A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011 júniusi babavárók :)

Zsófi: gratulálok Nektek, de örülök! Nagyon szép kisbaba! Jól vagytok? Jó egészséget Nektek! :) :) :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

köszi, lányok! Na akkor mehetek házassági anyakönyvit szerezni.

Grat, andrejja, jöhet a megérdemelt pihenés (ha még tudsz egyáltalán ilyen késői fázisban...)

Na, én meg ma összeszedtem egy kullancsot. Egy kicsit meg is ijedtem, hogy mi a teendő. Kiszedtük, aztán holnap megyek CTG-re majd mondom a dokinak.
20140503222551

Gratula Zsófi! Nagyon helyes baba!!!
20140503222551

ISTEN HOZOTT MILÁN!!!!!!!

Zsófi gyönyörű ez a kisfiú, szívből gratulálok és nagyon örülök Nektek!!!!!!!!! De jó de jó hogy minden rendben van!
Izgatottan várom majd a születéstörténetet!!!

Sok puszi Nektek!!!!!!

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Zsófi! hatalmas gratula, sok boldogságot, tejcit kívánok! nagyon nagyon szép baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!örülök h jól vagytok!

csibe! nem semmi méretek!kíváncsi vagyok mit mondanak holnap!szorítok, kitartás!bizti te leszel a következő!:)

tinus! én már el rendeztem ezt a házassági kivonatos dolgot,kikértem a hivatalból. én nagyon jól bírom a meleget imádom, napozok sokat.

panndi! sajnálom h elkaptál valamit,jobbulást!

KépKép
dike

ma 11kor indultunk Pestre(tegnap találtam 1 autót) anyuval mentünk ketten,most értünk haza, persze végig én vezettem, utálok utazni:) aztán megnéztük...nem volt az igazi,átmentünk Gödöllőre ott is megnéztünk egyet, ésssssssssss úgy néz ki megvesszük...azaz tuti, reggel 10re megyünk a férjemmel vinni a pénzt:) annyira boldog vagyok! de majd ha jövünk vele haza az lesz a bizti!!!remélem nem történik semmi addig..gondolok én olyan ra h odafele holnap senki nem fog belénk jönni vagy bármi, ami miatt nem jön össze az üzlet. aztán előbb hívtam a szülésznőt, h de. nem tudok menni, de mondta h fél 2ig odaérhetek, remélem odaérünk!

KépKép
dike

kisbarack! kicsit fájt...azért elviselhető volt!

KépKép
dike

Zsofi, gratulalok! Milan nagyon helyes kisfiu :).

De izgi, mostmar lassan-lassan megszuletnek a forum babai. Vajon ki lesz a kovetkezo?

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja

sziasztok!

hát Zsófi gratulálok neked és nagyon gyönyörű a kicsi fiad!!!!
azna szültél amire én a mensi alapján kivoltam írva...

én még mindig egyben.holnap bemutatás...
remélem valami bíztatót mondanak végre...

örülnék,ha én lennék a következő,de még ez nem tuti és bármi megtörténhet...

Kép
Kép
csibe83

csibe! drukk mára!

ma éjjel fél 12től fél 2ig aludtam ennyi volt azóta nézek ki a fejemből, meg tvzek, szörnyűűűűűűűűűűű....

KépKép
dike

Csibe sok drukk mára !

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Ezer éve (kb a 20. héten volam utoljára), elveszett báránykaként bejelentkeznék....

Szeretnék gratulálni Zsófi, gyönyörű kisfiad születéséhez!!!! Olvasgattam a topikot, és aggódtam, mikor nem voltál, de olyan szép hírrel jöttél, de jó!!!!!!

Papíron sereghajtó vagyok (jún 28.), de annyi jele van, hogy nem fogom végig kihúzni:
- a 31. hét óta nyitva vagyok egy ujjnyira, azóta talán jobban is
- 2 hete már az mondták, a méhnyak is rövidült, sőt elsimult
- a baba feje be van lentre ékelődve, nagyon készül...
- az első CTG szép méhtevékenységet mutatott (nem éreztem semmit...)
- tegnap este volt pár jóslófájásom....
Aztán persze lehet, hogy megviccel Tamara 8)

Barátosnémmel, Andrejjával majd hozunk hír egymásról :wink:

Kép Kép
kriszti0921

Zsófi,gratulálok Neked a Milán babához!Jó sokáig sikerült bent tartani :D .Nagyon szép,formás baba!

Nekem is másodszorra császár lesz Lehel után,ismét a téraránytalanság,illetve a belső varratok szétszakadása(megelőzés) miatt a kiírt időpont előtt pár nappal.

Használjátok ki még ezt a hátralevő időszakot,mert nagyon fog hiányozni az "izgő-mozgó" pocak.

Kép

Kép
szemi_dévisz

Zsófi! Gratulálok a csodaszép, formás kisbabához. És valóban, a sok nehézség ellenére szuper, hogy eddig benn volt. Majd ha picit jobban ráérsz, várjuk a részletes beszámolót. (ami gondolom, nem mostanában lesz :) )

Lányok! Lehet, hülye vagyok, de valaki magyarázza már el nekem, mi az a bemutatás...

Nem tudom, ti hogy vagytok, de engem egyre sűrűbben, erősebben kínoznak a jóslók, persze nem rendszereződnek, de napok óta egész nappal tartanak, aztán éjjel tök jót alszom, mert elfáradok.
A lábam tegnap először igazán bedagadt, ijesztően nézett ki.
Ma még dolgozom egyet, kora délután végzek és utána a jövő hétre már nem vállaltam semmi olyat, amihez el kell mennem itthonról, most már tényleg elfáradok és nyűgös vagyok.

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs

migej! engem nem kínoz semmi féle jósló,bár jöhetne már Ármin4

délután talán vissza tudok olvasni, ma is még rohanás van:)

és akkor: tegnap reggel elmentünk ugye Gödöllőre 1 órát álltunk dugóba az Mo-son...felhívtam a palit, h késünk. előtte este ő már hívta anyut, h van e pótkulcsunk...mondta h nincs mert elhagytam...na aztán én hívtam az M0ról, kérdezi h van pótkulcs, mondom hát mondta anya h nincs...az nagy baj...le kell vonni az árát,visszahív h mennyi kb 50ezer..faszaaa...nem hívott, odaértünk pénzzel, papírokkal stb...elkérte az alvázszámot, mert h az alapján tudja megnézni milyen kulcs kell, és h mennyibe kerül..de gondoltam utána néz tüzetesebben az autónak km-nek...mi rendszeresen vittük szervizbe,mi nem buheráltunk vele semmit, de végül kiderítette h Németben anno 2005ben visszatekerték a km órát egy 30 ezerrel, és kinyögte h így nem veszi be....nem hittem a fülemnek, kiszaladtam, keservesen sírtam, nagyon bele éltem magam....!!!!!sokáig nem bírtam abbahagyni, apát is hívtam...úgy sajnált..! megérkeztünk Fehérvárra Nst-ott minden ok, bár baba szívhangja átlagban 120- de azt mondták nyugodt,mozgásra 140re ment fel. meg kaptam a laboros beutalókat, meg az összes tenyésztés eredményét, ami negatív. utána elmentünk a merci szalonba megkérdezni h ők mennyiért vennék be az autót, meg volt ott is egy fehér merci...ők is utánanéztek...nem vehetik be a km miatt...de aztán apa mondta h leszarja, megveszzük azt a fehéret itt, részletre mert az drágább volt. aztán mi hazajöttünk, apa telefonál, h nagyon szutyok az a fehér megnézte tüzetesen, le van élve stb...mennyünk el Mosonmagyaróvárra megnézni azt a Bmw amit a férjemmel már 2 hete megnéztünk csak nem volt annyi pénz rá, de ő nagyon jó árban be is számította volna a miénket. elmentünk most az egész család...alkudozás, és végül este 10re hazaérkeztünk a gyönyörű hófehér Bmw-vel 520sal, ami az álom volt:))))))))))))
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... vi-4772079

KépKép
dike

Sziasztok!

Tegnap volt annyi időm, hogy azt a sok oldalt visszaolvassam, de annyi már nem, hogy írjak is... :roll:
Mivel ma nem kellett visszaolvasnom, ezért most tudok írni:)

Hát lányok, nagyon köszönjük a sok szurkolást, aggódást és a gratulációkat! :D

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam magunkról életjelet adni, de gondoltam sokszor rátok! Azt hittük, hogy a laptop romlott el, de aztán kiderült, hogy "csak" a töltője, és ezért nem kapcsolódott be. De most már kaptam egy univerzális laptop töltőt 8)

Milán baba, nagyon drága, édesen alszik meg eszik (egyenlőre) :lol:
A nővérkéje nagyon-nagyon boldog, alig várom már, hogy hozhassam az otthoni képeket! Úgy néz ki, hogy hétfőn mehetünk haza :D Aztán soha többet kórház!

Tudom még adós vagyok egy születéstörténettel, de azt majd otthon írom meg, de nem felejtettem ám el :lol:

Mégegyszer mindent köszönünk!

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)

Sziasztok!

Zsófi ez fantasztikus, hogy hétfőn már mehettek is haza, ezek szerint tökéletesen egészséges Milán :wink: . Az inkubátorból kiveheted amúgy? vagy azt majd csak később? Aranyos lehe Dorina, majd otthonról dobj fel tesós képeket :wink: 8) .

Dike nagyon szép az autó.

Nekem abbamaradtak a keményedések, jóslóim meg soha nem voltak az előző két váranósságom alatt sem. Marcinál pl késő délután még auchanban vásároltunk, aztán este 11 körül arra ébredtem, hogy 5 perces fájásaim vannak. Előtte semmi jele nem volt annak, hogy aznap szülök :roll: . Kíváncsi vagyok, most hogy lesz. Jó lenne ismét éjjel szülni, nekem nagyon bejött, olyan nyugis volt minden.

Judit bemutatás akkor van, ha pl túlhordod a babát, és megnéznek a fődokik (a te orvosod "bemutat" a főorvosnak/orvosoknak) és együtt megvitatják, mi legyen a sorsod.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Tényleg Csibével mi lehet :idea: :?:
kisbarack01
Budapest II. kerület

Másik topikban találtam,bemásolom :D

''8.15kor megszületett Benett 4300gr-al és 60cm-vel!!! Shocked Embarassed Laughing (fejecske 36cm) Wink
Azt mondta Csibe, hogy nagyon nehéz volt, mert nagy volt a baba, ezért nem lehetett gyorsan tolni, nehogy bajuk legyen!
A gátmetszést nem érezte, viszont a barom éjszakai szülésznő/doki nem adott neki sem beöntést, sem eda-t Evil or Very Mad pedig még csak 2 ujjnyira volt nyitva Rolling Eyes reggel 7kor jött a váltás, az a szülésznő már tök normális volt vele Very Happy és végül az én dokimnál szült meg Laughing
privi szoba sajnos foglalt, úgyhogy a 3 ágyasba került, de azt hiszem csak ketten vannak benne Smile
Csibe azt mondja, hogy a gyerkőc nem hasonlít senkire Laughing és kevés a haja Laughing''

Sok boldogságot Csibééknek!!

Kép

Kép
szemi_dévisz

Csibe hírek! írt sms-t! de látom már megírták:)

Megérkezett kisfiunk ma reggel 8-15 perckor 4300grammal, és 60 centivel!!!!képet is küldött gyönyörű kisfiú!!!!!!sajna nincs meg a telóm kábele, így nem tudom feltenni, aki elküldi a számát és feltenné, annak átküldöm mms-be ha tudom:)

sok boldogságot, egészséget, tejcit kívánok!!!!!!

Zsófi! nagyon örülök h jól vagytok!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike

dike, küldd el nekem, a számom tudod... (vagy a tanyán ott van...)
kriszti0921

Hatalmas gratula a Csibe családnak!!!! Szép méretekkel született Benett. :D

Dike telefonról e-mail címre nem tudsz küldeni képet? Úgy egyszerűbb. Ha nem tudsz kicsinyíteni (emlékszem múltkor nem sikerült), akkor küdheted nekem is és felrakom (cím megy priviben).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbarack01 2011.06.02 18:43-kor.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Látom közben Kriszti megelőzött :D .

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

csibe, gratulálok, Benett szép nagy baba lett :) Jó egészséget Nektek!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

átküldtem krisztinek!

KépKép
dike

Csibe-baba:

Kép

Kép Kép
kriszti0921

ÓÓÓ de szép kisbaba, szívből gratulálok mégegyszer!!!!

Van már két kispasink, a csajok még váratnak magukra :D .

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Benett nagyon szép :)

Jaj de várom már Gábort :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Nagyon szép Benett baba, és micsoda méretek, azta!!!

Gratulálok, Csibe!!

De jó nektek, Zsófi és Csibe!!!
20140503222551

Csibe, gratula!!!

Kezd a dolog izgalmassa valni :).

Ma voltam dokinal, 1 ujjnyira vagyok nyilva, feje lent van, de nem teljesen lent. Volt UH, lattam a kis csucsori szajat, de mereteket nem tudott merni a doki.
Szivhang, lepeny, magzatviz tokeletes, jol erzi magat bent.
Azert fel lettunk szolitva mellbimbo-birizgalasra es szexualis eletre :).
Valamint nagyon jol esett, hogy megkerdezte, felek-e meg a szulestol, es ha igen, pontosan mitol. Nagyon jo lenne, ha o lenne bent, mikor elindul a dolog... Nagyon bizom ebben a doktornoben.

Ha nem tortenik semmi, egy het mulva CTG (akkor mar 40+2 leszek) es vizsgalat.

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja

Sziasztok Lányok!

Tegnap közölte velem a párom, hogy menjek már szülni, mert nem bírja ezt a feszültséget! ;D (Már mint, hogy most megyek vagy maradok. Már nagyon várják a fiúk a kis jövevényünket. :D)
Nos tegnap voltam a dokimnál. Szerdán a védőnő nem talált semmit. Tegnap a dokinál az NST is rendben volt. Megnézte a mért adatokat. Nem volt elragadtatva tőlük. Azzal kezdte, hogy hétvégére nem szeretne befektetni (!). Végül abban egyeztünk meg, hogy várunk még néhány napot, mert lehetséges, hogy ténylegesen a folyamatos front-váltakozások okozzák a vérnyomás ingadozást nálam. Így abban egyeztünk meg, hogy - ha addig nem leszek rosszabbul vagy tartósan nem marad magas a vérnyomásom, akkor - hétfőn vagy kedden felhívom, és beszámolok neki az állapotomról. Ha addig minden oké, akkor jövőhét csütörtökön kell mennem hozzá a következő NST-re. De utána hét elején mindenképp osztályra utal. (Az már a Pünkösd utáni kedd vagy szerda lesz.)
Olyan hihetetlen, hogy még ennyire bírom. Nem számítottunk rá (sem én, sem az orvosom, sem a családom). Bercim a 37. hét utolsó napján született meg (az pedig már csak 3 nap :)). Olyan jó, hogy idáig kihúztuk! :D

Zsófi
Gyönyörű baba! :lol: Gratulálok!
Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Tinus
Mit mondott a doki a kullancsra?

Kriszti
Üdv újra itt! :) Most már nem számít nálad sem, ha megérkezik a kis lakó. :D Várjuk a híreket, kitartás! :wink:

Csibe
Sok boldogságot kívánok a picihez! Gratulálok! :lol: Gyönyörű baba! :lol:

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

Nammado, csak annyit mondtak, hogy figyeljem, hogy pirosodik-e a helye, vagy megy-e fel a lázam. Ennyi. De azóta nincs gond.

Amúgy nálam a héten CTG rendben volt. Megnézett a doki és teljesen zárt vagyok, csak kicsit rövidült meg a méhszáj, úgyhogy C2000-et kaptam. Szóval ezek alapján mi még nem sietünk.

Viszont az utóbbi 2 napban (biztos a front miatt megint) iszonyatosan keményedik a hasam, nagyon dagad mindenem és görcsöltem is elég sokat. Tegnap babóca alig pihent ő is érezte, hogy valami nincs rendben, mert folyamatosan rugdalt.
20140503222551

Nálunk a CTG nem teljesen volt rendben, túl magas volt Gábor pulzusa. Erre ma meg a védőnőnél túl alacsony :roll: Aztán pár óra múlva rendeződött.

Kedden megyek újabb CTG-re, remélem minden oké lesz.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Csibe!!!gyönyörű baba!

Nammado! kitartás!:)drukk h jó legyen a vérnyomásod!

andrejja! huhuu te leszel a következő tuti!drukk!!!

tinus!örülök h minden rendben volt! én is sokat keményedtem az elmúlt 2 napban.

KépKép
dike

megrepedtem, sírni tudnék!:((((((((((((((((((((((((((((((((((((

KépKép
dike

Dike hol repedtél meg? A hasad??

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Panndi drukk a keddhez (amúgy Juli pulzusa is érdekes volt utoljára, 129 és 160 között mozgott).

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

kisbarack! igen:(

KépKép
dike

kisbarack, Gáboré kedden a CTg első felében 180-210 között mozgott, utána lement 160-180 közé. Ma meg épp 120 volt, aztán feltornáztuk 136-ra. Na remélem minden oké lesz.

dike :(

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Csibe: Gratula, nagyon szép kisbaba! Majd ha tudsz, te is jelentkezz a részletekkel.

Tegnap voltam uh-on: és képzeljétek befordult fejjel a kisbabám. Olyan hihetetlen, a 37. hét kezdetén még összevissza forgott, és csak megtalálta a helyét, bár nem tudom, mihez kötni a befordulását, mert folyton pörög még most is. :)
Egyre valószínűbb, hogy kisfiú, tegnap is annak látták, valamint a méreteit tekintve is teljesen ideálisnak tűnik, nem egy óriásbébi, most saccolták 3000 g-ra, aminek örülök, én úgy tippelem, hogy 3000-3500 g közötti lesz, ami tökéletesen illeszkedik az én méreteimhez. Szóval most röpülök a boldogságtól, hogy nagy az esély a sima születésére. :)

Kisbarack: Köszönöm, nálunk ilyen "bemutatás" nincs, nem is hallottam még róla. Itt a saját dokim dönt, gondolom, csak akkor konzultál, ha nagy gond van. Az én orvosom ebben is laza, a klasszikus 1 hét helyett kettőt vár.

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs

huuu csajok reggel távozott a nyákdugóm egy darabja(gondolom én nyálkás nyúlós, kicsit véres:)) úgy örülök, remélem én azok táborába tartozom, akiknek napokon belül beindul a szülés!:))))))))))

KépKép
dike

Dike hűűűűűűűűűűűhaaaaa :shock: de izgi !!!!!!!!!! Lehet a 3.fórumos babóca is kispasi lesz :wink: . Na akkor ma többször bekukkantok :wink: . Alakulunk, alakulunk....

Judit, az én dokim sem egy elkapkodós, parázós tipus, ő is két hetet vár. De jó, hogy befordult a legény!!! A méreteit nézve tényleg a legideálisabb.

Andrejja Ti hogy álltok??

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Dike, izgi :).
Nekem 5 nappal a szules elott ment el Lilivel a dugo.

Kisbarack,
nincs itt az egvilagon semmi, pedig tegnap tobb dolgot is bevetettunk. Egyuttlet, hazimunka, tonik, ananaszle (ne rohogjetek ki, azt olvastam, az ezekben levo kinin is segithet :D), forro furdo.
Szinte egyaltalan nem erzek kemenyedeseket. Bezzeg, mikor dolgoztam, voltak! Gondolom, a stressz meg a vezetes miatt.
Mar aozn gondolkodom, megprobalok valami homeos cuccot, pedig abszolut nem hiszek bennuk.
Meg a mellbirizgat megprobalom, de azt meg olyan izenek talalom :). Tegnap angol oldalakat olvastam es azt irtak, hogy a legjobb, ha a kismama partnere stimulalja szajjal (na jo,de megsem csunghet rajta egesz nap :D), vagy egy ismeros kisbaba (persze, majd mindjart szaladok es kolcsonkerek egy gyereket valakitol :D), vagy mellszivoval is lehet jo eredmenyt elerni. Ez utobbim nincs, de most erosen gondolkozom rajta, hogy szerzek egyet.

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja

Andrejja, a kininről én is hallottam. Ennyi mindent bevetettél és mégsincs eredménye, ezek szerint jól érzi magát a leányzó odabent.

Dike hogy vagy?

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Tényleg izgi, most már aztán bárki sorra kerülhet...:)

Csajok, én ma annyira rosszul vagyok, hogy a sírás kerülget. Labdává alakultak a lábaim, alig tudok rálépni annyira fáj. Mindent megpróbáltam már pihenek, polcolom, borogatom, tornáztatom...semmi. Egyébként is már alig tudok megmozdulni mindenem fáj. És a legrosszabb, hogy egyszerűen nem bírom ezt a semmittevést, de ha elkezdek valamit abba kell hagynom, mert nem megy...

Ti hogy vagytok?
20140503222551

Sziasztok!

Tinus
Örülök, hogy nincs semmi tünet. Ijesztő lehetett, amikor felfedezted.

Dike
Köszi. Remélem, hogy rendben lesz most már.

Mit csináltál? Csak nem a magzatburok? Vagy terhességi csíkra gondolsz?
Szorítok, hogy nálatok is nem sokára baba legyen! :D

Andrejja
Nem tudom, mit tanácsolhatnék, de... Nekem a terhesség 7. hónapjában volt tejbelövelés. Azóta többet-kevesebbet, de fejnem kell a tejcsit. Volt, hogy mellszívóztam is. Most is csinálom (igaz, csak kézzel fejek), és mégsem indul meg tőle Pocok. :roll: Én a 8. hónapban nagyon rá voltam kattanva a zöldséglevélre. (Akkoriban komoly méhösszehúzódásaim voltak.) Utána néztem a neten, nem javallják kismamáknak, mert koraszülést okozhat. Illetve vannak olyan országok, ahol a bábák a kismamáknak szülésindításhoz ajánlják. Ha meg bírod enni, esetleg próbálkozz meg vele.

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

[quote="tinus6"]C írta:tinus6sajok, én ma annyira rosszul vagyok, hogy a sírás kerülget. Labdává alakultak a lábaim, alig tudok rálépni annyira fáj. Mindent megpróbáltam már pihenek, polcolom, borogatom, tornáztatom...semmi. Egyébként is már alig tudok megmozdulni mindenem fáj. És a legrosszabb, hogy egyszerűen nem bírom ezt a semmittevést, de ha elkezdek valamit abba kell hagynom, mert nem megy...

Ti hogy vagytok?

Hát kábé én is így... tegnap annyira pörögtem, tök jól voltam, kimostam 3 adagot, kipakoltam a fagyót, kihúztam, olvadjon, sütöttem 2 adag muffint, bementem melóhelyre, összepakoltam a cuccom, hazafelé bementünk a zurammal nagybevásárolni, itthon kimostam a fagyót, bepakoltuk, elpakoltam a megszáradt ruhákat.... Na, ma meg semmi nem megy. Vemhes pingvinként járok-kelek :lol:

Kép Kép
kriszti0921

Tinus, ugyanezt erzem idonkent, es ugy vettem eszre, mar kezdem kiboritani a kornyezetemet a nyafogasommal...
Pedig ez teljesen termeszetes erzes ilyenkor, a fizikai faradtsag is es az erzelmi ingadozasok is.

Nammado, mit ertesz zoldseglevelen? Petrezselyem? Azt szeretem...

Egyebkent ma del ota vannak kemenyedeseim, ha nem is tul fajdalmasak es hosszuak, de olyan 20 percenkent jonnek (ha nem figyelek oda, siman elmegyek mellettuk, tehat tenyleg csak joslok, de legalabb vannak).

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja

Jóslóim nekem is vannak, de már kb két hete, igaz egyre gyakoribbak. Kíváncsi vagyok a keddi dokilátogatásra, hogy mit mond.

dike: nyákdugó :) Bár nekem Zsófinál szülés előtt három héttel ment el, és végül indítani kellett :wink:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Migej! nagyon örülök a jó hírednek!!! szuper!!!!!!!!!!!!!

Andrejja! de legalább vannak keményedéseid, ami jó jel!

kitartás mindenkinek, én se vagyok már a legfittebb:)

nammado! nem a hasam repedt meg kicsit:(

miután elment a nyákdugó elmentünk a barátnőmmel Mosonmagyaróvárra a kocsi pótkulcsáért, én vezettem persze, anyósom rosszul volt, de én nem:)) hazafele elkezdett fájni a derekam, de ennyi...mindig este van inkább fájdalmam, panaszom, a csontom, néha a combtőbe is belesugároz! de beszélek sokat Árminhoz, h jöjjön nyugodtan, nagyon várjuk!

KépKép
dike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: