[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Humormanó - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Éva!

Szegény Orsi.Remélem,hogy eltűnik majd a baja.
Hogy jöttek rá,hogy ez a betegsége van neki?
Hát,tényleg jó érzés,ha a gyerekek hiányolják az embert.Akkot te is tudod,hogy milyen az.A legelső osztályom gyerekei már lassan érettségiznek,de még most is kérdeznek rólam.(Akkor még Zalában éltem a szüleimmel.)
Na,megyek,mert a lány mérges.Indulunk sétálni.Szép időnk van.

Ildi
tfildiko
 
 


Ebédeltünk és azt mondták itthon , hogy ügyi vagyok. Kép
HA Anna felébred, akkor megyünk a dokihoz. Utána jeletkezem.
A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Ildi!

Volt nekünk már mindenünk. Ici picinek a tejcukorral volt problémánk utánna a tejfehérjével. Mivel nem kaphatott tejterméket, így sok gyümölcsöt adtunk neki. Na nem tömtük de amennyit kért annyit adtunk. Aztán egyre többször ment nagyon a hasa akkor elkeztük (év elején 2004) a szigorú diétát( ez tejfehérjére volt) akkor vettük a kenyérsütőt is és volt egy listánk arról, hogy milyen bolti dolgokat ehet.(Pontossan meg volt adva, hogy melyik gyártó melyik termékét eheti amiben semmi féle olyan adalék anyag nincs ami a szervezetében olyan reakciót vált ki mintha tejterméket enne.)De nem szünt meg a hasmenés és rájött a doktorbácsi, hogy akkor itt gyümi gondok vannak. Voltunk gyümi.cukor terhelésen és be is igazolódott.
Amióta nem kap gy.cukrot tartalmazót (szörp, lekvár, gy.joghurt..)Azóta egyáltalán nincs gondunk. És mint írtam mostmár nagyon pici mennyiségben adok neki gyümit. a lényeg, hogy ne tudjon a szervezetébe fehalmozódni.
É.
eve
 
 

 
 

Eve!
Na, akkor nektek is kijutott szépenKép Ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy azok a gyerekek akik még soha nem láttak fürdőszobát, mezítláb szaladgálnak egész évben, mindenféle gusztustalanságot megesznek, biztos nincs ilyen bajuk. Amikor bent feküdtem a Barossban, volt egy szoba, ahol mindenféle, többnyire csöves anyukák voltak, infúziós "gyereknövelésen", mert ugye a cigi meg a pia nagy úrKép Sokszor nem kívánt terhességgelKép De mind egészséges gyereket szült, minden komplikáció nélkül! Csúnya dolog kimondani, de rohadt igazságtalan az élet! A normális családok betervezik a gyereket, aztán vagy összejön, vagy nem. Ha sikerült, még mindig ott van 9 hónap, sokszor gondokkal, aztán ha sikerül simán szülni, még mindig ott van millió gyerekbetegségKép Ezek meg!!!Kép Lehet, hogy csak én látom ennyire hülyén a dolgokat, illetve még mindig miérteket keresek, de amikor Liza meghalt, az volt az első gondolatom, hogy mindenféle koszos cigány (persze vannak kivételek, nem vagyok rasszistaKép) tud szülni akár 8-10 egészséges gyereket, de aki készül rá, jó helyre szülne, annak miért nem sikerül???
Bocs, de ez kikívánkozott...

Ildi!
Annyira jó lehet neked, hogy így várnak a gyerekekKép Oda akarsz visszamenni dolgozni, ahonnan eljöttél GYES-re?

Andi!
Szurihoz megy a drukk!Kép
VédőbanyaKép

Ma jön Kriszta!Kép

Pusz
Vendég
 


Bea!

Nagyon igazad van. Az én sogornőmék is nagyon szerettek volna gyereket. Kiderült, hogy csak beültetéssel van esélyük. Csak a második beültetés sikerült. De az elsőt ami sikertelen is volt nagyon megsínylette a szervezete.Hát az egész család lelki állapotát meg nem is említem!
Most a 25. hétben van és karányonykor bekerült a korházba. Pár napig volt bent majd szilveszterkor vissza és már haza se engedig amíg meg nem lesznek a lányok. Most minden nap rettegünk mi is, hogy a két pici lánynak és az anyukájuknak nehogy baja legyen.Kép
Mások meg wc-be ölik a csecsemöjüket........
Ugy ahogy mondod igazságtalan az egész!!KépKép
Bocs a hülye kérdésért, de nem vagyok képben és csak reménykedem, hogy Liza nem a te kislányod!Kép
Hát nem kérdésnek sikerült mert nem is merek rákérdezni.
É.
eve
 
 


Eve!
Sógornődnek nagyon drukkolok!!!Kép
De igen, Liza az én lányom voltKép Most nincs erőm leírni, hogy mi történt, de a nyáriban már egyszer leírtam, kikeresem neked.

Pusz
Vendég
 


Éva!

Hát,akkor van gondotok rendesen.Sajnálom!De a lényeg az,hogy kiderült,hogy mi a gond.

Bea!

Igazad van.Aki nagyon szeretne gyereket,nehezen jön össze.Akinek pedig jobb lenne,ha nem lenne,annak több is van.És tényleg azoknak egészségesek a gyerekei.
Szeretnék oda visszamenni dolgozni,de ki tudja,hogy addig mi lesz.Az a helyzet,hogy 30km-re van.Majd kiderül,hogy tudok-e majd kijárni.

Ildi
tfildiko
 
 


Eve!
2004. Október 8. 10h 14

Pusz
Vendég
 


Hát lányok az én oktatóm nem szeret vezetni.... Lazán közölte, hogy cseréljünk helyet, és én vezessek a tanpályáig. Na én persze nem vállaltam, de ő már közölte, hogy ez lesz az utolsó alkalom. A tanpályán sem gyakoroltuk az elindulást, hanem egyből az adott helyre betolatást, meg a szlalomot kellett csinálnom. Szerintetek nem lesz ez egy kicsit gyors???
Ja, a tanpálya az autópálya alatt van, tehát arra fel kell menni...

Kika,
nem maradt el az oltás, csak most ugye 15 hónapos koráig nem kap másikat. Reggelre rendesen belázasodott, pedig volt benne kúp.

Ildi,
nagyon vigyázz a kúppal, mert altató van benne, nehogy hozzászokjon a kislányod.

Bea,
klassz a járóka, kár, hogy nálunk nem férne el...

H.
nalika
 
 


Bea!

Annyira sajnálom!KépKépNem is tudom mit írjak!KépKép
Annyira reménykedtem, hogy nem.
A drukkot Köszönettel elfogadjuk Szükségünk van rá! Még bent akarjuk tartani a piciket amíg csak lehet.
É.
eve
 
 


Bea!

Köszi, megnézem.Kép
eve
 
 


Éva!

Szegény sógornőd.Drukkolok neki!Tényleg,igazségtalan az élet.

Bea!

Én is elolvasom.

Hajni!

Csak 2-3 este adhatom.Nem szeretném,ha gond lenne.

Ildi
tfildiko
 
 


Drága Bea!

Nem vagy semmi nő! Minden elismerésem!
Ezt olvasni is sok volt.KépKép
Nagyon megrázott..Kép
Nagyon szupi nő vagy ezt komolyan mondom.Innen felálni.....nem semmi.
Csodállak!KépA legjobban azt, hogy válaltál mégegy terhességet. Nekem se erőm se bátorságom nem lett volna.
a könnyeim potyognak és szavakat sem találok pedig még mélyen nem is volt időm átgondolni, hogy egy ilyen veszteség sorozat milyen nehéz lehetett neked/nektek.
Tényleg csak annyit tudok mondani, hogy minden csodálatom a tied.
Tudod most is az jár a fejemben, hogy ha van a Jó Isten ilyet miér enged meg?Kép Tudom tudom a "próbák" de ez akkor is sok egyszerre egy embernek ugy gondolom.KépKép
puszi
É.
eve
 
 


Bea!

Nagyon sajnálom.Ez borzasztó!Nem is tudok mit mondani...Teljesen kiakadtam.Hogy is tudtad így összeszedni magadat.Én is nagyon csodállak.
Én nem lettem volna ilyen erős.

Ildi
tfildiko
 
 


Hajni!
Nem lesz gyors!Kép Az oktatók szeretnek minél előbb bedobni a mélyvízbe, de szerintem nem bajKép
BÁTORSÁG!!!
Járóka nálunk sem egyszerűen fér el, de muszáj volt, mert féltem, hogy leesik az ágyról.

Ildi!
Tömegközlekedve jártál?

Eve!
KösziKép
Tényleg nem volt egyszerű, és azt sem mondhatom, hogy nem rettegtem végig a 36 hetet, de megérteKép
A vallásról, meg az Istenről inkább nem fejtem ki a véleményem, mert nem akarok senkit megbántani...

Pusz
Vendég
 


Ildi!
KösziKép
Dehogynem! Akkor én is azt mondtam, hogy nem birom ki, de muszáj volt! A férjemért, az öcsémért (13 éves volt akkor), meg anyukámnak tartoztam annyival, hogy nem roppanok össze! Ő mindig nagyon erős volt, és tudom, hogy nagyon mérges lett volna rám, ha elhagyom magam, meg nyugtatózok.

Pusz
Vendég
 


Itt vagyunk, egy gyorsra.
Anna 7250 gr és 70 cm, de a védőnő 67 cmt irt be, a doki meg leszidta, hogy nem azt kell nézni, hogy mennyinek kell lenni, hanem, hogy mennyi. Kép
AZ ÉN LÁNYOM NEM SIRT EGY PILLANATOT SEM ÉS UTÁNA MÉG VIGYORGOTT A DOKTOR NÉNIRE!
NAgyon büszke voltam Rá. Makk egészséges Kép

Jövök nemsokára és olvasok Kép
A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Andi!
Védőbanyát tessék feljelenteni okirathamisításért!Kép Kika biztos elvállaljaKép
Büszke is lehetsz!!!Kép
Pusz
Vendég
 


Andi!

Ügyes a lányod.Örülök,hogy minden rendben.
Tényleg,67 cm-nek kellene lennie?Én most néztem a doki néni 69cm-t írt a könyvbe.Akkor mi is nagyok vagyunk?
Puszild meg a lánykádat a nevemben is,hisz egy hős.

Bea!

Minden tiszteletem a tied.Erős nő vagy.De igazad van.Muszáj volt kibírnod.

Ildi
tfildiko
 
 


Bea!

Én már nem irok a történetedhez semmit, tudod a véleményem.

HAjni!

Én is igy kezdtem, nem lesz gyors, ne kakálj be. Te amúgy is tudsz vezetni.

Anna kacarászik, vigyorog, mintha mi sem történt volna Kép Remélem, hogy este sem lesz bak.

Védőbanya, egy hülye. AZt nézi, hogy szerinte mennyinek kell lenni a gyereknek és ugye 5 cm-t nem nőhetett egy hónap alatt, ezért lejjebb vitte. Ez miatt már többször összevesztünk. HA meg lábra áll majd és úgy mérik egyszer, akkor meg hirtelen 10 cm fog nőni Kép
NA mindegy , a lényeg, hogy én tudjam mekkora ruha kell neki, a többi nem számit Kép
A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Ildi!

MAgához képest nagy, mert a múltkor 65 cm volt. És ugye a nagykönyvben max 2 cm nőnek a babák ilyenkor. Igy a védőnő be is irta. Pedig együtt mértük meg, de közölte, hogy az sok. Csak a doki néni meghallotta, majd legközelebb már a jó kerül a könyvbe. MOst nem akarták barmolni.
A mi védőnénink nem először csinál ilyet Kép

A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Andi!

Milyen sűrűn mentek a védőnőhöz?Egyébként nem kell a védőnővel foglalkozni.A mi gyerekeink gyorsabban fejlődnek.

Megyek,az apa megjött.A gépet át kell adnom.Tornázom egy kicsit,és eszem.Majd fél 5h körül jövök.

Ildi
tfildiko
 
 


Bea!

Naná, hogy megérte!
Nagyon csodállak akár mit is írsz, ha muszály volt ha nem. Attól mert valami muszály még nem biztos, hogy végrehajtható. De neked ugy látom anyukád még ebben a helyzetben is tudott erőt adni.KépTényleg nem tudok mást írni nagyon csodállakKép


Andi!

Anna elött le a kalappal.
70cm: és még csodálkozol, hogy hol itt hol ott kilóg az ágybólKépKépKép
Te hány cm-vagy? Mert a végén még Anna fog apa melett aludni te meg mész a kiságyba!KépKépKép
Ugye- ugye mondtam én,hogy nem kell semmi tanács tudod te magadtól is, hogy mitől lesz a lányod makk egészséges!

Ildi!

Bocsánat az elöbb elfelejtettem írni neked, de mivel te is olvastad Bea történetét biztos nem csodálkozol rajta.
Hát valami mindíg adódik a leány egészsége körül,de Bea története után még azok is ajándékoknak tünnek.
A drukkot köszönettel fogadjuk tőled is!Kép

Jelentem a Chou chou rossz volt és Orsi doktornéni adott neki egy "cinciót" valamint megdugóhúzózta a pucakját.Ugyhogy most itt csönd honol.
eve
 
 


Vagyok, csak legyártottam a nokedlit! Utálom!!!Kép
Az átlag Magyar nő meg 165 cm magas, aki alatta vagy fölötte van azt kiutasítják az országból??? Hülye ez, nem produkálhat minden gyerek gyári középértékeketKép
Zsófi még nincs 6 hónapos, és 74 cm, akkor minket biztos száműznek az óriások földjéreKép

Hú, bosszant a hülyeség...

Pusz
Vendég
 


Eva!

Én 168 cm körül, de lehet, hogy már összébb mentem.Kép MA már nem is adtak tanácsokat, csináljak a gyerekkel azt amit akarok Kép

Csend Kép


Ildi!

Nekünk 2 védőnénink van. Az egyik a területi, aki hol jön, hol nem. Most új van, de még nem láttam. Meg van egy a dokinál Kép NA az az eszement. Kép Oda havonta egyszer járunk. Nem szokott érdekelni, hogy mit mond, de már észrevette. A dokinénit szoktam mindig megkérdezni ha valamit tudni akarok.

A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Bea!

Ne bossszankodj!
Ti mentek balra, mi minik jobbra, net ott is lesz!KépKépKépMi kell még?KépKépKép
Nálunk senki nem szereti a nokit igy csak ritkán kell vele maszatolnom!KépKépKép
É.
eve
 
 


Na jöttem.

Nali,
Azért Téged jól bedobtak a mélyvízbeKép de lehet, hogy ez a jó taktika, engem anno csak a tanpályás visza után engedtek a forgalomba, na jó az még a régi rendszer volt, de az első forgalomól én ia para voltam.

Bea,
Nem írok a történethez semmit mert ezt mi már sostársak "ezerszer" átéreztük és megbeszéltük. Nekem most volt ennek évfordulója az évvégén, 31-én nagyon rossz passzban voltunk a férjemmel, hiába két év, ezt soha nem felejti el az ember.
Számomra a szilveszter már soha nem lesz felhőtlen.

Andi,
Milyen lett a húsi???mesélj???????????

Eve
Milyen komoly baja volt ennek a szegény játék babának???KépKép Kész horror amit leírtálKép
K
kika
 
 


Andi!

Na ha 165 a vízválasztó akkor te mész Beával balra, mi Ildivel jobbra!KépKépKép

Azt mondja a lányom:"Anya fáj a fejem. Adjál rá c-vitamint!"
eve
 
 


Most olvastam a net-en, h megszületett Stahl Judit kislánya, minden ok, babó és mama egs. de a papa sehol, na ez is szép storyKép
K
kika
 
 


Andi!
Jó nekedKép Mi gombamániások vagyunk, gyakran van gombapöri, az meg csak azzal jóKép

Kika!
Elhiszem, hogy már nem tudsz felhőtlenül ünnepelniKép Liza az öcsém szülinapján halt meg.

Pusz
Vendég
 


Bea!

A Gombapöri nokedlivel szuper, imádom, főként ha még tejföl is jár hozzá!
Kép Elindultunk Kép

Lehet, hogy a mostani szolgáltatóm a nyaralóban is fog tudni szolgáltatni netet. Tavaszra kiderül, mert akkor nem kéne a telefonos. A párom azt hitte meghibbantam Kép
De én már intézkedem. Mégha csak este is, de azért jó lenne, ha lenne. Most arra fogom, hoyg ne kelljen a céges dolgok miatt berohangálni állandóan Kép



Kika!

A hús guszta és még jó is lett.Kép Apa megdicsért, hogy miket tudok!

Eve!
Mi megyünk balra Ti jobbra? Már ide is befurakodtak a pártok Kép ?


A lányom meg fel van pörögve ezerrel. Kép

A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Éva!

Teljesen tönkretette a babát?Jót nevettem azon,hogy végre csönd van.
A jobb oldal jó lesz.

Hajni!

Örülök,hogy jól ment a vezetés.Milyen az oktató?Jó pasi?
Igazad van a kúppal kapcsolatban.Ma nem is adok neki.Inkább nem alszom.Lelkifurdalásom lett.

Andi!

Én is a doki nénitől kérdezek meg mindent.Az én védőnőm még most sem engedné a hozzátápit.(Csak a gyümit.)
A Noémi ma megette az egész üveg almaszószt csirkehússal.Ez a 3.féle kaja ami nagyon ízlik neki.A zöldségesért nincs oda.Ti mit ettetek?

Bea!

Nálunk a nokedlit a férjem szokta csinálni.(Nagyon ritkán van,mert utálom utána a mosogatást.)

Kriszta!

Megkérdezhetem,hogy nálatok mi történt?Ha nem akarod leírni,az sem baj.

Ildi
tfildiko
 
 


Sziasztok Csajszik!

Egyelőre még nem olvastam, csak bejelentekezem, hogy megjöttünk szerencsésen!

Boldog Új Évet Mindenkinek!!!

Pusza
Kriszta

Kép
lujzika
 
 


Andi!
Hova indultatok?Kép
Látod, látod mennyivel jobb lesz, ha a céges dolgokat onnan is tudod intézniKép

Ildi!
A mosogatás részét utálom én isKép Kiszaggatni nem művészetKép
Zsófi ma valami rizses, zöldséges csirkehusit (Hipp) evett, és izlett nekiKép Mondjuk neki idáig minden kaja ízlikKép Ma vettem spenótot, meg valami sonkás tésztás valamit. Lusta vagyok kimenni, megnézni, hogy mi a pontos neveKép
Akkor a ti védőbanyátok is jó nagy baromKép Szerencsére a miénk normálisKép Ő inkább a főzelékeket szorgalmazza, a tápszer helyett.
Ja, tejpépből a Milupa vaníliás jön be legjobban.

Pusz

KRISZTA!!! Megjöttél már???
Vendég
 


Szijjjja!Kép
Jól megelőztélKép
Pusz
Vendég
 


Ildi,

Várandoság/Elvesztettem a kisbabámat topic:
2003 Szeptember 11 csütörtök - 16h 28:
kika
 
 


Lujzika,

Jaj de jóKépKép
Kika
kika
 
 


Lujzika!

Szia!Neked is Búék!

Bea!

A tejpépetek nektek is HA-s?

Kika Kriszta!

El fogom olvasni.Bár szomorú a topic címe.De most át kell adnom a gépet.

Ildi
tfildiko
 
 


Szia Kriszta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Végre végre!!!!!!!! Kép Örülök, hogy jól vagytok!!!!

Bea!

Hozzátok! Kép
A lányaink nagyon egy hullámhosszon vannak (meg az anyukák is) az én lányom is azt ette ma. Én is vettem olyan tésztás kaját , de még nem adtam oda a glutén miatt.

Ildi!

Mire megismerkedsz a történetekkel, rájössz, hogy ez egy problémás topik. Elég egy napra egy történet, mert kész leszel! Kép

Szegény chou-chou baba( a fene tudja, hogy kell írni), gyorsan bevégeztetett. Remélem azért újra lehet éleszteni még! Kép

A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Kika Kriszta!

Ez durva!Minden tiszteletem a tied is!
Azt hiszem,mára tényleg elég ennyi.Kikészültem,borzasztó ilyet olvasni.Akkor is szörnyű,ha idegennel történik.Hát,még ha valaki olyannal,akivel jóban vagy.

Még valakivel történt valami nagyon szomorú?

Andi!

Igazad van.Elég lett volna egyet is elolvasnom.
Etethetek már a Noémivel kukoricás Hipp kaját?Azt írták rá,hogy 5 hós kortól.

Ildi
tfildiko
 
 


Kriszta!!!!!!!!

De jó!!!!
Örülök, hogy rendben haza értetek.KépKép
Boldog Uj évet.


Kika!

Én elolvastam. Bár ne tettem volna.Mára éppen elég volt Bea története.Te is nagyon erős vagy és bátor vagy merész mindegy. Tovább tudtál lépni és válaltál mégegy terhességet.
Nalunk amikor született a lányom a nyakára volt tekeredve a köldökzsínor és majdnem megfujtotta és majdnem császár lett a vége mert 4260gr. volt és én nem tágultam 4 ujnyinál tovább nem tudtam megszülni.Lekapcsolták a szívhangot figyelő gép hangját mert nem tudta már a dokim hallgatni olyan szörnyű volt.Egyre gyengébben vert a szíve és a hívott segítség nem akart megérkezni. Ezt csak azért írtam le mert semmiség, de a mi apánk nem akar több babát mert azt mondta ezt ő mégegyszer nem tudja átélni.
Most is, hogy a huga bent van a korházba azt hajtogatja "Nekünk több gyerekünk nem lesz."
Szóval nekünk ennyi is elég volt, hogy elrettenyünk egy következő terhességtől.Szoktunk viccelni, hogy hogyne lenne mégegy gyerekünk! Lesz csak még nem adott senki!KépMondtam a sógórnőmnek is ha három lesz egy a mienk különben öri hari!Kép
Na jó ez csöppet sem volt vicces, bocsiKép

Játék baba sokat sírt és ki akarta venni a sírókáját azért volt a dugóhúzó.A szuri volt az érzéstelenítő.KépKépKép
Azt hiszem tényleg jobb lesz ha nekünk már nem lesz több gyerekünk!KépKépKépOrsi fél évig éjel-nappal üvöltött.Ha ezt a tesó örökölné lehet, hogy belőle is ki akarná szerelni a sírókát!KépKépKép

Ildi!

Jelentem a baba túlélte a műtétet de már nem mer megmukkani mert fél a lányomtól!KépKépKép

Andi!

Bocsi akkor legyen fent és lent, vagy nekem mindegy csak mindenkinek jó legyen és legyen NET!

Éppen ezen aggódtam amikor mondták, hogy jön a tavasz!Hogy mi lesz akkor ha Andikánk fogja magát és kiköltözik a nyaralóba? Hogyn kapjuk netvégre?!KépKépKép

Hajni!

Az összes oktatónak vannak furcsaságai. De a legfontosabb, hogy türelmes legyen!!

Bea!

Nálunk apa szereti a gombapörit de ritkán kap.
Tudod errefelé csak bolond gomba kapható és ő elég bolond-e nélkül is!
eve
 
 


Jut eszembe!
Át tudja küldeni nekem valaki megint annak az oldalnak a címét ahol a szülések története van meg a régi talis képek?
apa a multkor mikor ujra tette agépet elfelejtette elmenteni a kedvenceket és azt ott őriztem.
eve
 
 


Na mi van mindenki???

Ildi! Pityereg velem együtt a történeteken, de hova lettetek többiek???
eve
 
 


Kriszta,
szia!!!!!!!!!!!!!!Kép Már nagyon hiányoztál...

Ildi,
ne legyen lelkifurdalásod. Most én is olyan kúpot adok neki, hogy tudjon aludni, mert ez a szurija nagyon fájKép

H.
nalika
 
 


Persze mi szokás szerint vásároltunk. Asszem egy ideig nem kell muffinpapírt vennemKép
Ja, és apa kapott egy új telefont, mert a régi már tragédia volt. Most nagyon irigykedek...Kép

H.
nalika
 
 


Bea!

Busszal jártam dolgozni.5h-kor keltem,6óra 10 perckor ment a buszom.Apa 6h-ra jár dolgozni,ezért nem tudom,hogy lesz.De lehet,hogy a későbbi busszal fogok menni.De 6h-kor vinni a lányt az oviba,egy kicsit durva.Lehet,hogy Szegeden kell néznem állást.

Éva!

Még jó,hogy ezeket nem a terhességem alatt olvastam.Így is állandóan aggódtam.

Hajni!

Milyen telefont vettetek?
Te is ilyen kúpot adtál neki?Nyűgös?

Ildi
tfildiko
 
 


Ildi!

Én is nagyon féltettem Orsit.
De mára nekem végem. Minden nap beszélünk a dógornőmmel telcsin és tegnap a szobájukból egy szintén ikres anyuka megszült. Az első baba rendesen meglett, de közben a második keresztbe fordúlt. Kivették császárral, de nem volt jól a kislány és reggelre meghalt. A kisfiú tökéletessen van 2.5kg. de azt hiszem ez kevés vigasz a szülőknek.Amióta bent van a s.nőm a korházba ez a mmásodik "problémás szülés" volt.Nagyon aggódom, hogy megviselik ezek a dolgok és valami rossz történik.
Pláne Kika és Bea esete után.

Hajni!

Akkor holnap muffin?KépKépKép
eve
 
 


Sziasztok!

Anna ágyóban én meg hullán, de vagyunk.

Éva, Ildi!

Lujzika/ Krisztáét ne is akarjátok tudni Kép

Ildi!

Adhatod szerintem és szeretni is fogja. Finom!

Hajni!

Muffin Kép Látszik, hogy Sthal megszült, átveszed a hatalmat! Kép
Vezetés: jó lesz az, csak ne parázz Kép

Éva!

Én mindent megteszek láthatod Kép Apa meglepődött, de nem nagyon izgat a véleménye. Próbálok megoldást találni, de a Westelnek csak olyan csomagja van, ami nekem 5 napig elégKép Na jó nyáron 10-ig. Jó lenne ha a mostani szolgáltatómmal sikerülne megoldani.

Bea!

Most hogy irtam, hogy elindultunk hozzátok pörit enni, eltüntél, hogy felfald az egészet? Kép

Kriszta!

Jó, hogy itt vagy megint, lesz mit olvasnod Kép

A.

Andi
Kép
mucska
 
 


Sziasztok!

Voltunk vásárolni és vettem a leányzónak én is milupás vaniliás tejpépet, remélem ízleni fog neki. Most Hipp-es babakekszes jóéjthamit evett. Nagyon ízlett neki, háromnegyed üveggel bevágott.

Akiknél már járt a fogtündér: melyik fogacska bújt ki először???
Egy icipici fehér bütyköt érzek a Réka ínyén, de felül a jobb2-t. Én úgy hallottam, hogy először az alsók jönnek. Mi kivételek vagyunk???
Ja! Majdnem dobtam egy hátast, a leányzóm kapaszkodott a kanapéban és állt egyedül!!! Az újságomat akarta ellopni, előtte ültettem az ölembe.

Puszi:
Meli
Bnm
 


Meli,
az a babakekszes magyarul nem 6 hónaptól van? A keksz sztem tartalmaz glutént...
A fogacskák néha nem követik a nagykönyvben leírtakatKép

Andi,
végülis van az oktatónak is pedálja, a kormányt meg eléri....

Ildi,
oltás után direkt ilyen kúpot íratok fel. 2-3 nap alatt szerintem nem lesz tőle baja, csak nem biztos, hogy a fogacska ilyen gyors leszKép
Nokia 3220

H.
nalika
 
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: