Lili!
Én a Sanyikát meg a Kristófot a Katona gimiből ismerem. Egy évfolyamba jártam velük, csak külön osztályba. Amúgy itt tanultam a Kertészetin. Lehet hogy innen vagyok ismerős.
Ez az ágybaszoktatásos dolog jó. Mi se akartuk hogy köztünk aludjon de egy párszor muszáj volt befogadni estére, sőt mostmár reggel 6-6,30 kor amikor ébred és eszik, akkor csak ott tud visszaaludni. Mi is fél évesen szeretnénk külön szobába tenni. Reméljük Lillácska sem fog ellenkezni ez ellen
Roz!
A meleget elég nehezen viseli Lilla, de amikor volt ez a hidegfront akkor akkorákat aludt hogy csuda. az jó lenne ha Nana tudna nekünk egy jó orvost hozni, bár a szegedi Simóka dokival sincs semmi gond. Nagyon szimpatikus, rendes doki. Mi igazából azért nem szeretnénk méretre bútort csináltatni, mert még nem tudjuk mddig leszünk itt, és mikor megyünk át egy másik házba. Igazából fenyő bútorokat szeretnénk, mert már szinte minden az a hálószobában, meg azt tovább is lehet vinni.
A szomszédokról meg ne is beszéljünk Roz. Azokkal mi is megvagyunk áldva de rendesen.
Azt még gyorsan el akarom mondani, hogy tegnap voltunk a középkori étteremben, a apiac mellett. Na azt senkinek nem ajánlom. Az árak borzasztóak, a kiszolgálás pocsék és akkor a kahjáról még nem is írtam. Nyers és mócsingos volt as hús, ráadásul nem is hozták ki rendesen a megrendelt kaját. Borzasztó volt...
Lilla szólít. Pá