2006.05.10 21:05
2006.05.10 21:08

2006.05.10 21:10

Csupan: leszakitotta Mamaja szaritokotelet, lehorzsolta a kezerol a bort, beesett az asztal ala kajaidoben es elutotte bicajjal a Dedijet
Szoval a beteg lurkorol ennyit
A nagyszulok meg tenyleg szuperek, barmelyikre ra merem bizni Gyuszkot es o is imadja oket
Vegulis csupa majd' 2 meter magas es 100kg, sportolni mostanaban nem szokott, szoval idealis volt neki a foci...
De ugy nez ki eddig, hogy nem szakadt a kulso szalagja a terdeben, a keresztszalag meg nem latszik, mert gyulladt az izulet.
2006.05.11 06:32
, ráadásul két napon át minden délután/este leszakadtunk a netről.

Azt hiszem azért egy kutyával sokkal kevesebb macera lett volna
Tündéri lehet Oli
Figyeld meg sokra viszi még ez a gyerek ilyen beszélőkével és charmos külsővel

, már nagyon várom, hogy találkozzunk! Jó lehet, hogy már ilyen kis önálló! Gratulálok a véreredményedhez!
Remélem gyorsan átfut rajta és nem viseli meg nagyon!!!!! Drukkolok!!!!
Sok-sok gyógypuszi!!!! 
Nagyon fontos szerintem, hogy az ember ne idegeskedjen! Valahogy megérzik a kicsik, hogy te most azt szeretnéd, hogy gyorsan elaludjon, hogy izgulsz és még kevésbé alszanak el! Én nagyon szeretem ezt, hogy odabújok manócskához, simogatom ő megissza a tejcsit és már alszik is!
Viszont most már elkellene kezdeni napközben is az ágyikóban altatni, nem tudom ez is ilyen simán megy-e?
Nagyon remélem, hogy nem állandósul a rosszullétem! 2006.05.11 07:30
Nagyon tetszett neki ahogy apa festett, így aztán kitalálta, hogy ő is segít és fogott egy grafit ceruzát, amivel nekiállt "kifesteni" a gyönyörű narancssárga falat! Szerencsére mosható a festék, de amikor megláttam a "művet" a lélegzetem is megállt! Nem hiszitek el, de most szólt apa, hogy ismét összeírta a falat
2006.05.11 07:36
2006.05.11 08:50
2006.05.11 12:50

Nagyon gyors gyógyulást kívánok. Neked meg kitartást. A találkozón meg majd jól felvidítunk

NEm itten felvágni az idegen nyelveket beszélő gyerekeddel
Édes lehet ahogy a pincérnek int
Aztán leshetsz, hogy neked is csak integet aztán rohanhatsz a kajával
Annyira jó érzés amikor bújnak, puszilkodnak. Én is azt vettem észre, hogy egész jól el van Olivér mostanában "egyedül". Igaz sokszor szólít, de meg is nyugszik ha meghallja a hangom. 
Meg hát a csínytevései

Én azon haltam be amikor Melindáéknál voltunk akkor Marcika a kaját kunyizta

) 2006.05.11 13:02
Édi lehet, ahogy becézget mindent és tényleg nagyon okos a korához képest!
Örült Neki? Gondolom gyűjti majd őket, hogy majd dicsekedhessen, legalábbis mi így voltunk vele a húgommal
Még a levelem írok egy keveset Marciról
De megértem, hogy fontos programotok van. Szurkolok, hogy sikerüljön valami pótovit találni Gyuszkónak!
Mikor tervezed a nődokilátogatást?
Remélem a második próbálkozását is skerült eltűntetni.
Köszönöm!
Sok-sok puszit küldök Nektek!!!
Sajnos a cég, ahol dolgozik (és ahonnan én is szülni mentem) felszámolás alatt van, "várják", hogy mikor küldik el őket (2 évvel a nyugdíj előtt), pluszban temérdek munka hárul rá már pár hónapja. De most kiíratja magát legalább 1-2 hónapra táppénzre, mert már az ő puttonya is tele van. Hát még így sem vagyok teljesen nyugodt, de reménykedem, hogy javul a vérnyomása.
Imád kinn a kertben locsolni és ma délelőtt is a kezébe nyomtam a locsolótömlőt, hogy locsoljon, amíg én elpakoltam a játékait. Mire mentem volna Hozzá, hogy elvegyem a tömlőt, frankón lelocsolt
Próbáltam elvenni a figyelmét és valahogy megközelíteni, de még kaptam két adagot: ahogy közeledtem Felé, rögtön felém fordította a tömlőt és locsolt rám, természetesen óriási kacagások közepette. Persze én is csak röhögni tudtam
Nagyon élveztük mindketten
2006.05.11 13:06
Tudom,hogy Neked is nagyon rossz most.Most már gyorsan meggyógyul,átestek a legnehezebben. 
Kár,hogy nem írtam meg.No,milyen szerény vagyok ma.
2006.05.11 13:11

Díszdobozba tette.
2006.05.11 13:21

Elképzeltem ahogy húsgombó lelocsól!
2006.05.11 13:38
Annyira édes az asztalkájánál
Pusszancsot küldök Neki, de hatalmas cuppanósat!!! Nem eszi a zsírkrétát? Marci nagyon rákapott. Kb. 1 hónapja rajzolgatott, ott voltam mellette, de hirtelen a mosógép mosás közben ijesztő hangot adott, én pedig kirohantam a fürdőbe. Persze a gépnek semmi baja nem volt, viszont Marci befalta az alig 15 másodperc alatt az egyik zsírkréta negyedét és még vigyorgott is hozzá, mintha ízlene Neki
Anyunak rajzoltattunk Vele (megrendelésre
) a héten egy gyönyörűséget, de még hogy ott voltunk Vele Gáborral mindketten, még így is leharizott egy picurit megint a krétából.
Hát elhiheteted, hogy a szomszéd csajszi is furán nézett rám, ahogy röhögök a gyerekre csuromvízesen
Nekem nincs jogsim, így Gábor is jön, nem küldöm haza, mert mire hazaérne, fordulhatna is vissza... Ja meg jön a két gyerek is
Drukkolok, hogy találjatok valakit, aki normális és nem utolsó sorban megfizethető!
2006.05.11 17:07
Majd kitalaljuk addig
Kata, valdd be, hogy imacc velem autozni

(szereny en..
)
Aztan meg egyutt
Mondjuk nalunk ez azert tud/tudott mukodni, mert Gyuszko mar eleg nagy volt az egyedul furdeshez.
2006.05.11 20:51
Falra firka
Amúgy én is detto ezzel a módszerrel akarok majd próbálkozni meg hát multkor is így aludt el. Különben tudom, hogy menni fog, csak nagyon el kell szánnom magamat! Azért a könyvet mindenféleképp elolvasnám!
2006.05.12 20:10

Hát nálunk találna Norbikád, nem is keveset
Fittnesz terem
Na ez egy jó hír. Irigyellek, hogy ilyen elszánt vagy. Igaz nincs is olyan úszógumid mint nekem
Kiváncsi vagyok az ugrálós cipőre, amikor a tv-ben láttam egyszerűnek tünt. Gondolom ha felvenném már nem lennék ilyen nagyszájú

Lélekben veled vagyok! Én is nagyon elkényelmesedtem. Nem is tudom már, hogy hogy bírtam régen az állandó éjszakázást, az állandó üvöltést........ Na most, hogy jól lelombzoztalak, megyek is

2006.05.12 20:58
2006.05.13 07:40
Ez olyan furcsa, hiszen napközben semmi nem látszódott rajta, olyan jókedvű volt
! Drukkolok nektek!!!!! 
Még jó, hogy ilyen jó a reflexed!!! Remélem jól érzitek magatokat apánál
Hidd el, akkor amikor az ember benne van sokkal könnyebb minden
Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy alszik majd mint egy kisangyal
Addig pedig először Vivust fürdettem, aki örömmel segédkezett a tesó körül!

Hogyha nem leszek jobban, Gigi bevállalta, hogy nálluk összejöhetünk! A térpéket azért küldöm, hátha... 2006.05.13 08:30
2006.05.13 08:36
2006.05.13 17:13

Nagyon okos és ügyes, biztosan sokat foglalkozol vele! Gondolom egész nap szórakoztatt valamivel!
Remélem elmúltak már a tegnapi baleset-sorozat eredményei! Õ jól alszik? Nincs vele god az elalvásnál?

2006.05.13 20:45
Most abba is hagyom, mert most még sem ülni, sem rendesen feküdni sem tudok (hanyatt fekve nyomom a csontot, oldalt fekve pedig a gyomrom szándékszik a tüdőm helyére férkőzni).
Neked kitartást a rosszullétekhez! 2006.05.14 08:16

2006.05.14 22:07
Lehet,hogy az Évi által említett masszázs valóban segítene. 
2006.05.15 11:39
2006.05.15 12:07
Épp tegnap beszéltük Viktorral, hogy mennyire más lesz ez a mostani találkozó mint az egy évvel ezelötti. AKkor a legnagyobb mutatvány az volt, hogy Olikám felült egyedül
Most már nem csak feküdni fognak egy kupacba

Kutyakaka

Vajon egyszer eljutunk e odáig, hogy a kedves gazda összeszedi a kutyája után a sz@rt??????
Ez a padlás feljáró tényleg nagyon ijesztő lehetett. A barátnőm kisfia (most lesz két éves) a nyitott ablakban állt az emeleti szobában!!! Gondolhatod..... Õ sem mert megnyikkanni sem.
2006.05.15 13:09
Látom,azért szeret annyira motorozni,mert már Apáéra "gyúr".
Mióta gyerekeim vannak,többször éreztem már úgy,hogy na,most kapok infarktust!
És még mi lesz ezután... 2006.05.15 13:23
2006.05.15 13:29
Ennek ellenére gyors kipöttyösödést Olikának!!!
Aztán felvilágosítottam, hogy topiktalinak még "csak" a második lenne, meg ugye volt Olikám szülinapja
Mindenesetre köszönjük Nektek
Az alvós képen komolyan mosolyog??? Megértem, hogy miért kedvencek azok a bizonyos képek
Látom, nem hiába van oda a saját motorjáért, ha már a nagyhoz és az autóhoz is szoktatva van
Norbika is tekergeti az autóban a kormányt? Mert Marci ezerrel tekerget, ha Gábor odaülteti
Marci is meglep néha a rendrakásával, néha csak lesek, persze legtöbbször mondjuk Neki, hogy tegye vissza azt a bizonyos valamit, és örülünk, ha meg is teszi, de a legnagyobb meglepetés az, ha magától rak valamit a helyére
Viszont a nem alvós éjszakátokat nem irigylem. Na ettől félek én, hogy fogom én ezt madj bírni?!
A kutya gazdájának az orrát dugnám bele...
De én is leszek még fitt!!! Nagyon elhatároztam, hogy Ketteske megszületése, szopija után újra emberi formát próbálok magamnak kölcsönözni!
Marci nálunk a hapcira hajszálja a hapi és a hapa kifejezést
Ha trüsszentünk rögtön jön a válasza, erre mi mindig megköszönjük Neki
Marcikámat sajnálom megnyírbálni, annyira édesek hátul a fürtöcskéi, meg egyébként sem tűnik túlzottan loboncosnak
, amikor majd fáj a derekad, vizesedsz, a hasad rendesen útban lesz! Ugye, milyen klassz
Bocsi, de kínomban csak ilyen hülyeségek jönnek ki belőlem, mert nekem is egyre terhesebb az állapot, de lesz ez még így se és vissza fogjuk még sírni, hogy de jó lenne még egy picit terhesnek lenni, hogy érezzük a Babócát odabenn
Puszi Neked!!!
Tényleg mennyi korkülönbség is van kettejük között?
Ahogy írtam róla, utána még azért tartott 1-1,5 hetet, aztán egyre jobb lett, kevesebb lett a sírás, a hiszti. Pl. nem adtuk rá a köntösét a szobában, ahogy leöltöztettük és vittük le a fürdőbe, hogy ezzel se emlékeztessük, hogy mindjárt jön a fürcsi, meg egyéb trükköket vetettünk be és szerencsére az egri út előtt minden helyre jött. A legnagyobb ajándék, hogy az idegen környezet sem kavart be
Most szent a béke, kivéve a heti aktuális hajmosást, mert akkor ordítás van még mindig.
Annyira kíváncsi vagyok már Rá is
Skacok jól vannak? Egészségesek?
Látom, szinte ahány ház annyi szokás
, így majd valahogy mi is kialakítjuk a sajátjainkat! Szentírás ezek szerint erre sincs
Komolyan úgy érzem, hogy a hétvégi (idegi) pihenésem /Gábor nagyon sokat segít ilyenkor a Törpe mellett/, kb. 2 óra alatt elillan már hétfőn délelőtt. No nincs több panasz, mert ennél csak nehezebb jön, úgyhogy "kiélvezem" ezt a laza 3 hónapot, ami még hátravan! 2006.05.15 14:52
Gondolom, hogy már nem érezni a szuri hatását. Olyan hihetetlen, hogy nemsokára szülni fogsz.... 
Emberek vagyunk vagy mi???!
Példáúl most hétvégén katasztrófa volt ahogy viselkedett. Ez a típikus sapka esete. Ha volt rajta sapka azért ordított ha nem volt, akkor azért
Ilyenkor próbálok felülkerekedni az emberi gyarlóságomon, és kedves hangon szólok hozzá. Eddig még sikerült. TEgnap este fürdésnél példáúl olyan szinten ordított, hogy már levegőt is alig kapott, rángatta közbe a fejét...... Elég horror látvány volt. Nem sír gyakran de ha igen akkor belead apait-anyait.....

Este elolvasom, hátha addigra regenerálódnak az agysejtjeim.

2006.05.15 16:59

2006.05.15 21:11
Annyira édes pofa Olika, meg kell zabálni mindegyik képen!!!!!!! 2006.05.15 21:27
A pacikhoz,természetesen.
És ahol nem bír kiszállni a homokozóból!!!Ne áruld el Neki,de nagyon jót nevettem!
Az enyéimnek is volt mindenhol,még a szájuk belsejében,fülükben,orrukban is.
2006.05.15 21:59
De egesz jol allunk mar
Nagyon jol beszel, vegigsorolta Dia utan a neveinket, puszit osztott, es nagyon jot hancurozott a 3 lurko az agyakon
Ime az eredmenye:
De delutan is kint ultem, es melo kozben felugyeltem rosszcsont lurkoimat

Hat en nem vallalnam
Az uj modi a soder (keriteshez vettuk ugye).. hat ma 2 adag ruhat mostam, de egy felmaroknyi kavicsot szedtem ki a dobbol utana, mertugye a fiuk abban masznak, dobaljak stb.
2006.05.16 15:20
De én és gondolom Te örültél volna neki a legjobban, ha még mindig a szuri lett volna.
Ilyenkor annyira kíváncsi lennék, hogy mi a túró bajuk van.
Ahogy visszatottyan a homokozóba, hát haláli
A sarazósra azt hittem, hogy int egy pá-pát a kiscsákó
Apaszeretgetős
Millió és millió puszit küldök Nektek és különösen Lilikének!!!!
Haláli a prücsök
fülecskéjét!
2006.05.16 16:14

Viszont tegnap délután egy kis mese, simi után szépen elaludt az ágyában! Ma már ez sem sikerült!

A többi is óriási, ahogy dolgozik ez a kis légiós!
Remélem ti legalább már jobban vagytok!!! 
Régebben írtad, hogy jó sokat híztál a terhességek alatt, hogy tudtál még is ilyen jól lefogyni (persze ez most nekem nem aktuális, de majd
)
, másrészt utálom, hogy nem lehet telefonálni, márhogy ők sem tudnak, így négy napon át fogalmam sincs mi történik a gyerekeimmel! Õk pedig még soha nem voltak csak 1-2 napig távol, akkor is mindennap beszéltünk! Ráadásul mindkettő sirdogálva ment el, hogy hogy fogok majd hiányozni
, meg a motorosokon, meg az autóson, meg....
!!! Remélem jól vagytok!!
2006.05.16 17:12
De inkább tovább nem vígasztallak, mert ez nekem most valahogy nem megy.
Mindenesetre drukkolok
2006.05.16 18:16
, inkább valamiféle szarkasztikus humor csengett ki a levelezésünkből, hogy egyikünk ezért nyavajog, a másik azért!
2006.05.16 20:44
2006.05.16 22:42

Mindig vékony voltam,kivéve a két terhességet.Hogy lehet lefogyni utána?A titok:a stressz.
Komolyra fordítva:mindig is kifejezetten sovány voltam.De azért biztosan közrejátszik a kialvatlanság is.
Olyan kis markáns arca van,látnád most,kopaszon!
Tápszert issza?
2006.05.17 09:39

2006.05.17 11:28
2006.05.17 12:36

Adeno vírusra gyanakszik. Bár azt is mondta, hogy nagyon kanyarós pöttyöknek néznek ki. (most az ellen kapott oltást) AZt mondta, ha rosszabbodik akkor vigyem be a Lászlóba, hogy mondják már meg, hogy mi ez. SZerencsére már jobban néz ki az öregfiú. Megkérdeztem a kullancs oltást is. Õ viszont csak 4 hetente olt gyerekeket. Tehát most várni kéne egy hetet, hogy egészséges legyen, utána kapná az elsőt. RÁ 4 hétre a következőt. Viszont a második egy héttel a nyaralásunk elött lenne. Így ezt nem mertem bevállalni. Nem szertnék a tengerparton azon rettegni, hogy mi baja lesz. Augusztusban viszont kapja a 18 hóst....Úgyhogy szeptemberben adatom be neki. Rákérdeztem a bárányhimlőre is. Azt mondta, hogy addig ő is ellenezte, míg három éve, két kis betege be nem került a kórházba emiatt tüdőgyulladással. És mivel Olikám ilyen érzékeny az élő vírusokra(gondolom csecsemő korban mással oltották őket)mindenképp beadja majd neki. 
Hol láttál magadon sonkát??????? Anyám!!!! Ha rajtam ennyi sonka lenne
2006.05.17 13:12
2006.05.17 13:23
Méretei alapján mennyi idős?
Van ennek az oltásnak valamilyen mellékhatása? Fosi, lehet hogy ettől van? Drukkolok, hogy csak ijesztgessen Norbika a fosival és ne legyen semmi komoly.
Én majd 27-én bemutatom, mi az a sonka
Remélem, tényleg mindkét lurkóm jóalvó lesz. Az a bizonyos remény... Nem írigyellek a kisfickóid alvókája miatt
Még a szemecskéi is duzzadtak egy picit. Pláne a jobb szeme alatt tegnap este valszeg még egy szúnyog is megcsípte, így az még emiatt is duzzadt. A múlt héten vittük volna, de akkor meg szépen kitisztult a pofija, de sajna most már a testén is ekcémás foltok vannak, pedig már egy jó ideje teljesen elmúlt Neki. Most már tutira a tejtermékek miatt van, így vagy a tejcukorra, vagy a tejfehérjére allergiás. Tutira ez a rohadt oltás kavarta meg az immunrendszerét, mert azóta van így megzavarodva a bőrikéje
Mi a túrót fogok csinálni, ha a tejes cuccokra allergiás? Eddig és még most is úgy szereti a joghurtot, krémtúrót stb.
Minden este fürcsi előtt, csupaszon ráülteti Gábor (már csak Õ fürdeti, én közben pihenek), és eddig semmi, de tegnap megvolt az első eredményünk
Máskor volt olyan, hogy ült a bilin, semmi eredmény, aztán a kádba rögtön csurgatott egyet
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint