Simineni: Örömmel olvastam, hogy Szandi önbizalma visszatérőben

Töltike: De jó, hogy jól sikerült a múlt hétvégétek! Mi, anyák már csak ilyenek vagyunk, jól esne egy-egy "gyerekmentes" nap, ha meg megkapjuk, nem bírunk magunkkal, úgy hiányoznak a gyerekeink

Dínó-mama popsikrémjén jót nevettem, tiszta jó, hogy ilyen leleményes vagy!

Rkata: Jó kis party lehetett nálatok!

Vincus nagyon ügyi és aranyos!!
Koko: Nagyon boldog születésnapot kívánok, bár 2 nappal elkéstem... A lányok csodaszépek!!
Ggabszi: Édes a sapis lánykád! Nagggyon fiús ez a hétvége? Nem mehettetek volna Ti is velük? (Na persze, ha így többet bekukkanthatsz ide, nem is baj, hogy maradtál!

Obea: Hú, nem bírom követni ezt az iramot!!!!! Szuper ügyes már Gréta! Mi meg örülünk, hogy Veronika szép lassan elkezdett mászni

Tirza: Rápillantottam a vonalzóra és nem akarom elhinni, hogy Matyi már 5 hónapos!! Most volt, hogy megszületett és igzultunk értetek... Most meg már huncut, eleven kiskrapek vigyorog ránk a képről!

Mi jól vagyunk, erre a hosszú hétvégére lejött hozzánk anyukám is, aminek nagyon örülünk

Még egy örömhírem van: Vivien elkezdett verseket, mondókákat mondani! Tudjátok többen, hogy ebben is le volt maradva és komolyan aggódtam már, hogy 5 éves és egy 4 soros versike is milyen gondot okoz neki. Na, most már kezdhetek emiatt is megnyugodni, mert úgy tűnik, beindult

Mindjárt hozok képeket is! Puszi!