Az alma majdnem minden mellé jó

sajttal és hússal meg isteni, szóval tudja Rugó, mi a finom

Én szimplán nem értem ezt a kajálásproblémát, engem az sem zavarna, ha mindig ugyanazt enné, én ezzel a "nem tudom, hogy éhes vagyok-e" dologgal nem tudok mit kezdeni. A nagymama "természetesen" tömi, mint a libát, szokott is nála hízni, mert viszi utána a banánt, szendvicset (meg az édességet is vinné ipari méretekben, ha hagynánk). Mi ezt nem vagyunk hajlandóak egy 6 évessel csinálni és egyébként is rossz gyakorlatnak tartjuk. Ha a gyerek csak addig táplálkozik megfelelően, amíg etetik, mint egy 1,5 évest, az szerintem nem normális. Elég tanácstalanok vagyunk amúgy, mert a válogatósság egy dolog, de amennyi kaja itt már meg lett véve, ki lett dobva vagy én, a nagy maradékevő megettem ugye, ebből az állandó faxniból nagyon elegem van.
Sajnos az sem működik, hogy teljesen ráhagyjuk, mert
- kiszárad, bél- és egyéb emésztési problémái lesznek
- gasztrós történet: nem eszik eleget
Sajnos Ádit ismerve én nem hiszek már abban, hogy a gyerek tudja, hogy mennyi neki az elég és a jó, illetve van gyerek, amelyik ezt tudja és jól szabályozza, és van, amelyik nem. Amelyik nem, az ettől meg is betegedhet. Nekem a legtöbb, gyerekekkel kapcsolatos teóriám Ádit ismerve sajnos megdőlt. És a vicc az, hogy még csak okosabb sem lettem, tehát nem tudom, hogy neki mi miért jó vagy nem jó.
A mostani kórházi dologban a volt kiborító (egyebek között), hogy nemhogy enni, de még inni sem iszik annyit itthon sem (miután sóoldattal rendbehozták), hogy ne mutasson kiszáradásos tüneteket.
Ja, édesség az kb. bármilyen mennyiségben lemenne neki, elsősorban a csoki, de én is ilyen vagyok. Egyébként én sem eszem előtte olyat, amit helytelennek tartok, csoki is akkor van, ha kb. rendesen evett kaját és utána kb. 2 kocka jár jutalomból.
Panaszáradat vége.
Gyönyörű idő van itt, délután is kimegyünk.