Helló!
Roz:Te olyan aranyos vagy

sajnálom, hogy ennyire "szemét" volt most az anyós,de legalább van. Nekem és férjemnek sem él már az anyukája, sőt nekem szinte senki a családból így kicsit nehéz. de azt megértem hogy kiborít egy-egy ilyen dolog.
Lakitelekenlakok és Nyírádi Tamás az orvosom. Eddig minden ok a dokibácsival, de ki tudja...
Én nem panaszkodok, mert minden normális a babavárás alatt. Sajna még mindig köhizek, bár sokkal jobb. Az én Benedekem most is nagyon aktív baba, és nagyon rendes gyerek
Néha ugyan nehéz az éjszaka, pisilés sokszor, de van amikor semmi és jókat alszok. A szülés a felkészítés óta annyira nem aggaszt, bár majd kiderül
Lili!
Baba méreteit sajna még 1-2 hétig nem tudom elétek tárni, mivel nem voltam orvosnál, se UH mostanában. Szerintem fejlődik rendesen, mert már mindenhol gyerek van.
A terhestorna nagyon jól esett,pedig én már 3 hete nem dolgozok mégis kikapcsolt. Légzésgyakorlat, keringésjavítás kis torna, de nagyon laza és meditációs gyakorlat. Tök jó!Bár én egy kicsit furán érzem magam a kismamák között, ne kérdezd miért....
Bea! Olyan gyönyörű ez a baba és a neve is passzol Hozzá

Hogy viseli a pici a megpróbáltatásokat?
Te mikor leszel szülésközelben? Rooming in-en gondolkodtál???Mennyi idős most?
Jó éjt mindenkinek,nagy alvást és semmi aggódást
Gabi