Mazsom! A Suttogó titkai I. könyvet (ha még nem tetted) nézd meg az Alexandria könyvesboltban. Itt Pécsen az Árkádban van ilyen könyvesbolt, én is ott vettem a könyvet, ma pedig megvettem a II. részét is. Legalább olyan jó mint az első!
Eszter2004! Nekem úgylátszik szerencsém volt az uh-val kapcsolatban! Pécsről felmentünk Pestre, először a Mamutba 4D-re, itt sorozatgyártás folyik sajnos, a nő alig mondott valamit, 10 percet vettek videóra és 12000 Ft-ot fizettünk. Másodjára is Pestre mentünk a "4D ultrahang" rendelőbe. A Kleopátra házban van. Itt végtelenül kedvesek az emberrel, kávéval, üdítővel, olvasnivalóval látják el az embert. Megérkezés után (ha még várni kell) kényelmes fotelokba ülve nézegethetjük az albumokba rendezett, ott készült fotókat. Nagyon kedvesek.
A vizsgálóban a doktornő hozzáértő, alapos, mindent elmagyaráz. A feje búbjától a sarka hegyéig végigmutogatja a babát, leméricskéli, megnézi a szívhangot, a köldökzsinór áramlást, megvizsgálja a szivet, a gyomrot, a veséket a hólyagot, a gerincet, egyszóval hogy rendben van e a gyerek. Eztán jöhetnek a kérdések (pl. hány kiló vagy mi a neme). A pofikájáról is nagyon jó képeket tudott csinálni. Ezután az ember kap egy bérletet, amivel ha visszamegy, a következő alkalom már olcsóbb. Videókazettát vinni kell, a felvétel ára benne van a szolgáltatásban. (10.000.-Ft/első alk.). Mi cd-re is rakattunk képeket (34-et csinált, és nagyon jókat!), ezért plusz 2000 Ft-ot fizettünk, de megérte!
Szóval azóta is oda járunk (még kétszer voltunk). Ma mérték a babát, 1860 gr. Pont jó.
Csak ajánlani tudom!
Jó babázást mindenkinek, gratulálok a kis jövevényekhez.
Minden jót!
Timi
32+6

. Karácsonykor a Házibuli 1-2-őt néztük dvd-n és hát nem tudtunk nem arra gondolni, hogy bizony ezt a részt se ússzuk meg. Furcsa volt így évekkel később, hogy már nem a tizenéves főhős szerepébe képzeltem magam, hanem a szüleiébe.
nagyon jót mulattam az álmodon
vicces. Még jó hogy engem senki nem paráztatott ezzel, bár az utolsó időkben a napi 10 mocorgás ha jól emlékszem meg volt . 

!Na nem nyivákolok tovább! 

35 2004.11.13.
2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika