Halihó!
Lassan szétszakadok, annyi a tennivalóm, jól összejött minden, így az év végére. De sebaj, túl leszek majd rajta.
Gica, Kaqk, Isten éltessen mindkettőtöket. Én sem hiszem ám, hogy nagyon sok lenne. A sok az inkább nálam kezdődik. Én vagyok a vén a csapatban.

Ráadásul hamarosan tovább fogok vénülni.

Zsuzsuval remélem nem lett baj.
Vindo, na ugye, milyen ügyes, komoly fiatok van. Megértő, segítőkész. Iskola: én engedném, nem hiszem, hogy mások másként döntenének. A beszéde meg szépen alakul, már alig van pár hang, amit helyre kell tenni. Ha kell logopédus, ajánlok.
Hajrá, hajrá. Én szívesen elmentem volna, de ma kb. levegőt is időre veszek majd.
Irinám, majd csak alakul valahova a dolog. Hidd el, nem marad így.

Március már mindjárt itt is van.

Ó, de telik az idő. Írtad már, hogy milyen nemű lesz a kis jövevény?
Ma pl. munka után egyből angolom lesz, majd a Kedves mh-ére érkezek a nagyszakállú, onnan haza, mézest sütök, csomagot állítok össze, mert éjszaka ide is jön, majd nekieesek a munkámnak.
A holnap is szépen alakul, ráadásul szombaton dolgoznom is kell, meg lassan ajándékot is be kellene szerezni.
Egyetlen ajándék van meg, Dávid és Anett közösen kapnak egy welness hétvégét.
Ja, Dávid. Szépen alakul, a héten már elkezdődött a rehabilitáció is. Az edzője konzultált az orvossal, aki ezt tanácsolta. De szegénykém most ő is köhécsel, meg fáj a torka. Lehet, hogy tőlem kapta el.
Én is még eléggé ...rul.
Közben Bercó köhögése sem múlik, tegnap a gyógyszerész ajánlott egy tablettát, most azt vetem be, meg immunerősítőt, + vitamin.
Gergő meg még nem tudja, de az apukája már elmondta nekem, hogy az iskolai tanulmányi versenyenyt megnyerte az évfolyamában. Nem akart rá menni, de az osztály beszavazta. Akkor az volt a baja, hogy ő nem készül rá. Mondtuk neki, hogy nyomja le IQ-ból. Ez lett belőle. De szakmacsoportonként is zajlik a verseny. a 9-11. évfolyamosok között is jó helyet fogott, talán ötödik lett. Ha azt nézzük, hogy ő tul.képpen még kilencedikes lenne, (az előző év nyelvi előkészítő volt), akkor igazán remek az eredménye.
Na, jól elírogattam itt, ébreszthetem a népet.