Sziasztok!
Eléggé el vagyok keseredve, mert tegnap szörnyű éjszakánk volt, Zsófi délután miután 4 órát aludt (ennek nagyon örültem, de megvolt a böjtje...), este 8-ra tudtuk megfürdetni, utána a szokásos szopi, de ami utána jött már nem volt a szokásos...egyszerűen nem volt hajlandó megnyugodni. Egyfolytában sírt, vígasztalhatatlanul. Próbáltuk maszírozni, ringatni, járkálni vele, újra cicire tenni. akkor szopizás közben megnyugodott, de ahogy abba hagyta folytatta a sírást. Ez ment fél 9-től hajnali fél 1-ig. Akkor gondolom elfáradt és az utolsó szopizás alatt elaludt...mellettem. Felvenni, az ágyába tenni esélytelen volt..

Utána aludt 3 órát és folytatta,a mit abba hagyott éjjel. Most megint 2 órát fent volt, etettem fél óránként, mert cuppogott, hogy éhes. És délben elaludt végre.
Ráadásul a jobb mellem valószínűleg begyulladt, mert egyszerűen nem tudom belőle etetni, annyira fáj, ahogy szívja. Úgyhogy kézi mellszívóval próbálom lefejni, addig a másikból etetem. Tejem rengeteg van, ömlik a cicimből. A szoptatási tanácsadót próbálom egész nap elérni, hogy mi a sz@rt csináljak, de nem veszi fel...
Most Zsolti elment a gyerekorvoshoz, valami erősebb szerért hasfájásra. Hátha rendbe jön tőle. Bár kaki van rendesen, csak nehéz neki szerintem.
Baromi fáradtak vagyunk és már előre félek az estétől.
Közben pedig annyira édes és gyönyörű és imádom, de kikészít teljesen.
Remélem mindneki jól van csajok.
Annus!
Niki nagyon édes, szépek a fotók!!!!
Orsolymors!
Drukkolok a sebész miatt!
Cedis!
Látom ti is kínlódtok picit. Mi az a GW? Kérdezed a popsikrémet, mi azt használjuk, amit a doki felírt. És nekünk a kakilónál pirosodott ki neki. Azt mondta a doki, hogy kamillával mossuk le neki.
Eper!
Tök jó, hogy már otthon is vagytok. A szülésed szerintem nagyon szuperül sikerült, ügyes vagy!
Menion!
Nekem pont vajúdás közben mesélte a szülésznőm ezt a szülési fájdalmas sztorit.
Ti nem vagytok érzékenyek? Én egyszer egy nap tuti elbőgöm magam valamin, amin amúgy max. jót röhögnék...remélem elmúlik hamar, mert ez is zavar.
Remélem az ünnepek alatt nem lesz semmi gond Zsófival...megyek, mert megint sír...
Nagyon boldog karácsonyt Mindenkinek Anyukák!!!!!!