István vett vérnyomásmérőt?
Kár
Akkor nem látlak!
Cukorfalat,
Köszönöm a privit!
Voltál már bárányhimlős? Mert akkor nem veszélyes!
Dóra,
És mit tanulsz?
Monacs,
Én is bejelöltelek!
Az akkor tényleg jó lesz, ha úgy alszanak majd a babák, ahogy a könyvben meg van írva!
Mi az a zöld bigyó ami megmaradt?
Cancan,
Vigyázz magadra! És gyógyulj meg minél előbb!!!
Ezzel én is így vagyok, és ha fázik a lábam, akkor pisilni kell!
Lilluska,
Ez nagyon kemény! Egy gyerekorvos ilyen?

Minek megy az ilyen orvosnak!

Igazatok van, tuszkoljátok csak be a kocsiba! Szóljatok ha kell és megyünk segíteni!
Borzasztóan sajnálom a gyerekeidet! Sok, sok egészséget kívánok nekik, Neked és a férjednek meg kitartás!
Valentina,
Látod nem kell elkeseredni előre! Minden rendben lesz, és tessék sokat pihenni!
Steffi,
Hát azért indították meg, mert azt akarták, hogy rendesen szüljön, de aztán mivel baj volt, jött a császár.
Veronika
Gratulálok a szigorlathoz!
Zsófi
De látszik a szám! És nagyon édes ez a kép!
Barbi,
Sokan csak azt írták, hogy szépek a babák és a mamák is, és ebbe Dani is beletartozott! De én nem tudtam kihagyni, és mivel egyenként olvasok el mindenkit, miért ne dicsértem volna meg, ha annyira édes!
Merci,
Ez jó ötlet, ez a negyedelés! Köszi az ötletet!
Mano4,És mi volt a vacsi?
Én a reggelit kapom ágyba, vagy szuri előtt vagy szuri után.
ár Babóka is tudja, hogy ébredés után ha kiülök az ágy szélére jön Apa és beadja a combomba a csúnya szurit.

és ez szülésig így lesz, és lehet utána is egy ideig! És már ott rugdossa a pocakot, hogy nem kér szurit. Aztán utána változóan reagál, hol bealszik, hol meg beindul rá!
Olyan ügyes a férjem, és szegény mindig olyan szomorú, hogy fájdalmat okoz nekem, de hát azért ez így jobb, mint ha minden nap mennénk a kórházba beadatni!
Lányok!
Szorítsatok, hogy holnap is minden rendben legyen a vérképpel, mert ugye karácsonykor azt mondta a Hematologus, hogy 2 héttel a császár előtt be kell feküdjek (és az elvileg holnap lesz), de múlt hétre annyit javult a vérkép, hogy ezt nem mondta, így nem is viszek cuccot, mert azt mondta csak vizsgálat lesz! Remélem minden rendben lesz!
Holnap nem jön senki Ctg-re?
Jó éjt!
Puszi
Ancsa