Sziasztok!
Eper: de jó, hogy már ti is otthon vagytok! Örülök, hogy simán ment a szülés és nagy a boldogság!

Türelem és kitartás az első napokra otthon!
Béen: amíg nem nagyon gyullad be a melled, minél előbb kezd el borogatni vizes ruhával. Amennyit csak lehet legyél melltartó nélkül, éjjel mindenképpen, és holnapra nyoma sem lesz a gyulladásnak!
Szerintem a félóránkénti kaja követelés a 2 hetes növekedési ugrás lehet, nálunk is ez volt. Elvileg 24-48 óra alatt visszaáll a normális kerékvágásba. Kitartás!
Menion: lehet, h csak én nem olvastam figyelmesen, de mi van a kezeddel? Komoly fájdalom lehet, ahogy leírtad... Remélem gyorsan rendbejössz.
Edit: tök fura ez a babás Karácsony! Itt van mellettem ez a kis szeretetcsomag, és igen, holnap itt lesz az egész családdal együtt a karácsonyfa körül. És belegondolni is olyan jó érzés, hogy ő már itt lesz, amíg csak élünk. Az ember nem is fogja fel...
És abba belegondoltatok csajok, hogy ezt az évet majdnem végig "együtt töltöttük"? Szép kis csapat alakult a fórumon, remélem, hogy meg is marad, és tarthatunk nyaranta babás találkozót!?
Rólunk: volt nálunk a gyermeksebész, és szerencsére ő is azt mondta, hogy "csak" ajakhasadék van, így egy műtét az egész. Február elején megcsinálja, nem kell megvárnunk a 3 hónapos kort, mert el fogja érni az 5 kg-ot addig. A műtét 1.5 órás kb, utána még 2-3 óra megfigyelés, és elvileg már cicire is lehet tenni! Szorgalmazzák a mielőbbi szoptatást, ennek nagyon örülök. Műtét után 1 héttel varratszedés, szintén altatásban, de akkor már nem kell bent aludni, reggel megyünk, délután jöhetünk haza. Mivel a fogmederre is ráterjedt kicsit a hasadék, ezért majd 5 éves korában lesz egy ún. panoráma röntgen, h megnézzék a csontfogak elhelyezkedését és az esetlges csonthiányt. Ő is azt mondta, hogy max fogszabályozásra lehet szükség, más gond szerinte sem lesz. Úgyhogy megnyugodtunk, így azért bíztató a helyzet.
Most megyek, kaptam egy kimenőt, bevásárolok a Sparban a holnapi kajához!
Jövök még!