Sziasztok!
Másodszor...

A Windows az előbb a megkérdezésem nélkül újraindította a gépet, elszállt amit írtam...
Zsani: Drukkolok ma nagyon, talán már csak percek kérdése! Remélem jönnek majd a hírek rólatok, ügyesek legyetek! Szorítunk!
Edit: nálunk apa 3. nap mondta, hogy megpróbálná a fürdetést. Na, azóta nem én fürdetek!

Bogi olyan nyugodtan és átszellemülten fürdik apa kezei között, hogy én már csak kisegítő személyzetnek vagyok jó...

Próbálja csak meg Zsolti is, szerelmesebb lesz a lányába, mint eddig!
Menion: én teljesen megértelek, én is mérlegelnék. Én tavasztól mindenképpen dolgozni fogok valamennyit, nekem hiányzik a munka, nem tudok itthon ülni. Mondjuk nekem könnyebb dolgom van, családi vállalkozás, be tudom vinni Bogit magammal, az anyu tud rá vigyázni. A bacikat nálunk apa éppúgy haza tudja hozni, úgyhogy egykutya. A megbízható felügyeletet meg tudnád oldani arra a 4 órára naponta?
Annus: mikor lett gond a tejcsivel Izánál? Én most pont ezen aggódom, hogy oké, h most van sok tej, de meddig? Nem tudom igazából min múlik, hogy elapad-e vagy sem. A védőnő egyedül a stresszt mondta tejgyilkosnak, amúgy meg alkati kérdés szerinte. Anyukámnak csak 1 hónapig volt teje anno, de abban az időben nem is erőltették ennyire a mellretevést, fejést stb.
Mi sem mérlegelünk, nincs mérlegünk. Hétfőn konyhai mérlegen lemértem Bogit, úgytűnik elhagytuk a 4 kg-ot!

Szépen eszik, jókat alszik, szerintem nem lehet éhes, annak biztos lennének jelei. Viszont a combik hurkásodnak, a pofi egy hörcsögére kezd hasonlítani....
Délutánra én is terveztem egy kis kimozdulást, de még nem tudom, hogy apa haza tud-e jönni. Még mindig olyan furcsa, hogy szervezni kell, ha ki akarok mozdulni. Néha be tudok csavarodni ettől, még szoknom kell. Nálatok is így van?
A két írás között a kislányom úgy összefofta magát, hogy teljes ruhatár cserére volt szükség!

De legalább kijött!

(Fura, hogy az ember mennyire tud örülni egy kis kakinak....

)
Szép napot!
Puszi