Sziasztok!
Megint csomó témához nem tudok hozzászólni így első babácskával, de tanulságos a gátvédelem, nevelési kérdések olvasása.
Tegnapelőtt nekem is kellett miattatok tojást enni, mert csak beleolvastam az ilyen tojás, olyan tojás ötletekbe, és írni már nem volt időm
Gratulálok a jó eredményekhez!
Ma voltam védőnéninél, és sok nitritet talált a vizeletben

elküldött, hogy vizsgálják tovább. Holnap megyek SZTK-ba. Mennyire aggódjak??? A terhesség eleje óta feltűnt, hogy erős a szaga (bocs), de azt hittem, ez velejárója a babavárásnak.
Nyugtassatok meg, hogy nincs nagy gond!
A vérképem se tökéletes, WBC 14.18 (11-ig jó), Neut 79,8 (70-ig jó), Lymph 14,6 (25-től jó), Eo 0,2 (2-től jó).
Doktornénik mit mondtok???????
Cukrot is néznek holnap, a Merckformin miatt, de próbáltam magyarázni a védőnőnek, hogy szerintem inzulint is kellene nézni, mert inzulinrezisztenciám van. De csak kajálós cukorra küldött.
Netty
Helyes pocak!
Nekem még nincs látható pocakom, ruha nélkül belemagyarázok vmit, de....
Hétfőn bejelentettem a munkahelyemen, és többen látni vélték a "lányos" hasamat. Alig bírtam ki röhögés nélkül. A többi kolléganő is fárasztott, az egyik három császáros szülését adta elő iszonyat naturalisztikus részletességgel

Egész nap szüléstörténeteket hallgattam... Vicces volt.
Lina
Megint Hozzád fordulok, hogy eligazíts

a Nyíri úti SZTK-t se ismerem... tudnál segíteni ott hol találom majd a labort???
Gondolok Rád a vérvétel miatt, remélem, rendben lesz az eredmény. A környéken nem lehet sehova se menni, csak Pestre? Engem is érdekelne.
Jucus
A fazon vicces volt

szerintem ez mindenkiben felmerül.