Sziasztok!
Bocsi csak el voltam havazva, de olvaslak titeket..Tegnap a párocskámnak kellett csülkös-káposztás bablevest csinálni +palacsintát,elég időigényes kajaráadásul én nem is ehetek belőle.

Délután jöttek az első babalátogatóink(barátnőmék a kislányukkal).
Ma meg Norbi anyósnál volt én meg takarítottam, utánna aludtam egy órát. Nagyon rossz éjszakánk van 2 napja Bazsi alig alszik éjjel fáj a hasa.Már elkezdtem adni a Gripe watert.Gondolom kell pár nap hogy hatása legyen.
Voltunk 1 hós mérésen és az orvosnál is.
Megnyugodtam,Bazsi szépen hízik.Most 4500gramm és 56 cm

!De a doktornő szerint nagyon sárga még, és ha nem múlik egy héten belül akkor vissza kell menni a kórházba a főorvosnak megmutatni.
Most tápszert kell adnom legalább 1-2x egy nap, hogy az is segítsen a sárgaságán.
Mert az anyatej hormon tartalma és egyéb..(nemtudommi?)gátolja a billirubin felhígulását!És a tápszer ebben az esetben jót tenne

Nah, tessék, pedig nem akartam tápszerezni.
Van akinek még sárga a babája??Nektek mit mondott a doki?
Pancsi..bár nem engem kérdeztél, de mi is hordjuk a tejet.

Van nekem is tejem csak kevés, néha van hogy cicizés után még 40 ml-t bevág a hozott tejből.

Bár nem minden alkalommal, de napi 2x tuti kell hozzátáplálnom.Plussz még az hogy a sárgaság miatt este tápszet adok(akkor meg fejnem kell, hogy ne feszítse a mellem) .
Sajnálom a fájdalmat, nem lehet túl kényelmes mindíg fejni.Még jó hogy van aki hordja legalább pénzed lesz belőle.
Én adtam már fagyasztott tejet is, az is elfogyott.

Tudom hogy nem minden baba issza meg, de ha jól van tárolva akkor nincs más íze azt mondják.
Nekünk
Mam-os cumisüveg van.Már Norbinál is bevállt.Nagyon szeretem mert praktikus,könnyen tisztítható, nem tartalmaz káros anyagot egy Mam termék se és a cumija bimbóalakú, így nagyon hasonlóan kell szívni mint a cicit, eddig nem is okozott zavart neki.
Ő is olyan 100-110 körül eszik!
Bei...ne félj a szextől, nem mindenkinek kellemetlen az "első".Sőőt, van akinek jobb is lesz a nemi élete szülés után!

így legyen!
Én inkább az alakom miatt aggódom, úgy utálom magam

még eléggé lötyi a bőröm, és még szinte semmit se fogytam.

Szégyenlős leszek, tudom.
Mi is kivárjuk a 6 hetet.Császáros voltam, így ott nincs bajom szerencsére

.De azért a belső (méhem) varrata még nem gyógyult meg, annak kell a 6 hét.