A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hajnesz!!!!Nyugika!!!! Elsőzör fogják ezt a hiszterot csinálni Neked?? (bevallom, fogalmam sincs, hogy miről szól)

Hozzatok szerintem innivalót, esetleg valami rágcsát.A többit megoldom. Meg különben Rátok bízom.
lkt

TimiKép
Igen, először fogják. A méhemet nézi meg a doki belülről, hogy milyen a nyálkahártya felszíne, van-e valami rendellenességre utaló jel, ami gátolhatja a megtapadást. Jó lenne már túllenni rajta.
Akkor visszük a dühítőt meg a rágcsát!Kép
Meg fényképezőgépet!Kép
hajnesz

Sziasztok!
De jó lesz nektek talizni!!!
Majd gondolok rátok!

HajneszKép
Szorítok érted csütörtökön!
Remélem minden rendben lesz és indulhat az utolsó stimud Kép!
Pár hét múlva már egész másvalaki fogja belülről nézegetni a méhedet! Legalábbis remélem!
Stella

Kép
stella9

Lkt!

30-314-1143 céges, így bátran meg merem adni. 10.30-ra odaérünk, nekünk az teljesen jó! Mi egy ezüst Renault Laguna kombival megyünk.
Punkció. Jó lenne, ha csak jövő hét végén kerülne rá sor, nem kellene a vizsgámat odébbrakni. Persze ez a legkevesebb... Holnap kezdődik a szuri, próbálok barátkozni a gondolattal, még a vérvételtől is utálom. De a célért mindent.

Viczus!
Csatlakozom a lányokhoz. Nekünk Dévainál megnézték a képet, s annyira rossz volt, hogy csak egy aláírásért kellett az andrológushoz menni. Szabolcs utcáról mindenkitől csak jót hallottam, s Dévai elfogadja az ő igazolásukat.

Wish!
Nekem eleve rövidebb a ciklusom, tehát gyanítom, sűrübben kell nézni. Meg hamarabb lesz punkció. Persze csak gondolom, de így lenne logikus.

Hajnesz!
Nem lesz semmi gond, s túl leszel rajta!

Eszter
Kép
roxal

StellaKép
KépKépKépKöszi, édi vagy! De szép is lenne!!!

Gyere te is Ceglédre!!! Kis ország ez, nem távolság...Kép

RoxalKép
Köszi, jól esik a bíztatás! A szuriktól nem kell félni, gondolj majd mindig a szépen növögető tüszőcskéidre!!!Kép
hajnesz

Sziasztok,

Kérnénk majd képeket a taliról, ígérem, hogy a pesti randira elmegyünk, ha nem zavar akkor Krisztián is jönne, mert eddig mindig jött a Kaális talikra.
Remélem az idő nem lesz túl meleg, külön simit küldök Keksz kutyának, külön képet nyomjatok fel.

Hajrá a szurizónak!!! Utólag hiányozni fog, vagy leglábbis az, hogy olyankor történik valami.

Hajnesz ne izgulj a hisztero miatt, minden ok lesz. Utána ha nem futnál le egy maratonit, akkor nem fog fájni semmi.

Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok,

Kérnénk majd képeket a taliról, ígérem, hogy a pesti randira elmegyünk, ha nem zavar akkor Krisztián is jönne, mert eddig mindig jött a Kaális talikra.
Remélem az idő nem lesz túl meleg, külön simit küldök Keksz kutyának, külön képet nyomjatok fel.

Hajrá a szurizónak!!! Utólag hiányozni fog, vagy leglábbis az, hogy olyankor történik valami.

Hajnesz ne izgulj a hisztero miatt, minden ok lesz. Utána ha nem futnál le egy maratonit, akkor nem fog fájni semmi.

Farkasok J

Kép
farkasok

Ja tényleg! Ha valakinek az utazás gond, hozzánk is fér két ember. Vagy egy baba meg egy mama...

Valamelyikötök mondta, hogy szed homeopátiás szert segíteni a lombikot. Érdekelne, hogy mit szed...

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok,

Farkasok J

Kép
farkasok

Roxal, a szuriktól tényleg nem kell félni! Én is utálom a vérvételt, mindig két hétig lila utána a karom... Arra figyelj szerintem, hogy pl. a puregont nem csak popsiba, hanem karba is kérheted! (nem tudom, most milyen szurit fogsz kapni, mindenesetre a puregonos tájékoztatón rajta van, hogy hogy lehet beadni, ez alapján más szurit is be tudsz azonosítani Kép. A popsinál az volt a legrosszabb, hogy hiába mondják, hogy most szúrnak, mégis meglepődik az ember, hogy télleg... Úgyhogy én ugrottam is egy kicsit Kép A karba legalább látod, meg megszokhattad a kötelezők miatt. Karba egyébként kicsit jobban feszít...
Hajnesz, ez a méhtükrözés nem hangzik túl biztatóan, de hát más beavatkozás sem, mégis túl lehet élni... Reméljük, kiderül, hogy mi okozza a problamátokat!
png

FarkasokKép
Oké, majd visszafogom magam! Köszi!Kép
Simit feltétlen átadjuk Keksz kutyának, remélem, pózol majd nekünk egy fotó erejéig!
PngKép
Hát igen, lehet, hogy tényleg az lenne a jobbik eset, ha találnának valamit, amit persze meg is tudnak gyógyítani és akkor jöhetnek a babócák!Kép
Kár, hogy nem találkozunk, de a pesti talin bepótoljuk!Kép
hajnesz

HajneszKép
Sajnos most nem fér bele a tali a hétvégénkbe, de egyszer biztosan mi is betoppanunk egy topikos randira!
Stella

Kép
stella9

Png!

Asszem Gonalt kapok, de mia másik, azt nem tom. Valami F75 a vége... Na mindegy, holnap meglátom. Köszi a tanácsot Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal, közben eszembe jutott, hogy még van egy Puregonom, és megnéztem a tájékoztatóját Kép Az van benne, hogy az oldatotim. vagy sc. kell beadni. Ebből az egyik a bőr alattit jelenti, az mehet karba Kép Gondolok rád holnap, de majd meglátod, milyen hamar túl leszel ezen a pár héten!
png

Png!

Hát nagyon remélem. De ez a három liter víz horror. Már lufinak érzem magam, pedig még csak kettőn vagyok túl. Átlagban egy liter szokott lecsúszni, de most muszáj. Brr. Csak a cél lebeg a szemem előtt...

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
A gonal az F75. A másik szerintem menogon vagy merional.
Az sc. az subcutan-t jelent, az megy bőr alá, azt mimindig a hasba adtuk. Ami izomba megy annak valami musculus-izés leírása van.

Lányok megkaptam a leveleket, majd este válaszok telcsiszámmal együtt, mert itt benn nem lehet elérni a freemail-t. Azért ellenőrzésképpen WAP-on megnéztem, hogy megérkezett-e rendben mindenkitől a levél, de ha nem haragusztok WAP-on nem pötyögöm be a választ rájuk Kép
A 10.30 nekem is jól hangzik. Kilenc elött felveszem Szanit (remélem Kép) kilenckor Hajnit és megsem állunk Ceglédig Kép
Szombaton este ugyan lagziban leszünk, de majd igyekszem reggel időben felkelni Kép

Farkasok Kép
Szerintem jöhet Krisztián, kezeskedem a lányok felé, hogy ő is jó fej Kép

Nekem elmúlt kis rásegítéssel a fejfájásom. És annyi sok munka szakadt rám, hogy alig van időm olvsani, nem hogy írni, de most lazítok egy picit Kép

wish

Roxal, nekem az átjárhatósági előtt kellett először figyelnem, hogy meglegyen a három liter, előtte persz. nem ittam soha rendesen annyit, amennyit ajánlani szoktak. Én is megszenvedtem Kép Aztán most meg két hete állandóan iszom, még többet is, mint három liter, köszönhetően, gondolom a babának Kép Remélem, hamarosan ez már neked sem jelent majd problémát! ++++
png

Roxal Kép
Menni fog, a végén úgy megszokod, hogy hiányozni fog ha nem ihatsz. Én úgy csináltam, hogy minden pisilás után ittam 1-2 pohár vizet (éjszaka is). Eleinte kettőt, a végén már elég volt egy mert beállt a pisi-vizívás egyensúly. Igaz éjjel is kétszer-háromszor felkeltem pisilni. Nekem így napi 3,5-4 liter víz ment le.

Hajnesz Kép
Nagyon fogok drukkolni csütörtökön Kép

Wish

wish

Sziasztok Lányok!

Png!Kép
Gratulálok a bébihez! Úgy örülök, hogy ismét eggyel többen vagyunk!!!

Lavy!KépKép
De jó hogy jelentkeztél, sokat gondoltam rád, hogy, mi lehet veletek! Gratulálok a csajokhoz!! Ha jól emlékszem, titkon lányokra vágytál!?

Tegnap voltam én is Dévai doktorunknál! Nagyon ari volt! Hát még a gyerkőceim!! Izegnek-mozognak! Megvan mindenük és gyönyörűek! Kaptunk képeket róluk, külön-külön! Azt mondta a "doktorbácsi", hogy az egyiküknek, mintha lenne "valami" a lába között, a másiknak meg vagy nincs, vagy nemlátni! De talán még ezt korai megállapítani! Sajna az egyik méhlepényem nekem is lent van tapadva, a méhszálynál! (Érdekes hogy ezt az én dokim még nem mondta!) És képzeljétek, mindketten a hasam jobb oldalán vannak, egymás felett!KépKép A "B"babát nem is lehet látni rendesen hüvelyi UH-on, mert takarja az "A". Beszéltünk az amnioról! Kicsit meglepődtem, mert nem erőltette, hanem megeggyeztünk hogy két hétig még gondolkodunk (06.14-én kell mennünk hozzá), de legalább a genetikai UH-ra a SOTE-ra elmegyünk, és meglátjuk, hogy ők mit mondanak! Amúgy az egyikőjük nyaki redője szabad, a másik 1,3mm, még ez is a határ alatt! remélem minden rendben lesz! Olyan jó volt ismét látni őket, még a lábújjukat is láttam! A könnyem is kicsordult, ahogy ott fickándoztak! Az egyikük 72,3mm a másik 70,5mm! Már tegnap több mint 13hetesnek feleltek meg! Pedig még csak ma töltöttem a 13.hetet!
A pulzusommal továbbra is gond van, tegnap Dévainál 130 volt! A pajmirigyhormonom pedig nagyon alacsony! Sűrgős belgyógyászati beutalást kaptam! (A sűrgősségről annyit, hogy júni 6-ra elő is jegyeztek Miskolcra! Mi lenne ha nem lenne sűrgős!?) Kicsit izgulok, hogy nehogy befektessenek, mert a védőnő evvel rijogatot!
Szóval rólunk ennyit!
Sok puszi mindenkinek!!!
nikosz

Köszi WishKép, aranyos vagy! Lányok, most már annyi drukkot begyűjtöttem, hogy muszáj jó hírekkel jönnöm, majd azon leszek nagyon!!!
Örülök, hogy elmúlt a fejfájásod, nálam úgy döntött, még elidőzik egy csöppet...de már nem olyan vészes, már nem nézek keresztbe.Kép
Na pusszantás, szaladok talpmasszira!Kép
hajnesz

Wish!

Igazad van, gonalt kaptam, meg menogont. Ez a két szuri, kaptam még az általatok sokszor emlegetett clostit meg káliumot (br borzalmas ízű), folsavat, meg prednisolont, meg fel van írva egy cetrorid is, de ahhoz még nincs semmi írva.

Eszter
Kép
roxal

Hajnesz Kép
Én is el akarok menni ma vagy holnap talpmasszázsra Kép A fejfájásom gyógyszertől múlt el. Délben már nem bírtam tovább és bevettem egy szemet, de jól tettem, mert el is múlt tőleKép

Roxal Kép
A kálium tényleg vacak ízű. Bár a végén én már nagy rutinosan az összes gyógyszert egyszerre behajítottam és lenyeltem Kép
A cetrotide-ot majd késöbb írja fel, azt nem kapod az elejétől, csak a vége felé majd. Az is szuri lesz. Nekem azt este kellett beadni.
Fúúúú, már most nagyon drukkolok Neked Kép

Wish

wish

Wish!

Tündéri vagy Kép A többivel nincs gond, azok szépen lemennek. Ma már 2.5 liter lent van, úgy érzem magam, mint a bálna Kép Örülök, hogy már nem fáj a fejed. Na húzok tanulni, szombaton vizsga...

Eszter
Kép
roxal

Roxal, szép ez a lista, amit felsoroltál Kép Most már télleg annyian mondtuk, hogy milyen hamar bele fogsz szokni ebbe az egészbe, hogy muszáj elhinned Kép
Nikosz! Örülök, hogy minden rendben veletek, puszi a két babádnak Kép Kép
png

Nikosz Kép
Nem teszed fel a képet, amit kaptál?
Lehet, hogy nektek is vegyespáros lesz Kép

wish

NikoszKép Örülök, hogy minden OK veletek. Az amniot nekem sem erőltette soha, csak miután meglett az a fránya eredmény. Gratula a hatalmas babókhozKép Az én vérnyomásom pont az ellenkezője, nagyon alacsony. Mindig van valami, mi? Hihetetlen. Én is voltam pajzsmirigy kontrolon meg UH-n is. Ma meg vérvételen, remélem nincsenek a májenzimjeim az egekben. Vigyázz magatokra, remélem nem lesz befekvés!!!
LavyKép A Dévai szerintem vállal szüléseket, sőt. Vannak kismamái. Éreztem én neked ezt a két kislánytKépKép Gratula.
RoxalKép Már nem is ismétlem, nem lesz semmi gond és hamar elmegy a stimu. Sőt várni fogod, hogy hogy nőnek a tüszőid, nyálkahártya, stb. Bármilyen hihetetlen, de nekem a punkció is szuper volt. Minden OK lesz. A Cetrotidot én az utolsó 3 nap adtam be magamnak. Amit még majd kapsz az a repesztő, azt majd később írja fel. Aztán jön csak a java: szuri, closti már nem lesz persze, de lesz helyette duphaston, utro - mindezeket pontosan betartva. De megéri!!!!!
ViczusKép Mi is a Szabolcsba jártunk.
HajnikámKép Itt is gigadrukk csütörtökre.
enigma

Madaran,

Érdeklődnék a genetika vizsgálat felől, megvan már a lelet? Kérlek javíts ki, de az Istenhegyi Klinikán voltatok? CSak úgy beállítottatok vagy kell valami beutaló? 20.000 fejenként??? Próbáltam visszakeresni de elbénáztam.

Továbbá érdekelne, hogy amit a Szabolcs utcánban csináltattatok vizsgálat, az mi is volt (nem tudom kinek címezzem), és hogy lehet odáig eljutni, kit kell keresni, mibe kerül.

szakértők jelentkezését várom.

Nikosz, irigyellek. Nem tudom most mit írni neked, nagyon szorítok nektek. úgy néz ki, hogy június 18-án megyünk haza Barcikára, ha nem bánod akkor elugranánk bemutatkozni.

Roxal,
Tessék szlopálni a folyadékot. Én korábban is sok vizet ittam, 2 liter, de nekem is néha sok volt 4-4,5 liter. Én úgy csináltam, hogy félliteres palackba töltöttem, egyszerre 2 palack van forgásban, és így volt olyan, hogy vissza kellett fognom magam. Ja nem csak tiszta vizet lehet ám inni, én pl.felváltva ittam sima ásványvizet(hol bubis, hol bubi nélküli), illetve felhigítottam gyümölcslevet ásványvízzel.

Png,
Remélem jól telt az első otthoni munkával töltött napod. Jó lehet ráébredni arra, hogy van valaki a pocidban, el sem tudom képzelni, hogy fenséges érzés lehet.

Farkasok

Kép
farkasok

Kép

wish

Kérlek benneteket, ezt most tényleg továbbítsátok MINDEN általatok ismert e-mail címre, illetve aki tud az segítsen. Köszönettel! Tegnap született egy kisbaba, akinek sürgosen vérre lenne szüksége, különben meghal. Akiket eddig behívtak (47 ember) azoknak a vérét nem fogadta be a szervezete 0 Rh negatív vér kellene, aki tud segíteni, az hívja az alábbi számokat! Köszönöm

Miklós

Országos Vérellátó Szolgálat
06-80/324-244
36-1 372-4244

-------------------------------------- Hirdetés --------------------------------------------------
lkt

Sajna én Rh pozitív vagyok, s AB-s. Pedig szívesen segítenék.

Megvolt az első szuri, a hasit meg sem éreztem, a fenék viszont nem volt jó... Majd csak megszokom.

Farkasok!
Ugye nekem nem kell 4 litert meginni??? Vass doki 3 litert mondott így melegben. Nekem az egy liter után ez is nagyon sok. Hál istennek a leves is beleszámít, úgyhogy most vödörszám eszem a hideg gyümölcsleves.

Enigma!
Előttem van a pozitív példa Kép Köszönöm a bíztatást.

Pénteken jön valaki reggel?

Eszter
Kép
roxal

Halló,
Nálunk már van egy , most hívja a telefonszámokat.
Jelzek mire jutottak.
Szurkolunk kitartás babóca.
FArkasok

Kép
farkasok

Lkt,

Sikerült felhívni a vérellátót, ahol azt mondták, hogy van vérük és hogy a kislány már is megkapta a megfelelőt.
Hát nem tudom, most akkor mi van.
FArkasok

Szólj ha mégis kellene,mert a vérellátó azt mondta van vérük, és hogy ez egy régi üzenet volt, hát nem tudom mi számít réginek, meg hogy te hol találtad a megkeresést, de ha ha kell mégis szólj.
Farkasok J

Kép
farkasok

elküldtem egy másik fórumra, ott ezt írták vissza:
Az utóbbi 2 hónapban kb 12x kaptam meg e-mailben ezt a szöveget, úgyhogy mindenkit kérek, hogy ne terjessze tovább, mert a segíteni akarók feleselegesen terhelik a vérellátó vonalait!
png

EnigmaKép
Köszi itt is! Írok ám!Kép
FarkasokKép
Ha Anna addig nem ír: Istenhegyi genetikai: 10e Ft fejenként, nem kell bejelentkezni, tőlünk ott megkérdezték, hogy ki küldött, de mivel senki nem küldött, ezért mondtam, hogy hol lombikozunk, ennyi elég is volt.
RoxalKép
Ügyi vagy! Majd meglátod, milyen gyorsan lemegy a stimu! Kellemes, eredményes tüszőnövesztgetést!Kép
hajnesz

Köszi Lányok! Én is a férjemtől kaptam, elméletileg igaznak kellene lennie, mert ő tv-nél dolgozik, ahol ezeket tudni kéne. Különben meg így a jobb, hogy már megoldódott!!!!KépKép
lkt

Az sosem baj, ha elmegy valaki vért adni. Annak mindig örül a vérellátó. Én is szívesen adnék (szoktam volt), de mostanában inkább kihagyom.

Roxal Kép
Szerintem igyál amennyi beléd fér és utánna még egy kicsit. A három liter az szerintem a minimum.
A popódnak küldöm a gyógyító energiákat, most egy darabig igénybe lesz véve szegény.

Wish

wish

Örülök, Roxal, hogy ma rendben voltál! A popsi-szuri télleg elég gáz, de mindenki azt mondja, hogy hamar meg lehet szokni! Próbáld úgy, hogy nekitámaszkodsz valaminek, és akkor nem tudsz olyan nagyot ugrani Kép

Én még sosem adtam vért, mert egyrészt alig találnak nálam vénát, másrészt elég alacsony a vérnyomásom, harmadrészt, nem érem (még Kép)el az 50 kilót.

Farkasos, a Szabolcs utca az andrológia miatt került a napokban szóba. Erre gondoltál?
png

Jaj, és a lényeget lehagytam: Wish, köszi a frissített táblázatot Kép Kép
png

WishKép drága, eltűnt a huncutka....Kép

FarkasJ. Kép Hajnesz már írta -egyébként pont egy hete folyt ról a beszélgetés (HÉtfőn , kedden)

HajniKép MÁr tiszta ideg vagyok. letelt a két hét, és semmi. HHHúúúú, remélem nem jelent rosszat!! Jaj, én hogy örülnék egy hiszteronak, szerintem nálam a mnyhártyával van gond. Laparral néztek már, de az nem uolyan. Nem lesz semmi gáz, csak okosabbak lesztek!Kép

NikoszKép Szuper hírek - a pajzsmirigyet, pulzust leszámítva- szóval, lehet, hgoy egy lány, egy fiúúúKépKépKép Ez aztán igen!

EnigmaKép Eredmény?? És úgy egyébként, hgoy vagy?? Szépen növöget a pocid?????

pusszancs, a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Wish!

Ne keseríts el, minimum 3 liter???? Jesszus. Nehezebb lesz ez, mint gondoltam. Lassan elérem a kettőt, estére meglesz a három, de már így is kidurranok. Tényleg ó a táblázat.

Png!
Szegény asszisztensnő, mondta hogy szúrni fog, de akkor is összerándultam, mondta, hogy mellőzzem, de ez reflex... Holnap megkérdem, adja e karba. Bár biztos nem lesz ilyen szerencsém...

Eszter
Kép
roxal

RoxiKép:Szóval, beindult a pörgés!! A szuriktól ne félj, az fáj a legkevésbé, amit az ember magának ad be. Én is uezt a koktélt kaptam legutóbb, biztosan sok szép nagy tüsződ lesz. A folyadékot meg vedd komolyan!!!!!!!!

madaran

Anna!

Szerintem már postázták. Két hét amíg megcsinálják, plusz legalább 2-3 nap, mire a posta kiviszi. Mi ezért megyünk inkább be érte, az nem időkiesés, s biztos nem hagyják el. Szerintem a ma vagy holnap megkapod. Biztos nincs baj!

Eszter
Kép
roxal

KösziKép, remélem.
Mikor mész uh-ra?

madaran

Roxal, én is azon paráztam, hogy oké, hogy reflexből sem lenne szabad összerándulni, de azt hogy kell csinálni? Kép Nekem szerencsére ezt mondjuk nem kellett gyakorolni. Minden nővérnél megvan, hogy hova szeretni/szokta adni, Ági pl, minden ilyet popsiba ad, de van egy szőke nő, őt nem tudom, hogy hogy hívják, ő karba. Szerintem kérdezz rá nyugodtan, hogy bőr alatti-e, mert ha igen, mehet karba! Legyél kicsit erőszakos Kép Amúgy azt csak én találtam ki, hogy talán, ha nekidőlnék valaminek, az segítene... Nekem ugyanis úgy adták be popsiba, hogy az UH-szobába szaladtunk be, ott álltam középen, és néztem egy hat hetes babócát a monitoron Kép Az asszisztens mondta, hogy nálam is olyat szeretne látni Kép Kép

A három liter pedig nem vicc, sajna, nagyon fontos, különben hiperstimu lehet. Tegyél ki magad elé két üveg ásványvizet, és figyelj arra, hogy a nap felére elfogyjon az egyik... Ja, és emellett húst hússal, tudod, én ezzel szívtam meg!
Mikor mész legközelebb?
png

Amúgy szokj hozzá, mert ha babát vársz majd, akkor is napi három litert kell inni KépKép
png

AnnaKép
Ez nem szép tőlük, nekünk is azt mondták, hogy két héten belül postázzák, nem azt, hogy két hét múlva lesz eredmény, amit aztán majd postáznak valamikor. Hát ez van, türelem, majd csak megjön az az eredmény! Esetleg hívd fel őket, hogy mi a helyzet...
Szeretnél hysterot? Hát a doktorotok mit mond? Vagy nem beszéltetek még erről? Na majd hozom a híreket!
hajnesz

Png Kép
Én is ezt akartam írni, de gondoltam nem nyomasztom tovább szegény rOxalt ezzel a víz dologgal Kép

Hallottátok az Albert Györgyis sztorit? Nagyon durva....

Wish

wish

Kösz az infót visszakeresek.

Milyen Albert Györgyis sztorit, azt tudom hogy valamelyik nap lesz valamelyik reggeli műsorban és ott beszél a történetéről.

Roxal,
Most tessék inni, nézlek ám, legalább egy 3dl stampedli.

farkasok

Kép
farkasok

WishKép
Elolvastam az indexen, tényleg elég durva. A mi szemszögünkből meg különösen (az a sok abortusz). De hát annyifélék vagyunk, ilyen is van. Remélem, tud is segíteni embereken és nemcsak a szennyes kiteregetésére kíváncsiak fogják megvenni a könyvét...bár az is haszon...
hajnesz

Hajni Kép
Én teljesen ki vagyok akadva. Egyrészt nem tudom egy depressziós tényleg írna-e könyvet ilyen dolgokról. Nem azt vitatom hogy depressziós, de nekem olyan visszás a dolog. Másrészt akinek hét(!) abortusza van az hülye. Erre nem tudok mit lépni. Azt megértem, hogy a harmadik világban előfordul az ilyen, vagy egy tanulatlan, egyszerű körülmények között élő nőnél, de egy művelt ember.... Nem tudok mást mondani, mint hogy megérdemli.
Ráadásul szerintem, amikor tényleg meddő párok azon kűzdenek, hogy kapjon több támogatást a lombikprogram, akkor nem túl jó propaganda, hogy van aki elcseszi az életetét (a méhét) és utána rászorul a lombikra.
Kiakasztó ez az egész Kép

Wish

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: