ÜbiKati ari vagy , tényleg nem írtam Liziről
nem titok, tudják itt a többiek is a szitut more or less sztem...
szóval! alapjában véve a körülményekhez képest nagyon jól van, nagyon okos kiscica és nagyon szépen fejlődik.
most ezt nem részletezem, mert ami nekem szép fejlődés, az belőletek azt váltaná ki hogy "jézusom, szegény! de jó h az én gyerekem nem ilyen"
... amit teljesen megértek, mert nekem is idő volt, mire idáig eljutottam, hogy tudom a dolgokat a helyén kezelni, és már nem érzek gombócot ha meglátok egy egészséges gyereket, meg azt hogy a kortársai már hol tartanak, vagy a fele annyi idősek mint ő....
megtanultam úgy nézni a dolgokat, hogy Ő van, Ő saját magához mérten értékeljük a világot!
de hiszem hgy mindenkinek így kéne tennie, függetlenül attól hogy egészséges vagy sem a gyereke.
nekem nagy ejnyebejnye járt a múlthéten, mert én nem hittem el h a kiscicám már ennyire okos, hogy mindent gyakorlatilag megért amit mondunk neki, csak több idő kell a "végrehajtáshoz".
a fejlesztős órán játszott Bogi olyat vele hogy fogd meg a kezed, lábad, etcetera.... és mindent csinált!
én meg ámultam, hogy Bogi, ez most szted szándékos?
Ő meg "lecseszett" hogy milyen anya vagyok, amikor sokszor inkább beleképzelnek anyukák dolgokat én meg a tényt nem hiszem el....
valszin őrület óvatos lettem és berendezkedtem egy rosszra védekezésképp az idők folyamán.
de mióta ezt próbálom félretenni és nézem a mackót, be kell látnom mekkora egy hülye vagyok, mert igenis rengeteg dolgot TUD.
szóval így vagyunk mi
ui.: most épp itt hempereg mellettem az ágyban, ma lusti napot tartunk, olyan csúnya az idő is, szóval hancúrozás lesz asszem!