[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 pocakosai és babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Pedinek Gratulálok Bálint babához :) :) :) :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Beszéltem Pedivel tegnap telefonon, mindenkit puszil.

kati, nagyon szép a kis druszám. :wink:

dike, szerintem se vegyél hamarabb mellszívót, én is akkor vettem, amikor már itthon voltam Marcussal, vateráról használtan.

Rita, gratula, nagyon ügyes vagy! Egy pici hasam nekem még mindig van sajnos...

Mona, babaholmi olcsón, ha ezt beírod a keresőbe, kijön a Bippa Kft. címe, ott új dolgokat árulnak nagyon jó áron, Lexinek egy csomó mindent ott vettünk, kaptunk árengedményt is, sőt, a babamanikűr-készletet odaadták ingyen.
www.babaholmiolcson.hu

Csillag, gratula Gergőcinek, szépen fejlődtök! :D

Nita, óvoda miatt én is gondoltam rátok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze nagyon köszönöm, régebben voltam már ezen az oldalon, de most nem jutott eszembe az üzlet neve, és nem is bukkantam rá tegnap! Ide tuti bemegyünk majd!! Még egyszer köszönöm!

Csajok én is úgy megkívántam a palacsintát, sütöttem is párat :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 

 
 

Sziasztok!

Megjöttünk a játszótérről. jól esett egy kicsit kint lenni a friss levegőn.
Gergőt délelőtt megtornáztattam, meg lógattam is fejjel lefelé és lóbáltam közben... éééééés szépen nézelődött meg rágta közben a kezét. :shock: Mintha mi sem történne! :shock: :shock: :shock: Pedig annyira durván néz ki, tegnap falfehéren néztem ahogy a gyógytornász csinálta.

Mellszívó: nekem Bencénél nem volt, most meg akkor vettem, amikor már itthon voltunk. Szerintem az is elég, ha kinézitek, hogy melyik szimpatikus és ha szükség van rá, akkor tudjátok a Férjeiteket ugrasztani.

Mia, gratula az nst-hez!

Kati, nagyon szép kislány Bogika!

Beze, köszönöm! Most valahogy egy kicsit kezdek megnyugodni Gergővel kapcsolatban, mert tényleg napról napra ügyesebb! Most már olyan szépen hosszan tartja a fejecskéjét hasalva mint a többi ennyi idős baba. És totál igaza volt Katinak amikor azt mondta, hogy érezni fogom, hogy napról napra kevesebb segítségre lesz szüksége a helyes testtartáshoz.

Csajok, nekem küldjetek palacsintát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Két napközben nemalvós gyerek mellett egyszerűen nem tudok sütni...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág megy a palacsinta.....

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, köszi!!!!!!!!!!!!

Van egy eladó 60x120 cm-es kiságyunk. Ugyanolyan, mint a nagy képen levő. A színe cseresznye és 3 kivehető rácsa van.
Hibája, Bencus pár helyen megrágta és lejött a festék, de úgy átfordítottuk ezt a szépséghibás oldalát amikor Gergőnek összeszereltük, hogy alulra került és semmi nem látszódott belőle.
Ára matrac nélkül 5000 Ft.
Ha tudtok valakit, akinek kellene, szóljatok. Köszi!
http://bambino.hu/spd/BE4/BERGON_4_kisagy

Azért adom el, mert Bence kapott egy felnőtt méretű ágyat és Gergő megkapta Bencus eddigi ágyát, ami 70x140 ccm-es és később átalakítható rács nélküli ággyá.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


jaj de édes Bogi baab :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


istenem de szép a kis menyem!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))

Virág meddig tudtok a kisággyal várni?lehet tudok valakit de nem 100%..

Kati szerintem a googléba regizned kell..... :roll:

Beze ma felirattam a vakcinát a dokinővel api holnap kiváltja........

ja Barnival voltam dokinál mert nagyon köhög.......azt mondta a doki még nincs tüdőgyulladása de csúnya hörghurutja van....de nagyon jó kedvű:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati! de édes!:)

aki tud mondjon vagy linkeljen nekem jó bababoltot Pesten, vagy olyat ahol vannak bababútorok.

Csillag! örülök h kezdesz megnyugodni!

Mia! király h minden rendben volt!

akkor én azt nem értem h anyum miért mondja azt h minden szopás után majd nem fejni kell, h sokáig legyen tejem,mert h ő úgy csinálta...és nagyon sokáig szoptatott mindkettőnket,meg még tejtestvérünk is volt. mi a lényege a fejésnek? miért kell egyáltalán? h van ez?

Nita! Barninak jobbulást!

KépKép
dike
 
 


Dike, Beze ajánlott egy nagyon jót boltot Bippa Kft, keres rá, meg Nika ajánlott egyet a Saroksári u. 110.-nél azt hiszem ASTI Bababolt, mi ebbe a kettőbe tuti benézünk majd!

Én találtam még a Tücsök Bababoltot, elég jó árak vannak, mindegyik üzletnek van honlapja, keress rá!

Nika jobbulást Barninak!!!

Bogica tényleg csodaszép kiscsajszi!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nita, egyelőre szétszedtük a kiságyat ás bent pihen a szaunánkban. (az a raktár, most nem használjuk 8) 8) 8) ), még várok egy kicsit amíg több eladandó cuccunk lesz és egyszerre szeretném feltölteni őket Teszveszre. Persze nagyon szívesen tartogatom, ha van rá vevő. :wink:

Dike, ha szopi után mindig fejsz is, akkor a tested azt hiszi, hogy ez az a mennyiség amire a Babádnak szüksége van. Szóval több lesz a tejed, mint amennyit egy-egy alkalommal megeszik Ármin. Így tudsz mindig tenni a fagyasztóba vagy eladni tejtesónak. (De azért ez a folyamatos fejés iszonyat nagy munka...)

Kati, azt hiszem veszek Gergőnek egy ilyen bölcsőt. Ugye ez segítené a fejlődését?
http://www.adamo.hu/

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona igen az Astira gondoltam:)))))ott vettem én babakocsit is..nagyon kedvesek voltak az eladók!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike, még annyit szeretnék Neked mondani, hogy nálam Bence lustább, lassabban evő gyerek volt, mint Gergő. Bencus egy-egy alkalommal 40-45 percig is szopizott, míg Gergő általában 10-15 perc alatt végez. NA most ha azt nézzük, hogy a baba 2,5-3 óránként eszik, akkor ha lassan evő gyereked lesz + még fejsz is minden alkalommal, akkor semmi másból nem fog állni a napod, mint a szoptatásból, büfiztetésből és fejésből. Amikor arról beszélünk, hogy egy baba 2,5-3 óránként eszik, azt úgy kell értelmezni, hogy egyik etetés elejétől a következő etetés elejéig tart ez a 2,5-3 óra.
(először én is azt hittem, hogy úgy kell nézni ezt a 3 órás időintervallumot, hogy amikor befejezte Bencus a szopit, onnantól van 3 órám a köv. etetésig, de nem így van...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag holnap megpróbálom elérni a csajt:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillag: ILyen hinta-bölcsőt sokat árulnak a teszveszen... szerintem úgy olcsóbb. Örülök, hogy GErgővel jól haladtok! Nem is kell ennél nagyobb öröm.

kovacszsuzsi
 
 


Nita, köszi! Csináltunk pár fotót még összeszerelt állapotban a kiságyról, úgyhogy a hibáját is meg tudom mutatni.
Ja, és Pestre lehet, hogy fel tudom juttatni. :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Zsuzsi, köszi, pont az előbb nézegettem. Már 6500 Ft-ért van új. Valaki lekoppintotta az eredetit és ahogy néztem az értékeléseit, az eddigi vevői meg vannak elégedve a bölcsővel. De azért még egyszer köszi! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike: A fejés tejszaporításra való leginkább. Ha valakinél beáll az a bizonyos kereslet-kínálat, akkor elvileg nem kell fejni. A sok fejés egyre több tejet jelent. Szóval, ha fagyasztani is akarsz anyatejet, akkor jó a fejés. AKkor is jó a fejés, ha olyan sok a tejed alapból, hogy a baba nem üríti ki a cicit. Ilyenkor nem jut el az utótejig, ami zsírosabb, laktatóbb, mint az előtej, ami vizesebb kicsit, azzal oltják a szomjukat. :) Szóval a cicit mindig jó, ha kiüríti, vagy te a fejővel. Így akkor a következő szopiig szépen tudja a cici, hogy mi az ábra. :)

kovacszsuzsi
 
 


Virág ok:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziazstok!
este sajnos nem tudok mindig jönni, mert bogimnak akkor van nagyobb szüksége rám.

bevallom, én fejek, de nem azért, hogy legyen a fagyóban, bár ma már elkezdtem oda is betenni, mert sajnálom kiönteni, hanem mert szétdurran a cicim. főleg reggel, délelőtt. délután már nem foglalkozok vele. pedig bogi egy zabagép. igaz, viszonylag ritkán eszik, délelőtt csak négy óránként, majd olyan 2-től eszik 2-3 óránként. így alakult. ha felkeltem, csak bezabál és kibukja az összeset.

éjszaka szuper. eszik 8-9ig, majd alszik éjfélig. ott megint hosszan eszik, de viszont cserébe alszik 6-ig.
és szépen hízik is. szerintem a mai mérlegelésen eléri a születési súlyát.
egy-egy evés olyan 60-70-80-95g.


nita: kis vőlegényünket gyógyítgasd ám meg!!!

csillag: nekünk is tegnap szóltak a bababoltban, hogy megérkezett a hinta. szuper találmány!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati mázlista vagy Bogival hogy ilyen jó baba!!!!!!!!

Pediéket ma engedik haza ha jól számolom?:):)):

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virág elértem a lányzót...kérdezi hogy 2-3 hónapig félre tudjátok tenni a kiságyat?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


remélem szabad megírnom. pediék jól vannak, kicsi bálintot este fényezték, de jól vannak. holnap jöhetnek haza. tejcsike beindult!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


sziasztok!

köszönöm mindenkinek a hozzászólást a fejéssel kapcsolatban!

végre túl vagyok a terheléses vérvételen....blőőő, de talán jobb volt mint a 12.héten.

Holnap megyünk Győrbe barátnőmékkel shoppingolni, de csak az Árkádba! de tök jó lesz, imádok:)

KépKép
dike
 
 


Kai szupi hírek.....a kékfényt a babák szeretik...Barnim és Mátém is volt:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Tegnap pocsék napunk volt. Nekem egész nap iszonyatosan fájt a fejem, biztos front, mert ma kutya bajom, de olyan érzésem volt, mint ha lázas is lennék, viszont megmértem, és 35,4 volt. :shock:

Persze Zalán is nyügös volt, 5 órás cipelgettem, lestem ohaját, de csak sirdogált, nyügösködött, persze nem egyfolytában, de nem szokott ilyen lenni. Mire hazajött a párom, és ölbe vette, bekapcsolt neki zenét, majd Panizzit. Rally autó zúgására, pedig totál elaludt. Én meg csak ámultam. Már a zene hatására is elaludt. Most Sting-et halgatok, és tök jól el van. Mondjuk érthető hogy szereti a zenét. Mert nekem az az első, ha beülök az autóba, hogy bekapcsolom a zenét. Meg itthon is sokat hallgattunk.
Majd rakok képet az alvásról, meg amikor még ébren volt, teljesen rátapadt a képernyőre.

Beze
Ez alkati dolog lehet. Nálunk mindenki vékony. Zalán is a mi genetikánkat örökölte. Babának én is duci, husis baba voltam. Aztán ovis koromtól már nem. A másik pedig a sport. Anyukám, apukám is rendszeresen sportol. Apukám kevesebbet a műtét miatt. De anyukámmal évekig együtt jártunk edzeni.
A tervem, hogy szoptatás után neki állok futni. Itt ez a legjobb lehetőség. A párom is eljárt futni, amikor nem dolgozott ennyit. Meg ha időnk engedi, újra eljártunk teniszezni, bringázni (gyerkőcökkel). Az edzőtermet most már ritkábban tudom beiktatni, de az itthoni súlyzós edzés is megteszi kiegészítésnek.
Egyébként a férjem rokonságában vannak profi futók. Szóval van kitől tanácsot kérni. Meg az orvosom is ellátott még Zalán születése előtt jó tanácsokkal. Csak aztán mire elkezdtem volna a futást, már jött a baba.
A szoptatást meg imádom. Mert fekszek, és fogyok. :D

Dike
Reginél sem fejtem, de volt tejem 19 hós koráig, és fél éves koráig még vizet sem kapott. Viszont Zalánnál annyi tejem van, hogy nem akarom, hogy még több legyen. Ő sokkal többet eszik, eleve nagyobb baba.
Akkor fejjél, ha kellemetlenül feszül a melled, vagy hajlamos vagy a csomósodásra.
Ahogy csillag is írja, iszonyatos munka, és ha majd később elmész otthonról 2-3 órára, hol fogsz fejni, a melled fájni fog.
És az is nagyon fontos amit Zsuzsi ír. A hátsó tejhez hozzá kell jutnia a babának. Én mindig figyelem melyikben mennyi van. Pl. Reginél nyár volt, úgyhogy ha úgy láttam, csak szomjas, akkor jöhetett a higabb tej. Ha pedig éhes, akkor a meg mindekettőt, de legalább egyet alaposan kietettem vele. Majd menni fog ez, közben ráérzel mi jó a babádnak.

Kati
Pedit várjuk, akkor holnap jönnek? Kékfényt szerintem is szeretik a babák, mert a szobatársamnak kellett egy napra betenni a babát, és amikor eljöttünk láttam, hogy sirdogál, de amint beteszi, megnyugodott.

Most megyek, szerintem tele a pelus. Meg újra megyünk le a boltba, megjött a husi, amit rendeltem. Ma fini baconos hús lesz.
Holnap meg befestem a hajam (már két hós lenövésem van, persze őszülök is), de nem tudom hogy fogom lemosni, mert ha lehajolok, még néha érzem a gátsebem. Egyébként már pár napja totál fájdalommentes.
Vendég
 


Dike, örülök, hogy túl vagy a vérvételen. Eredmény mikor lesz?
Jó shoppingolást!

Nita, azt nem ígérem, hogy 2-3 hónapon át tartogatom a kiságyat. Valószínűleg meg fogom hirdetni, csak azt nem tudom, hogy elmegy-e ennyi idő alatt. Szóval benne van a pakliban az is, hogy még meglesz és az is, hogy már nem.

Kati, gratula a szuper éjszakához.
Az első két hétben belőlem is ömlött a tej, aztán szépen beállt a dolog és utána már nem kellett fejnem. Addig viszont általában csak kézzel lazítottam a mellemen, hogy ne feszüljön annyira. Gergő a mai napig általában egy ciciből jól lakik. Nekem erre állt be a dolog. Bár tudom, hogy ennek nem örül a védőnő... Két mellből akkor szoktam szoptatni, ha kevés a tej. Általában 3-4 nap alatt lesz újra annyi, hogy visszaáll a dolog az egy mellből szopira.
Nálam Bencusnál is ez volt a nyerő.
Ma én is megrendeltem a függő bölcsőt, alig várom hogy itt legyen.

Rita, biztos, hogy front volt, mert nekem is baromira fájt tegnap a fejem. Azt érezhette Zalánka, hogy jön ez a fránya hóesés.

Lányok, én úgy irigylem azokat, akik a szopitól fogynak. Én nem ilyen vagyok... :cry: Én csak kajamegvonástól vagyis jobban mondva csökkentéstől tudok fogyni, de ezt most nem merem megtenni.

Ma egyébként szuper éjszakánk volt, Gergő csak 4-kor kért enni és utána még 8-ig aludt. Ráadásul Bence is 8-kor kel fel, így én is tudtam aludni! Vééééégre! Már rám fért...
Azt nem is mondtam, hogy a héten 2 éjszaka is alig aludtam valamit, mert miután kicseréltük Gergő ágyát, az új kiságyban a légzésfigyu állandóan beriasztott. A 2. éjszaka ki is kapcsoltam, mert már egy idegroncs voltam az állandó besípolástól. Hiába próbáltunk állítani az érzékenységén, sehogy sem volt jó. Vennem kellett egy új matracot, mert túlságosan feszült az ágyban az, ami volt és emiatt nem működött rendesen a légzésfigyelő. A matraccsere óta nincs semmi gond.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csajok, ha már Rita írt a hajfestésről, tudtok olyan hajfestéket, ami jól befedi az ősz hajszálakat és otthon is meg lehet csinálni vele a festést? Nem szoktam mindig fodrásszal csináltatni, de az a festék, amit eddig használtam már nem olyan jó. Sajna egyre több az ősz hajszálam és nem fedi be tökéletesen... :?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillagvirág
Milyen légzésfigyelőtők van? Nekünk Reginél Baby Controll volt, többször beriasztott, aztán volt amikor már olyan idegesítő volt, hogy inkább kikapcsoltuk, és lestük hogy vesz-e levegőt. :roll:
Még felhívom a bababizományisokat itt Győrbe, hátha ott is be tudok szerezni légzésfigyelőt.
Schwarzkopfos festéket szoktam venni, éppen melyik akciós, mindig a középbarnát, mert abból szép sötétbarna lesz. Ha e márka mellett döntesz, egy árnyalattal sötétebbre számíts. Vagy a vásárlásnál erre figyelj! Most Syoss-t vettem, majd megírom mennyire hatásos.
Egyébként a szoptatás első 4 hónapjában állítólag nem, vagy alig fogja be a festék a hajat. Majd kiderül, de azért megpróbálom, ha kicsit elfedné az ősz hajszálakat, már jó lenne. Egyébként a többi helyen szép a színe a hajamnak, úgyhogy a tövekre koncentrálok, inkább tovább hagyom rajta.
Szoptatás, én is állandóan ennék, este még bevágtam egy körtét, meg almát, gyümölcsöt és joghurtot kívánok állandóan.

Zalán alszik, husi sül. Úgyhogy volt időm feltölteni a tegnapi képeket.
Kép Kép Kép
Az utolsó két kép, amikor apával Panizzit néztek a neten. A rally autó zajára aludt el. Látszik, hogy pasiból van.
Vendég
 


Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


csillag: hát remélem, hogy beáll a tejcsi, de én örülök inkább ennek, hogy sok van. egyébként van, hogy bogi is egy cicit kér csak. délelőtt például kb óránként jelentkezett, de mindig elég volt neki az egyik. aztán nézelődött az ágyikójában, majd újra kért. és délben elaludt, és még mindig alszik. nem tudom felébreszteni, pedig már simikéztem, meg beszéltem hozzá. anyukám szerint teljesen rám hasonlít. engem sem lehetett kelteni, mert akkor nem ettem.

rita: mennyire husika zalán baba!!!

én az előbb kivasaltam, meg kiteregettem, de előtte aludtam egy nagyot én is.
délelőtt pedig a fürdőt takarítottam ki.

kérdés: ti meddig véreztetek? nekem egyik nap olyan, mintha elmúlna, majd másnap újra viszonylag sok. nem vészes, mondjuk olyan 2.napi piri.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita, angerlcare légzésfigyunk van és eddig soha nem volt vele gond, pedig Bence alatt 2 évig bent volt a kiságyban. Most ez a matrac volt a ludas a dologban. Túlságosan feszült az ágyban és ez rajta is van a használati útmutatónk, hogy okozhat gondot. Na mindegy, az a lényeg, hogy az új matrac óta nincsenek risztások.
Köszi az infot hajfestés ügyben, azt már én is kitapasztaltam, hogy egy árnyalattal világosabbat kell venni ahhoz, hogy eéűlérjük a kívánt színt. Ez a Syoss nekem nem jött be, én is ezt próbáltam ki a múlt héten.
Zalánka gyönyörű baba! Olyan jó husikás, jaja de meg tudnám puszilgatni!

Kati, kb 5 hétig véreztem szülés után. Nekem is olyan volt, hogy egyik nap azt hittem, hogy már lassan vége lesz a dolognak, aztána köv. napon újra több lett. HA jól emlékszem kb 3 hét után váltottam tisztasági betétre, akkor már az is elég volt.
AZ teljesen természetes, hogy Bogika enniy idősen ilyen szépen alszik. MAjd ha 2-3 hét múlva is ilyen lesz, akkor elmondhatod, hogy nyugis gyereked van. Reméljük így lesz! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita olyan szép kis husis baba Zalán!!!!!!!!!:))))))

Virág rendben:))))
hajfesték:én fodrász kellékesnél veszem..callos a neve 100ml-es.....nagyon jó..........

Kati a vérzés 6. hétig normális de ha továb tart se baj.a lényeg hogy már ne legyen bőséges.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hajfesték
Nekem a kallos nagyon nem vált be. Abszolút nem fogta be a hajam, pedig többféle színnel próbálkoztunk, többször.

Gyermekágyi vérzés
Nekem még tart, de van hogy 2-3 napig semmi, csak világos folyás (gyenge), aztán meg újra van valami. Regivel 7 hétig tartott összesen. Viszont utána legközelebb 15 hónaposan menstruáltam először.

Kati
Használd ki az időt, Zalán is kb 10 napig nyugis baba volt, most meg jó ha alszik összesen 1-2 órát napközben. Ilyenkor fürdök gyorsan.
Vendég
 


Rita lehet ez is egyénfüggő..neke az áruházi meg az ilyen dobozos festékek nem fogják be a hajam.ez a callos meg gyönyörű szint ad:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

Bemutatom Nektek a Mi Kis Csodababánkat D. Lara Hannát

Kép

Bocsi, de nem valami jó minőségű, mert telefonnal csináltam, majd beszkennelem a képeket, és hozom valamikor!

Pici Lányzó (95%) végig nagyon cuki volt, folyamatosan ficánkolt!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona SZÍVBŐL GRATULÁLOK Larához!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita köszönöm szépen! Pici fiad hogy van?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, gratulálok!!!!!!!!!!! Nem tudom emlékszel-e rá, de amikor nem volt még Baba a pocidban, én mondtam Neked, hogy lányt érzek Nálad! Ezek szerint bejött a megérzésem! :D
Nagyon szép nevet választottatok!

Nita, Neked is köszi az infot a hajfestéssel kapcsolatban. Adtál is egy ötletet, én is elmegyek majd egy fodrászkellékeshez és megkérdezem, hogy melyik festéket ajánlja az ősz hajszálak eltűntetéséhez.

Rita, ezek szerint Zalán sem alszik már sokat napközben. A rövid alvása egybefüggően van vagy Ő is azt műveli, mint Gergő, hogy többször 20-30 percre beájul?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona! de édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))

Rita! csodaszép Zalán!:)

Csillag! holnap lesz meg a cukor eredménye.

áhh nehéz ez a szoptatós téma. honnan tudom mikor kell az egyik másik ciciből adni neki? meddig az egyikből meddig a másikból...remélem sok segítséget fogok kapni,mert most nagyon magasnak tűnik a dolog.

szerintetek használtan merjek venni babyőrzőt és légzésfigyelőt? őrző mindenképpen kell,mert nagy a ház...légzésfigyelő nem tudom...ha nem lenne paráznék lehet...

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Mona, szívből gratulálok Larához! :D Valahogy éreztem, hogy lányotok lesz! :D

Rita, le a kalappal, én túl lusta vagyok, hogy ennyit mozogjak. :oops: Lassan 2 hete szobabiciklizem, de még csak 18 percnél tartok.
Zalán nagyon édes, és mennyi haja van!!!!!!

Csillag, Lexinél nekem is elég volt a szopi fogyáshoz, Marcusnál nem, de mivel csökkentettem a kajaadagot, illetve este 7 után már nem eszem, fogytam végre, még minimum kb 1 kg-t akarok leadni, a többi ráadás. :wink:
Nem irigyellek, nekem mind2 gyerkőc alszik délután. Szükségem is van egy kis nyugira. :oops:
Le se írom, milyen jó baba Marcus, nem akarom senki szívét fájdítani...

kati, 6,5 hétig tartott, de 6 nap után már elég volt a dm-es nagy tisztasági, mondjuk császár után más is.

Nita, kismamanadrág vagy szopipárna nem kellene az ismerősödnek? Vatera-n sajnos nem tudom eladni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Virág Köszönöm! Igen emlékszem, igazából én is lányt éreztem, amikor nem volt még akkor is úgy gondoltam, hogy nekünk lánykánk lesz először!

Dike köszönöm Neked is!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Köszi Neked is Beze! :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona köszi jól.túlságosan is..............itt ugrál Mátén és kacag!!!!!!a köhögése mintha csökkent volna......

Virág szivesen:)))))

Dike ezt a légzésfigyelőt nektek kell eldönteni.nagyon megoszlanak a vélemények.nekem egyiknél se volt és nem is lesz.......a picibabánál ugy is éberebb vagy folyton azt figyeled szuszog e....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike, ne aggódj a szoptatás miatt, bele fogsz jönni. Azt úgyis érezni, látni, hallani fogod, ha kiürült az egyik melled, ugyanis nem fog nyelni a baba. Ilyenkor át lehet tenni a másik cicire és ha kér még, akkor jó, ha nem éhes már, akkor úgyis abbahagyja a szopizást.

Légzésfigyelőből mindenképp az Angelcare-t ajánlom, ennek van olyan változata, ami egyben bébiőr is. Ezeket nyugodtan megveheted használtan is, mert nem tudnak tönkremenni. (Egyébként Győrben az Árpád úton van egy hely, ahol bevizsgálják az ilyen készülékeket, úgyhogy ha megveszed, le tudod teszteltetni!)
Nekünk ez a fajta van:
http://www.angelcare.hu/ac301%20R.php

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


dike, szerintem vehetsz használtan is, bár ha több babát terveztek, akkor inkább újat vegyél.
Szoptatásba belejössz, meglátod, ösztönösen fogod tudni, mit hogyan kell. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Csillag, egyszerre írtunk és majdnem ugyanazt. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Én is írtam Pedinek, mindenkit puszil, Bálint nagyon szép baba. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Dike, látod én pont Nita ellentéte vagyok a légzésfigyuval kapcsolatban. nem tudok aludni nyugodtan ha nincs a gyerek alatt...

Beze, hidd el, pontosan tudom, hogy milyen baba lehet Marcus, Bence is olyan volt! :wink:
Gratula a fogyáshoz! Húúúú, irigyellek, le sem tudom írni mennyire. Én sajnos sok édességet ettem az elmúlt két hétben, mióta kiderült, hogy Gergővel tényleg gond van. Ezzel vezettem le a feszültséget... :x (Mondjuk nehezebb nem lettem, azt viszont sikerült elérnem, hogy baromira kívánom az édes ételeket... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: