Közben itt jártál
Kár, hogy nem tudtál írni! Anikó,
ismerjük a játékot, de azért köszi
Gabi
2006.02.10 15:21
Kár, hogy nem tudtál írni!
2006.02.10 16:12
Jó sz*r. De biztos fogyok.
Majd mutatom őket, nagyon lelkesen indultak! 

2006.02.10 19:38
, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem szeretem.
!
2006.02.10 22:35
Most itt szuszog a tévé előtt, Miksa fent énekli az "Egyszer egy hétpettyes katicabogárka... " kezdetű slágert az ágyában. Takis, délután alig kapott levegőt, úgyhogy úgy aludt 10-20 perceket, hogy ott voltam mellette és fogtam a kezét. Persze én is bebubultam kicsit. Viszont 37,9-cel ébredt, úgyhogy kapott Nurofent (Anikó, nekünk is ez vált be legjobban), és az a hőemijét is levitte, meg szerintem a közérzete is jobb lett tőle. De így is kemény és hosszú volt a nap, meg ilyenkor az ember már várja a felmentő sereget, aki hát....
. Ez egyébként szerintem elég jó teljesítmény, csak nem kellett volna 84-ről indulni
Az elején baromira vigyáztam különben, mert nagyon be voltam parázva, hogy elérem a százat
, de ne betegen vacakolj vele! Köszi a képeket! És szerintem ismerjük egymást, bár lehet, hogy csak látásból. Ha én a Margit körúton laktam, akkor összefuthattunk?
Lehet megkövezni
De a terhesség és a szopi alatt egyetlen szál cigi se ment el, és nekem egyáltalán nem esett nehezemre letenni, sőt, én alkoholt se ittam, csak azt hiszem 2 vagy 3 alkalommal fél pohár bort. Züllött nő jó útra tér
Miksa azt szereti, ahol foltokat lehet lepöttyinteni, majd felporszívózni
2006.02.11 14:01
Ez itten én vagyok a háttérben, amint megamról megfeledkezve, szinte bugyimat kivillantva buszozgatok ölemben egy levelibékával.
Hálás vagyok az uramnak az ilyen képekért...

2006.02.12 08:09
de ha még durmolnak...
Nézzük a dolog pozitív oldalát; Õt nem kellett ápolnod
GRATULÁLOK! Mesélj, légyszi, hogy csinálod?
indul a nap...
2006.02.12 08:24
2006.02.12 10:42
De mondom ma még eddig senkinek semmi baja.
. (bocsánat) De ma örömmel láttam, hogy négy kiló még mindig megvan, úgyhogy valószínűleg nem csak a pénteki nap sikere ez, hanem Norbié is, ÉLJEN-ÉLJEN!
Persze tudom, nem én leszek a főszereplő, de mégis, értitek. Ott lesz az egész rokonság... Meg persze nem akarok bálna lenni egyébként sem, de ez jó motiváció.
, holnap sokat fogok.. 

2006.02.12 22:09
Jobban van már? 2006.02.13 09:39

(de akkor sokat), persze jó kis piálások mellett

2006.02.13 09:50
Cetebét veszek belőle, az a legjobb állítólag. Már nincs itthon az ember különben, úgyhogy ágynak azért nem esett, de nincs jól. Tudod, amikor annyira nem vagy beteg, hogy fekhess, de ahhoz szarul vagy, hogy melózz. Én ilyenenek láttam. Pedig most nagyon sok meló van, majd a talin elmesélem, mire készülünk.
Meg az is baj, hogy olyan szar paradicsomot (imádom, és azt eszem általában köretnek) lehet kapni, hogy a legutóbbit is kidobtam, aztán persze a fiúk sült krumplijával pótoltam. Úgyhogy most Rita -4-én elszégyelltem magam és belehúzok
2006.02.13 10:02

2006.02.13 10:15
És tényleg pici
2006.02.13 10:22

2006.02.13 10:49
2006.02.13 10:52

2006.02.13 12:19
Nem egyszerre, hanem apránként. Nem is fogytam 4 kilót 2 hét alatt!
Viszont a páromnak a heti 1 kg megvan.
, már csak egy kis csokiöntet kellett volna és akkor végképp nullkalóriás lett volna
.

2006.02.13 15:59

!!!
, erre a közepén beállított, hogy : 
2006.02.13 16:14

2006.02.13 16:46
Glukononnal, ha jól emlékszem. Tészta baromira kevés van benne, a túró meg ugye nem hizlel
Miksa nem sétál ki csak úgy a rácsosból
2006.02.13 21:37
.
) akkor folytatom a beírogatást. Addig is jó mulatást, bár lehet, hogy nincs is közte új nektek, hiszen vad zenebölcsisek vagytok ti is.
. De asszem erre fel kell készülni.
. De mivel gyakorlatilag más semmi, nem bánt annyira. Ma viszont belehúztam, elkövettem a klasszikus hibát, megettem a gyerekek maradékait, ez meg ugye három gyerekkel számolva elég sok...
Úgyhogy, ÚJRA NORBI, EZERREL! 

2006.02.13 22:56
2006.02.14 07:19
)
bizonyám, köszi)
A szállodában, ahol dolgoztam ('98) ezt használták, mert az amerikaiak semmi mást nem voltak hajlandóak fogyasztani, mondván , minden más iszonyúan rákkeltő. Reggelire annyit ettek mint egy hadsereg
de a kávét csak édesítővel itták

Nem jutott jobb eszembe, mint a birkózás
abban az időben pont egy csomót hancúroztunk Nikivel, nagyon szerette... csak ugye nem meztelenül
a válaszomra csak egy kicsit húzta fel a szemöldökét,azután lapoztunk
most újra kekszezem... Győri édes
, azt hittem hirtelen, hogy Olivér az
Szerencse, hogy ilyen humorral tudod megközelíteni a dolgokat
Remélem mára már vége mindennek!!!!!
nem terítette le a betegség
köszi

2006.02.14 10:06
Bár lehet, hogy jobb lett volna maradnunk Szentesen, mert ma reggel torokfájással ébredtem
Szánom-bánom...
De nem bírtam letenni, annyira izgalmas volt. Be is fejeztem tegnap, ma már a férjem vitte magával a könyvet, a metrón olvassa. 2006.02.14 14:34

2006.02.14 15:03
Látom, ma délután még senki sem írt. Ti is olvastok??? Egyébként én nagyon HP rajongó vagyok, és ugye pénteken jelent meg az új könyv. Én meg nekiestem... Nagyon olvasmányos, fordulatos, tényleg nem bírtam letenni. Tegnap már a végét jártam, és nagyon kiváncsi voltam, hogy mi lesz a vége, de aztán jól el is szomorodtam
Na nem lövöm le a poént, hátha más is szeretné elolvasni
Amikor megérkeztünk, majdnem kibújt a bőréből örömében
Vasárnap még egy kis disznóvágásra is benéztünk, de csak 1 órát voltunk ott, mert indultunk is haza. Én még sosem láttam ilyet... Bár késő délelőtt voltunk, és akkor már a legtöbb dolog elkészült, szóval a nagyján már túlvoltak (rokonoknál volt amúgy a vágás), de még így is elég gyomorforgató volt a szokatlan szemnek a látvány.
Na meg előtte is rajtam volt vagy 6-8 kiló plusz. </font>
Nekem különösen a Bernát-taxi tetszett
Aranyos kiscsávó! A mínusz kilóidhoz pedig nagy-nagy gratula, ügyes vagy! Meggyógyultatok már?
Az elején amúgy nekem is elég szépen indultak lefelé a kilók, de aztán már belassult a dolog. Akkor kell majd türelmesenek lenni... De május még odébb van, addigra tuti lesz eredmény
Hajrá-hajrá!!!
Tessék belehúzni megint!!! Nehogy visszamenjen minden kiló! Már csak vége lesz ennek a fránya télnek, bár az is igaz, hogy isteni finom, napérlelte paradicsomra még várni kell sajnos
Pedig én is annyira imádom!
Tényleg nagyon klasszul fed: felkenem az alapozót meg rárakok fixáló púdert. A bajom az, hogy az alapozó sárgás színű
Az én bőröm meg a nyakamon fehér, és ahogy rákenem a totál szabálytalan foltra az alapozót, sárgás foltok keletkeznek a nyakamon. Ez csak közelről látszik, erős fényben, de akkor is... Zavar, mert miért nem pont olyan, mint a nyakam? Szerinted tehetek valamit? Vagy rossz színt választottunk a kozmetikussal? Esetleg több púdert tegyek rá? Vagy mit tehetnék? Hátha van ötleted
Párod hogyan fogyózik?
Még van egy kis dolgom itt a gép előtt, ki kell használnom az időt, amíg Zsoltika alszik
2006.02.15 12:04

2006.02.15 13:10
. Délelőtt csak nyűgös volt, mondom kiviszem kicsit, biztos az is hiányzik neki. Örült is, tapasztgatta a hóembert, kint volt a szomszéd néni is, szóval nem volt semmi baj. Bent aztán tovább nyűglődött, kicsit elesett is, megint hordozóba kellett tennem, és bújt hozzám ugrabugra nélkül. A mesénél a kezét is meg kellett fognom, és az utolsó dalnál meg kérte, hogy simizzem a fejét. És nagyon sgyorsan elaludt, úgy hallom. Hááát...beteg lesz szerintem. Ráadásul eltörtem az orrszívót, és ki kéne szívni neki, nehogy rámenjen a fülére vagy arcüregre. Úgyhogy ha felébredt, muszáj lesz átmenni Dunakeszire, mert az uram ma nagyon későn végez. Hát nálunk ennyi. Meg annyi, hogy nem lesz kistesó, legalábbis ebben a hónapban. 2006.02.15 14:20
de kellemetlen, hogy fújdogáljuk álandóan az orrunkat.
Lassan, enyhül az idő
Egész sok időt elbogarásztam ott reggel, nem is jutott időm ide írni
Mióta dolgozol nekik?
elkiabáltam... Bízzunk benne, hogy felébred és kutya baja

Ildi mindjárt megszül, és mi nem is fogjuk látni pocakosan ha így haladunk
Érzem, hogy hétvégére mindenki VÉGÉRVÉNYESEN meg fog gyógyulni
hát ezért(is) utálom a fogyókúrákat
Ma esti torna az jó lesz
mindent bele! 
2006.02.15 16:28
TEgnap óta iszonyúan fáj a fejem
És hiába feküdtem le időben, sehogy sem tudtam magam kipihenni. Lehet, hogy a melegfronttól, nem tudom... És nagyon, de nagyon fáj, majd megháborodok tőle!
2006.02.15 16:57
Mondjuk Miksa majdnem eltalálta az apja szülinapját, 2 nap különbség volt.
Az uram elérte a 83 kg-t és aggódik
Csirke lesz, ilyen-olyan zöldséggel, meg tán egy kis tejszínnel. 2006.02.15 18:19