2006.02.03 17:53

2006.02.03 18:42
2006.02.03 21:07
egy jó párat én is ismerek, a drága mamim annyit mondókázott nekem, csak tényleg nem jutnak az ember eszébe

erre Niki rögtön kijelentette, hogy minden nap kikérdez, hogy mennyit tanultam meg
visszakapom a számonkéréseimet, asszem
2006.02.03 22:21
2006.02.04 09:40
?
) össze is járunk rendszeresen gyerekek nélkül
és nehéz amikor valaki új jön, mert mi már nagyon ismerjük egymást.
. Egyszer Adéllal is volt ilyen, velem szemben ült a nagyasztalnál, egyszer csak két lábat láttam. Mintha direkt fejest ugrott volna. Ez is csak utólag volt vicces persze.
).

2006.02.04 10:34
De tegnap majdnem éjfélig dolgoztam, ennek ellenére maradt még, és most azt kell csinálnom, muszáj órákon belül kész lennem. Mondjuk már nem olyan sok. 2006.02.04 14:34
, jól megpakoltak most is munkával...
aztán beírtam a google-be, csak úgy találtam rá
Nem szoktam én másfele bóklászni
csak Hozzátok jövök
és nagyon örülök ha bővül a "család", mert csak azok maradnak itt, akikkel egy a gondolkodásmódunk
még ha véleményünk néha el is tér dolgokról, de sztem ez nagyon építő is tud lenni
És én egyszerűen megszerettem Szirmot (de furi így
), Ildit, Motiot és Gabit és most elképzelhetetlen lenne számomra, hogy holnaptól mondjuk ne tudjak Róluk semmit. (én sokáig csak olvastam Õket) csak okt. óta vagyok itt és engem is olyan kedvesen fogadtak mint Téged (lehet, hogy azóta már néha bánják
) Szóval nyugi!!!
2006.02.04 15:25
és Rita, te se eszelj ilyeneken! Nagyon kedvesek vagytok ám ti is
Ennyit erről
de ez nem akkora baj, csak akkora ne legyek soha többet, mint szülés után voltam.
Érdekes dolgokat láttam most, tényleg jó ez az ovi-bölcsi téma. El is gondolkodtam, de arra jutottam, hogy bármennyire is nem mehet Miksa szeptembertől oviba, én most már bizisten nem adom bölcsibe. Ahhoz már túl okos, igényli szerintem majd az ovit. és szereti a nagyobb gyerekeket is. Meg itt nincs is bölcsi
Voltak már ilyenből csalódásaim
Nem vérre megy, tudom, de azért elég mély dolgokat kell az embernek magában meghánynia-vetnie, hogy eldöntse, hová húzza be az ikszet. És ha én is átgondoom, hogy egy számomra kedves embernek szimpatikus az, ami meg nekem nagyon nem, az olyan rossz érzés. Ti hogy vagytok ezzel?
A gyerek meg mindjárt ébred, és még nem is kajáltunk.
2006.02.04 15:56
Szerencsére nem túl magas a láz, az is délután és éjjel szokott lenni, közben lemegyeget neki. Ma mérlegre álltunk, én híztam egy kilót, Lili fogyott kettőt
És most itt köhög a hátam mögött, iszonyú! Elkezdtem tornázni, de nem dvd-ről, csak magamban, néhány hasizom ilyesmi. A semminél ez is jobb
2006.02.05 15:37
2006.02.06 12:55
2006.02.06 14:44
Takonykór nagyon erős torok és fejfájással. Kezdtem én szombat reggel (elkiabáltam a védettséget) de akkor még csak én szenvedtem itt a két gyerkőccel, nagyon rossz volt egész nap egyedül
és ugye állandóan le kell hajolni hozzájuk, akkor meg majd szétrobbant a fejem és szó szerint folyt az orrom egyfolytában
A legroszzabb csak tegnap du. lett, amikor Dorinán kitört. Árpi tegnap is egész nap+éjjel dolgozott, csak ma reggel 8-kor jött haza( ma van egy tervleadási határidő, délelőtt itt szortíroztam még neki a papírokat és még csak most ment vissza az irodába lefűzni őket, mindig az utlsó pillanatra hagy mindent
)
) De túl vagyunk rajta, innen már csak jobb jöhet
gratula! ennyit hasizmoztál? 
most kár is lenne belém, mert semmi ízt nem érzek.
)
, 

most már biztos gyorsan felépül és visszjön az étvágya is. A torna és a fogyi miatt ne izgasd magad, amikor a gyerek beteg az embernek nem marad energiára ilyesmirere, többszörösen le van terhelve az aggódás miatt. (komolyan, engem az fáraszt le ilyenkor a leginkább) Majd ha minden oké lesz, el fogod kezden
2006.02.06 15:35
Lili sokkal jobban van. Az antibiotikumtól lement a láza, már eszik és játszik (még kicsit szédeleg szegény). Köhögni még mindig köhög, és most másképp, mintha fulladna. Szóval aggódásnak még nincs vége. És állandóan arra gondolok, hogy anyám a négy gyerekével vajon hányszor csinálta ezt végig. Legközelebb talán én is magabiztosabb leszek.
Már lassan jó lenne ha saját szobában aludna, de ez a lakás olyan rossz arra (kisszoba másik emeleten van, és olyan pici, hogy ágyon kívül nem fér el benne semmi
) De lehet, hogy az idén mi is költözködünk majd, ha összejön
2006.02.06 17:08
3 gyerköc után ragadt rám egy kis védőréteg és most nagyon eltökélt vagyok probltam koplalós módszert nem jött be lehet hogy kilólk mentek de én meg megőrültem tőle
az az iazság hogy mikor fogyozom meg örülök ha nem ehetek főt kajcsit nekem ez kell a napi 1 meleg kajcsi mst tartok hogy csak ebédelek és ettől várok csodát de azért hiányzik reggeli főleg mikro toppon kell lenni a gyerköcök mellett ide odaronagálin meg ellátni őket szokszor ugy érzem ájuldozom az éhségtől ennek sincs értelme
roz 2006.02.06 18:50
Jobbulást!
És mennyit?
Csak hát a naptárban mindenki kiszúrta a január 11-et, és néhány évig mondtam, hogy köszönöm, de nem ma van, de annak az lett a vége, hogy januárban elhárítottam a gratulációt, februárban meg a kutya se köszöntött már meg. Úgyhogy mostanában inkább megköszönöm szépen, és nem kezdem a részleteket mesélgetni, végülis az a lényeg, hogy gondoltak rám
. Már a pasit
De itt sok mindenkinek bevált, majd elmesélik. Az éhezés tényleg nem jó, azt ne csináld. 2006.02.06 19:09
hogy ennyi idő alatt kb menny megy le remélemminnél több2006.02.07 00:31
Kaptunk egy vagon gyógyszert is, már nagyon nem bánnám, ha véget érne ez a betegeskedős időszak
2006.02.07 09:09
JOBBULÁST nektek is! A férjed mérnök? Milyen? Az enyém építész, a szüleim is, úgyhogy ez az éjszakázósdi ismerős! Bár az utóbbi időben nem panaszkodhatom, de átérzem a helyzetedet. Dorina is 2004 májusi? (Kicsit későn reagálok...
) Hányadikán született? Akkor nagyon kicsi köztük a korkülönbség, ugye? Nekem a két nagy között húsz hónap van, az is elég pörgős volt!
). Szóval ajánlom, de nálam sokkal kompetensebbek is vannak Norbi-ügyben.
. Én is kíváncsi vagyok, milyen hasizmozást csinálsz? MUNKA??? 

2006.02.07 09:39
Milyen gyogyikat kaptatok?
2006.02.07 09:48
2006.02.07 10:03
2006.02.07 11:22
Bocs, ha esetleg engem is önzőnek gondoltál, van benne valami, bár remélem nem annyira önzőség, inkább időhiány. Meg be kell valljam, én akkor irogatok, ha valamit jó kiírni magamból, egyébként sokszor nem szólok hozzá, csak olvasgatok. 
), viszont a második gyerkőc után végre rájöttem, hogy kell kézzel fejni.
Végül Hannánál nem is volt szükség rá.
! 

. lehet, hogy én is hasonlóan reagáltam volna
. 
?
), még mozgás nélkül is.
Így majd legközelebb, így is 1,5 órája olvasok vissza és írok. 

2006.02.07 11:37
2006.02.07 14:08
Írd le nagyjából, jó? Az is lehet, hogy én is csinálom őket vagy hasonlókat, bár nem 400-at, az tuti, és nem is fogytam 5 cm-t
Nálam egyébként az a baj (mindig is ez volt), hogy a hasam köldök alatti része megy le nehezen. Felül nem különösebben gáz, sőt, rövid idő alatt kockásat tudok csinálni, de alul duci. Ezen nem sokat segít a csaszis vágás, ami még húz oda egy övecskét, bár ez elég rossz megfogalmazás. Ja, és megfájdul a derekam a hasizmozástól, pedig tisztában vagyok vele, hogy a hasprésnél például a derekat lent kell tartani a földön, és igyekszem is. Mondjuk nekem elég nehezen ér le a derekam
), úgyhogy akkor ezeknek a macskáknak nincs bajuk a Domestossal. Az enyém még szagolgatni is szokta.
2006.02.07 14:57
2006.02.08 07:25

!
!!

2006.02.08 07:34
és egy igazi férfi
nagyon rossz beteg
az orrszívó után pl. 10 percig olyan dühösen visított, hogy már tiszta vörös volt a feje, semmivel nem lehetett kizökkenteni, majd reggel hatig (az orrszívás este 6 kor volt) nem fogadta el a cicit csak állandóan dühösen morgott rá
viszont így elaludni sem nagyon tudott...(eddig, tudjátok, éjjel 2 óránként szopizott) Reggelre kidühöngte magát
Azóta fokozatosan javulgat, az orrszívást nem adom fel
, már sokkal jobb a részidőnk a dühöngést illetően
én köhögök nagyon, az Árpi ma reggel mondta, hogy kapar a torka...
köszi
azóta egyfolytában megy a DULA-DULA
, mi volt a korházban?
nekünk már csak a helytállás marad
Lehet, hogy ismerik egymást?
Neked azért nehezebb lehet, mert a harmadik is kicsi még, Nekem a Niki már 12
bocsi, most csak e körül tud járni az eszem
Mindig böngészed a zsebkönyvét? Vagy ugyan úgy főzöl és megnézed mikor eheted?
2006.02.08 08:15

és milyen jó kis pasi

Látod, tudja a szervezeted, hogy hogyan oldja az aggodalmadat. Most már akkor nyugi, úgy fog dőlni az a tejci, hogy csak na
én még mindig csak arra tudok gondolni, hogy esetleg nem iszol eleget....?
az erő legyen Veled!
?
én azt hittem az el fog múlni... ezek szerint nem? túl szorosra húzták az övet
? 2006.02.08 09:57
Jobb így jönni, hogy már jártak itt mások
Az milyen izgi lesz, amikor várjuk majd, hogy szülj
Bár nálam például az újpesti topikban az volt, hogy a kiírás előtt 2 héttel elkezdett mindenki figyelni, aztán volt 2 hét túlhordásom ... már mindenki fogta a fejét, és belefáradt a várakozásba
A homokozóhoz szeretnék, meg az ágyásaimhoz. De a teraszra hogy tegyek? Mondjuk cserépben lehetne, de akkor hogy jön haza a mi Bélánk?
Én azért reménykedem benne, hogy el tudom valamennyire mulasztani, azért is haszizmozok. Mától újra
Jó nagy marha voltam, hogy nem vettem hasleszorítós bugyit, pedig sokan esküsznek rá. A kórházból nem akartam az embert küldözgetni, így is szegény halálra rohangálta magát mellszívóval, meg mindenféle izével. Itthon meg már nem nagyon érdekelt, inkább Miksával voltam elfoglalva, pedig kellett volna. Úgyhogy most marad a hasizom, meg a fogyás
(A Béres-DVD-n egyébként van extra hasizom, ha nem elég neked az, ami az alapprogram). Csak én még az alapot is erősen szenvedve csinálom.
Orfűt ígértem, meg Tiszát ugye? Még Szálka lehet ezenkívül asszem. Bizisten nekiugrok már.
2006.02.08 12:06
2006.02.08 12:50
apa amióta feladtam los angelesi diétát nem bizik benne hoyg valaha lefogyom igymindig piszkáll de majd meglátja hoyg megy ez nekem
húst hússsal még is egy gebe s"szerncsére " a gyerekek ezt örökölték bár ez sem mindig kifizetődő mert mikor niki beteg sokszor lefogy 11 kg ig és 4 évesse ez elég kevés
2006.02.08 13:07
2006.02.08 13:09
2006.02.08 13:20
kitartás
jozica @freemail .hu 
2006.02.08 13:51
2006.02.08 14:20
Jaj... Hat órán át sodródtak, ha jól értem...
De az jutott eszembe, hogy ha az ember valamit nagyon akar és csak arra gondol, az nem szokott sikerülni (legalábbis nekem) viszont ha kicsit elengeded magad, akkor sokkal könnyebben fog menni. Most biztos a fenébe kívánsz, hogy itt papolok, de nem kioktatni akarlak, csak velem ez már annyiszor előfordult! Ugye nem veszed rossz néven? De tényleg olyan sok az 59 kg? 50 szoktál lenni? Ha lapos a hasad az már egy főnyeremény, én csak egy-két úszógumival kevesebbre vágyom...
A munkahely rossz hír
Majd meséld el, megtudtatok-e valamit délután!
Majd szólok, jöhettek mulatni
)

2006.02.08 14:27
2006.02.08 14:30
de borzasztó lehetett sodródni
Azt írtad, hogy előző nap Ti is nekicsapódtatok egynek.... már feltűnhetett volna a felelősöknek, hogy ez komoly jégzajlás.... Remélem már nem közlekedik a komp.
fogyi
de akkor se add fel! Lehet, hogy el kellene menned orvoshoz, már másra nem tudok gondolni... lehet, hogy pajzsmirigy? (a barátnőm most csinálja a kivizsgálásokat, 7 hónapos a kisfia 2 hónapja elég drasztikusan fogyózik és 1deka sem ment le róla
most a belgyógyász pajzsmirigyre gyanakszik...
az esküvői formád a cél? nagyon csini vagy rajta