Itt vagyok ám én ís olvasgatlak benneteket folyamatosan,csak már írni nincs ídőm!4Ha meg lenne akkor éppen foglalt a gép!!
Juc!!
Én is ugy tudom,hogy kötelező bizonyos ídőkőzönként megjelenni tanácsadáson mert rőgzitik az adatokat!!Dehát oltásra ís oda jártok,nem??Vagy nektek háznál oltanak??Nálunk már nem engedik kihozni az oltóanyagot,igyhát vinni kell!!Legutobb pl.volt ott egy anyuka akinek 4 gyereke van akiböl kettő tők beteg volt,és mivel nem tudta hova rakni a többit hát elhozta az összeset!!Rohadtul őrültem,meg is jegyeztem a dokinőnek,hogy azt hittem ez egészséges rendelés!!

Szerencse nem kaptuk akkor el tőlük a dzsuvát,csak azt nem értem miért nem tolta el nekik az oltást egy héttel akkor talán már nem lettek volna ílyen bacísak!!De egyébként az anyuka nem zavartatta magát,még oda ís küldte a beteg kislányát egy kb.3 honapos csecsemőhöz hogy nézze meg milyen aranyos és a kis fejét megsímizheti!!Láttam szegény anyukán aki kezébe a pici volt hogy felment a pumpája!! Pont ma kértem időpontott a 15 honaposra április 19-én megyünk!!Ujjat kapjuk!!

Tamesz!!
Marci nagyon jó vágásu ficko!!

Ezt a kendőt csak igy símán hagyja a nyakába??Mironnak hozzattam kinntröl kimondottan ilyen nyálfogo kendöt ami kissebb és hátul tépőzáras,de kb 3-szor volt a nyakába mert mindig leszedi mert őklendezik tőle!!Pedig van 5 db és olyan vagány bennük dehát ez van,maradt a napi 3 kombidressz csere!!Bár most annyíra nem csurgat,nem tudom mitöl függ pedig most is jőn két nagy rágofoga!!

Juc!!
Megnéztem a linkeket,az a Várgesztes nagyon tetszik!!Lehet,hogy megprobáljuk,valami ilyesmit szeretnénk,mindenképpen olyat ahol van lubickolásí lehetöség ha esik ha fuj!Ja és itt maradunk MO-on egyenlöre még nem vagyunk bátrak ennyít utazni velük!!
Megaztán anyagilag se ugy állunk!!

Főleg ha meglesz az uj kocsí és törleszteni kell!
Ha tudtok még ilyen supi helyeket szivesen megnézegetném!!
Ja és még valami!!Nem tudtok valami jó képkeretezös programot,mert a régi lejárt és csak fizetösre lehetne ujra feltölteni!!Azt nem akarunk!!
Tamesz!!
Mit szolt a család az uj jővevényhez??Gondolom mindenki őrült!!Azért lesz segitséged,egy kicsí és egy pici mellé el fog kelleni!!

Míron ma már egészen jol volt csak egyszer szivtuk az orrát!
Viszont nekem nem akar javulni semmi!! A többi beteg,hogy van??
Jőn a tavasz és akkor mindenki meggyogyul majd!!
Ja képzeljétek Mironnak beindult a lépcső projekt,de olyan szinten,hogy akárhova megyünk egyfolytába csak lépcsőzik,meg aztán a székeket se veti meg!!Nincs számára lehetelen addíg tornázik amig fel nem jut valahová!!
Iszonyatos!!Ma ís esett egy akkorát,hogy csak ugy kongott a feje!!Kíra széke ami a fésülködő asztalhoz van nem birta el őt és felborult!! Kíra meg megtanitotta őt nyelvet nyujtani és most csak hozzá szólunk már nyujtja a nyelvét!!

Na jo mennem kell,valaki itt cuppog a hátam mögött!!

Szép estét nektek!!
ANDI

Persze Tameszé is nagyon jóvágású 

Igaz, későbbről se...
, ettől kap el olyan könnyen mindenféle betegséget... 

Kíra fésülkődő asztala nagy sláger mostanába!!És ugyanazokat csínálja mint Kíra!!(fésülködik,keni az arcát,és rázza a nem létező hosszu szőke haját!!
Anyájátol sajna legtöbbször ezt látja!!
Ettöl a mosolytol szoktam elgyengülni,főleg amikor puszi is jár hozzá!!