Juci
Annyira örülök a jó hírnek. Most este nagyon elszomorodtam, mert rossz érzésem van (a saját ügyemmel kapcsolatban) de örülök, hogy benéztem, mert legalább Te jó hírekkel szolgálsz.
Aki ért hozzá, az elmondaná nekem a nyaki redőnek mekkorának kell lenni, és mindaz, ami a Juci babókájánál nem felel meg, az mire utalhat? Mivel én még soha nem jutottam el idáig, fogalmam sincs ezekről a dolgokról.
Azt hiszem nálunk a Progi injekció hiánya végzetesnek bizonyult. Pedig a párom azt mondta, h kimegy Ausztriába és hoz nekem, de úgy tudom nem is gyártják, tehát hiába ment volna. Legszívesebben már nem is mennék holnap. Már elég volt a kudarcokból és a fájdalomból.
Most mindenki majd írja, hogy ne adjam fel, meg blablabla. Nem kell tudom a kötelező szöveget..... Csak tegnap minden más volt, a melleim, a hangulatom, a közérzetem és gondolom azért ez nem véletlen. Most holnap megint egész nap sorban állok, utána ülök azért, hogy hazafele sírhassak.
Csak tudnám a miértet, akkor könnyebb lenne. Megpróbálnék változtatni rajta, vagy meggyónnám a bűneimet, vagy mittomén.